- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld #21399 üzenetére
Kipróbáltam és rendszer visszaállítás lett a vége.
kb 10 perc mire beállította a 10gb-s ramdisket, akkor működött. próbaképpen újraindítottam a gépet hogy visszaállítja-e a mentés a ramdiskből. Na hát windows logónál vártam 20 percet, semmi gép sem tölt semmit, rendszervisszaállításal tudtam csak elindítani a rendszert. Kár ezért a progiért, bevállaltam volna hogy ha lassú de azt nem hogy ne induljon el a gép vele.
Azért köszi!Esetleg más?
-
kraftxld
félisten
válasz
MasterDeeJay #21397 üzenetére
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #21397 üzenetére
A RamDisk csak 4 GB-ig kezeli ingyenesen a memóriát.
-
64bites Ramdisk progit keresek ami kezel 4gb feletti méretet, azaz 8-10gb között kellene. Lehetőleg ingyeneset.
Jelenleg Dataram ramdisk van ami 4gb-ig kezel, de ez kevés. Nem kell hogy tudjon biztonsági mentést, azt megoldom scriptel. (Win7 x64-hez)
Köszönöm!
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Olyan program kellene, amivel a proxy automatikusan állítódik, konkrétan:
*Otthon proxy nélkül megy a net
*Kollégiumban van proxy
*De a koliban néha van egy másik net, amihez nem kell proxy.Ezért lenne jó egy program, ami IP alapján vagy valahogy állítódik.
Ha tud valaki androidban is ilyet, az is jöhet.
Köszönöm.
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
2 lemeznyi .nrg fájlt melyik könnyű kis portable segítségével tudnék 1 db. iso-ba átkonvertálni? -
deter
aktív tag
Köszönöm.
Letölttem még a próbaváltozatát Cyberlink PowerDirectornak és MAGIX Movie Edit Pro-nak. De ezek nagyon hiányosak. Lightworks-öt kipróbálom.
-
deter
aktív tag
Egy normális videószerkesztő kellene ami mondjuk max. 15-20K.
-
olivera88
veterán
Nem tudtam hirtelen hova tenn kérdést ezért ide irom. Szeretném eltávolítani az AVG antivirust de Revo Uninstaller nem látja érdekesen modon.
Mi lehet a gond?
-
patyia
csendes tag
Sziasztok!
Volna javaslat olyan programra, amivel tesztelni tudok adattárat pl.: hdd-t.
Kifejezetten írni szeretnék rá sok adatott és dokumentálni az állapotát a teszt alatt.Javaslatokat köszönöm!
-
zone
őstag
válasz
PotterPrime #21359 üzenetére
Egy sima böngésző miért nem jó?
-
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
olyan programot keresnék, ami egy pendrivera (8gb) egy 22gb-os forrásból tudna másolni, de darabolás nélkül. tehát, addig a fájlig másolna, amíg a drive-ra ráfér, azt felteszem a céleszközre, majd az üres pendrive-ra pontosan attól a fájltól folytatná egy katt után, ami előtte nem férne rá.
a darabolós módszer sajnos nem megoldás, tehát a fájloknak úgy kell maradniuk és olyan formátumban, ahogy eredetileg vannak.
köszi szépen a segítséget!
-
brd
nagyúr
VNC-vel meg lehet ezt oldani (aktuálisan az UltraVNC-re gondolok, a többiben nem tudom milyen lehetőségek vannak a server teljes elrejtésére). Ehhez viszont kell portforward.
Egyébként azt ugye tudod, hogy néhány országban ez jogilag eléggé problémás eset, még akkor is, ha arra használod, amit írsz?
-
wmati
addikt
Sziasztok
Olyan programot keresek amivel megoldható hogy Windows xp renszeren
amivel megoldható hogy ha elálítanak valamit a gépen vagy lementenek valamit akkor egy újra indításal vissza áljonElöre is köszi
-
Songo
senior tag
Sziasztok
1 kis segítséget szeretnék kérni.
Elég sokat vagyok távol a gépemtől és ilyenkor mások is használják.
Szeretnék egy olyan programot amivel a melóból tudom figyelni hogy, mit csinálnak a gépemen. Merre turkálnak.
Mindenkinek megmondtam mit lehet és mit nem az érdekelne, hogy valóban betartják-e amiről szó volt.Nem akarok jelszavazni meg rejtegetni mert a saját életemet nehezíteném meg.
Van valami olyan program ami nemdob fel egy nagy figyelmeztetést ha éppen megfigyelés van?
Teamviewert használjuk de hát az publikus ha megy
Előre is köszönöm
Üdv -
sfdrakex
nagyúr
válasz
PotterPrime #21359 üzenetére
Ha Windows 7-et használsz akor esetleg egy youtube gadget?
-
PotterPrime
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan programra lenne szükségem, amivel a Windows asztalon tudok nézegetni, keresni Youtube videókat. Már néhányat kipróbáltam, de ezek közül egy sem kezelte a saját youtube feliratkozásaim, pedig szükségem lenne rá, hogy ezt is tudja. Néha már azt hiszem, hogy nem is létezik ilyen program, remélem ti tudtok segíteni.
Előre is köszönöm. -
cigam
titán
-
attiati
veterán
prog.-t keresek, ami:
* kiírja egy adott program összes memóriában futó komponensét
* megmutatja, hogy a program, hova és milyen fájlokat ír
* hova telepített fel bármilyen fájlt
* egyszóval minden létező, háttérben futó műveletet mutat -
AtHoS
nagyúr
Üdv!
Jelszó menedzser progit keresnék. Ami jól jönne:
- ingyenes
- portable, tehát hordozható legyen
- ha tudna prg-okba "beszúrni" név/jelszó párosokat nem lenne rossz (Opera böngészőt használok) -
GIJoe
addikt
válasz
Vasinger! #21347 üzenetére
Easy Cleaner-ben van végles törlő funkció...
Eszközök menüpont, meghajtó tisztító...
-
Vasinger!
nagyúr
Tudna valaki mondani egy olyan progit, amivel véglegesen le tudnám törölni minden adatomat a winchesteremről?
Töröltem róla a partíciókat, de némely programmal vissza lehet hozni így is a rajta lévő adatokat. Azt szeretném, hogy ne tudják visszanézni az adatot. Lehetőleg olyan megoldás kéne, ami a winchestert nem teszi tönkre ugyanúgy használható maradjon.
-
Horka_01
csendes tag
A scribus-hoz találtam egy jó kis tutorial oldalt, beágyazott flash objektumokkal, lépésről-lépésre bemutatja a progit magyarul.
Kellene egy olyan progi, amivel ezt az oldalt kompletten le lehet menteni.
Hallottam ilyenről, de nem ugrik be a neve.Tudja valaki, hogy milyen progi alkalmas ilyen feladatra?
-
Horka_01
csendes tag
Találtam egy scribus nevű egészen jónak ígérkező progit. Van is hozzá egy vagon tutorial.
Köszönöm a tippeket.
-
cigam
titán
válasz
Goatman #21337 üzenetére
Itt találsz jópát vbscript mitát, amik a háttérben futnak, és figyelik milyen USB eszközt dugsz a gépre. Nem is olyan régen én is faragtam egy olyant, ami figyeli a volume nevét. Ha 1ezést talál, lefutat pár dolgot.
Ha távol ál tőled a programbütykölés, akkor nézd meg a zentimo-t. Beállítható, hogy adott meghajtó csatlakoztatásakor milyen programok induljanak el, amik a mentés után akár le is választhatják a meghajtót. + 1000 más hasznos dologra is jó. (Kideríti mi fogja az USB eszközt(és akár be is zárja) amikor nem engedi vmi lecsatolni, stb ...)
-
Horka_01
csendes tag
Üdv az uraknak és hölgyeknek esetleg...
Milyen a word-höz hasonló kiadványszerkesztő programok léteznek még? Van-e ilyen egyáltalán? Csak magamnak házi használatra kellene, nem ilyen csilivili professzionális cucc kell...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Goatman #21337 üzenetére
Easus Todo Backup-ot ajánlották azt hiszem ilyenre, ahogy olvastam nagyon jó back up program, de nem tudom tud-e olyat hogy usb-re csatlakozáskor készítse a back-upot bár szerintem lépniük kell a Back up softvereket íróknak, (ha még nincs ilyen lehetőség a programjukban) ebbe az irányba mert sokan keresnek ilyet.
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Egy programot keresek Xp-re, ami tetszőleges mappák tartalmát automatikusan lementi egy külső HDD-re minden alkalommal, amikor azt csatlakoztatom (fixálnám a betűjelét). Ha végzett, lecsatlakoztatnám és nagyjából heti rendszerességgel ismételgetném a folyamatot. Korábban a Cobian Backup-ot ajánlották a topikban, az képes "nap-óra-perc" beállítással szinkronizálni, viszont nem emlékszem képes-e fentebb vázolt beállításokkal is üzemelni.
A választ előre is köszi
-
stvnppp
senior tag
Dluinet és sfdrakex:
Köszönöm!
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Valami olyan programot keresek, amivel távolról tudok kezelni egy gépet. Tudom, hogy létezik ilyen, az irodában a rendszergazdánk szokta használni, így otthonról tudja kezelni a gépet. Valahogy úgy működik, hogy elindul a program, a kezelendő gépről be kell diktálni egy kódot arra a gépre, amiről kezelni akarjuk, így utóbbi gép teljesen átveszi az irányítást (vezérli az egeret, a billentyűzetet) Erre tudtok valami megoldást? (Win7 gépekről van szó)
Üdv
István -
GEPESZ66
veterán
Milyen programot használtok, amivel lehet avi-ból divx-be konvertálni, s jó program is?
-
cigam
titán
válasz
sfdrakex #21321 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy olyan technikai paramétereket mutat, amik lehetőséget adnak az elméleti összehasonlításra. De
Mi van ha egy 128kbps-os CD-ről rippeltet, összehasonlítunk egy olyan 320kbps-os mp3-al, amit rádióból vettek fel. Ha csak a mediainfóval nézed, a 320-as tűnik jobb vállasztásnak, pedig tuti, hogy az "eredeti" 128-as szebben szól. Vagy 128kbps mp3-»flac-»320kbpsmp3 konverziók sem ritkák.
Nem beszélve a különböző codec-ek hang/képminőségéről (n+1 paraméter, 1 vagy 2 menetes kódolás)Pl. Az audiochecker pont az ilyen összevissza konverziókat próbálja "leleplezni".
-
Psychonaut
veterán
Milyen programmal tudnek tobb flac fajlhoz tartozo egy cue fajl segitsegevel szetbontani egy albumot szamokra? Medieval CUE Splitter es Easy CD-DA Extractor kilove, egyik sem kezeli a tobb flac-hoz tartozo egyetlen cue-t.
-
petymeg
addikt
sziasztok!
melyik az a program ami játék közben kiírja a cpu és a gpu kihasználtságát?
az msi afterburnert javasolták, de azt nem tudom rávenni hogy bármit is megjelenítsen játék közben.
-
canniball
nagyúr
...két videót (jelen esetben DVD vs. xvid) összehasonlít és "megmondja" melyik jobb minőségű?
-
sbai
tag
Hali! Egy egyszerű, letisztult programot keresek ami gyorsan tudja kitömöríteni a feldarabolt .rar fájlokat. Eddig a Winrar-t használtam, de szörnyen lassú. 1 óra alatt se rakott össze egy feldarabolt 7GB-os fájlt. Ha nem nagy kérés, akkor olyan legyen aminél nem kell semmi plusz kattintás, csak katt a .rar-ra és egyből össze is rakja.
-
cigam
titán
válasz
jagada #21309 üzenetére
Benne van az oldal forráskódjában:
http://www.sitv.hu/upload/flash/video/carving_sorozat_masodik_resz_logozott_NEW.flv -
jagada
addikt
Sziasztok!
Olyan könnyen kezelhető free progira lenne szükségem amivel flash videókat tudnék letölteni honlapokról. Konkrétan ezt a videót szeretném és valami olyasmi kellene mint a youtube downloader.
-
FRENK1988
veterán
Üdv ismét
A múltkori jó segítség útán ismét ide fordulok. Kellene nekem egy olyan program ami a .mkv kiterjesztésű filmet átkonvertálja .avi-ba vagy - ahogy a tv specifikációjában van - ((mpeg1/DivX/MPEG4).
Remélem tudtok segíteni -
válasz
sunahunter #21305 üzenetére
MS Windows Live mail
-
válasz
sunahunter #21303 üzenetére
POP3 helyett IMAP-ot használj.
-
sunahunter
senior tag
Webes gmailon meg lehet oldani, hogy semmit se spammeljen szerintetek?
Kva kellemetlen, hogy levelezőprogramot használok, és pop3 alatt a spamokat nem tölti le, mindig be kell lépnem a neten is, hátha valamit ok nélkül spambe rakott. -
qwertly
addikt
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat
,szerintem is ez a legjobb módszer.mert múltkor a t-online adsl vonalon kb.3 órán keresztül tartott a 13×10MB-ba betömörített képek email mellékletbe való elküldése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bundle topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Microsoft Outlook topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest