Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55786) kovaccss válasza Matthewus (#55784) üzenetére


kovaccss
tag

Hogyan írhatsz le ilyet? Csak a CSS kódos többsorosítás lett meg, ami csak egy szükségmegoldás, és bugos is. Még magasabbak lettek a tabok, pedig kisebbíteni akarom. Plusz CSS kóddal az aktív, meg a nem aktív tabok színeit tudom változtatni. Ennyi történt. Ez még sehol sincs ahhoz, amit akarok. Az életem dolgai, és a körülöttem lévő dolgok közül a legjobban azt tudtam irányítani, hogy milyen legyen a PC-m, és milyen környezetben dolgozzak. A világot nem lehet megváltoztatni, hogy olyan legyen, amilyen nekem jó. Az embereket se lehet rávenni, hogy azt csinálják, amit mondok nekik, és ne akadályozzanak engem semmiben.

A számítógép fő feladata, hogy azt csinálja, amit mondok neki, amit akarok, ahányszor akarom, mindig ugyanúgy csinálja, amit kell. A szoftverek, és azok kinézete nagyon fontos. 2014-17-re sikerült olyan környezetet kialakítanom magamnak a Win7 x64-gyel, az SSD-re váltással, a 8-ról 16 GB RAM-ra bővítéssel, tavaly az 56-os firefoxra váltással, a 6 kiegészítővel (személyre szabtam a CTR-t és a TMP-t), ami megfelel hosszútávon is. Erre az egésznek vége lett csak azért, mert az 57-es firefoxtól már pont a 2 legfontosabb kiegészítő nem elérhető, és a gmail notifier egyik részfunkcióját is kivették. A fő probléma az, hogy egyik helyett sincs semmi használható, és még min. fél évig nem is várható, hogy lesz, vagy egyáltalán valaha lesz.
Csak néhány kiegészítő kéne, hogy minden úgy menjen tovább, mint eddig, dühítő, hogy akármit teszek, nem tudom elérni ezt.

Az 55782-ben meg beírta, hogy ő már testreszabta a firefoxát, de persze nem írja meg hogy hogyan csinálta, nehogy én is meg tudjam csinálni. Nem fogok a nulláról utánajárni mindennek, google-ezni, külföldi fórumokat túrni, magyarra fordítgatni, meg CSS-t tanulni, hogy pár alapdolgot meg tudjak csinálni. Az a lényege a prohardvernek, hogy kevés munkával érjem el, amit akarok, kész megoldásokat kapva, amiket más már megtalált, kipróbált, és jó volt neki. A PC, a szoftverek, stb. vannak értem, nem fordítva.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.