Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#148178) Topiccsendőr válasza norbert1998 (#148176) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Nagy a gyanu, hogy kenyszermunkaval keszulnek a termekek, emelle adathalasz tevekenyseget vegez. Testvercege bizonyitottan torvenytelenul adathalaszott, a tulajdonos ugyanaz, mint a temunal.
a middle man lenne felelos, hogy megfeleljen a termek az eu szabvanyoknak, pl ne legyen mergezo, vagy ne usson meg az aram elektromos termekek eseten, stb. Ami ezeknel a termekeknel egyaltalan nem magatol ertetodo.
Neki kellene idealis esetben keszletet felhalmoznia, es azt a kezedbe nyomni, nem pedig megrendelni, mert azt mindenki tudja. Emelle garancialis kerdesekben ot keresed, nem a felszivodott kinai ceget. Ezek koltseggel jarnak.
Ha pedig barmilyen kinai gyartot nagy tomegben raeresztesz az orszagodra, ahol a gyartoknak meg kell felelniuk minden eloirasnak, mig egy kinai ki tudja milyen ceg, amelyik nehany honapig el, ellenorizni sem tudsz, es mondjuk ujgur kissebbseggel allitatja elo a muanyagokat barmilyen kornyezetvedelmi vagy munkavedelmi eloirast be nem tartva, az valoazinuleg szet fogja bszni azokat a cegeket, amelyeknek bert kell adnia dolgozoknak, es nem engedheti meg maganak, hogy megmergezze a dolgozoit, cserebe dragabbak.

[ Szerkesztve ]

Nem menekülsz a csendőrség elől.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.