Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz farkas-j #58100 üzenetére
Én ezt használom: FastStone Capture
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Steady74
addikt
Sziasztok. Sírba tesz a Mozilla. Aliexpressz-re nem tudok belépni, valami blokkolás van beállítva, mert a böngésző nem jeleníti meg a belépéshez szükséges adatokat. Mit kellene tennem, hogy ezt a sz@rt kikapcsoljam? Köszi előre is
-
Cs1csó
félisten
válasz Steady74 #58108 üzenetére
Nyugalom!
1. ha van valami kiegészítőd akkor időlegesen tiltsd le őket és nézd meg úgy az oldalt ha úgy jó akkor egyenként engedélyezd a kiegészítőket - persze a tiltás - engedélyezés során legyen egy böngésző újraindítás is.
2. a beállításokban - jobb sarokban 3 párhuzamos vonal - katt - beállítások - Adatvédelem és biztonság - itt a SZOKÁSOS legyen beállítva - az első - és alatta a DO NOT TRACK nél is az alsó.
3. az aliexpressz oldalon a keresősávban a zöld lakat mellett jobbra a felkiáltó jelre katt és ezek legyenek:Aztán böngésző restart és be kéne jönnie.
-
Cs1csó
félisten
válasz Steady74 #58110 üzenetére
Futtasd le az Adwcleaner-t, ha lefutott és nem talált semmit akkor is van mégy egy olyan opció hogy JAVÍTÁS FUTTATÁSÁNAK alkalmazása azt csináld még meg kér egy gép restartot és talán menni fog.
-
farkas-j
őstag
Firefox fejlemények az időleges oldal befagyással kapcsolatban (pl Aliexpress).
Délután telepítettem újra a kollégám laptopjára nulláról egy Win. 10 Pro-t, amire a Firefox legújabb változata is felkerült. Gondoltam tesztelem, hogy jelentkezik e a hiba, hogy egy idő után nem töltődnék be a képek, majd befagynak az Alis oldalak. Jelentem jelentkezik, igaz, hogy nagyon sok kattintgatás és oldal nézés után. Itt is más lapokon egyéb oldalak működnek rendesen, csak az Alis lapok "hibernálódnak". Kb 10 perc után a lapok frissítése után működnek újra egy ideig. Ezek szerint nem az én gépemmel van probléma, csak tudnám, hogy mit kezdjek ezzel a hibával?Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
whited
addikt
Sziasztok
Egy lenovo x121 került az imént hozzám.
2 magos AMD cpu
8gb ram
HD6250
w7 HP480p-ben remekül viszi a YT videókat, de a 720p már sokat tölt, tudok valami plug-in-t telepíteni ami segít rajta, vagy nem lesz képes megbirkózni a 720p-vel ?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
PitLee
őstag
Találtam ilyet
Problems with loading Aliexpress website
reddit link -
MODERÁTOR
válasz whited #58123 üzenetére
Esetleg a régebbi youtube felülettel is tehetsz próbát, lehet segít.
Az első kettő vagy/vagy alapon választós, a harmadik feltehető mellé, bár azt én sem használom.
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
válasz Intruder2k5 #58124 üzenetére
Köszönöm, a script-es megoldást beüzemeltem én is, és most már egész jó lett az eredmény
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
LEON_01
tag
Hali!
Ma reggelre megint eltűnt a többsoros könyvjelző és a lapfüleket is visszarendezte. Van erre valamilyen .css megoldás, mert az eddigit nem fogadja el.
-
mpo
veterán
-
-
junior11
veterán
Sziasztok, felraktam kíváncsiságból próbaként a legújabb Firefox-ot, megnézem mennyit fejlődött és milyen pl. a Chrome-hoz viszonyítva. Még ismerkedek vele, viszont amire nem jöttem rá, hogy be lehet valahogy állítani, hogy a nagyítást - esetemben 120%-ra az oldalaknál ne egyesével keljen beállítani? MS Edge és Chome esetében ezt egyszer elég és megjegyzi a böngésző minden oldalra, van erre vmi trükk? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #58133 üzenetére
Ezt kiegészítővel lehet megcsinálni én is azt használom: Zoom Page WE
-
junior11
veterán
válasz Cs1csó #58138 üzenetére
Ezt olvastam, de valahogy mégsem jött össze, de megpróbálom még ismét. Ami a bővítményeket illeti, felraktam az uBlock Origint, Kaspersky protection van eddig. Google fordító itt nincs, helyette mit tudnál ajánlani ami jó és megbízhatóan működik?
-
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #58139 üzenetére
Ez a legsokoldalúbb, sok beállítási lehetőséggel: ImTranslator
DE ha a keresőbe beírod "translat" akkor kiad többet és a népszerű, sok felhasználóval bíró fordítókat végignézheted aminél 6 számjegyű a felhasználói tábor - kb. 3 - azokat mindenképp
-
törölt tag
Üdv,
használja valaki az Emsisoft Browser Security nevű kiegészítőt? Ha igen, mik a tapasztalatok vele?[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Sziasztok! Droidon még mindig nincs lehetőség alulra rakni az address bart?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
junior11
veterán
Nálatok milyen a RAM fogyasztás, kezelése? Chrome-ot használok, próbálgatom pár napja, de eddig többet eszik, egy kicsit lassabb, de nem számottevően.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Olyanhoz lenne kérdésem aki használja a Colorful Tabs kiegészítőt. Én most raktam fel, de nem úgy működik, ahogy én szeretném. Nekem az lenne jó, ahogy a képernyőképen is van, de e helyett csak az aktuális fül lesz színes, illetve a címsor és a könyvjelző sorok háttere. Nekem ez pont fordítva lenne jó, van erre megoldás? A beállításokban nem találtam semmit, csak egy pár színkód állítást.Előre is köszönöm a segítséget!
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest