Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
"A lényeg, ez egy hibás megállapítás. Mert nem tudsz ezressel rajtolni és felülsz a placebonak!"
No, innentől hibás az érvelésed. Én nem rajtolásról beszéltem, hanem elindulásról. Képzeld el ezt úgy, hogy egy fáradt hétfő reggelen mondjuk elindulsz munkába, kis túlzással, hátha így átmegy.
Nem arról van szó, hogy tudok-e rajtolni (egyébként miért ne tudnék
), hanem arról, hogy a mindennapi közlekedésben nem vágyom rá, hogy úgy induljak. Ahogy egy elsőbbségadás kötelező tábla után sem fogok visszaváltani egyesbe, és kuplunggal "rajtolni", hogy történjen valami. A fun factor nálam nem erről szól. Így használva viszont a sport 1000 nekem döglöttebbnek érződött, mint az SV650, ez van.(#106904) -Mike-: "Áh, most jut eszembe, ez V4 ráadásul >1000ccm (1077), "ezek szerint van esélyem!"
"
De csak ha hagy nyerni...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem arról van szó, hogy tudok-e rajtolni (egyébként miért ne tudnék
), hanem arról, hogy a mindennapi közlekedésben nem vágyom rá, hogy úgy induljak. Ahogy egy elsőbbségadás kötelező tábla után sem fogok visszaváltani egyesbe, és kuplunggal "rajtolni", hogy történjen valami. A fun factor nálam nem erről szól. Így használva viszont a sport 1000 nekem döglöttebbnek érződött, mint az SV650, ez van.
"