Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DevKiller
senior tag
válasz zoli62 #59596 üzenetére
Mi is megjártuk a vodával, bár nem számhordozási kérdésben.
Nekem az a véleményem, hogy amatőrök végzik a dolgokat, és csak akkor látja valaki, amikor már muszáj.
Kezd olyan érzetem lenni, hogy egy nagyon félre** szolgáltató lett az utóbbi 5 évben...HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
törölt tag
válasz DevKiller #59601 üzenetére
A napokban gondolkodtam szolgáltatóváltáson...
Ránéztem a telekomos flottás lehetőségekre. Privát-üzeneteztem fórumozókkal, felhívtam pár közvetítő céget...stb.
Az összes általam talált telekomos flotta (amiben hálón belül korlátlanság van) 30%-kal drágább, mint a vodafone hasonló kondícióval.
Gondolom te is hasonló (anyagi) megfontolásból mentél apuddal a vodához szerződést hosszabbítani....[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
válasz #04535040 #59602 üzenetére
Igen, anyagiak miatt.
Ha a Telekomos flottámból több számot is kilehetne hozni, szó nélkül vittem volna fatert.
Sajnos erre még nincs lehetőségem, majd egyszer lesz.
Addig van vodka, itthon van szép edge, vagy -118 dBm B20, azt elvagyunk.
De ettől független véleményem fenntartom.
A Telenortól jöttünk át, és már hasonlók a tapasztalatok mint ott. Pedig onnan a gerinctelenség miatt jöttünk el, és nem a nem megfelelő szolgáltatás miatt.
Lehet nyugodtan feltenni a kérdést, hogy miért van az előfizetők több mint 50%-a magentáéknál...Ja és ami a legjobb, hogy megint reklamálnom kell anyámék előfizetésével kapcsolatban(5x? vagy már 6x?). De amit most fognak kapni azt nem teszik ki az ablakba
Tudom, megmondtad, hogy NMHH. Csak bizonyos okokból(új kékek kizárása) nincs kedvem velük trécselni...Az meg még mindig kész röhej, hogy a hívásaim fele nem tudnak kifutni VoLTE-n. Éljen 2000-res évek! Előtúrom a 4G kezdeti korszakot, és beküldöm ide. Akkor is voltak kérdéseim, de most meg egyre több van.
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
zoli62
addikt
válasz DevKiller #59601 üzenetére
A harmadik hívásnál direkt mondta az ügyintéző, hogy a számhordozás nulláról indul, és még.ő kérte, hogy a biztonság kedvéért minden adatot egyeztessünk le újból. Ennek ellenére mégsem az általam megjelölt ideiglenes számra hordozták a 30-as számomat. hanem az értesítési számként megadott fő számomra.... 10 éve ezzel a számmal kiemelt flottás voltam. Mondanom se kell, hogy ég és föld a különbség az üzleti és lakossági divizió között.
[ Szerkesztve ]
-
Szotyi222
aktív tag
Érdeklődnék flottás csomagról tudtok valami.
Vagy
Ajánlani.
Mert felhívtak hogy a jelenlegi meg fog szünni.
Ajánlották is egy előnytelen csomagot.
De mondtam nekik telefonon keresztüli szerződést én nem kötö, majd ha ráérek bemegyek a boltjukba. Úgy hogy egyenlőre még meg van kitudja meddig.
Neten amit kinéztem Dubai azt nem tudom, hogy vodafonos e.
-
DevKiller
senior tag
válasz DevKiller #59606 üzenetére
Megcsináltam,egy más mellett a két telefon így kora reggel:
Mostmár mehet a jelmondat?
Egyébként aki nálunk van és vodás folyamat sír a wifi kódért...
Ezzel egy videó nézés vagy bármi online tartalom fogyasztása kimeríti a mazoizmus fogalmát...HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
Szotyi222
aktív tag
válasz #72445440 #59614 üzenetére
Köszi
Tudom hogy biztonságos, de szeretem átgondolni mit is hadarnak el, és mit nem mondtak el
Ha jól emlékszem 100 perces csomagot ajánlották 2800 ért 28 Ft / perc díj
Ha kevés a 100 perc 40 Ft ért adnak hozzá.
Ezen az ajánlaton megsértődtem mivel a fél töltő kártyás 19 Ft perc díjú.
Nem is értem hogy gondolják hogy azt érdemes megkötni. -
törölt tag
Sziasztok!
A DIGI 900-as 3G lefedettsége még mindig előny "nagyon vidéken" vagy már behozta őket a két nagy 4Gben? Aki esetleg túrázgat, mit tapasztal?
Hallottam hogy már itt is van 5GB-os net ami egy évig érvényes, ezt hogyan lehet aktiválni? A weboldalon semmit nem találtam róla.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz #23310336 #59617 üzenetére
2G és 4G lefedettsége van diginek (net csak utóbbival van).
De hogy a kérdésre valaszoljak, vegyes. Digi nagyon hianyos ugye. Nagyon sok hely van ahol egyáltalán nincs. De ahol van ott tarol. Amerre én mozgok, dolgozok, utazok jobb a lefedettsége diginek bármerre, sőt vasútvonalon (Várpalota-pest-szolnok-karcag) rengeteg nem rövid szakasz van ahol Voda és Telekom "csak segélyhívás", digi pedig köszöni szépen működik. Telenorról nem tudok nyilatkozni jelenleg nincs, vagyis nem használjuk.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Mtbsrác
senior tag
Hátha van valaki aki ért hozzá.
Mennyi idő múlva aktiválják a 4g hálózatot miután már a telefon látja hogy ott van de még nem használja? Tamásiban 3 hete jelent meg de rápöttyintve hogy azt használja, csak a H+ hálózatra lép fel még mindig. A torony aljában csak egy irányban lehet fogni a 4g lefedettségét egy kis részen. Fuck de logik A térképükön már rajta van a teljes lefedés ami nem él még. Bocsi a zagyvaságért de érthetőbben nemtudom kérdezni . -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Érdeklodni szeretnék hogy a Netflixet is nézhetem maximum 480p felbontásban korlátlanul vagy csak a YouTube? Red live hs csomag -
Oliverda
félisten
válasz DevKiller #59623 üzenetére
Sajnos a Voda már csak az árnyéka annak a 2000-es években megismert innovatív és diszruptív szolgáltatónak, amelyik egy rakás csomagot és szolgáltatást elsőként hozott el a magyar piacra. Szépen belekényelmesedtek a pozíciójukba és csak a legszükségesebb fejlesztéseket végzik el.
Killing: [link]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Nikaré
őstag
Hi!
Telefon vásárláskor kollégám kapott egy Smart TUTI+ kártyát.
A leragasztó matricán a vonalkód alatt ez áll
Kiadható: 2020.10.09. Ez mit jelent? A promóció vége eddig tart?
Egy ilyen kártya meddig "érvényes" aktiválás nélkül? -
4Grider
nagyúr
válasz Nikaré #59635 üzenetére
Mivel pont 0 Ft-ért rendelhető tőlük új sim, ezért ha ki akarod próbálni nincs sok teendőd:
https://shop.vodafone.hu/probald-ki -
Diák66
őstag
Mi a fene, A Xiaomi Mi 10T Pro 5G Dual SIM telefonnak sikerült egy normális árat találni? 188 790 Ft...... ilyen áron még máshol nem nagyon láttam. Mi ez a változás?
-
Fecó88
tag
Sziasztok valaki meg tudná e mondani hogy a vodafonál meddig kèrnek be ilyen horror előleget ha telefon akarok venni. Venni akartam egy ipone12pro telefont de 400 ezer forintos telefonra 350 ezer forintot akartak kèrni előlegkènt. A telekom nál nikkor az ipone xr vettem egy forint előleget nem kèrtek jó igaz hogy ott volt már èvekota müholdas tv előfizetèsem az nem tudom mit nyomot a latba. Igaz a vodafonál mèg elègè új az elöfizetèsem. Nekem nem az előlegel van bajom hanem a mètèkèvel ha kèrtek volna 150 ezret gondnèlkül elfogadtam volna de ez majdnem a 100 százalèka azon már mi a rèszletfizetès. Kèrlek titeket írjátok már meg a tapasztalatokat mert ha ez ilyen banda inkább vissza mèk a Telekom hoz mèg ha drágább is a havidíj. Amúgy Red Infinity csomagom van.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
Diák66
őstag
válasz #72445440 #59639 üzenetére
Hát a Huawei telefonok nyomott áron mennek az ismert hiányosságaik miatt, nekem így már nem is kell. Oneplus 8T is lehetne a kínálatban jó áron (ez a leg szimpatikusabb, csak sajnos drágának érzem még). Bár a Xiaomi 10T Pro azért tudásban jobb... Csodálkozok, hogy egy új telefont ilyen jó áron dobnak piacra. Telekomnál is drágább, 2-3 forrásból van csak hasonló árban. Még meglátom. Januárban jár le az előfizetésem, talán akkor ügyfélmegtartósban is adnák enyiért....nem tudom. A kivárás eddig mindig bejött, nem szokásom az akció feliratra izgulni.....
-
Diák66
őstag
válasz #72445440 #59642 üzenetére
Igen, lehetséges, de én kifizetem akár a teljes készülék árát, ha úgy van, nem ragaszkodok a 2 évhez.... Ahogy nézem internet terén lett egy új tarifacsomag is. Sajnos a 4G hiánya még mindig fáj, de tesztelgetem a Telenort, Itthon jó, mert van 60-80 Mbit/s lefelé, Vodánál 2-12 Mbit/s helyett, de munkahelyemen vacak a térerő, Győr belvárosában is be van dugulva a Telenor hálózata, annak ellenére, hogy 1800 MHz-en Interband is van, és 2600 MHz is üzemel. Szóval itthonra Telenor, vagy Telekom (kevés adat miatt nem játszik) lenne jó, de munkahelyen Vodafone jobb térerőben, bár a sebesség már változó, mert B20 dugul rendesen, de B3 jó szokott lenni, csak az eszközt korlátozni kell és nem szabad B20-ra felengedni.
[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
válasz kovacsmi_74 #59644 üzenetére
Telefonra igen de laptophoz, routerbe?
-
kovacsmi_74
senior tag
-
-
Fecó88
tag
válasz viktorhu #59649 üzenetére
Nekem arra nem kèrtek semmi előleget. Direkt azèrt is akkor csak kártyát hoztam ki mivel az ipone12 prora vártam. Az a baj hogy az androidos telefonokat nem szeretem mert anno azèrt váltottam direkt ipone telefonra mivel meguntam azt hogy átlag le fagyot. Volnának egèsz jó androidos telefonok felèèrt csak az ipone megbízhatóbb. Mindegy várok mèg valamenyit hátha legalább valamennyit csökken az előleg mètèke ha nem nem lessz olyan vèszes a kötbèr ès távozók mèg egyelőre müködik az xr csak már nagyon gyorsan merül meg repedt a kijelzője kicsit de mèg megy.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Milyen monitort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Lexus, Toyota topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest