Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz .mf #19444 üzenetére

na igen, az a vad nem erhet hogy normalis vagyok, figyelek az image-re :D

egyebkent nem en voltam az egyetlen, mogottem ult a Zasszony. en mondtam neki hogy baromi hosszu lesz, de jonni akart :U egyebkent meglepoen jol birta, nem nyafogott (igaz, hogy nem egy kis GSX-R stilusu kinzooszlop van hatul, a VFR-nek az utasulese is nagyon kenyelmes)
    reggel fel nyolckor indultunk, este fel kilencre ertunk celba, ebbol legalabb 3 ora az pihenes volt (ugy mellesleg: a blogomban is olvashato horvatorszagi ut kicsivel tovabb tartott, ott kb. 14 ora volt mire odaertunk, igaz, az nem autopalyan, hanem osszevissza szerpentinezve, nezelodve)

hideg egyaltalan nem volt, az elejen meg Becs elott jott egy kis jegeso, de par perc alatt atmentunk rajta
    utana inkabb az volt a baj hogy melegunk volt, csak nem volt hova tenni a plusz ruhat, szoval muszaj volt gyorsan menni hogy hutson a menetszel :D (amit a nemet autopalya nem is gatolt erosen, ott azert lehetett tolni neki...)

a mutato atforditasahoz kicsit melozni kene. jelenleg kb. 80200 km van a mociban, viszont hatszamjegyu az ora, oszinten szolva nem hiszem hogy meg 920ezret bele tudnek hajtani :DDD

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák