Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Miért van az, hogy feltöltöm a kártyámat 2000Ft-al és csak augusztus valameddig tudom ezt felhasználni?
És 2000Ft-nál meddig él még a kártya fél év vagy 1 év?A lényeg lényegében lényegtelen
-
MODERÁTOR
válasz zsof Nokia #29154 üzenetére
3000 Ft-tal tölsd fel, akkor fog 1 évig élni, 2000-nél 1 hónap
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
eami
veterán
válasz zsof Nokia #29157 üzenetére
hogy ne foglalja a hálózatot évekig csak úgy szinte ingyen.
-
club1
veterán
válasz zsof Nokia #29157 üzenetére
Ettől függetlenül:
"A 3 000 forintnál alacsonyabb összegű feltöltés 30 napos, míg a 3 000 forintos, vagy annál nagyobb összegű feltöltés 365 napos egyenlegfelhasználási időt biztosít."
Minden szolgáltatónak vannak állandó költségei. Ha nem korlátoznák a felhasználási időt, akkor ezekből a költségekből a ritkán töltők kevésbé vennék ki a részüket. -
MODERÁTOR
válasz zsof Nokia #29160 üzenetére
ha 3000 forintos feltöltés után 2000 forinttal is feltöltöd, akkor nyilván nem fogják a 3000ért kapott egy évet lenullázni
-
club1
veterán
válasz zsof Nokia #29162 üzenetére
Látod, itt mindenki csak át akar verni. Még a Vodafone is (a feltöltés összege alatti "Az egyenleg felhasználási időről itt tájékozódhatsz" oldalra gondolok)...
-
MODERÁTOR
válasz zsof Nokia #29162 üzenetére
ha két hónap múlva lejárt volna, az kb július. feltöltötted 2000 forinttal, így augusztusban fog lejárni. július után augusztus jön, ami kb pont 1 hónap. Nem egészen értem, hogy mit nem értesz ezen
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz zsof Nokia #29160 üzenetére
Ha a SIM kártyára mondta, hogy 155 napig él, akkor az úgy is van. Tudnod kell azonban, hogy az egyenlegfelhasználási idő előbb lejár, mint a SIM kártya. Utána még van valamennyi idő, amíg nem törlik a rendszerből a számodat.
-
zsof Nokia
aktív tag
-
MODERÁTOR
válasz zsof Nokia #29166 üzenetére
szuper, hogy ezt érted, már csak annyi a gubanc, hogy ha 2000rel töltöd fel, akkor 30 napig tudod felhasználni az egyenleged (és 90 napig él a kártya), ha 3000rel, akkor 365 napig (+60 nap)
-
-
Bozek
nagyúr
válasz zsof Nokia #29166 üzenetére
Korlátozzák a T-Mobile-nál is, csak ott az 1500 Ft-os 180 nap, a 3000+-os meg 366 nap. De egyszerű, feltöltesz 3000-el és rendben is van minden.
-
bul07
nagyúr
Gondolkodok egy MobilNet M előfizetésen
R206 MiFi router milyen minőség? (nem fagy, nem e megy tönkre gyorsan)
De legfőbb kérdés a lefedettség
Lefedettségi térképük szerint így néz ki
Mire számíthatok lesz megfelelő sebesség?Beszéltem az ügyfélszolgálattal azt mondta hogy kézhezvételtől számított 5napig vissza lehet vinni, ez tényleg így van?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
A garanciális tartozékot oda kell vinnem ahol vettem, vagy egy vidéki vodafone üzletbe is vihetem?
Köszi -
Tomeeka28
aktív tag
válasz Zsocy155 #29171 üzenetére
Tartozékot csak telfonnal együtt tudsz leadni szervízbe, mert csak IMEI alapján tudják átvenni, ami a tartozéknak nincs. Bármely Vodafoneba viheted, vagy akár gyártói szervízbe is, ami sokkal célszerűbb mert gyorsabb a szervít.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
-
bul07
nagyúr
válasz Tomeeka28 #29173 üzenetére
Na igen vissza lehet vinni csak nekem ez 70Km oda meg ugyan ennyi vissza, alsó hangon 4000Ft üzemenyag
De szerintem teszek egy próbát
Telekomos 8GB-os csomag kijönne 3250Ft-ból de csak EDGE van és enek is a legalja
Nettes megrendelést mennyi idő alatt hozzák ki?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
hegti
aktív tag
E- számlára valaki be tud jelentkezni?
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
válasz mukibuci #29180 üzenetére
akkor minek van? ha hulladék az egész?
több mint 2 hete kii lett törölve egy bejövő sms, annak a a tartalmát nem lehet megnézni utólag,csak a hogy ki s mikor küldte ugye??
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
mrlujoak
veterán
válasz mrlujoak #29052 üzenetére
...nos, a napokban kiderült, miért is hallom mostanság rosszabbul a beszédpartnerem.
A voda ügyfélszolgálata rögzítette a panaszt, és még aznap visszahívtak. A voda úgy másfél hónapja fejlesztett a hálózatán - HD Voice - ami sajnos jópár felhasználónak rontott a hangminőségen.A baj nagy lehet, mert a szokásos párszáz forintos - fogjam be a szám - kártérítés helyett azonnal, már-már engem is meglepve egy egész havi (9990 Ft) díjam engedik el, azaz írják jóvá.
Aki hasonló cipőben jár, az jelezze a szolgáltatónak - no ne a kárpótlás vezessen - mert regisztrálják, és gyűjtik a készülékeket, hogy a gyártókkal felvegyék a kapcsolatot, a mihamarabbi javítás-megoldás tekintetében.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
hegti
aktív tag
válasz mukibuci #29183 üzenetére
De Én szeretnék belépni, de nem jut eszembe a jelszó, mi a leggyorsabb/legbiztosabb/legolcsóbb módja,hogy be tudjak lépni? ha bemegyek egy Vodafone szaküzletbe?
-
Bogyi007
veterán
válasz mrlujoak #29186 üzenetére
Ingyé adtak tehát egy hónap Redet?! Tényleg nagy lehet a gebasz náluk...😂
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Fryskitt
addikt
Mai nappal a cégünk, ami egy még nagyobb cég része, átállt a T-mobile-ról a Vodafone-hoz (no komment, pedig lenne mit!), a régi kártya már nem él, az új meg még nem (korlátozva van állítólag). Jól kezdődik a Vodafone-os korszak, mondjuk személy szerint eddig is utáltam őket, de ez csak rosszabb lett. Mindegy, felhívtam az ügyfélszolgálatot, bár tudtam, hogy az összekötő nélkül semmire nem megyek, de hátha. Nos... semmire nem mentem. Érdemi válasz nem volt, amerikaisra vették a figurát, hogy azt mondja: "Kérem nem működik a mosógép.!" válasz: "Uram, bedugta a konnektorba?". Nagyjából ezen a szinten ment, majd közölte, hogy nem tud semmit csinálni. Szóval.... céges ügyek bukó, a rokonságnak meg írtam e-mailt, hogy ne essenek kétségbe, hogy nem érnek el. Mindenesetre előítéletekkel indultam neki, és csak rosszabb lett. Király cég ez.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
Nem merem leírni, melyik ez a cég, de itt egyszerűen nem lehet ablak. Muszáj folyamatosnak lennie. Ha van is ablak, akkor meg kellett volna oldani, hogy máshogy működjön. Amúgy pedig van, ami működik, van, ami nem, ez a szám már öt órája nem.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
club1
veterán
-
DANDE22
tag
Az nagy helyzet, hogy bármennyire is ki tudnak szúrni az emberrel, még így is ők a legnormálisabbak. Idestova 12 éve vagyok náluk igaz csak privát előfizetőként és soha semmi bajom nem volt velük. Ha késtem a számlabefizetéssel bőven vártak és alapvetően igyekeztek segíteni. Közben látom hogyan szívnak sokan a másik két szolgáltatónál. Tudom itt se tökéletes minden adhatnának még többet a pénzünkért, de nem tragédia. Három lehetőség van: tényleg elfogadhatók; én vagyok naív és jól átvernek; jó a tűrőképességem, sok mindent elviselek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest