Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz Somatom #59101 üzenetére
Csak éppen másik előfizetés. Magánszemély nevén pedig 10 db prepaid sim lehet. Azok pedig mind-mind külön előfizetések, az EU roaming szempontjából nincs mit összevonni rajtuk. Csak ugye a lehetőséget minél többen meglátják, annál hamarabb jön a Voda közleménye, hogy kevesen használták a csomagot, így megszüntetik...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Somatom
veterán
válasz Daffni2 #59110 üzenetére
Áremelés előtt vettem egy kártyás előfizetést, a privát számoméról a MyTV -t átraktam arra, a privát számomét pedig feltöltöttem 30 rugóval, hogy a következő egy évben még az alacsonyabb percdíjakon telefonáljak. De, aztán jött a Red, amivel meg ingyenes a hívás. Tehát, ha a privát számomat áthoznám, akkor felszabadulna 30 rugó, amit elkölthetnék mondjuk a MyTV -re. Odaát az a kérdés, hogy ezt megtehetem-e.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
viktorhu
veterán
válasz 4Grider #59100 üzenetére
Azért nem úgy tűnik, hogy ezt most annyira szigorúan veszik, főleg amíg nem is olyan sok a roaming költség (nincs tömeges utazás). A Vodának az az előnye is megvan, hogy egy csomó országban saját hálózaton tud roamingolni, máshol meg jó regionális partnerei vannak (mint a vip több szomszédunknál is).
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
telenoros kártyás számomat szeretném számhordozással feltöltőkártyás (Tuti) díjcsomagba bevonni. SIM kártyát már rendeltem online amihez majd hozzárendelem a számomat. A számhordozás online igénylésnél mennyi idő? (Pl. a Telekomnál 10 munkanap a gyakorlat online igényelve, míg üzletben kezdeményezve pár nap.)meg
-
törölt tag
válasz peugeotmate #59115 üzenetére
Ne online intézd, hanem aktiváld be a kátyát, és hívd róla 1270-et.
A telefonos - úgyintézőn keresztül történő számhordozás gyors szokott lenni. -
törölt tag
október 1 aszf. Eltűnt a 10 és az 500gb és az új hang opciók is. Érdekes... Vagy csak nincs frissítve?
-
törölt tag
válasz Diák66 #59119 üzenetére
Csak egy kérdés: elég sokszor panaszkodsz a vodára. A tkom/tnor nem jön szóba, hogy ne szenvedj ezzel tovább?
Nálam pont a telekom az, ami alacsony sebességet produkál. De nem tudom lecserélni, mert a céges számom T-s. Azért zavar nagyon, mert van benne 20GB net, és ha jó lenne, nem kellene a vodás sim-re netet rendelnem-pénzért. -
törölt tag
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Másnál is lassabb lett szokasosnál is voda? Általában 3-4 nap mire lekönyvelik a befizetést, illetve számlazárás napján már meg szokott jelenni a fizetendő (ekkor még oké hogy nem letölthető de be lehet fizetni).
Jelenleg nálam a hétfői fizetés még befizetés alatt van, és a 25.-ei zárás után még nincs új fizetendő számla.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz MadMancs #59125 üzenetére
Én átvett UPC-sként hadakozom velük június közepe óta. Icsekkel fizettem mindig, az aktuális számlán is szerepel az icsekk fizetési mód. Az első befizetést nem találták meg, miután igazoltam, kétszer szólítottak fel az ezzel járó díjakkal együtt. A következő havi befizetésem sem találták, azt is igazoltam. Arra is kaptam plusz felszólítási díjat. A befizetéseim jellemzően fizetési határidő előtti héten történtek, lehet az a baj, hogy túl korán fizetek...
Az utolsó számlát azért nem icsekkel fizettem, mert az előző számla egyenlege is rajta szerepelt, de nem vagyok hajlandó még egyszer fizetni, ha már egyszer kifizettem. Három panaszom volt eddig, 5-30 nap közötti visszahívásokat ígértek, eddig egyszer sem hívtak. Így gondolom, hogy felügyeleti hatóságnál eljárást indítok ellenük, de cégként ez pénzbe kerül... -
MadMancs
veterán
válasz 4Grider #59126 üzenetére
Nálam azért egyszerűbb a dolog, az hogy iszonyat lassú a számlázasi rendszerük már megszoktam (míg nem érint hattányosan nem is foglalkoztat különösebben). Csak most feltűnt hogy fizetnék, de nincs mit.
Te esetedben azt javaslom ne hagyd magad.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
thomas77
senior tag
A vitamaxos 500 GB teljes egészében felhasználható EU roamnig helyzetben is?
-
leviske
veterán
A Vodafone csak a RED Free csomag sebességét korlátozza 10Mbps-ra? Azaz a Go és Tuti csomagok a környékbeli max sebességgel tolják, akár 5G-n is, ha a készülék adott?
-
MadMancs
veterán
válasz Diák66 #59132 üzenetére
Egész pontosan, alapból csak a Red Infinity Word 5G képes, de bármelyik tarifához választható GigaBoost opció 24/72 órára amivel már elérhető 5G, feltéve ha megér az illetőnek 500/1200 magyar pénzt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Somatom #59134 üzenetére
Nekem is red free van, nem érzem semmi hátrányát 10/10 nek. De kérdező 5G re volt kíváncsi Gondolkoztam hogy kipróbálom így igazítgatás után (B3+B20 CA lett lakhelyemen) mit tud a hálózat de nekem 500ft/24h -t se ér a plusz. Aztán 1 hét után rájöttem asszonynak még Red Live van megnéztem azzal, 77/24 volt a max amit mértem, jelentős javulás az átlag 30/20 hoz képest amit B20 only tudott. Igaz neki meg mindegy is. Max youtube amit használ 1080i/720p ben. Egyebekkel meg nem fogy el neki 1Gb egy hónapban, ezért nem is váltottunk neki. Amit használ youtube, face, insta, nem fogyaszt adatot + itthon wifi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Ha jól kerestem a topikban akkor ha nekem van egy adatcsomagom ami 30 naponta megújul és én azt lemondom a megújulás után pár nappal akkor elvesztem a maradék napokra a netet is meg a pénzemet is amit a megújításkor levont, feltöltő kártyás vagyok.
-
Diák66
őstag
válasz DevKiller #59140 üzenetére
Azt hittem negatívban mért a speedtest. Sajnos nekem se jön össze eza Vodás dolog. A 3G térereje jó, de mégis van amikor jó, van amikor meg alig akar működni. A vezetékes ADSL szintjét se üti meg néha, de csak időszakosan. Van hogy pár percig vacakol, van hogy -10 perc, de aztán megint jó. A 4G-ből nem sikerült kifacsarnom többet... este, hajnalban működget... aztán napközben kuka. De ez ugye a 20,5 km adótávolság miatt van. Megoldás... el kell költözni. Itt sose lesz optika (mert bár SZIP pénzt kapott rá az Invitel, de ha 2,5 év alatt nem sikerült előrelépni, miért sikerülne most??). Marad a telenor, mint kényszer megoldás, csak azt nem nagyon akarom..... Esetleg Telekom Gigaerős Net+ abban van ingyen multisim. Csak 11190 / hó.
[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
válasz Diák66 #59142 üzenetére
Telenort én sem akarom elv miatt.
DIGI ha megjelenik a településen olyan szépen vágom a szemük közé a piros kártyát, hogy öröm lesz nézni.
Azért ezeket a rekordokat nehéz már felülmúlni.
Értem én, hogy miattam nem építenek még egy tornyot, nem is kell, de a többiek még valamit produkálnak B20-on, a voda absolutely kuka.
Miskolcon a sulinál közel 100 mbps a letöltés itthon meg már lehet lassan tényleg - ba fog menni...
Telekom optika mellett beltéren nem izgat, de azért a kertben legalább szeretném használni.Meghát DIGI tesztelőként felmerül a kérdés bennem, hogy akkor minek fizetek. Miskolcon működik a DIGI is, itthon van VoWIFI innentől fogva kuka a 3500 ft...
Kíváncsi vagyok mikor kezdenek visszaesni azok az előfizetői számok...HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
bociusz
aktív tag
válasz MadMancs #59133 üzenetére
Ha jól értem, akkor csak Red Free-hez rendelhető a GigaBoost.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz bociusz #59145 üzenetére
Jogos észrevétel. Asszony Live csomagjánál valóban nem elérhető. Én értelmezten félre a leírását (apróbetűs rész kimaradt).
-
-
Diák66
őstag
válasz #72445440 #59149 üzenetére
A Vodánál? Szerinted? Másik kettő előszeretettel teszi a B20 mellé legalább a B3-mat még kisebb településeken is. Vodafone meg gyakorlatilag csak a nagyvárosokra koncentrál, azon kívül a kis települések meg elégedjenek meg a B20 adta "sebességgel". Már, akinek jut 4G.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs