Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiNIN
tag
Periférikus látás... Nem tudom, mások milyen gondolatokkal közlekednek gyalogosként, én körülnézek, ha az útra lépek, ha járda, ha nem. Tudom, hogy ez nem általános, de miért? Unják az életüket?
No, átköltöztünk. "Kissé" fáradt vagyok, agyam kb. semmi, szokatlan, hogy egész nap talpon vagyok, könyvesládákat teszek arrébb s kitalálom, mit, merre, hogyan
Takarítottunk a másik háznál, így egy kis 100km-es kör volt azért tegnap. Kéne több. Még a motor elkészülte előtt kinéztem a Szápár-Várpalota vonalat, rossz út erdőben, táj, nagy lejtő, nekem tetszik 
A lányok mostanság a szabadban éjszakáznak, a füvön. Jól néznek ki ott, főleg az enyém. A Face-Out Parking még gyakorolandó, igen sokáig tart, míg a bokrok és fák közt betolatok
Később a derítő betonjára tervezünk beállni, de most szeretem nézni a motorokat teraszon ejtőzéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Takarítottunk a másik háznál, így egy kis 100km-es kör volt azért tegnap. Kéne több. Még a motor elkészülte előtt kinéztem a Szápár-Várpalota vonalat, rossz út erdőben, táj, nagy lejtő, nekem tetszik