Hirdetés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

Kár hogy be lett zárva a konzolos topic.

Egy választ még itt megejtenék, Cathfaern-nek címezve; remélem elolvassa:

''És nem rosszindulatú vagy, csak valahogy furcsán vitatkozol. Szóval leírod, hogy tulajdonképpen semmi bajod a konzolokkal, sőt (csak nincs olyan játék rá, ami téged érdekelne). Ehhez képest úgy fikázod a konzolokat/konzolos játékokat, mintha már csak a látványuktól is rohamot kapnál ''

Akkor lássuk sorban (lehet hogy nem fogalmazok elég világosan... Ami nem lenne meglepő: keresztelőn voltam, és kb. fél tucat _fajta_ alkoholos italt ittam...:D)
    1. A konzol, mint adott hardver, alapjában véve szimpatikus elgondolás számomra... Nem kell húszféle procira/chipkészletre/oprendszerre stb. optimalizálni: elvileg drivergond kizárva.
    2. A jelenlegi használhatósága (kontroller), illetve a rá írt progik miatt számomra még sem alternatíva.
    3. Mutasd meg légyszíves, hol fikázom a konzolos játékokat! Az, hogy adott kategória _hidegen hagy_ (PC-n is!!! Pl. NFS további részeivel sem játszom), nem azt jelenti hogy fikáznám. Csak nem játszom vele. Nem is fikázhatnám pl. a GT-t, hiszen még _sosem láttam_... Értelmes ember látatlanba' nem fikáz egyetlen gamét sem...:P

PEace.

Aktív témák