Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiNIN
tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Nem tudom, volt-e olyan hideg, hogy max szivatót kapott volna
Többnyire egy pici kell neki, de nem mindegy, mekkora pici. Nem szokott menni elsőre, ez ilyen érzékeny dolog. De így is elég gyors, Teresa speciel sokkal nehezebben indul, melegben pl. nagyon nem akar. Ezt nem értem, miért van. Cili épp melegben indul elsőre, mert az oda passzoló nulla szivatót könnyű eltalálni 
Kinéztem holnap egy csöpp utat, a sokszor megjárt Bodajk-Szápár vonalról lefordulok Várpalota felé, ott még nem jártam saját motorral, pedig bájos erdő van arra, szar úttal
Lassan kell menni, nem baj az. Aztán valszeg nem gurulok le Várpalotáig, csak megtekintem a kilátást a fennsíkról, majd visszafordulok és balra el, Bakonynána, Dudar, Szápár, majd szépen vissza, ahol jöttem. Csurgón veszek zöldségeket, ideje már. Így lehet kényelmesen és gyorsan elugrani a zöldségeshez, gyalog a 8 km tovább tartana, mint motorral a 77, azt hiszem.
A jövő héten veszünk bicikliket.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- További aktív témák...
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Többnyire egy pici kell neki, de nem mindegy, mekkora pici. Nem szokott menni elsőre, ez ilyen érzékeny dolog. De így is elég gyors, Teresa speciel sokkal nehezebben indul, melegben pl. nagyon nem akar. Ezt nem értem, miért van. Cili épp melegben indul elsőre, mert az oda passzoló nulla szivatót könnyű eltalálni
Lassan kell menni, nem baj az. Aztán valszeg nem gurulok le Várpalotáig, csak megtekintem a kilátást a fennsíkról, majd visszafordulok és balra el, Bakonynána, Dudar, Szápár, majd szépen vissza, ahol jöttem. Csurgón veszek zöldségeket, ideje már. Így lehet kényelmesen és gyorsan elugrani a zöldségeshez, gyalog a 8 km tovább tartana, mint motorral a 77, azt hiszem.