Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
Ringman
üzenetére
Ez most melyik addonnal van?
(#53512) Sztlac:
Ahogy (#53513) netpeti98 is írta külön profil kell, hogy régi beállítás ne kavarjon be.
Mindenkihez:
Nem tudok sebességet mérni az 57-es alatt mert állandóan túl kicsinek találja az ablakot bárhogy változtatok rajta. Addont nem szeretnék lekapcsolni, mert éppen a telepített Firefox sebességére lenék kíváncsi. [kép] Amúgy a Zoom Page WE az ami nagyít nálam 57-es alatt (jobb híján).
-
Kékes525
félisten
válasz
Ringman
üzenetére
Hát, sajnos én sem. Várni kell a NoSquint Plus-ra, mert az az 56-oson tökéletes. Chrome-ra meg tudta csinálni, talán itt is sikerülnie fog feltéve, ha már az ehhez szükséges összes API a rendelkezésre áll, ezt viszont nem tudom.
(#53453) SharpSA
Ebben reménykedek. Nálam így nagyít:
NoSquint Plus:
Zoom Page WE:
Beállítások: [kép] [kép] [kép] Az aout:config-ban a képen láthatók be vannak állítva.
Jól látni a különbséget. Sokkal szebb, szellősebb, nagyobb sorközök vannak a NoSquit Plusban. Nálad ez milyen és mik a beállításaid?
-
Kékes525
félisten
válasz
Ringman
üzenetére
Azt nem tudom, de amit én használok az nem tudja. Mintegy 800 linkem van annyit nem tudnék fejben tartani. Csoportos megnyitásokat tud. A Letöltés1 csoport 76 linket tartalmaz, amit reggelente szoktam egy jobb egérgombos menüvel egyszerre megnyitni (Összes gyorshívó megnyitása).
-
canniball
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
" tree style tab? - vagy az csak a tabokat viszi le?"
Tőlem kérded...?
Amúgy olybá tűnik csak a tabokat, nekem meg kéne oda egy (két) eszköztár is.
A régiben a saját eszköztárakat tudom pakolgatni, az újban nem...
Mod. A Tab Mix Plus-szal a tabokat le tudtam rakni, az eszköztár(ak) pakolgatása továbbra is kérdés."vagy ez?"
Nálam nincs Tabs on Top."#2 [link]"
Köszi! -
-
canniball
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
Igen, rátaláltam.

-
canniball
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
"...nekem palemoon nem firefox - használd te is azt..."
A FF-t az 1.x verzió óta szépen személyre szabtam, ezt nem szeretném elbukni. Ha továbbviszem a beállításaimat akkor mint látható valami nem kerek. Ha pedig mégis reinstall lesz belőle akkor meg oly' mindegy melyik.
"...először frissíted a sidebart, utána upgrade fox-ra."
Sok reményt már nem fűzök hozzá, de lehet majd kipróbálom."...addonokat&bookmarkokat egyenként exportálni..."
Azt hogy? A legtöbben sajna nincs export funkció. -
canniball
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
Sajna a te beállításaiddal sem lett jó. Sőt: eltávolítottam-újratelepítettem de így sem. Az F4-et ha nyomkodom ott az oldalsáv, de amíg nem turkálok bele az eszköztár testreszabásba addig nincs oldalsáv-kapcsoló (hiába van bekapcsolva a nézet menüpontban), és amikor van az is csak a böngésző bezárásáig él.
-
canniball
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
Ha nem nagy kérés kiexportálnád az AiOS beállításaid (egy txt-t csinál, nincs benne semmi személyes) és feltöltenéd valahova/elküldenéd az adatlapomon lévő címre emailben?

DS39!
Pont ezt szeretném elkerülni, törölni-telepíteni ugyan nem tart semeddig, de mire beállítom hogy olyan legyen mint előtte... -
canniball
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
Ott eleve nem volt pipa. Ha belerakom úgy sem jó.
Próbálgattam ezeken a füleken mindent ami "érintettnek" tűnt: azt be tudtam állítani hogy indulásnál kirakja az oldalsávot, azt is meg tudtam oldani hogy az eszköztárat kipakolja, egyedül pont az oldalsáv-kapcsolót nem hajlandó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911