-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
oreg0503
tag
válasz
Intruder2k5 #69445 üzenetére
De, tényleg az volt telepítve. Most az alapértelmezettel már jó. Köszönöm szépen!
-
oreg0503
tag
válasz
Intruder2k5 #69441 üzenetére
Köszi, így sem tökéletes, de jobb lett.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #69367 üzenetére
igen, az lehet az.
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5 #69332 üzenetére
Egyre sz@arabb lesz már ez a firefox
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5 #69327 üzenetére
Amit tudtam töröltem, még mindig ott van
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5 #69325 üzenetére
És azzal hogyan zárom be?
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5 #69322 üzenetére
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5 #69322 üzenetére
Menüsor van, menü nincs
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #69203 üzenetére
Köszönöm a pontosítást!
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #69151 üzenetére
Nem, azt már eltüntettem anno. Erre:
nem karikáztam de az a baloldali külön álló ikon
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #69149 üzenetére
Szia, nem ez az. Nálam ki volt amúgy is kapcsolva, most visszakapcsoltam újraindítottam a böngészőt majd megint kikapcsoltam böngésző restart de nem tűnt el.
-
LK
addikt
válasz
Intruder2k5 #69144 üzenetére
Szia!
Erre gondoltam én is és idegből, élből letöröltem az AdBlock-ot, de a hiba megmaradt.Történet: AdBlock törlése előtt még betettem a kivételek közé az oldalt a Firefoxban és akkor sem lett jó. AdBlock tiltása sem oldotta meg, azután töröltem. Ez sem volt elég. Aztán jött a fenti protokoll. Azért nem értem, mert régóta fent volt a kiegészítő, eddig nem volt gondja. Minden után újraindítottam egyébként.
Köszi a választ -
válasz
Intruder2k5 #69023 üzenetére
Nem lehet, hogy ez nem csak letöltené, hanem mindjárt flashelné is?
Mármint a böngésző flashelné az alaplapot?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Intruder2k5 #68986 üzenetére
Nalam is ugyanigy megy.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5 #68843 üzenetére
Köszönöm! Végül is együtt lehet vele élni, csak bosszant.
-
Petya XT
senior tag
válasz
Intruder2k5 #68814 üzenetére
Igen, bocsi, megtaláltam közben. Úgy sem jó
-
Petya XT
senior tag
válasz
Intruder2k5 #68809 üzenetére
[kép] Ennyi írt, töröltem a sütiket, de egyszer bejött és azóta nem.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #68806 üzenetére
Passz nem tudom mely filterek zavartak be, reklámot nem látok úgyhogy ha ezt használnám max itt nem fog menni az UO.
-
Petya XT
senior tag
válasz
Intruder2k5 #68799 üzenetére
Nálam csak nem jön be. Minden követésvédelem, Ublock, ...minden kikapcsolva.
Az ötödik próbálkozás után kiírja, hogy a térkép nem elérhető. A róka a 126-os verzió. Ez azóta van, mióta https-re változott a térkép. Edge alatt tökéletes.
Köszönöm, hogy ránéztél! -
Narxis
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #68758 üzenetére
Úgy tűnik, hogy megcsinálták.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Intruder2k5 #68703 üzenetére
Így van, Youtube tesztelget. Enhancer for Youtube visszahozza a régi kinézetet.
[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5 #68676 üzenetére
Nem tudok rájönni mi okozhatja nálam, de kb. minden 20-30-ik alkalommal "jól" működik.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5 #68584 üzenetére
Ismét elérhető az Enhancer for YouTube kiegészítő. Sajnos továbbra is gondom, hogy a Youtube kezdőlapon indított videóval tökéletesen működik, de ha a kezdőlapról új ablakban nyitom meg a videót, akkor viszont olyan, mintha a kiegészítő nem is lenne telepítve.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5 #68669 üzenetére
Köszi! Végülis jobb mint a semmi.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5 #68667 üzenetére
Működik is rendesen? Pont tegnap kerestem ezt az funkciót, ezt hittem hülye vagyok, hogy emlékeztem rá, de még sincs.
-
lufi7
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #68616 üzenetére
Kísérletezzen az anyjával.
Süti törlés, kijelentkezés megvolt.
Semmi változás.
Remélem nem marad így.ledgeri :
Chrome ugyanez. -
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5 #68601 üzenetére
Ránézek.
-
yanna
addikt
válasz
És megint nem elérhető.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5 #68596 üzenetére
Köszi!
-
qdak
addikt
válasz
Pont múltkor a másod böngészőm alá akartam (Floorp - Mozilla alapú)
Aztán kimásoltam a Mozilla/kiegészítők alól, úgy ki lehetett kényszeríteni a működéstÉrdekes, hogy a Y.shorts bugos Mozilla alatt, a munkám meg kegyetlen lassú Floorp alatt...
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Intruder2k5 #68543 üzenetére
Jol ertem, hogy az oldalra kell ujra belépned? En lassan 1 eve leptem be, de meg nem léptetett ki.
-
válasz
Az újratöltés leginkább akkor történik, ha nincs elég memória bent tartani és a telefon agresszívan takarítja, amiről úgy gondolja felesleg. Az említett aksi menüpontban is lehet variálni, hogy engedélyezed a háttérben futást, illetve a OnePlus-féle alkalmazásváltó felületen nekem van lehetőség "Lock"-ra (hárompötty menü az app nevénél), amitől igyekszik nem kilőni az appot.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Android-"feature"... sajnos az összes böngészőnél ez van, nemcsak Firefox Mobile-on.
Ami trükk nekem bejött MIUI-n, hogy mindent is bezárok és csak a 2 app (böngésző+2FA pl., nálam böngésző + Bitwarden) legyen megnyitva. Így nagyobb a sansz, hogy nem tölt újra a FF.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #68463 üzenetére
valami fém
-
Szabi®
addikt
válasz
Intruder2k5 #68375 üzenetére
Bennem akkor fogalmazódott meg, hogy nem kérek ebből a Temu-ból, amikor beleszaladtam tegnap ebbe :
gyakorlatilag belém nyilallt, hogy nálam is a semmiből bukkant fel, és a megszokott releváns bolt találatokat is már felülírta, és erről hoz 8-10 találatot. Ezért gondoltam, hogy hátha beletudnám rakni valami szülői felügyeletbe, vagy valami. Egyébként tanúsítványokat sem oszt meg az az oldal, tehát a mozillának ezt nem kéne kockázatként kezelni ?
-
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5 #68371 üzenetére
Annyit hozzatennek hogy firefox policies-al lehet tiltani oldakat (de szerintem ez nem a bongeszo dolga lenne).
-
Szabi®
addikt
válasz
Intruder2k5 #68371 üzenetére
Köszönöm a részletes választ. Akkor az elég szomorú, mert azt hittem mára ez egy megoldott dolog, hogy tudom filterezni, mit adjon ki, és mit ne. Érthetetlen módon bármilyen termékre rákeresek és a kínai oldalaknak is a kommersz változatai jönnek elő.
Még annak idején hogy kidobott találatot alibabáról nem is zavart, de most eléggé agresszívan dobálja ezeket fruugo, Temu, és hasonló kétes oldalakat, a releváns valós magyar oldalakat meg úgy kell kibogarásznom, mert mintha ezeket a kínai kommerszeket részesítené a mozilla előnyben. -
karlkani
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #68296 üzenetére
Igen.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #68278 üzenetére
Igaz, de ez azért jó mert jóval több opcióval bír: "absolute" tehát bármit is tilt az oldal ezzel megoldod.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #68276 üzenetére
Van ahol nem engedi pl. kijelölni szöveget hogy tudja keresni rá böngészőben de ezt a shift gombbal sem oldod meg arra kell az Absoute kiegészítő.
-
classic B
senior tag
válasz
Intruder2k5 #68232 üzenetére
Én már hónapok óta offolom a google keresőt úgy alapból... A swisscows most a nyerő nálam! Képeket nagyon ritkán keresek, azt nem tudom mennyire jól szedi össze..
-
Csupingo
veterán
válasz
Intruder2k5 #68183 üzenetére
Ilyet néha látok mostanában adblock-kal, de x-szel bezárva többet nem jön elő. Reméljük rövid időn belül nem lesz erőszakosabb, vagy eltüntethetetlen.
-
pibácsi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #68130 üzenetére
Köszi, érdeklődöm.
Üdv. Pibácsi. -
akaido
addikt
válasz
Intruder2k5 #68130 üzenetére
Az új Mypal Firefox Quantum alapú.
Azonban a honlapjuk szerint is ez:
"Az új Mypal továbbra is instabil, de letöltheti és kipróbálhatja."Hacsak a régebbi PaleMoonon alapulót használja: [link]
-
pibácsi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #68128 üzenetére
Igazad van, bocsánat, mivel olyan topik nincs, hogy Mypal -gondolom - gondoltam valahol elkezdem.
Mégegyszer bocs. Üdv. Poibácsi[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
válasz
Intruder2k5 #68048 üzenetére
Akkor te nem sok mindent használsz. Ahogy kijelentkezek kilép a gmailből is, ahogy bejelentkezek a gmailbe, visszalép a youtube-ba is. Ahogy már írják lejjebb, egyértelmű volt, hogy előbb utóbb kijelentkezve is jönni fog.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Intruder2k5 #68048 üzenetére
Ismerősnek most kezdodott, bejelentkezes nelkul.
-
eldoble
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #68003 üzenetére
Köszi.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #67980 üzenetére
Igen, nálam jó most (pedig szerintem én vettem fel), köszi a javítást.
[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
válasz
Intruder2k5 #67943 üzenetére
Pár napig jó volt, de most ismét előjött. Tudom ezt valahol jelezni a PH-nak?
-
Atish19
őstag
válasz
Intruder2k5 #67941 üzenetére
Végre!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #67941 üzenetére
Az "melyik volt a több közül"?
-
ekkold
őstag
válasz
Intruder2k5 #67803 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Intruder2k5 #67686 üzenetére
-
jbl
senior tag
válasz
Intruder2k5 #67613 üzenetére
nem
-
brugo
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #67557 üzenetére
Nem
-
modflow
veterán
válasz
Intruder2k5 #67515 üzenetére
Kb. 1 hónapja még működött.
-
modflow
veterán
válasz
Intruder2k5 #67513 üzenetére
Nem ez, ez nálam is megy. A kereső mező végén lévő billentyűzet nem megy.
-
modflow
veterán
válasz
Intruder2k5 #67510 üzenetére
Windows 11-en.
-
svgyula
addikt
válasz
Intruder2k5 #67487 üzenetére
Le vannak tiltva......
-
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5 #67338 üzenetére
Lent igen, de az ikonsorban (felül) is az lenne (előre-hátra, előzmények, könyvjelző ikonok)? Végül is mindegy, hogy az ikonok helye, vagy elrontott ikonok, így is, úgy is ez így használhatatlan. Valamit elszúrtak ebben a kiadásban.
Kíváncsi leszek, hogy másnál is jelentkezik ez a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
Grg
tag
válasz
Intruder2k5 #67337 üzenetére
Elvileg ez a CSS megoldja. (Én nem próbáltam, engem már nem zavar az ikon)
-
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5 #67330 üzenetére
Visszatettem a 111.01-et és minden jó. A 112-est az ftp-ről szedtem le (nem béta), ott mindig előbb jelenik meg és úgy tettem fel, ahogy szoktam (az installálása nem egy atomfizika, kiléptem a Firefoxból és elindítottam a letöltött fájlt.) és mégis ezt történt. Mi más történhetett? Valamelyik addonom megkavarhatta a 112-est? Ilyennel még nem találkoztam.
"Nekem ez inkább úgy tűnik, hogy ott valami okból nem jelenik meg az ikon."
Mire gondolsz konkrétabban?
[ Szerkesztve ]
-
Grg
tag
válasz
Intruder2k5 #67332 üzenetére
Ha jól rémlik, ezt az ikont nem lehet eltávolítani csak úgy simán. Talán volt is erről szó itt a fórumban. Nálam amúgy szürke ez az opció.
-
LEON_01
tag
válasz
Intruder2k5 #67332 üzenetére
-
Krystal_s
addikt
válasz
Intruder2k5 #67037 üzenetére
Köszönöm. Ez jól hangzik.
Cs1csó: Cserélve lesz a gépe is, csak sajnos azt is nekem kell(ene) beàllìtani. Olyan emberről van szò, aki egy ikon miatt kiakad, ha nem ott és úgy van, ahogy megszokta. Képzelheted, ha Win 11-et elé teszek, ahogy van és egy frissítés miatt újraindulna, nem menne a nyomtató, a böngésző, eltűnne pár ikon az asztalról, kékhalàl stb., amik az új Win verzióknál bármikor megtörténhetnek, akkor nem hagyna békén, álmomból is felkeltene... Idegileg kikészìtene. Épp elég a saját gépeimet, rendszereket karbantartani.
[ Szerkesztve ]
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #66726 üzenetére
Nálam sajna sehogy sem működik...
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #66724 üzenetére
10 x nyomtam rá a "Kikapcsoltam" gombra, az eredmény 0, azaz minden maradt a régi!
-
xrvman
őstag
válasz
Intruder2k5 #66692 üzenetére
Kösz, köszi szépen mindenkinek, akkor nem lesz, vagy portable, azt még meglesem alkalomadtán. Maradok akkor a mobilnál, max.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Intruder2k5 #66675 üzenetére
Elég szépen kitakarítottam mindent (Revo, manuális regedit), amit lehetett, de ettől függetlenül igazad lehet. Hétvégén teszek egy próbát szerintem, bár most már nincs kedvem szarakodni vele. Nekem tetszik a Firefox, nagyon nagyon régen törzsfelhasználója voltam
Azért érdekes ez az egész, mert tényleg nem mindenhol csinálja. Viszont holnap Feleségem laptopján is megnézem. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Intruder2k5 #66664 üzenetére
Talan rajottem, mitol lehet, de fura, mert ez meg nem kavart be sehol. A monitorom gamer beallitasokon van, szaturaltabb szinek stb. Lehet, ez zavarja meg.
-
Panthera
őstag
válasz
Intruder2k5 #66542 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #66331 üzenetére
A netet minden eszköz DHCP-n keresztül kapja, manuálisan osztom ki a címeket egy bizonyos sávban, így mindig ugyanazt kapják vissza.
Most kipróbáltam megint, hogy újraindítottam a routert és FF restarttal működött.
Viszont most meg a streaming stickem halt le. A kapcsolatot érzékelte, de az IP címet még nem kapta meg, pedig ilyenkor várok 4-5 percet, hogy biztosan minden betöltődjön a routeren. -
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #66322 üzenetére
Ez valahol természetes és ez a többség.
-
válasz
Intruder2k5 #66318 üzenetére
Chrome (azt hiszem) az elejétől fogva így működik, szóval ha úgy nézzük elég sok felhasználónak jó az, amit bevezettek
De persze azzal egyetértek, hogy a választási lehetőséget mindig meg kéne hagyni. -
törölt tag
válasz
Először nem értettem miről beszéltek, de most megnéztem a Win Downloads könyvtárat és abban minden file benne volt, amit csak megnyitottam a netről, áprilisig visszamenőleg.
-
DS39
nagyúr
válasz
Ez rejtély nekem is, miért kell folyton módosítani megszokott dolgokon vagy épp kivenni funkciókat.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5 #66314 üzenetére
Nem értem, hogy nem tudod megoldani, ha én megoldottam ...
-
válasz
Intruder2k5 #66307 üzenetére
Na hát szóval akkor ez egy újabb "értelmes" fejlesztés a mozillától, függetlenül attól, hogy mentést vagy megnyitást választok a párbeszédablakban, mindent elment a letöltési mappába. Egyelőre visszaálltam az ESR 91.13.0-ra, ez még normálisan működik. Amíg lehet marad ez, aztán meg majd elgondolkodom valami váltáson.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #66304 üzenetére
Én sem állíttottam ezt.
De állítsd true-ra akkor, és jó lesz.
Az az eredeti működés, hogy a Windows usered temp mappájába tölti le. Úgy értem a régi verziós működés ez, ahol még ilyen config kapcsolók nem voltak, és úgy csinálta a temp-be a letöltést, ami nem volt szem előtt. De nyilván valahova mentenie kell ideiglenesen.Amúgy szerintem nem párhuzamosan, hanem false esetén a temp helyett tölti a rendes helyére.
Kvázi a Chrome működést valósították meg.[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5 #66301 üzenetére
Igazabol akkor is le kellet toltodnie csak v98 elott ezek az OSnek megfelelo tmp mappaba kerultek (es bongeszo/os shutdownkor torlodtek).
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #66301 üzenetére
A 103.0.2-nél nem tapasztalok ilyet.
Ha nem a temp-be tölti, akkor nem hiszem, hogy magától törlődne.
Nálam így van beállítva:
browser.download.start_downloads_in_tmp_dir - True
browser.download.useDownloadDir - Falseha az első nálad False, az lehet magyarázná a jelenséget, hogy kihagyja a temp-et, és egyből a megszokott letöltési helyre teszi.
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #66296 üzenetére
mire gondolsz, a temp könyvtárra?
nekem régi Firefox és az új Firefox működése e téren megegyezik.
a csak megnyitott fájlok a windows profil "temp" könyvtárába kerülnek. (böngésző bezárása után onnan törlődik) -
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5 #66296 üzenetére
Nem emlékszem melyik szóra kerestem rá itt, de megtaláltam.
-
Crus
őstag
válasz
Intruder2k5 #66195 üzenetére
Nem én számítok ebben a történetben, nekem 95.02 van, mert felette csak szenvedtem vele. Képzeld el az átlag felhasználót, aki FF-ot tölt le. A legtöbbje garantáltan nem hallott még az ESR kiadásról. Felmegy az Edge/IE-vel, bepötyögi, hogy FF, letölti, telepíti, aztán jönnek a problémák, amiből 1-2-öt elvisel, de amikor már ott tartunk, hogy oldalakat nem tölt be, akkor menekül és nem megoldást keres... mert újabban a FF arról szól, hogy egy Google használata után, magának tákolja össze a user működőre a böngészőt. Ez így nem működik. Nem akarok boomer lenni, de régen ez is jobbvót', így tényleg csak veszíteni lehet.
Nekünk amúgy nem az a feladatunk, hogy FF-ot telepítgessünk, azt megteszi az (f)elhasználó hanem ha gödörben van valaki, akkor onnan kiszedjük. Ezért nonszensz amikor valaki azzal jön, "de aki még mindig Win7-et használ, az mit vár". Egyrészt a Mozilla egyelőre TÁMOGATJA a Win7-et, így a user pontosan azt várja, hogy ne legyen vele gondja. Jogosan. Másrészt senkinek nem tisztje a másik pénztárcájában turkálva mondani, hogy pattintson már be magának gépenként 200 bruttóért kulcsrakész új konfigokat, mert ha tehetné, nyilván már megtette volna.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Intruder2k5 #66101 üzenetére
Helló
Képzeld hetek óta fentáll a hiba, 3 oldallal próbáltam mindig.
Úgy is próbáltam ahogy te írtad, de most megint megcsináltam a te linkeden is azért.
Azóta minden oldal bejön és nem tűnik el magyarul, a 3 nézett oldalból amivel ellenőrizgettem
2 jó lett 1 nemNa ez érdekes. Az oldallal lehet baj? Eddig működött bő 1 éve már..
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz
Intruder2k5 #66070 üzenetére
Szia! Én úgy tudom a profil beállításokat a luzer könyvárban tárolja nem a telepítés helyén. Nálam a c:\Users\xy\AppData\Local\Mozilla\
Nálad azért indult profil nélkül mert a profil nem azon az útvonalon volt ahova az új firefoxot telepítetted. -
válasz
Intruder2k5 #66067 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #66065 üzenetére
A saját oldalukon van 102-es esr, csak válaszd ki a verziót. [link]
szerk: oooh, portable, akkor semmi.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Intruder2k5 #66036 üzenetére
Egyébként ez engem is zavar, korábban külön lehetett kezelni/rejteni a gyakran használt weboldalakat a kitűzöttektől.
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #66033 üzenetére
Mi a gond a kezdőlappal, előzményeket?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #66033 üzenetére
Igen, sajnos még mindig gondolkozik néha, de engem most meglepett. Nekem most még ez is előrelépés.
-
Beren
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #66026 üzenetére
A Portableapps.com-on június 28-án jött ki a v91.11.0 ESR, egy-két nap, mire megcsinálják a v102-t. Mindig van pár napos csúszásuk a "sima" verzióhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz
Intruder2k5 #66018 üzenetére
Köszönöm, hogy írtál. Sajnos nem változott semmi. Fogalmam sincs miért lehet ez.
Többnyire csak elsőre csinálja. Oldalfrissítés után lesz csak jó. Legújabb FF.... , blokkoló sincs bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- További aktív témák...