Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Integra
titán
-
Bash
őstag
válasz
KovacsUr
üzenetére
PeliScan csak ne nagyon ugráljon, ott van neki NoNo. :)
Ahogy postoltam az előzőt, megszólalt a telefonom. Ma elvileg nem dolgoztam volna, de szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy hívni fognak. Amikor Charley itt járt, akkor lenyomtam egy 36 órás műszakot. :( Most is valami hasonló lesz, asszem. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
KovacsUr
üzenetére
Hát ez az, nekem is ezen járt az eszem utána...
Ha kiteszem a Lehel téren...!
Ha befékezek, és aztán veszélyes sávváltással felmegyek a hídra...!
Ha az Apály utcánál kikanyarodok a Vácira, annak ellenére hogy ott elvileg nem szabad, csak kitörték a korlátot...!
Vagy ha fel sem ajánlom hogy elvigyem az illetőt...
Bazze... -
Integra
titán
válasz
KovacsUr
üzenetére
hát ha tudod hallgasd meg két perig, tanulságos....
nagyon elmesélni nem tudom, mert úgysem adja vissza a marsi feelinget...
szóval képzeld el hogy ez a nő a palikkal van, a palik a mindene, a palikra néz fel, majdnem szörnyet halt mikor palik ''170-nel'' borult és barom módjára belekapaszkodott az öve helyett a bukókeretbe, és palik mellett még a mellei is megnőttek...
ugyanolyan iszonyat mint a palik csak nőben.
és csicsereg hozzá, meg billegeti magát...
Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest