Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz Viktor0610 #4539 üzenetére
Ez hol is van pontosan a pannonnál? A netoldalukon az istennek se találom
Szerk: Megvan, de most már nem teljesen úgy van ahogy az ember gondolná....
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
2 éve kötöttem mobilnetet a pannonnál, most átszerződtem, lejárt a hűségidőm, úgyhogy szeretném végleg lemondani.
Szerintetek mi a teendő? Mindenképpen be kell menni, vagy elintézik e-mailben is?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Közben beszéltem velük telefonon, erre én is rákérdeztem, de a srác azt mondta hogy nem kell, úgyis letiltják, így sokra nem megyek vele.
12.29-én jár le a hűségidőm és ha levelet írok, akkor mivel januárban dolgozzák csak fel, így 02.02-ig ki kell fizetnem. Hát érdekes. Miért nem tudnak részarányos számlát kiállítani?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Én is furcsálltam, mert a srác az ügyfélszolgálaton meg azt mondta hiába érkezik be a levél 01.10-én, a számla akkor is 02.02-ig fog szólni, nem lehet megosztani.
Számlázási rendszerfejlesztő tanácsadó vagyok, azért a mai programok mind tudják ezt
BUÉK[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz grafikus17 #4733 üzenetére
Dehogynem, csak hanghívásra nem alkalmas. (T-nél viszont még hangra is)
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
A kötbér 30e körül mozog, nem tudom mennyi a havidíjad, esetleg próbálkozz azzal, hogy a legolcsóbb havidíjú tarifacsomagra váltasz és kivárod vele az egy évet. Még mindig jobban jársz mint a kötbérrel.
Csak az a baj, hogy közben - ha akarod - nem tudod a számod mozgatni a másik szolgáltatóhoz, hacsak nem ezen is számot cserélsz, de így már bonyolult.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz pepe1970 #4838 üzenetére
Riasztóba a legjobb a mobilotthon tarifájú sim. Most már nem lehet havidíj menteset kapni (én annak idején direkt kötöttem vodánál is egyet és a t-nél is, meg a párom nevére t-nél még egyet hátha szükség lesz rá). Nagyon praktikus, elvan, nem kér enni, elvileg örök életű. Asszem most a legolcsóbb a Mobilotthon a t-nél, de ennek is 570 Ft a havidíja. Ha a 3000-et visszaosztod 12-vel, persze jobban jársz.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Egy érdekes paradoxon megválaszolásában kérem a segítségeteket. Adott egy ex-pannonos sim, mobilnet volt rajta, felmondtam a szerződést. A kártya jó lesz a gyűjtemény telefonom valamelyikébe, hogy elinduljon. Bele is raktam gyorsan, erre kiírja, hogy pannon, igaz térerő nincs, de miért írja ki ha már nem is érvényes a kártya? Ilyenkor az szokott lenni, hogy sim elutasítva vagy ilyesmi, nem?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
És tényleg, mekkora baromság....
Landsmann: ja csak a részleteket fizetni nem
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz SzalaiG #4888 üzenetére
Itt indulj el. Kell majd hozzá a kártya szintű jelszó is.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz konfar.dani #4924 üzenetére
Elképzelhető hogy Linux-ot nem támogat:
Operációs rendszer: Windows 2000(SP4)/XP(SP2)/Vista 32/64bit; MAC OS X 10.4.9 vagy feletteImpossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz konfar.dani #4926 üzenetére
Én nem tudom, nem értek a linuxhoz, kérdezd meg inkább valami informatikai topikban.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz konfar.dani #4932 üzenetére
Használj xp-t, milliószor egyszerűbb az élet
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz konfar.dani #4936 üzenetére
Hát ha beleférsz az adatforgalmi kvótádba, akkor nem lehet gond. Tegyél fel valami számlálót. (ehhez is még a Mobile Partner járt, mint a huawei-hez?)
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz SzalaiG #4946 üzenetére
Elektronikus feltöltésnél 1500 Ft.
Landsmann: a tárhelyről nem írnak. Arra van kikötés hogy havi 100MB a forgalom és azon felül számláznak.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Nahát, ez a darabszám alapú számlázás nem rossz ötlet, de nem hiszem hogy valakinek is megérné.
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest