Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
őstag
-
vezse
tag
válasz n.andras74 #20744 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de én 5.-én rendeltem meg. Akkor még 6 munkanapos határidő volt, azóta 9.-étől már 10 munkanapos határidő van feltüntetve az ÁSZF-ben. 11.-én kaptam egy SMS-t melyben közölték, hogy a rendelésem feldolgozását megkezdték, de annak kiszállítása most meghaladhatja a 10 munkanapot.
Az én véleményem, hogy ebben javulniuk kellett volna, nem pedig tovább lassulni. Webes rendeléseknél 2-3munkanap a szokványos, ehhez képest ez a 10 munkanap nagyon sok. -
őstag
Sziasztok !
Ha a Vodafone Tweet Surf tarifacsomagom mellé rendelek "Kiegészítő adatcsomagot" mely 400 MB adatforgalmat tartalmaz, akkor az hozzáadódik az előfizetésben lévő 100 MB-hoz?
Vagy ha a számlázási ciklus elején rendelem meg,akkor csak 400 MB lesz?Valaki nem használja ezt?
-
virkir
veterán
válasz mukibuci #20752 üzenetére
De rá mertem gondolni.
Mikor meggyőztétek, hogy a 40k-val többe kerülő telefon az mennyire jó vétel itt hasonló tarifával mint a másik szolgáltatónál.
Most meg biztos a legjobbat vette azzal a két éves modellel. Még a két évre választott díjcsomag árára lennék kíváncsi.
De ez tisztán csak trollkodás."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Atikusz
senior tag
válasz n.andras74 #20761 üzenetére
Vagy átveszed és 8 napon belül elállsz a vásárlástól.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Cimborám most vásárolna okostelefont a vodafone-tól kártyás csomagban, 30-35.000 Ft-ja lenne rá, ti mit ajánlatok ennyiért?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
addikt
válasz RootRulez #20765 üzenetére
Vodafone Smart II színes hátlapokkal 23 990 Ft akcióban ha 5000 Forintal feltölti és még kap hozzá 100 MB adatforgalmat 1 hónapra ingyen.
Igen jó készülék a maga kategóriájában és árban is verhetetlen.
http://mobilarena.hu/teszt/vodafone_smart_ii/bevezeto_tartozekok.html
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
Vangelis
félisten
M ost van valami extra akció a boltokban.
akár 30e ft kedvezmény.
De semmi infó nincs a honlapokon.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
RootRulez
félisten
Most djuice-os vagyok, tudtok ennél jobbat nekem vodafonnál?
Jelenleg 20.50 Ft a percdíjam (2600Ft-os havidíj = 125 perc beszéd a havidíjért) És 1600 Ft az 500MB.-os mobilnet.
Tehát 4200Ft-ért 125 perc (vagy SMS) és 500MB mobilnet jár...
Olyan ajánlat érdekel, amit egy mezei emberke is igénybe tud venni. Én nem találtam az enyémnél jobbat a vodafonnál, hátha vki tud vmit, amit én nem...
-
RootRulez
félisten
válasz mukibuci #20772 üzenetére
Nincs diákom (bár most is 28 évesen vagyok djuice-os )
Éppenséggel elgondolkodtató... 100Mb-on túl lassít vagy nincs net amíg nem fordul a hónapom?
Visszatérve a telefonos kérdésemhez, te is a Smart 2-őt javaslod ennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
-
chatran
őstag
Van egy huawei K3565 Vodafone Mobile Connect USB stick-em, amit legutóbb 2009-ben használtam. Akkoriban tökéletesen működött. Most telepítés után egyáltalán nem talál hálózatot, csak keresgél, hibaüzenetet nem dob.
Működik még ez a netezési módszer a Vodánál, vagy megszűnt? Mit állítgassak át, hogy működjön?
Előre is kösz! -
virkir
veterán
válasz mukibuci #20770 üzenetére
Nagyon nem érek rá de a 610 kapható MozaikL-el 0 ft.-ért, igaz annak a havidíja 1k-val több viszont olcsóbb percdíjjal megy.
Vagy van Okostarifa 600-al is +2k havidíjért szintén olcsóbb percdíjjal és 300+300 perc lebeszélhetőséggel.
A 610-et meg úgy sem vesszük meg ahol van 710 is. Ez meg a másik lényeges dolog.
Az Y-t meg már 5k-s havidíjtól el lehet vinni nullába.
Hm..."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
addikt
válasz virkir #20779 üzenetére
Látom a számolás nem nagyon megy a Mozaik L havidíja 11 000 Ft !!!! 27 Ft !! a percdíj.
Csak ennek az összehasonlításához a Mátrix 5 dukál 10900 Ft 500+500 perc tehát ha lebeszéled 10.90 a percdíj bruhaha +1 GB adat.
Akármit is mondasz a Voda sokkal jobb tarifákkal bír, sokkalta tisztességesebben járt el az adóval kapcsolatban, és nem utolsó sorban sokkal sokkal jobb és minőségibb a hálózata.
Ja és majd elfelejtettem, itt oldalt a T reklámja a szuper roaming dijakról
A Vodafone Európa napijegy 990 Ft díjmentes hívásfogads és hazai percdíjon történő telefonálás mellett 50 MB adatforgalommal verhetetlen.
Tán mikor megjelent a Vodánál, éppen a bökőt vették elő a másik kettőnél, hogy hasba szúrják magukat
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
-
Z0C!
őstag
lehet most itt uszítani egymást, hogy ez így ez úgy...
Mindenhol lesz vakfolt a lefedettségben, legyen hegység, vagy síkság, akár a környezeti tényezők miatt, akár más miatt. Ezt el kell fogadni, és mindenkinek saját maga szerint dönteni. Vannak falvak, ahol vezetékes net nincs, így csak a vezetéknélküli marad, sajnos sehol sem tökéletes, meg kell vele barátkozni, majd jobb lesz szerintem
És ez mind3 szolgáltatóra igaz----- www.zoci.gumroad.com -----
-
virkir
veterán
válasz mukibuci #20781 üzenetére
No csak előkerestem.
Tehát egy 140%-os telefonárat kompenzál a 9ft.-os percdíj.
Végül is így is fel lehet fogni.Daffni2
Legyen igazad.
Végülis engem a gyenge készülékválasztékuk és a ritka részletfizetési lehetőségük sem csábít a váltásra.
Tán mikor megjelent a Vodánál, éppen a bökőt vették elő a másik kettőnél, hogy hasba szúrják magukat
Na ez az abszolút LOL kategória. Hol is áll a rangsorba a voda a három közül? Pedig ugye ö a legkúúúúúlabb és ezt még megfejeled ezzel, és nem utolsó sorban sokkal sokkal jobb és minőségibb a hálózata.
Nincs mit hozzáfűznöm.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
MODERÁTOR
válasz virkir #20785 üzenetére
részletkérdés, hogy itt senki nem ajánlott telefont, ráadásul az említett s2-t nem is vette meg, sőt később valami sony-t mutogattak, valamint egy defy lett a végeredmény. én is nevetek
egyébként meg ha szerinted fontosabb olcsón venni egy telefont, mint olcsón telefonálni, plusz a munkához szükséges számokat ingyen hívni, akkor mégjobban nevetek
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
addikt
válasz virkir #20785 üzenetére
Konkrétan az Európa napijegyre gondoltam a hasbaszúrás kapcsán
Mellesleg a Vodafone a világ legnagyobb mobilszolgáltatója, bevétel szerint is, és előfizetői létszámot tekintve is. Magasan.
A gyenge készülékválaszték azért nem annyira rossz, a pénzt inkább amit készüléktámogatásra kidobtak volna,hogy papiron növeljenek előfizetői létszámot hasznosabb dolgokra fordítják.A nagyobb hálózati lefedettség és a jobb minőség pedig nem kérdés, hivatalos független vizsgálatok tesztek szerint is jobb.
A kék T alaposan mellényúlt a ZTE hangolhatatlan állandó technikai problémákkal kűzdő berendezéseivel.
A magenta T pedig igencsak elmaradt a hálózat fejlesztéssel, sok helyen őskövületek üzemelnek az adóknál.A " ritka részletfizetéssel" érték el azt, hogy alig van bedőlt előfizetés, a maradéktól meg nemrég sikerült megszabadulniuk amikor 8 napig lehetett bontani.
"Aki ad,az nyer"
-
janes1976
őstag
válasz Daffni2 #20789 üzenetére
+1
"Az őszi lépcsőzetes és részleges tarifaváltozást elkerülhetetlenné teszik a kedvezőtlen piaci folyamatok, a javulást nem mutató gazdasági környezet hatásai, a vártnál magasabb infláció, valamint az elmúlt időszakban hozott egyes gazdaságpolitikai döntések. Ugyanakkor a részleges díjszabás-módosítás nem a 2012 júliusától bevezetett új távközlési adó fogyasztókra történő áthárítását jelenti - áll a cég hivatalos közelményében."
Van olyan hülye aki ezt beveszi?
Tré: Az meg külön szégyen és gyalázatos, hogy mivel indokolták az emelést. Gerinc az nincs bennük.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
virkir
veterán
válasz Daffni2 #20789 üzenetére
Na megnéztem Európa napijegyet. Egy gurigáért naponta? Nooooormális?
Legfeljebb a röhögőgörcsbe pusztultak el a konkurenciánál amikor ezt meglátták.
Lehet, hogy összességében a legnagyobb de itthon a végén kullog a huszonpár százaléknyi részesedésével.
A gyenge készülékválaszték azért nem annyira rossz,...
Tulajdonképpen én is meg tudok magyarázni sok mindent de a tény az, hogy a konkurenciánál sokkal jobb
A hálózatról meg annyi, hogy voltak érdekes suttogások a fejlesztéssel kapcsolatban a Huawei tesztberendezései kapcsán, így meg könnyű. De mint volt már hsz arról is, hogy azért a nagy szavak meg jó teszteredmények sem mindig tükrözik a felhasználók igényeit.
Az utolsó bekezdésedről van valami statisztika, link, hasonló? Mert így hiszem ha akarom kategória.janes1976
Nem védeni akarom őket de mi nem igaz az indoklásból? Azon a nyilvánvaló bullshit-től eltekintve, hogy nem az újabb adót akarják áthárítani.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz virkir #20791 üzenetére
Mondj már a konkurenciától egy jó ajánlatot az európa napijegy helyett, ha már ennyire lehúztad konkrétumok nélkül, biztos volt valami amivel összehasonlítottad, tehát Te már tudod ez miért nem jó.... A flottában ingyen hazatelózni azért nem olyan rossz, hívást fogadni se rosszabb... Persze nem ingyen, de ha gondolkodsz egy kicsit, ennél kiszámíthatóbb dolog nincsen. Berfizetek 1 ezrest, és le van tudva minden, ami máshol meglepi. Számolj picit, napi 20 perc beszélgetés, az 50Ft percenként, 1 óra duma (ha már a szeretteink úgy sincsenek velünk) meg 16.6Ft percenként.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
virkir
veterán
Nem azt mondtam, hogy van jobb de ez így kissé nevetséges, hogy elköltesz napi 1k-t telefonálásra és megint csak megmagyarázod, hogy ez mennyire jó meg itt egyesek már orgazmus közeli állapotba kerülnek hacsak meghallják, hogy európa napijegy.
Valahogy a számolásból kihagyod az 1k-t vagy az alap percdíjat.
Átlag előfizetés 30ft/perc + a napijegy az mindjárt 47 jó magyar forint percenként ha, hangsúlyozom, hogy ha kihasználod az egy órát. Ha nem akkor lényegesen drágább, ha többet akkor meg valamivel olcsóbb.
Abba most ne merüljünk bele, hogy kinek éri meg mert én nagyon elképzelni sem tudom, hogy egy nyaraláskor, esetleg pár napos kiküldetéskor ennyire elengedhetetlen lenne a napi órás mobilkapcsolat pl a nagyival vagy a csimotával.
Aki meg tartósan kint van az úgysem mobilon fogja tartani a kapcsolatot a családdal.
Ha meg"üzletemberről" van szó az meg konkrétan le fogja szarni, hogy 50 vagy 100 ft percenként.
De felesleges folytatni a vitát.
Ti elcsöppentek arra, hogy vodafone, én meg megnéztem az én igényimhez mennyire passzolnak a szolgáltatásaik és azt láttam, hogy semennyire, a másik kettő engem jobban ki tud szolgálni.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz virkir #20793 üzenetére
Dede, mondjál csak jobbat, ha már úgy fogalmaztál, hogy a konkurencia röhögőgörcsöt kap... Köszi, akkor várnám, mit tud a konkurencia. Hozhatsz példákat napi 10-20-40-60 percre is.
Valahogy a számolásból kihagyod az 1k-t vagy az alap percdíjat
Idézném önmagam:
A flottában ingyen hazatelózni azért nem olyan rossz, hívást fogadni se rosszabb...
Tehát egymás közt nulla forint a percdíj, ha ez érthető, ha nem, akkor is így van. Másolom amit még írtam:
Berfizetek 1 ezrest, és le van tudva minden, ami máshol meglepi. Számolj picit, napi 20 perc beszélgetés, az 50Ft percenként, 1 óra duma (ha már a szeretteink úgy sincsenek velünk) meg 16.6Ft percenként.Már érthető? egyébként meg mivel 9Ft+ áfa áron telefonálok mobilra, és 5+ áfa áron vezetékesre, túl sokat számolni nem kell ezekkel a percdíjakkal....
Várom a konkurencia roaming ajánlatát, és az összehasonlítást, 47Ft/percnél tud-e jobbat a többi, köszi.
Nyilván nem vagy üzletember, ezért gondolod, hogy akinek sok pénze van, annak azért van, mert szórja... Nem pont azért mert jól keres, de tudja mire mennyit költ, és lehetősége van spórolni?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
-
virkir
veterán
Nem mondok mert lehet, hogy nincs de se kedvem se időm ennek most utánanézni.
A flotta. Na ez az amit átlagjózsi pont leszar mert neki egyéni előfizetése van mint a legtöbb előfizetőnek a teljes ügyfél állományból, így 10-20-30 forintos percdíjjal kell számolnia és azt ha esik ha fúj fizetnie kell.
Végül ha még mindig nem értenéd egy telekom szolgáltatásnál az átlag tömegnek pont nem a roaming díjak a lényegesek mert kibírja azt a pár percet ha véletlenül kitéved külföldre.
Az üzletember kategóriánál meg kevered a meggondolt költést a szarrágással.
De mint írtam felesleges itt párotokkal vitatkozni még a tényeket sem ismeritek el de elélveztek ha meglátjátok a piros ondósejtet"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
addikt
válasz virkir #20793 üzenetére
Az ismerősöm számára nem volt nevetséges a számla,miután hazajött és megkapta.
"csak"fényképeket készített az iPhonjával és nem mellékesen 4 nap alatt potom alig több mint 200 MB adatot forgalmazott több mint 100 ezer !!!! forintért.Mennyibe is került volna EU napijeggyel?
"Aki ad,az nyer"
-
janes1976
őstag
Sajnos, aki zsigerből gyűlöli a vodát, azzal nem lehet semmit se tenni, biztos oka van rá. Ez akkor lehet érdekes, ha ezt ok nélkül teszi. Nekem is van olyan, hogy egy cég rossz fát tett a tűzre, utálom is őket mint a sz*rt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest