Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
jeges
senior tag
a tartalomszűrés, bizonyos oldalak letiltása, stb. szerintem ma már sok (munka)helyen ismert, és igaz, nem nagyon tetszik, de ez van.
úgy vannak vele, hogy a cég gépein a cég eléréséről ne lehessen mindenféle (akár illegális) dolgot művelni, mer' az a cégnek több szempontból sem kúúl, és azér' lássuk be, van benn' némi igazság.
jónap egyébként mindenkinek!
-
jeges
senior tag
Bővebben: link
ez nagyon kemény...
hofi klasszikusa jut eszembe: ''a két mtk játékos egymást zavarta a kapu elrugásában''
-
jeges
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
ez az elhelyezkedés dolog sokszor rendben van, de sokszor nincs.
még egyszer hangsúlyozom, nem t'om, mi a hivatalos verzió, de több esetet is hallottam, h emiatt nem lehetett jogsija vkinek (első kézből), de ez lehet, vmi régebbi szabály vagy gyakorlat.
mindenesetre aki ilyenkor tavasz táján próbált végigmenni az andrássy úton, az valszeg sejti, miről beszélek: a rengeteg zöld lombtól még jó színlátással is csak nehézkesen lehet észrevenni a piros lámpákat, csak a fényét látod, az elhelyezkedését egyáltalán nem. -
jeges
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
ha motorra lehet, akkor autóra is lehet.

(ha jól tudom, a piros/zöld tévesztés gáz, mert nem látod a lámpákat, ismerek embereket, akiknek emiatt nem lehet) -
jeges
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
jogsid lehet?
nem t'om, csaka piros/zöld tévesztésnél tiltják-e vagy egyébként is...
(félre ne érts, tényleg érdekel) -
jeges
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ha fogalmailag helyesen tudom értelmezni a ''barát'' kifejezést, akkor azt is meg tudom mondani, h ki tartozik bele a körbe és ki nem. enne kmegfelelően tudok viszonyulni az illetőhöz.
-
jeges
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a ''barát '' fogalmilag tartalmazza, h elfogadom olyannak, amilyen és elfogad olyannak, amilyen vagyok.
szerintem -
jeges
senior tag
ez nagyon készen van...
egy fokkal jobb is lehetett volna a topik címe, ha az van a végén, h ''de miért???''
-
jeges
senior tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
''braille''

mod: nem kötözködésből...
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
''repedés''?

(a szt.andrás törésvonal?)
jóreg egyébként
mod: tiv: a legjobb itthon, kk-európában
nincsenek se hurrikánok, se nagy földrengések...
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
én konkrétan nem biznicről beszélek, hanem pl. auditori vizsgálatról...
ez az egyik olyan eset, amikor én jobban érzem magam, mert öltönyben vagyok.
abban valszeg igazad van, h ennek egy társadalmi elvárás a gyökere, de ez van. innentől kezdve pedig nekem így jobb.
mod: hja, de legalább a nyakkendő és a cipő is kényelmes
mod2: faster: én is szoktam fejleszteni, ez ettől független
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
én is úgy vagyok vele, h a sikeres tárgyaláshoz sokkal inkább szükségeltetik a felek agya, gondolkodása, mint a külsőségei.
az mondjuk igaz, h adott esetben az öltöny-nyakkendő nem árt, ill. inkább úgy fogalmazok, h magam is jobban érzem magam benne, mert éreztetem vele, h megtisztelem a partnert, de ez a kávézós dolog nekem sok... -
jeges
senior tag
ehhh...ha növeli az aktuális komfortérzésemet, kávézom. ha nem, nem. nem gondolkodom azon, h most méér is kínáltak meg, vagy hogy ha a másik nem kér, illik-e nekem.
mindenkitől elvárhatónak gondolom, h ismerje fel saját alapvető szükségleteit. ez nem illem kérdése
szerintem -
jeges
senior tag
a vitatkozóknak:
Bővebben: link -
jeges
senior tag
jóreg mindegykinek!

erd: grat nethez!
nem is vót olyan hosszú idő...szerintem 
ng: nekem meg se fordult a fejembe', h esernyőre lehet ma szükség...lehet, h én hibáztam?
-
jeges
senior tag
bizony a fizikai kiépítés a matáv feladata, abba' viszont csórikámnak vót igaza, h Te a szolgáltatóddal állsz kapcsolatba'. csakhogy a bukfenc ott ''keletkezik'', h a szolgáltató ugy-e nem tudja Hozzád beengedni a telefonszerelőt.
lehet, h a szolgáltatód tud adni olyan számot, amibe' nem a géphangú telefon-kezelő szajkózza a bemagolt szöveget. -
jeges
senior tag
de ha nem gyönnek ki, nem javítják li, az sztem a szerz. feltételek között is súlyos szerződésszegésnek minősül, és fel is mondhatod a szerződést. aztán később újra köthetsz szerődést, ha netet szeretnél, és akkor megen' kigyönnek felszerelni a cuccost, megen' vársz rájuk egy hónapot, megen' sz@rul kötik be, megen' telefonálgathatsz hibát bejelenteni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jeges
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
köcce

erd: nálam ugyanez vót: kétszer köllött külön bejelenteni, h vmit elb@sztak a matávnál, mer' az első ''javítás'' után is sz@r vót. ez cca egy hetembe került net nélkül, amiér' természetesen a szolgáltatónak fizetnem kell.
-
jeges
senior tag
szép jó reggelt mindenkinek!

elmenek hétvégére, oszt hétfő reggel arra gyövök vissza, h új off topik van...
na'on kis lelkesek lettek az offolók a hétvégén!
Aktív témák
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)