Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Tényleg nagyon nagyon sok primitív tanár van. Nem a tisztelet hiányzik belőlem, hanem egyes tanárokból a kúltúra. Néha sajnálom, hogyha nem tudok valamit felvenni, mert néha tudnak olyan dolgokat mondani/csinálni, hogy az ember zsebébe kinyílik a bicska.
MOD: Tisztelet a kivételnek, mert hála istennek ők többen vannak.
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Mert megígértem simonzé-nek, hogy megyek, de elfeledkeztem róla. Eszembe jutott aznap amikor volt és megnéztem a mailt. Mindez 18:15-kor történt és úgy voltam vele, hogy akkor már nem megyek, mert mire odaérek....

Nagyon sajnálom, feledékeny vagyok.
A következő talin ott leszek ezt megígérem. 
MOD: De mostmár tudom, hogy vártak rám.
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Jól tudom, hogy foglalkoztál mostanában vízhűtéssel?
Egyébként: Bővebben: link
De látom elkéstem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Be se lépek az ajtón muter már kérdezi, hogy mit eszek. Mint általában most is azt mondtam hogy semmit, erre el is kezdte a szövegét, hogy akkor el kell mennem orvoshoz mert ez nem normális dolog, hogy olykor napokig alig eszek aztán jön egy hullám és egész nap eszek.
Nem értem, miért nem lehet megérteni, hogy nem vagyok éhes. Ha olyan típus lennék aki bánatában zabál, akkor már jóval 100kg felett lennék, de szerencsére nem...
-
MarKoo
addikt
Tényleg ennek kéne alapnak lennie, de ez van.
Nem tudsz mit tenni az ellen, ha valaki bunkó.
Pár hónappal ezelőtt a buszust kellett volna megagyalni amikor egy közel 70 éves néninek nem nyitotta ki az első ajtót. Tömegnyomor volt, de azt mondta, hogy a szabály az szabály. A néni már majdnem sírt, mert hogy fáj a dereka (nem a rinyálós típus szal nem drámázott), de a sofőr azt mondta, hogy lehet hátramenni. Hátra is ment... -
MarKoo
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Engem is megnéztek a buszon, amikor egy járókeretes bácsinak átadtam a helyem, pedig kurvára fáradt voltam.
Komolyan mondom minden tekintet körülöttem rám szegeződött, pedig egy-egy idős embernek mindig átadom.
No meg amikor valamelyik nap egy vak nő jelezni akart, hogy le akar szállni, de nem találta a gombot. Egyik par@szt se segített volna neki pedig álltak ott ''kicsik'' is ''nagyok'' is. Fogtam magam és átnyúltam felettük (
) és megnyomtam a gombot. -
MarKoo
addikt
Oké, akkor linekelek hat számot. A két szám, amit kértél + amiket én még kinéztem.

Bővebben: link - Legyetek jók, ha tudtok
Bővebben: link - Ilyenek voltunk
Bővebben: link - Ballag már a vén diák
Bővebben: link - Elmegyek elmegyek
Bővebben: link - Üres az osztály
Bővebben: link - Gaudeamus igitur -
MarKoo
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jah akkor félreértettem.
Mind1, az a lényeg, hogy GE. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
válasz
mayerlaci
üzenetére
Ajánlanám ezt is: Microsoft Antispyware (BETA) - Bővebben: link
Jah és jobban jársz ha csökkentett módban elindítod a géped és úgy írtod a szutykot.
-
MarKoo
addikt
válasz
kiröhöglek
üzenetére
Mondta, hogy ne regelj újra, de most én mondom. Nem kellenek ilyen emberek a fórumra.
-
MarKoo
addikt
Esmein! te nemes egyszerűséggel kész vagy.
Kár, hogy nem tudsz MSN-re jönni. Láttam egy hozzászólásod a farkastörvényekkel kapcsolatban... 
-
MarKoo
addikt
Ezt a szívást. Mexikói pizza helyett Mérges pizzát rendeltem.

-
MarKoo
addikt
Szakadjon meg a fickó a papírírószer boltban. Elmentem plasztik gyúrmáért és adott. Azt mondta jó kemény. (nem sejtettem semmit) Hazahozom kiveszem összenyomom és szétmorzsolódott. Kukába van a helye a fickóval együtt.

-
MarKoo
addikt
Nem szeretnék megint erről beszélni, de ha Parci meg tudja csinálni, akkor javasolni fogom neki az ignore gombocskát.

Bazsesz!
Az ''jó''. Akkor nem választanak el titeket egymástól.
Nem félsz? -
MarKoo
addikt
Mindenkinek szólt az, hogy fejezzétek be az mbit témát. Már lassan a csapból is ő folyik.

-
-
MarKoo
addikt
Meg nekem.
Bővebben: link -
MarKoo
addikt
Szerintem túl nehéz lett a lifter. Saslik-pálcából csináltam és nem olyan könnyű mint kéne.

-
MarKoo
addikt
Ti aztán tudtok beszélgetni...

Amúgy meg akarom csinálni én is ezt a liftert, csak idő kérdése. Annyit mondanék, hogy két külön dolog feltalálni valamit (ami új), vagy kitalálni valamit (ami már van). A megvalósítás is hasonló.... : -
MarKoo
addikt
Segítségre lenne szükségem!
Nem megy moonman honlapja Bővebben: link se a legújabb Operával, se az Internet Explorerrel. Egyszerűen fehér lap jön be. Érdekes hogy például ez Bővebben: link bejön mindkét böngészővel. Van tűzfalam (a legújabb Kerio) de nem hiszem, hogy sok vizet zavarna.
Kicsit nagyon nyűgös vagyok úgyhogy különösen érzékeny vagyok most erre, ezért is érdeklődöm. moonmannal nem sikerült rájönnünk.
Erre Bővebben: link például az írja az Internet Explorer, hogy ''Kész, de az oldal hibás.''. -
MarKoo
addikt
Ideje lenne megint aktívkodnom a PH!-n. Ne cincogjatok...
Itt lett volna a hétvége de inkább mentem Óhutára ''puccérkodni''.
De nyugi hiányoztok, csak ugye a tanulás is.... 
-
MarKoo
addikt
Üdv mindenkinek!
Hazatértem és most nézem, hogy ki volt jó és ki volt rossz?!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Nah jók legyetek. Megyek el és csak vasárnap este jövök. Aztán ne rosszalkodjatok....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Eddig szívtam a tetves nettel. Valamiért Szelektív indítási mód volt beállítva és nem volt se net, se semmi.
Mire leeset.. -
MarKoo
addikt
Megvan, igaz nem ez volt az, de ugyanígy képek voltak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
tildy!
Nem, csak hát izé.. Kósza link.
-
MarKoo
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Grafiqs - Bővebben: link
Oh ez a gyorsaság.... Khmm
-
MarKoo
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Remélem azért páran megértik a zárás okát...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)