Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoli62
addikt
válasz mukibuci #20703 üzenetére
Odamegy valaki a márkaképviseletre, akinek régebbi telefonja van, és régi kártyája, és akár mondjuk valamilyen hiba folytán (nem lép fel hálózatra, elhasználódott stb.) cserélni akarja, vagy egyszerűen szeretne venni egy új Vitamax kártyát, a Vodafone Magyarország nem tud ilyet biztosítani. Nekem tavaly volt ilyen problémám egy kemelt flottáb való belépéskor, egy hétig tartott, míg hosszas telefonálgatások után tudtak küldeni egyet.
-
MODERÁTOR
válasz zoli62 #20704 üzenetére
csak és kizárólag új fajta kártyák vannak már az üzletekben évek óta (legyen akkor másfél év) és bármikor, bárki kicserélheti a meglévő kártyáját, akár ingyen is, ha nem vagy nem megfelelően működik.
Akkor elég felkészült lenne a vodafone, ha mindenkinek, akinek régi kártya van az új telefonjában, annak kipostázna egy kártyát? vagy mit szeretnél?
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Prego
senior tag
Az normális hogy kb havonta egyszer megcsörren a telefonom (+36707001270), majd amikor felveszem lerakják?
Sima Vitamaxos vagyok, szal gyanítom nem a befizetetlen számláimat akarják számon kérniAki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
zoli62
addikt
válasz mukibuci #20706 üzenetére
Nem, nem azt szeretném, hogy automatikusanm mindenkinek küldjenek cserekártyát. De ha valaki bemegy egy márkaképviseletre egy ilyen régebbi típusó telefonnal, amiben láthatóan nem működik a 3g-s SIm, akkor a Vodafone Magyarorszűág igenis legyen felkészülve arra, hogy az ügyfél olyan kártyát kaphasson, amivel a telefonja működik a hálózaton.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
-
törölt tag
válasz hackeeeee #20711 üzenetére
Nem ezzel kellene nekik foglalkozni szerintem, hanem elsősorban azzal, hogy gsm lefedettség legyen mindenhol engem nem érdekel a 3g addig, amíg telefonálni nem lehet normálisan, mert nincs térerő. Ez vonatkozik az összes szolgáltatóra, nem csak a vodára, reklámozzák ezt a sok szart, de alapvető dolgokra használhatatlan a hálózatuk
mukibuci én csak azt írtam le amit tapasztaltam, több helyen (pl ahol szüleim is laknak) csak az udvar közepén lehet telefonálni, mert máshol nincs térerő
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz zoli62 #20710 üzenetére
A Vodafone új, 3G-s SIM-kártyát vezet be 2011. január 1-től, amely a régi és az új készülékekkel is működik, harmadik generációs mobilokon pedig nagyobb tárkapacitást biztosít a telefonszámoknak, e-mail címeknek, illetve egyszerűsíti pár alapművelet és alkalmazás elérését.
Tehát a régiekkel is megy rendben, csak a tieddel nem...
Nem lehet hogy a telódat kellene lecserélni egyszerűen? De nyilván sokkal egyszerűbb egy céget meg a hozzáállását itt lehúzni, nem?[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz #35104512 #20713 üzenetére
Egyrészt lehet hogy a szüleid a hegyen, 80 centis vályogfalú házban laknak, másrészt megkérdezném, a szolgáltatóval mikor egyeztettél ezzel kapcsolatban, és mit reagáltak rá?
Harmadszor, ha a másodikra a válasz "véletlenül" nem lenne, lehet tőlük ilyet kérni gsm repeater-t kérni indokolt esetben, ha meg mégse annyira indokolt, vegyél nekik egy ilyet. [link]Mondjuk azt nem igazán értem, hogy miért kínozzátok magatokat ezzel a szolgáltatóval, ha ennyire elégedetlenek vagytok vele...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
törölt tag
Egyrészt Debrecen mellett laknak ami nem éppen a hegyen van, és nem 80centis falú vályogházban, ott az egész környéken ennyire fos a szolgáltatás, de máshol is tapasztaltam ilyet vodával, de ahogy írtam is, a többi szolgáltató sincs jobb helyzetben térerő szempontjából, az egyik itt, a másik meg ott gyenge, ez van.
Második kérdésedre több éve ugyanez a helyzet, többször beszéltünk emiatt velük, de érdemben soha semmi nem történt, csak a süket duma, hogy folyamatban vannak a fejlesztések.
És, hogy utolsó gondolatodra is válaszoljak, éppen ezért nem kínozzuk magunkat, több éve váltottunk szolgáltatót (illetve ők) olyanra ami náluk használható. Nekem az utóbbi 1 évben megint voda előfizetésem volt, ami a városban használható, illetve ott ahol vagyok, de néha azért csak meglátogatom őket, így szembesültem vele, hogy a helyzet semmit sem változott az utóbbi 6-8 évben.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz zoli62 #20717 üzenetére
egyszer az életben valamit a vf csinált meg először, rögtön nem is jó bezzeg, ha fordítva lenne, már menne a felháborodás, hogy mit képzel a vf, hogy csak 250 neves kártyát adnak
e51-ben pedig működik a 3G simkártya, n70ben nem próbáltam. n73ban is gond nélkül megy, valamint 512 másik telefonban is
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Az szívja a legnagyobbat aki átment azzal a tudattal vagy elképzeléssel, hogy majd a tré nem emel.
Apropó, a vodka mikorra csinálja meg az online felületet?
Ígérgetéssel tele a padlás.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
Na hátha:
Lehet tényleg dolgoznak rajta. 1 hétig mi a f*szt csináltak?
Fejleszteni kéne a malmokat is.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Azt mondták a főokosok hogy bizonyos tarifacsomagokkal szar. Már nálam is jó a honlap, de még mindig nem látom a perceimet stb.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne, ha regisztrálom magam a Vodafone honlapján, akkor zaklatnak engem különböző ajánlatokkal, és kiadják más cégeknek a számomat?
Vodafone Tweet Surf tarifán van, 1 éve, 2 éves hűségidőre.
A mellé adott 100 Mb internet kevésnek bizonyul, van lehetőségem ezt kibővíteni?
(Az oldalon találtam erről infót,de ehhez a tarifához nem, tudtommal az én tarifacsomagom már nem elérhető)Köszönöm
-
n.andras74
aktív tag
Tegnap rendeltem hűségben, Te ajánlatodban és Köszönetprogramba a MotoDefy telómat remélem jövő hétre ideér...
http://www.flickr.com/photos/50232526@N08
-
virkir
veterán
válasz janes1976 #20722 üzenetére
szeptember elsejétől az előfizetéses hang díjcsomagok havi előfizetési díja átlagosan 6 százalékkal emelkedik, miközben a perc- és SMS-díjak változatlanok maradnak.
Hát ja.
Egy átlagos díjcsomagnál fog jelenteni már 100-300 forintot, az enyémnél konkrétan 120-at.
Itten meg repkedtek az ezres nagyságrendű emelésekről a találgatások ha emlékeim jól csalnak.
De szar lesz a T-Mobil előfizetéseknek."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
janes1976
őstag
válasz virkir #20731 üzenetére
Én nem mondtam hogy az előfizetésre gondolok. Gondolom az is "pici" hogy dominonál 3 fttal emelik a percet meg az smst.
Sztem felesleges itt versengeni hogy melyik szolgáltató a "k*cs*gebb", mivel egymásnak adják a stafétabotot.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz virkir #20731 üzenetére
egy átlagos díjcsomagnál itt is 100-300 forinttal ment fentebb a havidíj, de jó próbálkozás volt a hangulatkeltésre
Sztem felesleges itt versengeni hogy melyik szolgáltató a "k*cs*gebb", mivel egymásnak adják a stafétabotot. - ez pedig teljesen igaz, most, hogy a T is emelt, ismét minden mindenhol nagyságrendileg ugyanannyiba kerül, mint eddig is
Z0C!: remélem ausztriában
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
virkir
veterán
válasz mukibuci #20733 üzenetére
Hm...
Érdekes akkor ez milyen emelés?
Itten megerősítve.
Ez nem hangulatkeltés, pusztán a tények tisztázása volt.
Az meg egy dolog, hogy elvakultan véded a céget de attól még elég gagyi mind a készülékválasztékuk mind a tarifáik. A honlapról nem is beszélve, évek óta az a leggyengébb a három közül."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
MODERÁTOR
válasz virkir #20735 üzenetére
kontakt1: 2100 -> 2200
matrix1: 3300 -> 3500
matrix2: 5000 -> 5360az e fölöttieket már nem nevezném átlagosnak. és ezek a TÉNYEK
(zárójelben azért elárulhatnád, hogy ha mindenben a voda a legszarabb, akkor minek vagy itt )
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz mukibuci #20736 üzenetére
Ha néha figyelnél akkor láthattad volna, hogy tervbe volt egy voda flottábalépésem.
Amit nagyon gyorsan elvetettem a készülékáraik és a vételi feltételeik láttán.
Aztán ottragadt a totyik a hozzászóltak között így időnként be-be nézek és néha nem bírom megállni. Azon pl jót röhögtem ahogy szegény lelkes újoncra rádumáltátok a jóval drágább készülékáras konstrukciót.janes1976
Piciapám a trollkodást te kezdted egy félinformációval ami nem jött be. Van ez így.Amúgy ide csak vodadolgozók járnak védeni a nemlétező mundért?
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
scapegt
őstag
Plus 200 havidiját emelték kb. 480,- Ft-tal, és a családi kedvezmény 990,- Ft-os jóváírás lecsökkent 500,-Ft-ra. Tehát lazán havi 1.000,- Ft az emelés, ergo nyerészkedik nem kicsit a voda az adón. Kedvesek...és ezt előre nem közölték...ha tudtuk volna megszüntettük volna ezt azt előfizut is...
-
janes1976
őstag
válasz virkir #20739 üzenetére
Milyen félinformáció?
Na lássuk jól értem-e: idejössz a vodafone topicba fikázni a vodát. Ez nem trollkodás? Tudtommal én nem megyek "piciapám" se a Telenorosba, se a tésbe fikázni. Tudom, ez a te asztalod.
Meg picit félreértésbe vagy itt. Én nem védem a vodkát, pont ezt mondom, mind k*cs*g. Te mér véded ennyire a trét?
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Gyanús vagy te nekem! Csak nem ott gályázol?
Mind a 3 szolgáltató elmehet a sunyiba, mivel simán benyelhették volna a telekomadót, mivel iszonyat magasak így is mind az előfizetések mind a percdíjak. Rommá keresték eddig is magukat rajtunk, nehogy már kiessen pár milliárd.
[ Szerkesztve ]
-
vezse
tag
Sziasztok!
Rendeltem én is egy új készüléket(Smart2) a webshopon keresztül, ami már szintén az új 3V-1,8V SIM kártyát használja. (Erre utólag, a neten felkutatott használati útmutató átolvasása után jöttem rá.) Mivel az én kártyám régi 5V-os volt(2004-es), bementem a Vodafonehoz és egy aktív új Sim kártyával távoztam. Mivel az új telefont még nem kaptam meg a régibe(Sharp gx29 ) tettem az újat, ami azzal is megfelelően működik. És ingyen vagyis 1Ft-ért cserélték. -
Agro
senior tag
válasz virkir #20739 üzenetére
"Azon pl jót röhögtem ahogy szegény lelkes újoncra rádumáltátok a jóval drágább készülékáras konstrukciót."
Lehet én látom rosszul, de szerintem ez téged jellemez és nem az itt forumozókat vagy akár a vodánál dolgozókat. Röhögés helyett segíthettél volna, ha te másképp látod vagy szerinted nem előnyös az itt adott javaslat. Mivel ez nem egy hivatalos oldal és senki sem a vodafone nevében ír, így az itt adott információknak segítő jellegük van nem pedig haszonszerzés. Bárkivel előfordulhat, hogy téves infót mond, de azt itt nem azért teszi mert érdeke fűződne hozzá.
Egyelőre az én szememben is trollkodás kategóriába tartozik az utolsó 2 hsz-ed.
-
Z0C!
őstag
válasz n.andras74 #20744 üzenetére
6-10napon belül biztos Mit rendeltél?
ne próbáld majd 10-12órán keresztül tölteni Ezeket már nem kell kisütni
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
őstag
válasz n.andras74 #20747 üzenetére
Üdv a klubban
Szerintem jó vétel volt----- www.zoci.gumroad.com -----
-
BAMBOLA1
csendes tag
Én Vodás vagyok és nagyon bevállt, nagyon jó az ügyfálszolgálat. Ezen kívül jó a percdíjam 12,35 Ft. Van 2 GB netem is és csak 2438,4 Ft a havidíjam. Ha érdekel valakit a részlet írjon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest