Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz radio100jozs #59412 üzenetére

    Ezzel csak két probléma van.

    Az idézett rész előtti mondat
    "Mindkét típusú adatforgalmi kvóta elérését követően a kínált sávszélesség az adott időszakon belül a tarifacsomagba foglalt kvóta felhasználását követő kínált sávszélességre csökken."

    "Amennyiben akár az extra 100 GB éjszakai adatforgalom, akár a tarifához biztosított normál adatmennyiség felhasználásra kerül az adott idősávban, úgy a másik idősáv adatforgalmi kvótáját nem lehet felhasználni."
    Az idézett rész pedig szerintem nem azt jelenti, hogy ezzel a két időszak külön-külön és egymástól függetlenül kerül felhasználásra. Hanem éppen ellenkezőleg: ha a kettő közül bármelyiket teljesen felhaszálja, akkor a másokat is elbukja. Ehhez képest még jó, hogy csak azt korlátozzák, amelyik időszak elfogyott.

    Persze lehet, hogy másra gondolt a szerző, meg némi ellentmodás is van a két bekezdés közt. A sorozatos változtatgatás, ollózgatás után nem ez lenne az első eset, amikor a szerződés helyett valami egészen más gyakorlat vagy értelmezés menne valójában. Egyszerűen csak nem a telenor erőssége, hogy a szerződés a valós gyakorlatot tartalmazza. Hol tévedésből, hogy a renszerük technikai korlátai miatt. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés