Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red Infinityvel ez a JóDolog promóció sokat nem ér
-
UHHH
senior tag
válasz kovbandi82 #48862 üzenetére
Sima "Vodafone net+" -ra is ad jó dolgokat?!
-
ElektrikusDE
senior tag
Egyelőre semmit se ad, a szokásos "Rendszereink jelenleg nem elérhetőek. Kérlek próbálkozz később"...
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #48864 üzenetére
A hibaüzenet ellenére jött pár sms.
Az utolsó:" Tisztelt Ügyfelünk! Jó hírünk van, hamarosan érkezik az első JóDolog! Az 1GB adatot és 1 nap korlátlan beszélgetést, melyek belföldön és az EU-ban, illetve normál díjas magyar számokra felhasználhatók, 48 órán belül aktiváljuk. Még több JóDolog várja a MyVodafone Applikáció kis piros borítékjában! Töltse le az appot most! Üdvözlettel: Vodafone"
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #48865 üzenetére
Sms-t nem küldtek az 1 Gb aktiválásáról és sehol se látszik, de mivel a heti 150 Megám már nem fogy aktiválták.
Hét nap egyébként a felhasználási idő. (Űgyfélszolgálat tájékoztatása szerint)
A percek látszodnak: 1666664
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Amennyit én használom azt a SIM kártyát (többet inaktív, mint aktív), hajrá, annyi adatot/információt nem sajnálok tőlük...
Most sem kellene bekapcsolva tartanom, mert 10 napos a hosszú hétvége és vidékre utaztunk, de aktív és átnyomtam a szomszédos ország hálózatára (Telekom SK), legyen mit rögzíteni a Vodafone-nak.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Egy másodlagos, összességében keveset aktív (feltöltős) SIM kártya esetén nem tulajdonítok ennek különösebb jelentőséget, de amúgy valóban mérlegelendő, a havi díjas és folyamatosan használt előfizetésemnél úgy is teszek.
Marketing szempontjából meg nem sokra mennek az esetleges hozzájárulásommal, nem annyira szeretnek beszélni velem, nehéz eset vagyok, ha épp olyan hangulatomban vagyok, vagy nem korrekt az illetékes. (Oktattam CC-ben kifogáskezelést és érvelést is, amellé még lazára is veszem, ha nem jól áll hozzá a vonal túlsó végén lévő személy.)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
UHHH
senior tag
válasz ElektrikusDE #48865 üzenetére
Nagyon köszönöm az infót, mielőtt megyek külföldre, aktiválom a jódolgot!
-
janeszgol
félisten
A Voda nem akarja a csomaghoz tartozó percek/sms-ek felüli többletet levinni feltöltős árba (19ft)? Mert így biztosan nem hosszabbítok szerződést. Családi okok miatt kellett a telefon (meg kellene), 96 percért fizettem 3840 forintot az alapdíjon felül. Tutiban ez 1824ft lenne. Akkor bátrabban merném túllépni a keretem (nem szokott sok hiányozni, csak 5-10 perc, néha 15-20, ritkán 30).
Na mindegy, már várom, hogy leteljen a hűség (idén augusztus 28).[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Köszi mindkettőtöknek! Ezek jól hangzanak (még a kisebb is, 1 giga net hozzá 1245 forintért és kb elég), de ezek könyöradományok, nem? Nem értem. Mikor behozták a Tutit, már akkor le kellett volna szállítaniuk az előfizuk 40 forintos perceit. Ez lett volna a tisztességes eljárás.
-
-
törölt tag
válasz ElektrikusDE #48889 üzenetére
Nálam is.
Megrendeltem.
Sms-ben azt írják 1 napig érvényes, az alkalmazásnan 31 napot írnak, az akciórészletezőben pedig 1 hét szerepel....ez olyan "telekomosra" sikerült ... -
UHHH
senior tag
válasz #08205312 #48883 üzenetére
Ezek szerint, ha később akarok először életemben jódolgozni, akkor lehet, hogy nem lesz már EU net ajándékba?
Szerk.: Most látom ÁSZF-et: "1 GB díjmentes adatforgalom, mely az aktiválástól számított 7 napig használható fel belföldön. Külföldi használat esetén a mindenkori Roaming díjszabás érvényes. "
Tehát nuku EU net.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #08205312 #48888 üzenetére
Tök vicces amúgy, külön osztályt fizetnek azért külön emberekkel, hogy olcsó ajánlatokkal hívjanak fel ha el akarsz menni. Ehelyett mennyivel egyszerűbb és adott esetben olcsóbb lenne eleve jó tarifákat ajánlani, és így egy csomó felesleges költségre nem lenne szükség.
-
Hoorus
őstag
Az én jódolgaim: 1 hét korlátlan beszéd minden magyar számmal és 1 GB internet. Kár, hogy egyik se lesz kihasználva, mivel alig telefonálok, illetve iqpro-s korlátlan netem van a másik sim kártyán.. De azért jófejek a Vodánál.
-
eami
veterán
válasz KengelRoland #48881 üzenetére
akár. pl életszerű példa lehet, hogy elsétálsz a plaza mellett és kapsz 5 smst hogy épp mi hol akciós.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz lugosi #48892 üzenetére
Csakhogy rengeteg ember van, aki nem néz szét olcsóbb tatifáért a piacon. Hanem fizetik azt a 30-40 forintot, amivel 10 éve vettek egy telefont. Ez az átverés többet hoz a konyhára, mint amit a megtartó emberek elvisznek.
Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
-
ElektrikusDE
senior tag
Máshol meg az van irva hogy eu-ban is használható:
"Az 1GB adatot és 1 nap korlátlan beszélgetést, melyek belföldön és az EU-ban, illetve normál díjas magyar számokra felhasználható.
Üdvözlettel: Vodafone"
és ez ami számit, ami nálam is igazolva van, mivel épen romániában használva nem fogy a heti 150 megám![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kutya topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest