Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zol77

aktív tag

válasz Tomifromspac #2219 üzenetére

Üdv!

Az én HS 200-am ma jött meg,szintén edigital,de nekem még sikerült megvennem 99.000FT-ért. (akciós volt 12.25-ig)
    Azt kell mondjam,annyi utánaolvasás(és összehasonlítás élőben is) után,egyéltalán nem bántam meg,hogy nem dobtam ki pénzt egy 720p,netán fullhd projektorra.
    Az itt oly sokat emlegetett LG AH215 volt még terítéken nálam is,de így utólag 5 forintot nem adtam volna érte plusszba,nemhogy +50ezret.
    Ami nekem számított vételkor:
    - led-es legyen, nem érdekel mennyit megy egy nap,nem kell izgulnom az izzó miatt
    - nem vagyok milliomos,a 99e FT-os ár
    - a rengeteg pozitív visszajelzés ( [link] )
    itt az amazonon 64 értékelésből 34 5 csillag, 24 értékelés pedig 4 csillag,és elég jól ki vannak fejtve,nem olyan "edigitalos" hogy "vegyétek király a gép"
    - ismert legyen ( ha beírod pl a youtube-on a tipust HS200, HS201 az amcsi tipusa,hs200g a táskás verzió) akkor nekem az is sokat elmond,hogy a HS200 - 201 ről jön kb 200 találat,
    az LG AH215 - meg 8. no komment. Nyílván nem véletlen. Meg elég beleolvasni a youtube-os kommentekbe, 90%-a pozitív.

Ezzel nem a nagyobb típust akarom lehúzni,meg fényezni az enyémet,mert nekem ilyen van, és minden más rossz,hanem elmondtam a véleményemet,hogy én mi alapján választottam. Láttam élőben 720p ,1024x768,valamint másik 800x600-as projektort , de azok után is azt mondom,nem tudom mit csináltak az LG-nél ezzel a kis ledes vacakkal(nagyon kicsi élőben) de nagyon jól összerákták.

Amit ugye tudni kell róla,ha emellett döntessz,hogy csak besötétített szobában használhatod normálisan a nagyon kicsi fényerő miatt,de szerintem filmet senki se ragyogó napsütéses szobában néz.
    És hogy necsak a levegőbe beszéljek a kis hoki minőségéről,rakok majd fel képet a vetített kép minőségéről,remélem vissza adja nagyjából. Holnap este szerintem már tudok tenni be képeket.
    Egy a lényeg, dönts a pénztárcádhoz mérten,ha tudod nézd meg élőben,és ha jó vagy angolból az amazonon keress rá az adott típusra,ott sok,és néha tényleg mindenre kitérő értékelést fogsz találni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés