Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz Shin Chen #116631 üzenetére

Nincs meg mindenem ja bejönnek a dolgok olyan 50/60 körül leszek azért van ösztöndíj mert a Kmooc az nagyúr főleg ha a felsőéves haverok szólnak érdemes felvenni. :D

Ha ilyen f*kodás lesz az őszi félév is márpedig azért sanszos... akkor lehet megfogom azért fontolni a dolgot. :(((

----------------------------------------------------------------
    Utolsó képcsere (summoning Geresics / canniball) amit ebben a szezonban kérek. De szerintem végre sikerült értelmes szögből lőni képet kulturált helyen. :)) Összefoglalóba mégse menjen már rendszámmal, ahhoz sok az önkéntes rendőr a világban. Lásd totalcar és a műhelyprnó legutóbb... :DDD

[kép]
    Azért az őszi csúszásom még nagyon meglátszik azon, hogy mennyire nem merem nyomni neki (Egyáltalán mikorra megy ki a félsz az emberből? Ma nagyon megnéztem azt a kanyart ahol novemberben a vizes úton taknyoltam. :DDD ) az a 2-2,5 ujjnyi a hátsó szélén egyszerűen nem akaródzott lejjebb menni. Pedig eszméletlenül jó választás lett ez a szett S22 és az r17.hu "szakértőjének" a károgása ellenére is az angol CB csoportos srácoknak lett igaza. Sokkal kezesebb a motor a /70-es gumikkal plusz hátul az eggyel szélesebbel.

Tankra ha teszek gumipadot mennyivel lesz szélesebb? Egy jó centi hiányzik nekem oldalanként, hogy kényelmesen tudjak ráfogni combbal.

A fehér meg még mindig marha jól áll neki. :DD

Új hozzászólás Aktív témák