Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Tudom ajánlani a szénsavas Cola - akármi kombót koktélban erőteljesen felrázni. Csudavicces eredményeket lehet vele produkálni!

-
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Figyuz, majd azért engem is értesítsetek, hogy mi lesz!
Nemám elfelejtetek! -
Gh0sT
addikt
Látom, itt tobzódnak a moderátorok, úgyhogy ide írok a gyűjtőbe.

Volt anno egy topic ''Filozófia'' címszóval. Megnéztem és konstatáltam, hogy zárva vagyon köszönhetően a sok OFF hozzászólásnak.
Az lenne a kérdésem, hogy esetleg meg lehetne-e próbálni ismét megnyitni, vagy más címszóval egy teljesen újat indítani tiszta lappal? Van itt egy pár emberke a PH!-n, akik nagyon érdekes nézeteket képviselnek és sokat lehetne tanulni tőlük. Beleértve ebbe a keleti filozófiát illetve a pszichológiát. Tudom, hardverfórum...
-
Gh0sT
addikt
Köszönöm kedvességed, de már egyeztettem Kidussal.
Bár ő a negyedik kerületben lakik, de azt mondta, nem okoz nekik különösebb problémát. Egyébként két pakli kártyáról van szó. 
peterkeT: valszeg jövő héten sikerül Kidusnak eljutnia a boltig, de még nem beszéltünk meg konkrét időpontot. Egyszerűbb a posta, mint keresgélnetek egymást a nagyvárosban. Azért köszönöm neked is! -
Gh0sT
addikt
Két pakli kártyát, amit csak onnan tudok beszerezni. Jövő héten valamikor tökéletesen megfelelne, annyira nem sürgős. A pénzügyi részét úgy rendezném, hogy akár hétfőn átutalám bankszámlára a pénzt (kártya + posta + csomagolás + honorárium), esetleg ajánlva feladom egy borítékban.
Kalandor: zalaegerszegi vagyok
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Tudna egy kedves, aranyos pesti ember segíteni egy vidéki srácnak?

El kellene menni valahova, meg kellene venni valamit és azt postázni kellene a címemre.
Persze az anyagiakat előtte rendeznénk. Remélem lesz olyasvalaki, akiben vakon megbízhatok és a XI. kerület környékén lakik, vagy jár arra. -
Gh0sT
addikt
Akkor valszeg az az eset állt fent, hogy vagy fagyott a DC-d, vagy egyszerűen csak úgy szakadtál, hogy bent ragadt a neved. Egy idő után (5-10 perc) a hub automatikusan kirak, de amíg bent van a neved, addig nem fogsz tudni becsatlakozni, csak más nickkel.
Szerk: most látom a #4428-at. Akkor nemtom mi van...
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Esmein megnyitotta a GeForce 6800 topicot és egyben zárta is!

Hmmm... most meg nyitva van...
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Még mindig nemtom mi a pontos helyzet.
Mind1, válaszolok mindkettőre:
1. Ha egy routeren vagytok ketten és gyakorlatilag LAN-ról beszélünk, akkor a router elvileg nem sok vizet zavarhat. Az IP kiosztásért lehet a felelős, ezt érdemes lenne megnézni a DHCP menüpont alatt. Illetve kérdéses, hogy megy-e a fájlmegosztás illetve a pingelés. Egyáltalán a két gép látja-e egymást valamilyen módon?
2. Ha valamelyikőtöknek van egy routere és neten szeretnétek egymással játszani, akkor a routerben célszerű azokat a portokat forwardolni az adott gépre, amelyiket a játék használja. A manulaban megtalálhatod a játék által használt portokat. A forwardolást is csak akkor ''érdemes'' megcsinálni, ha te csinálsz szervert és hozzád szeretnének kapcsolódni. A router a befelé jövő kéréseket blokkolja, ezért is van szükség a forwardolásra.
Esetleg lehet még tűzfal gond is... Azt is ellenőrizd! -
Gh0sT
addikt
válasz
kiröhöglek
üzenetére
Sokszor eltűnődöm azon, hogy emberek hogyan jutnak el az általad képviselt színvonalra.
De most tényleg! Van egy határ, ami alá azért nem kellene lesüllyedni! 
-
Gh0sT
addikt
Még egy új MOD... Mifene...

tiv83us, Esmein: ketten értek egyet, azért lettetek mindketten MOD-ok?
Jáááj, de gonosz vagyok! 
Szerk.: mondjuk megértem Parcit, hogy Esmein mellé felvesz valakit erősítésnek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
Csak hivatásos jogsid nem lehet.
Esmein: Moderátor???
Nesze neked emberiség! 
- Esmein -
Gh0sT
addikt
válasz
Grafiqs
üzenetére
''Ha nem hergelitek akkor Ő sem szól vissza ennyi.''
Ezzel van egy kis bökkenő:
Eddig nem sok közöm volt a sráchoz és a továbbiakban sem lesz, de az egy dolog, hogy én nem szólok be neki, de úgy vettem észre, hogy ő akár minden ok nélkül oda-oda bök másoknak egyet-egyet. Mindez egészen addig nem zavar, amíg nem én vagyok a kiszemeltje és nem sérti az igazságérzemet a mondandója, amit gyakran igen arrogánsan ad elő. Sok esetben nem is tartalommal, hanem a stílussal, a hangvétellel van bajom. Egyszerűen sugárzik róla a felsőbbrendűség és a megnemértettséggel vegyes dac, hogy márpedig én akkor is megmutatom.
Elismerem, hogy szakmailag biztosan nagy koponya, és sokmindenhez ért, de könyörgöm ne ilyen stílusban tegye. Direkt csinál céltáblát/mártírt magából, mert élvezi a helyzetet és a moderátorok kegyeit. Neki nem lehet visszaszólni, mert azzal csak felhergeljük, ugyanakkor el kell viselni a provokatív magatartását. Mindamellett már megint róla van szó, úgyhogy takarékra is teszem magam, de ez most nagyok kikivánkozott belőlem. -
Gh0sT
addikt
Épp fel szerettem volna egy kérdést tenni a Nagy ''miért'' topicban, erre bezárják.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor felteszem ide: miért van értelme annak a topicnak?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gh0sT
addikt
Izé, bocs hogy beteszem ide is, de döntés előtt állok és úgy néztem, hogy valamiért az állásbörze rovat nincs benne a TOP100 témában. Sorry mégegyszer, de segítségre lenne szükségem illetve véleményekre:
Bővebben: link -
-
Gh0sT
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Megvan a gond Opera alatt. Ha simán klikkelek egy napra, akkor hibaüzenetet kapok: ''A menüpontra kell kattintani''. Ha viszont jobb klikk a napon és cél megnyitása új ablakban, akkor kifogástalanul működik.
Asszem az Opera Flashget pluginja mintha nem támogatná az ilyesfajta letöltést. Bár lehet, hogy az már régen volt.
Esmein: kössz, már kerestem valami ehhez hasonlót. Kétség kívül hasznos lesz!
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Na és ez?
Bővebben: link
Értelem szerűen a címben szereplő p-0111.htm bizonyos részeit kell módosítani, hogy más napok műsorát is le tudd tölteni.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Ez jó lesz?
Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
Ööööö... A kiskutyákat úgy tanítják meg arra, hogy idegentől ne fogadjanak el ételt, hogy egész borsot tesznek a kajába, amit bedobnak a kerítésen. Egy idő után rájönnek, hogy csak a tányérból szabad enni.

Javasolhatom esetleg neked is ezt a tanítási módszert?
Szerk.:
Esmein: lehet, hogy nem megölni akarja! Szerintem ez nem elhanyagolható szempont.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az a helyzet, hogy múlt héten behívtak egy állásinterjúra, amit csak úgy megpályáztam. Nem láttam sok esélyét, mert nem értek az autókhoz, de úgy tűnik valamiért bejövök nekik. Értékesítés lenne a feladat egy szalonban, mellette asszem hitelügyintézés illetve talán céges kapcsolattartás később a nagy halakkal.
Lényeg: soha nem adtam még el autót, és most akarnak tesztelni, hogy mennyire vagyok rátermett. Kaptam anyagot, de azon kívül hogy benyalom nem tudom mit tehetnék még.
Viszont a meló meg kellene, mert nem akarok munkanélküliként tengődni.
Egyébként a ''szaktudásom'' azt hiszem nekem is közel hasonló, mint neked.
Mindegy, meg tudom tanulni, nem is ez a gond, csak a bemutatkozástól tartok nagyon. -
Gh0sT
addikt
Szükségem lenne egy kis segítségre ma éjjelre.
Tudnátok nekem a legidiótább kérdésekből egy listát csinálni, amik autóvásárlás során elhangzanak? Amikre nem is nagyon számítana az ember, de mégis lehet ilyesmivel találkozni. Az a helyzet, hogy holnap reggel fogok vizsgázni élesben értékesítésből és azon kívül, hogy megtanulom az autó paramétereit fel szeretnék készülni a legváratlanabb helyzetekre is. Az állásom múlik rajta... Ha van valakinek ötlete, ne kíméljen! -
Gh0sT
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Amikor arról van szó, hogy ki a jobb - egy férfi vagy egy nő - akkor számomra a racionalitás, a meggondoltság, kiszámíthatóság és a logikus gondolkodás a fő szempontok. Úgy vélem ilyen téren a férfiak sokkal életrevalóbbak.

Egyszerűbbek vagyunk, mert könnyebben felül tudunk kerekedni az ösztöneinken. Hogy ez most jó, vagy nem, azt döntse el mindenki egymaga.
-
Gh0sT
addikt
Keresek egy kisvideót. Nemtom mi a neve, de ebben hangzik el a híres ''ezt a nőt blokkolnám'' mondat.
Nem tudjátok, honnan tudnám leszedni? -
Gh0sT
addikt
Telihold van... Jól látom?
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Samsung kuponkunyeráló
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert csak...
Ezért is vagyok kénytelen Pesten nézelődni.