Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Megbízható és jobb oldali?

Na mindegy: Bővebben: link -
TéKrys
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mivel tudd többet az eredeti mint a másolt, hogy érdemes legyen megvenni annyiért?
-
TéKrys
senior tag

hopsz, elgépewltem, azért nem találtam 
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
Barátnőméknél az osztályban van egy olyan ''nemhivatalos'' verseny, ahol kereseik az osztály legszőkébb tanulóját. Jelenleg egy olyan csaj vezet aki miután kihívták a táblához hogy a matekfeladatnál a megoldást ÍRJA ALÁ felírta a nevét.

-
TéKrys
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jézusom: 18 óra 46 perc PH! nélkül!

-
TéKrys
senior tag
Jó reggelt! Rég jártam erre. Meg egyáltalán a PH! fele. Sok a meló.
Na mindegy, azt mondják erre nem szabad panaszkodni. Én sem teszem hát. Panaszkodom inkább az időjárásra. Fura egy időjárás volt tegnap. Reggel szakadt az eső Délben is. Délután majd meg lehetett sülni. Este megint hideg. Hétfőn este 6kor 30fok. Tegnap ugyanakkor 12fok. Remélem ma már normálisabb lesz. Bár nem úgy indul. Meleg van de fúj a szél. -
TéKrys
senior tag
Dél van! Tesség egy kicsit pihenni. Mondjuk játszani: Bővebben: link

-
TéKrys
senior tag
Versus: Ahhoz ész is kell hogy az ember saját maga rájöjjön hogy káros amit csinál. Láttunk már olyat is amikor a szülő csak annyit mondott hogy ''Nem lesz jó vége'' és többet nem foglalkozott a dologgal. Ott a gyerek később azt mondta ''Nem foglalkoztak velem a szüleim''. De gondolom ő nem volt 4-es tanuló mint te. Szóval összefoglalvaez gyerektől függ. Mert lehet hogy az használ ha nem foglalkozol a dologgal és nincs feszekedés, de lehet hogy az segít ha hónapokra szobafogságra ítéled.
-
TéKrys
senior tag
mod: Nem jön be a kép.
majd később megpróbálom.
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Bővebben: link
''Voltak, akik szerint tízezren voltak, mások 30-40 ezer emberről számoltak be.
''A buli főszervezői...mivel korábban kiszámolták: a nézők száma ennyi, abban az esetben, ha a tömeg a Nagytemplomtól egészen a Csonka templomig tart.''
Istenem hogy egyeseknek mennyire tudnak számolni. Mint annak idején a Hősök terén.
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ő lesz a PH! I. Szent-tehene.

-
TéKrys
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Régebben sem lehetett feltölteni, hanem kérni kellett. De most szünetel a dolog.
-
TéKrys
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
ezek után sztem nem is mer előjönni
) -
TéKrys
senior tag
Én Kecske vagyok. ''A Kecske elragadóan kedves és bájos. Egyszeruen szeretni kell.''

Kalandor: Ezt így még, ennyire büszkén senkitől sem hallottam
-
TéKrys
senior tag
Bővebben: link
''...fügyülnek...''

-
TéKrys
senior tag
Jéé Off 20.
Na akkor Jobbra fel.
És egy kis on: Engem DVD-írás közben ért a vihar. Minden hátralévő perc óráknak tünt. Amint kész lett egyből off mindent. Nem kockáztattam semmit.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hát ugen egy házigazda sok mindent megtehet. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aztán csak ügyesen.

valami izé lehet, vagy nem..ki tudja. Emlős az biztos.

Na mindegy, azt mondják erre nem szabad panaszkodni. Én sem teszem hát. Panaszkodom inkább az időjárásra. Fura egy időjárás volt tegnap. Reggel szakadt az eső Délben is. Délután majd meg lehetett sülni. Este megint hideg. Hétfőn este 6kor 30fok. Tegnap ugyanakkor 12fok. Remélem ma már normálisabb lesz. Bár nem úgy indul. Meleg van de fúj a szél.