Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
darvinya
titán
válasz szabonagyur #17801 üzenetére
Ha probléma van a SIM-mel akkor is ingyenes a csere.
Csak panaszkodj hálózat hibára, hibás SIM, stb'Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
félisten
válasz darvinya #17802 üzenetére
Igazából van hálózat hiba is, mert mind1 milyen telefonnal próbálom egy adott szakaszon nincsen net, ez pedig a Miskolc-Nyíregyháza vasútvonalon jelentkezik, sehol máshol még a hegyekben sem. Az adott szakaszon 2-3 helyen egyszerűen térerő elmegy, nincs hálózat, stb üzenetek...
-
bopeti98
őstag
Éjfél óta nincs net a telefonomon. A "net" és az "online" APN használatával sem kapcsolódik. Az adatforgalom jelző kis ikon sem jelenik meg ott fent az állapotsávon. Mi lehet a baj?
-
darvinya
titán
Azt tudom.
Pontosan 00:27 perctől bp 11-ker-ben is elment a net.De az a vicces, hogy ezt a korlátozások okozták durva összeomlást.
Ráadásként nem is olyan rég hivtam fel a technikus figyelmét erre.
Bezzeg tavaly amikor nem volt korlátozás akkor nem volt összeomlás.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
margithid
veterán
A mobil online flexi csomagról van valakinek tapasztalata?
Napi 1.5 GB-ot lehet elhasználni, jól gondolom, hogy ez a legjobb ajánlat ma itthon?
Ára se rossz, főleg ahhoz képest, hogy 500 mb-ot 2000 Ft-ért adnak 1 hóanpra -
-
darvinya
titán
Azért 1.5GB-ot elég nehéz netrádión 1 nap alatt leforgalmazni.
6 óra 128kbps netrádió 600MB volt és rádióból ennyi bőven elég.
Főleg azért, mert óránként ismételnek.Én is gondolkodtam erre váltásra, de elég 100MB is.
Mivel csak ez van nekem panaszom sem lehet.
Telo frissítését nem korlátozzák így azt teljes sebességel megy.
Decemberi hónapom (dec. 14- jan. 14) jan. 1-ig 771MB forgalmat generáltam 100MB-on.
Azért ez nem semmi.(#17816) margithid
7 egymásután követő napon (azaz 7x1.5GB) 1.5GB leforgalmazása után korlátozva lesz 7 egymásután követő napon.
Ha pl: 6x1.5GB-ot forgalmazol és a 7. napon csak 1.4GB-ot akkor nincs korlát.
De ha napi 1.4GB-ot forgalmazol akkor sincs korlát, ami 30(31)x1.4GB=42GB(43.5GB) jelent.
azért 5700Ft-ért nem semmi.
Bp-en a sebesség elérheti 14Mbps-ot telon, ha bírja.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
senior tag
Esetleg nem tapasztalt rajtam kívül valaki pesten telenor hálózatában "kapcsolódási hibát" ? (kb 19.00tól)
Nem lehet hívást kezdeményezni,aki meg hívni akar (T-s) annak meg nem vagyok kapcsolható.... -
tomp
félisten
válasz Ghostman78 #17824 üzenetére
Az az igazság, hogy sok telenorosnak ez már fel sem tűnik...
-
senior tag
-
tomp
félisten
válasz Ghostman78 #17826 üzenetére
Nálam jó. Nincs hiba.
Net is van, hívás is megy. -
senior tag
-
bopeti98
őstag
Na, megjavult a net és mellé megkaptam még 2 Buékos SMS-t is amit éjfél után már nem sikerült kézbesíteniük a stabil rendszer miatt.
(#17819) darvinya
Hogy sikerült annyit forgalmaznod? Van egy feltöltős számom is a Telenornál amin Mobil Online 100 van de már egy jó ideje lekorlátozzák ha túllépem.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz bopeti98 #17829 üzenetére
Leírtam.
Nekem is Praktikum+Online100MB van.
És csak ez a net.Most is arról írok.
Nincs korlátozva a telo fw frissítés ami önmagában 350MB-ot tesz ki csak a fw.
És nem 10 napot vártam mire lejött, hanem 25 percbe tellett korlátozott időszakban.
Egyes torrent proxy-t sem korlátoznak.
Így ezek max-al jönnek, pontosan 7.2Mbps-al mivel ennyit bír a modem.
De volt 10Mbps is, de azt hogy.
Igaz akkor olyan forró volt a telo, hogy alig tudtam megfogni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
pinnacle
nagyúr
Azt mondták, ha Telenor azonosítóval regisztrálok, akkor látom a számlázási ciklust. Kártyásnál hozzá van rendelve, független az aktiválástól. Kipróbáltam, jó, hogy egyszerre látom az előfizetéseimet, de ez van mindegyiknél.
-
Csaba1512
tag
Vége a Red Bull Mobile-nak
-
veterán
Üdv!
Kettő darab flottás előfizetésünk van.
Ma jött a számlánk, és van rajt egy olyan pont, h "kiegészítő havidíj terhelés 2012.07.16-2012.11.12". Jó sok.Elkezdtem keresni az internet bugyraiban, h mi lehet ez?
Mindjárt az első találat hasonló.
Esetünkben is egyházi flottás csomagokról van szó, bár nem Baptista, hanem Rom.Kat.Mi ez a Kiegészítő havidíj terhelés?
Elképzelhető, h valamit a Katolikus Egyháznál is módosítottak, amit most így utólag terheltek rá a számlára?
Megkérdezem majd a plébánián is, de tartok tőle, ők, még nálam is jóval tájékozatlanabbak.Ezért érdeklődök itt.
És még egy kérdés, a Mobil Online 50MB az micsoda?
Nem élek a szüleimmel, így csak most vettem észre a számlájukon, h van egy ilyen pont is.
Ezt automatikusan aktiválta a Telenor?
Mert hát ugye egyikőjüknek sem kell a net a telefonra, ezek szerint ha nem kérem, le kell mondani.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
club1
veterán
válasz Thunderzolee #17836 üzenetére
A kiegészítő havidíj terhelés (hogy ez mennyire magyartalan azt hagyjuk) a telefonadó - és a korábbi ágazati különadó - szolgáltató általi továbbhárítása. Mivel most január 1-től az ágazati különadót megszüntették, de a telefonadó maximális értékét megemelték, ezért marad ez a díjterhelés idénre is.
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Bementem a telenor üzletbe és azt mondták már nem lehet kártyás 29 mentőcsomagot kapni. Viszont én tudnék venni máshonnan. A kérdés az, hogy regisztráció után vajon még él rá a kártyás 29 tarifa vagy nem? Illetve a 72 órán belül 15000Ft feltöltés esetén a +7500Ft?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Thunderzolee #17836 üzenetére
A másodikra tudom a választ!
50Mb-os net. 600huf/hó ha túlléped az 50MB-os limitet akkor 33Ft/MB!!! Az nagyon drága!!! 100MB-ért fizetek egy ezrest és nincs túlforgalamzási díj ha átlépem...
mod:
Jaja, gyorsan mondd le a csudába.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
zsuzsmok
csendes tag
Sziasztok, lejárt érvényességű sim-et újra lehet aktiváltatni? (A szám már nem csörög ki.) Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Lehet kapni telenornál microSIM-et és ha igen, mennyiért?Impossible is nothing
-
axioma
veterán
válasz meroly #17842 üzenetére
Azert azt egy kicsit nem artott volna cizellalniuk, hogy mit ertenek mobilfizetes alatt (mondjuk linket csinalni belole a sajat termekukre, hogy pontosan mi az ami nem megy). Ketlem hogy az icheck/mcm alkalmazasoknak barmi koze lenne a sim kartyahoz, pedig azok is boven mobilfizetesek.
-
milestone
tag
Egy hónapja észre vettem, hogy a Vezetékes hívó szolgáltatás díjai (kapcsolási- és percdíj) már nem számítanak bele a havidíj lebeszélhetőségbe. Jeleztem is ezt a PannOnline felületén. 30 nap elteltével a mai napon kaptam választ, miszerint valóban, tavaly július óta ez így van, küldtek is értesítést SMS-ben az ÁSZF változásáról... Mennyire életszerű.
Viszont postán küldtek nyáron egy levelet, melyben egyoldalú szerződésmódosításról tájékoztattak, részletezve ebben, hogy mi változik (nem előnyünkre természetesen). A fenti kérdést egy szóval nem említették.... Nem túl barátságos lépés.Nem publikus kkv üzleti előfizetésünk van (több), 18 éve vagyunk ügyfelük. Egyre jobban telik az a pohár...
Tudom, hogy nagyon sokan panaszkodtak/-nak, figyelemmel kísérem a dolgokat. Nem jó ez így. -
milestone
tag
válasz Vangelis #17847 üzenetére
Majd kiderül. Írtam egy válaszlevelet, hogy nem fogadom ezt így el.
Az elmúlt 18 évben volt egy pár vitás ügyünk de azokat sikerült megnyugtatóan rendezni, még a pannonos időkben.
Hogy jót is mondjak: az viszont kifejezetten tetszett, hogy egy pár hónapja rendkívül egyszerűen fel tudtam mondani egy előfizetést telefonon. Felhívtam a tel-os üsz-t, és pár perc múltán kész is voltunk, semmi személyes időrabló ügyintézés. -
club1
veterán
válasz milestone #17848 üzenetére
Gondolom az ÁFA-emelést sem fogadtad el és mi történik? Minden piszok kereskedő/szolgáltató felszámítja neked a 27%-ot...
Nem véletlen, hogy éppen július 1-el keményített be a Telenor is, a percenkénti 2 Ft + ÁFA nagy érvágás, nem csoda hogy nem hajlandó a cég ezt minden változtatás nélkül benyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App