Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
-
a_tesz
Korrektor
most már legalább nem kell az operával buherálni hogy szerkeszd a hozzászólásod
szerintem tuti ezért akartál moderátor lenni, amióta Parci megfoltozta ezt a lyukat a rioson ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem mellékesen én is gratulálok, aztán csak előre a kitaposott I_Am-i úton!
szerk: #3945: majd belejössz, ne aggódj, én biztos vagyok benne
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
ja hát az utolsó számot önmagában is elég feldolgozni

de valahogy nemtudom, mintha hiányozna valami ebből az albumból... egy kicsit túl egy irányba mentek el talán, meg még annyira a játék se hallatszik ki... dehát megvan egy hete, ennyi idő alatt nem lehet végleges ítéletet hozni
-
a_tesz
Korrektor
én szorzólockos vagyok, nem caps lockos, így legfeljebb magamat tudom korlátozni (de azt igen erősen)

az én kedvencem a következő: pizzatészta vastagon megkenve ketchuppal, füstölt sonka/tarja, tripla adag kukorica, bazsalikom, jó sok oregano, néhány szem olívabogyó, gomba, paradicsomkarikák, és mindez agyonreszelve trappista sajttal... már most összefutott a nyál a számban, pedig az előbb vacsoráztam, aztán még egy nagy tál epret is megettem (vidék rulez
) -
a_tesz
Korrektor
válasz
Vangelis
üzenetére
egyik ismerősöm meg kapott egy emailt a citromailes postafiókjába, megnyitotta, ezután pedig törölték a postafiókját mindenestől, mert valami 'visszaélés történt az emailcímmel' vagy mit magyarázott (nem voltam ott, csak mesélte, de nem valami nagy it-guru szóval elég zavaros történet volt)... nekem mindig is gyanús volt a citromail, szerencsére egy fél éve már van gmail, így se tárhelygond, se semmi, és még különösebben nem tapasztaltam hibát sem (nem, ez most nem reklám)

-
a_tesz
Korrektor
de legyen benne a házilag, ha lehet
mellesleg a múltkori palackos animált gif-et elmondtad már, hogy mitől robbant fel? -
a_tesz
Korrektor
válasz
tiv83us
üzenetére
nincs valami erdő/mező/rét vagy esetleg ilyen vadaspark jellegű akármi a környéken? nekem nagyon sokat szokott segíteni ilyenkor egy séta valami kellemes helyen...
másik tippem valami tudatmódosító szer (macskagyökér, gyömbérsör, egy kiadós szex), de ezért még megszólnának
-
a_tesz
Korrektor
hiányzik az emberekből (így belőlem is) a tolerancia, a megértés... még itt a fórumon egyébként nem is olyan rossz a helyzet...
-
a_tesz
Korrektor
ezt de szépen mondtad!
nyíregyen jelenleg csak fúj a szél, de elég rendesen, valamint az ég alja ilyen sejtelmesen sötét, bármi lehet... de ez már megint egy másik topic
ja és ha unjátok a labdás játékot: Bővebben: link -
a_tesz
Korrektor
úgy látszik, a nagy meleg mindenkire rossz hatással volt... ez a szólásszabadságos topic, aztán a terroristák ( Bővebben: link ), most meg a gépem makacskodik...
visszaállítottam az előbb a jó kis gigabyte easytune4-gyel 100-ról 133-ra a fsb-t, erre kiírja, hogy súlyos eszközhiba, távolítsam el az eszközt, majd indítsam újra a számítógépet... winamp playlist tök lassan görög, az ablakkezeléssel nincs sok gond, de játékban nagyon kellemetlenül szaggat, noha proc nem melegszik... baltát csak azért nem kerítek, mert édesanyámék keserves munkája van ebben a gépben...
kösz hogy meghallgattatok (nyithatnék lassan egy blogot
)
szerk: fokukac: segítenék csak nincs mikrofonom jelenleg...
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
Bővebben: link
lazíts!!
-
a_tesz
Korrektor
tildy:eszembe jutottál
na nem kell megijedni, csak itten sárkányozik egy okostojás a házunk felett... vagy inkább mellett. teszi ezt az alábbi módon:
Bővebben: link
Bővebben: link -
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra
üzenetére
huhh ehhez szerintem én már kevés leszek, de még a microsoft support is: Bővebben: link
mindenesetre megnyugtató, hogy ez szerintük semmi kárt nem okoz a számítógépben
szerk: lehet hogy napkitörés van, most a suliban is vacakolnak a gépek, meg másnak is épp partíciógondja van a ph-n
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kész

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

talán inkább jó kis füstölt kolbásszal..