Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz KovacsUr #1093 üzenetére
hát ha tudod hallgasd meg két perig, tanulságos....
nagyon elmesélni nem tudom, mert úgysem adja vissza a marsi feelinget...
szóval képzeld el hogy ez a nő a palikkal van, a palik a mindene, a palikra néz fel, majdnem szörnyet halt mikor palik ''170-nel'' borult és barom módjára belekapaszkodott az öve helyett a bukókeretbe, és palik mellett még a mellei is megnőttek...
ugyanolyan iszonyat mint a palik csak nőben.
és csicsereg hozzá, meg billegeti magát......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz KovacsUr #1201 üzenetére
Hát ez az, nekem is ezen járt az eszem utána...
Ha kiteszem a Lehel téren...!
Ha befékezek, és aztán veszélyes sávváltással felmegyek a hídra...!
Ha az Apály utcánál kikanyarodok a Vácira, annak ellenére hogy ott elvileg nem szabad, csak kitörték a korlátot...!
Vagy ha fel sem ajánlom hogy elvigyem az illetőt...
Bazze...[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Bash
addikt
válasz KovacsUr #1281 üzenetére
PeliScan csak ne nagyon ugráljon, ott van neki NoNo. :)
Ahogy postoltam az előzőt, megszólalt a telefonom. Ma elvileg nem dolgoztam volna, de szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy hívni fognak. Amikor Charley itt járt, akkor lenyomtam egy 36 órás műszakot. :( Most is valami hasonló lesz, asszem.http://bashtravel.com/
-
neduddki
nagyúr
válasz KovacsUr #1281 üzenetére
HI!
Ha ha ma szemrevetelezte, akkor vajjjjj miert nincs meg a digitalis fotoim kozott??? :- )))))
mert nem erdemeljuk meg????:- ))))
de mi igen is megerdmeljuk:- ))))
udv
neduddki
p.s. vagy csak en vagyok a vak???:- ))))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
tildy
nagyúr
válasz KovacsUr #1546 üzenetére
Ja van egy infós szakközzép, én csak régi, demoscenes arcokat ismerek onnét:D
Elég elit képzés ment ott, azt hiszem..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Integra
titán
válasz KovacsUr #3228 üzenetére
ne aggódj nem kapkodom el:)
szerintem veszek addig egy plextor cdrw-t, mert az meg nagyon kéne, 15 rugó meg már nem pénz érte
mod: tényleg, hol lehet a legnagyobb választékban plextort találni? meg jó áron? bp-i suttyó vagyok, itten kéne valami bolt:)
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest