Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Viktor77
üzenetére
b+, nem mondod hogy cseszter!!!!!! most hogy ezt tudom nem lepődök meg semmin...
kéne valami, csak moderátorok által bővíthető fekete listás topic, amibe mindig bevannak írva a listások nevei és folyamatosan frissül. könnyebb lenne kiigazodni.
félcentes=bájkermen=cseszter....
LOL -
Integra
titán
vazz, norbi nem hagyja abba
hazug disznó...
Bővebben: link
viktor77: egy üzenet erejéig nyisd meg a topicom, mérges vagyok!!!
-
Integra
titán
ezt hívom én ördögi körnek ami ellen lázadok

ez így néz ki kb.
leül a két fél.
mindkettő rohadtul utálja az öltönyt, kényelmetlen, szorít a nyakkendő, kemény a cipő.
de mindkettő azért veszi fel, hogy a másikat ''megtisztelje''. ja, persze..
nem azért veszi fel, hanem mert ez a társadalom által elvárt szokás és nem akar ''beégni''.
ahelyett, hogy azt mondanák, hogy figy tesó, nyugodtan kapd le az zakód meg lazítsd ki a nyakkendőt, ez nem a magamutogatós puccos lebuj, bizniszelünk, azt meg feszengve nem lehet.
-
Integra
titán
ez kb hasonlít arra hogy mindenkinek öltönyben kell járnia....
mert úgy illik. ezt ki találta ki?
én azzal kezdtem hogy az öltöny alá felvettem olyan sportcsukát amin nem volt felirat meg semmi giccs, fel se tűnt. érdekes, a 16-18 órás munkanapot mindjárt végigbírtam járni.
aztán ott tartottam hogy az ügyfél multi nagy fejese is beszervált pár ilyen csukát... (pedig nagy vaskalapos volt)
iszonyatosan rühellem az értelmetlen társadalmi szabályokat és korlátokat.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Versus69
üzenetére
nemrég leszedtem egy 3 órás protonradio hous mixet, egyik haverom ajánlotta, 320kbit 410mb... csíra lassan jött le, egy éjszaka.
belehallgattam, 5 perc után beletekertem, aztán megint.
aztán töröltem. borzalmasan ócska volt, mint a sapkás fénykorában, olyan szutyok house zene volt
és ezt a protonon leadták....
de az is lehet hogy én távolodtam el ezektől a zenéktől, mert a srácnak aki ajánlotta bejött..
mondanám azt hogy átküldöm, de letöröltem
-
Integra
titán
de, van benne valami, ami kétségtelenül a mai ''modern'' kultúránkat jellemzi

azt megfigyeltem hogy mikor a pr ügynökségnél dolgoztam, jöttek az ügyfelek és a kávé fogyott a legjobban. meg a kóla. narancslé, ásványvíz lista végén kullogott...
meg mikor én mentem ügyfélhez tárgyalni, akkor is mindenki kávé meg kóla, szinte már néztek hogy miért ásványvizezem, vagy narancslé. ja és természetesen az első kérdés mindig hogy kávét kérek e..
-
Integra
titán
''De ha egyetlen ilyen girhes mocsok a közelembe (gyerekem közelébe) kerül elvágom a torkát. Akinek nem inge...''
régen az ilyen torokvágás dumáért nálam járdakő járt, ha ezt nekem (vagy mondjuk versusnak) élőben adnád elő, heyy barátom, kiegyensúlyozott, ideális, álom életed, szülői neveltetésed (és nem utolsó sorban toleranciád) ide vagy oda, bizony kórház lenne a vége......
de vagyok már elég felnőtt ahhoz, hogy eltekintsek ettől és eleresszem az ilyen paraszt indulatos megjegyzéseket...
amúgy mi a bajod azzal, ha valakinek több partnere volt, van, lesz az életben?
az pedig, hogy valaki sokat kefél sok partnerrel, szereti a szexet, még nem egyenlő a gyermeknemzéssel. 2005-öt írunk. de lehet, hogy a felvilágosítás a te neveltetésedbe már nem fért bele?
demagógia rulz.....
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Kalandor
üzenetére
szerintem a kérdéshez való hozzáállás és a nem megfelelő kezelése sokkal veszélyesebb mint a kérdés tárgya.
az, hogy aktuál politikát csinálnak belőle és szavazat szerzésre igyekeznek felhasználni, ez az igazán veszélyes. mert így nem jutunk előrébb a kérdés megoldásában semmit se
és a kérdés tárgya pedig tovább pörög és elhatalmasodik. aztán azok akik csápoltak minden megoldás ellen, zéró toleranciát hirdetve (ezzel minden a témát érintő kényelmetlen kéréds felett szemet hunyva, mert ez a legegyszerűbb...), egyszer csak azon kapják magukat, hogy a kupac már az orrukig ér. akkor pedig már késő lesz. -
Integra
titán
ne érts félre, ott volt a szmájli

én is látom, de mit csinálhatnék? úgyse veszi a fáradtságot hogy helyesen írja le.
ha rászólsz, akkor meg sértés, vagy szándékosan írja félre.
mondjuk ez utóbbit helyenként megértem, bizonyos szavaknál el is hiszem, de amit te javítottál ki, annál elég sanszos, hogy nem ez az eset állt fenn
-
Integra
titán
miért? mert tettél egy meggondolatlan kifejezést, észre se vetted, amire én persze hogy reagáltam, amire te képtelen vagy reagálni?
ezért? pfffffffffffffff..... kertelsz mint a szararc politikusok.
szomorúan konstatálom, hogy hirtelen hiányzik a szótáradból az igen vagy a nem szó...
egy tök egyszerű igent vagy nemet vártam egy tök egyszerű kérdésre.
ezt még a legbutább parasztagyú is megtudná válaszolni ha lenne elég vér a pucájában.
neked úgy tűnik nincsen.
de ez legyen a te bajod. -
Integra
titán
na ez már szánalmas magyarázkodás. akkor kellett volna gondolkozni észosztás helyett, mikor még nem volt maradandó nyoma

nyugodtan beláthatod hogy saját magad szorítottad sarokba.
ilyekor ez a legbecsületesebb, még emelt fővel távoszhatsz a csata helyszínéről, ezt a győztes ellenfél megadja és tiszteletben tartja..
de ha még több ilyet mondasz, mint ez a hsz-ed volt, akkor már a büszkeséged is odalesz...
kaspz még egy lehetőséget
''most akkor ahogy versust vagy engem neveltek az jó vagy rossz?!''
igen vagy nem?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
szerintem mi sokkal inkább elfogadjuk a te neveltetésed, mint te a mienket, illetve a szüleink szabad életfelfogási elvét.
mi nem az ellen szólunk, hogy te hogy nőttél fel, sőt azt mondom örülj neki és légy büszke rá, hanem az ellen, hogy szerinted csak az a jó ahogy te nőttél fel és az ''alternatív'' nevelés, felfogás az rossz... -
Integra
titán
marha egyszerű, leültetném és elbeszélgetnék vele.
én nem fogom a gyerekem ostorral verni hogy mit csinálhat mit nem meg nyomni a fejébe a keresztet meg a hozzá tartozó süket dumát, megtanítom élni és túlélni.
az én szüleim is hagytak úgy fejlődni ahogy akartam, én is fogom hagyni. és azzal, hogy hagytak nem csökkent a neveltetésük az én szememben, sőt..
tudom, hogy nem fogom tudni kivédeni, hogy kipróbáljon dolgokat, ebben a világban ez lehetetlen. abból indulok ki, hogy úgyis kifogja.
és azt sem is akarom, hogy azt érezze, hogy péklapáttal várom haza, hogy ha kiderül. -
Integra
titán
válasz
Versus69
üzenetére
erről van szó. pedig mi elég korán eléggé a sűrűjében benne voltunk az éjszakának.
és láss csodát mégse történt semmi rossz.
ja, és jelentősen toleránsabb is lettem az ismeretlen dolgokkal szemben, azt meg már megsem merem említeni, hogy ''addig'' mondjuk láttam előre, most meg a tapasztalatok miatt már oldalra is látok és később talán már 360 fokban is, mert én is csak egy rohadt drogos vagyok/leszek....
szóval ha nagyon kell, akkor lemondok én is..
-
Integra
titán
-
Integra
titán
én sokkal inkább arra leszek kíváncsi, te mit fogsz csinálni majd mikor a te kölköd fogják elkapni egy jelentéktelen cigi miatt.
tildy-t nem féltem, ellenben téged inkább..
nem csak hogy nem fogod tudni a helyzetet helyesen kezelni, de mint apa is csődöt mondasz a saját tájékozatlanságod miatt.
azzal hogy ''hagyjuk'', pont ez irányba teszed a lépéseket sajnos.
de remélem nem lesz igazam. -
Integra
titán
én viszont azon emberek közé tartozom aki meg nem igazán hallgat

absz egyet értünk hogy mindenki személyes ügye, de ha az egyik fél azt mondja hogy nem és hangot ad a sajátjának, akkor a másik fél miért ne adhatna hangot a szintén saját véleményének? szerintem pont a beszédre van szükség. a történelem már megmutatta, hogy a zéró tolerancia és nem látok nem hallok nem tudok effektus semmire sem jó.
az ördögi masinéria meg feléledt, hasít ''ezerrel'', már csak kéne bele valami ütősebb 2x512 mega 400as dual ram kit, meg egy sempron
meg egy normális mai vga..
-
Integra
titán
nem kampányolok ''ilyen'' pozitív módon, sehogy sem kampányolok, csak a korlátoltsággal ellentétes oldalon állok és ennek a korlátoltságnak hangot adok.
az, hogy azt ragasztjátok rám, hogy ''ilyen'' pozitív módon kampányolok, ez már hagy ne legyen az én bajom.
ebben a világban a mai napig minden tabu amit az emberek nem értenek, vagy szimplán nem akarnak megérteni. ilyen egyszerű ez. -
Integra
titán
nézd ahelyett a szar helyett inkább ezt

Bővebben: link -
Integra
titán
yo, mi az ircnet hub címe?
-
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/lvitkai/size2/12803179.jpg)
-
Integra
titán
moonman ezt találta (thanx bro!) Bővebben: link
valszeg kipróbálom, de most még egy picit másolgatok meg mentegetek, hogy nehogy nagy (akkora..) szopacs legyen a végén..
-
Integra
titán
msn már megoldódott, beloggolt, valszeg valahol elakadt a kimenő infóm valami proxyn...
jaja, boot partícióm most éppen E
pártisönmedzsikkel már so-sor rendet raktam, D most újra a boot hdd második partíciója, de az E-t érthető okokból nem tudom megváltoztatni, illetve ha lehet, akkor azt nem tudom hogy hogyan.... -
Integra
titán
aszondod?

na ezt figyeld, ez mekkora off:
nyomtam egy format c és xp reinstallt, eddig még nincsen baj.
de valamiért aztán a drive letterek teljsen szétcsúsztak.
az eddigi boot hdd-m két partíciója értelemszerűen C és D volt.
ebből a C amin természetesen a windóz van most E, a D pedig C lett....
manage-ben természetesen nem tudom visszaváltani, és partitionmagic sem oldja meg a gondot.
valami 5letetek van? hogy lehet ezt visszacsinálni?
komplett vinyó partíciótörlés, egyesítés és format?
ne kérdezzétek, hogy miért csúsztak el a drive letterek, folgalmam sincsen -
Integra
titán
másnál se megy az msn?
nálam nem hajlandó beloggolni... -
Integra
titán
nem igazán értem miért király dolog, hogy valaki op. főleg dc-n.....

esküszöm ennek valami ''divatja'' van és a gyengébb személyek ezzel kompenzálják a valós életben történő kisebbségi komplexusaikat...
ne értéstek félre op-ok, mivel gyanítom nem hozzátok jönnek kérelmek (vagy ha jönnek is), hanem írások és a bennetek kialakult szubjektív vélemények alapján ti döntötök, hogy kiket vesztek fel, kikben bíztok meg hogy nem fog ámokfutni.
de a többségre ez biztos nem érvényes, lásd offtopic nyitási kényszer
[Szerkesztve] -
Integra
titán
milyen igazad van!
helyesbítek: ''elgondolkodtató''
remélem így már jó
csontrákot hogy érted? azért nem valami hollivúdi múvisztár vagyok, igyekszem vigyázni magamra, csak annyit kapok amennyit benyelek, természetesen nem rúgatom szét a lábaim, hülye nem vagyok
[Szerkesztve] -
Integra
titán
lehülyézéssel? hogy érted? én hülyéztem le épp valahol valakit?
nem teljesen világos
járok keményen, holnap este megyek megint. meg nem rég volt vizsgám is. ervin is jól nyomja!
épp most gyógyultak be a sípcsontjaim, so-so állapotúra, igaz még színesek picit helyenként, lehet újra lerúgni mindkettőt
azért az vicces, hogy jönnek a gyúrt keménycsávók is edzésre, aztán mindegyik sípcsontvédőben van...
meg két perc párnázás után lihegnek mint a disznók..
[Szerkesztve] -
-
Integra
titán
bazz, rég volt ilyen piólós hétvégém az biztos...
péntek este szülinapi házibuli, szomat reggelig.
szombaton fejszétrepedés és kúrálás. természetesen pár üveg ezerjó társaságában barátokkal...
és hogy stílusosan levezessük, ma természetesen hol lettünk volna máshol, mint az etyeki borfesztiválon...
de akad még némi vér is az alkoholomban
-
Integra
titán
végülis az asus a7n8x-e deluxe lett a vége
de azt, hogy hogy muzsikál, arról csak később tudok bármit is mondani, most csak a boot hdd van itt, a többit elvitték kimenteni meg formatálni, pio mode-ban durva lenne több száz gigát kimásolni..
örülök hogy az outlook-ot kitudom viszonylag ''tűrhetően'' exportálni pst-be..
ha kibír nekem két évet (és miért ne bírna ki), már bőven megérte. -
Integra
titán
na kérem, nyakig az alaplapcsere közepén...
természetesen ami elromlhat, az el is romlott
a dolgozó szoba mint egy csatatér, az alaplap egy telefonkönyvön működik épp, a többi szanaszét, tiszta anarhcia
természetesen a via csipszet alatt installált winfos, nem veszi be az enforsz csipszetet, úgyhogy komplett format c, vinyó cserék, másolások, mentések, holnapra végzek kb...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest