- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makriak
csendes tag
Sziasztok!
Valamilyen ingyenes adatmentő progit keresnék(ha létezik ilyen), ami a törölt/ elveszett fájlokat képes felkutatni és esetlegesen helyre állítani?!
Előre is köszi! -
Aranylo
tag
Sziasztok!
Olyan progit keresnek amivel nyilvan lehet tartani a dvd filmeket!(Kinek adtam oda, mikor)
De nem igazan talaltam ilyet! Ha valaki ismer ilyen progit irja mar a be a nevet a proginak!
Elore is koszi -
as_Rock
őstag
UP!
-
as_Rock
őstag
És akkor egy újabb kérdés:
Kellene nekem w2000/xp alá olyan progi, amiben adott időintervallumhoz kötve tudok jogokat állítania usereknél.
Pl. explorert, csak minden nap 2-9-ig futtathat, ilyesmi.
Rémlik, hogy hasonlót tudott régebben domain admin jog esetén a hyena, de nincs időm és kedvem kisérletezni jó-e erre és ha igen mi módon, pláne mivel nem domain-tagokról csak eg yotthoni pc-ről lenne szó -
akasp
senior tag
de azé ákeersek erre c cdex-re. köszi
-
akasp
senior tag
De olyan alaku legyen, mint egy könyv. Oly kellene
-
akasp
senior tag
ok thanks. Napló progira senki?
-
akasp
senior tag
Senki? akkor egy másik kérdés. Van a vinyómon nem mp3 file-ok. Melyik progival lehetne átgrabbelni mp3-ra? Ha lehet, free legyen.
-
akasp
senior tag
Egy olyan naplo progi kellene, amely ugy nez ki mint egy nyitott könyv és lehet bele gépelni. Ha vki tud ilyen programrol az lecci irja le a nevét!! Ha lehet free legyen! Thx elore is
-
róland
veterán
Régebben volt egy Alaplap, majd ÚjAlaplap című folyóirat (Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban biztos megtalálható mindegyik száma), azok közt volt egy olyan szám, amelynek a hátlapján egy ilyen kép volt. Az adott újságban pedig volt egy-két leírás a témában, alemezmellékleten meg talán volt program is hozzá.
-
Boolash
aktív tag
Hát a 6*6-osnál kicsit nagyobbra gondoltam. De meg lehet csinálni gép nélkül is (word-be irogatok betüket, a kellőeket kijelelöm, majd kivágom, majd egy új mintát kivágog, majd újra nyomtatok...), csak gondoltam van egy ilyen progi ami megkönnyíti, gyorsítja a munkám.
A másik variáció amit írtál az nem egészem az amit én mondtam, de az is jó ötlet. Esetleg tudsz ilyen programot?
[Szerkesztve] -
róland
veterán
Olvasd el a Sándor Mátyás-t, abban volt egy 6*6-os kódoló rács. Ha a meglepetés számít, akkor szerintem az is jópofa, és még számítógép se kell hozzá.
Ha meg számítógéppel kódolt feliratot akarsz, akkor érdemes utánanézni egy olyan programnak, ami képbe kódolja be a grafikát (ami jelen esetben egy szöveg). Gondolom láttál már te is ilyet, amit megfelelő szögből megfelelően nézve kirajzolódik a kódolt információ egy amúgy összefüggéstelen színes ponthalmazból. -
Boolash
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee #73 üzenetére
Úgy gondoltam,h adott 2 A/4-es lap. A progi az egyiket teleszórja betüvel össze-vissza, a másikon pedig kijelöl lukakat amiket ki kéne vagdosni.(a lukak persze nem egymás mellett legyenek).
Nem is gondoltam,h ezzel valami hatalmas dolgot akarok kódolni, itt majd meglepetés/meglepődés ereje lesz a nagyobb, de ez lényegtelen
Akkor ilyen progi nem létezik?
Most akkor írnom kéne egyet? Annyira sajna nem vagyok profi -
törölt tag
Nekem is jöhetne egy uppocska
Vuck -
as_Rock
őstag
Olyan progit keresek, ami kitakarítaná a registryből (és esetleg az alapján a vinyóról is) azokat, az időközben eltávolított progik által otthagyott dll-eket, amire már semmi szükség? Ezek általában a system, system32, shared könyvtárakba települtek és emiatt egy sima registry takarító progi otthagyja őket
A másik ami még érdekel az egy olyan progi, ami a betöltött dll-ekről és exe, com állományokról megmondaná melyik progi ''tartozékai''.
Ja win2000/XP alá kellene -
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valami olyan progi, ami olyan ''kódot'' csinál mint amit régen használtak leveleknél?(A/4 -es lap tele betükkel, és ha rá rakok egy másik(lyukacsos) lapot akkor, ki tudok olvasni belőle 1-1 szót)
Köszi! -
törölt tag
Valaki dobjon már egy MIDI-ből kottázós progit
Nyomtatás
Vuck -
VladimirR
nagyúr
igen, a funkcio nevet ertem, nekem inkabb az okoz problemat, hogy mit tart szemelyes informacionak, illetve ezeket kuldeset hogyan, miben korlatozza
ha te tudod, kerlek oszd meg velem, tenyleg erdekelne, hogy mi is akar lenni ez a funkcio (mert a tobbi imho ugymond felesleges, vagy tudja a bongeszo, vagy mindketto)
koszonom
en a kerio oldalan egy ilyet talaltam:
Privacy protection
Credit card numbers, email addresses, phone numbers, social security numbers. All these are valuable to identity thieves. With Kerio Personal Firewall, attempts to send virtually all types of sensitive information can be stopped cold.
erre annyit tudok mondani, hogy aki kiad ilyen informaciokat egy nem megbizhato web-hely fele, azt egy tuzfal sem fogja ebben megakadalyozni -
SimJoci
csendes tag
Sziasztok
Kellemes ünnepeket mindenkinek !!!!!
Olyan gondom van hogy AVI filmen nagyon gyenge(halk) a hang.Milyen progival lehetne ezen korrigálni?
Mit tudnátok ajánlani?
Előre is köszi -
Noxy
veterán
-
Doviziozo
aktív tag
Létezik olyan program, amely meg tudja azt nekem adni, hogy a dvd íróm, hány lemezt írt meg eddig?
-
tomcs
őstag
ugy tudom a firewire kabel szimmetrikus( nem ugy, mint pl az usb), ezert gondolom elvileg lehet olyan progit csinalni, amivel a gep fw csatin keresztul a masik gep fele ugy latszik, mintha egy firewire winyo lenne.
de kerdes, hogy van-e ilyen. -
zsommi
senior tag
Kéne nekem egy olyan rpgi amivel a megosztásokat tudom kezelni, értem ezen a jogok kiosztását, meg hogy ki csatlakozhat a könyvtárakhoz, meg ilyenek..
-
törölt tag
Up néköm
Látom ,jó irányba halad a topic
Vuck -
VladimirR
nagyúr
-Control of private information sent to the Internet - ez nem tudom pontosan, mit akar takarni, de ha jol sejtem, nem tobb, amit jol beallitott bongeszovel is meg lehet oldani
-Script blocking (JavaScript, VB script) - bongeszok mind tudjak
-Referer blocking - imho ezt folosleges szurni, elonyod nincs belole, max rontod az oldal statisztikajanak hitelesseget (nagy ritkan lehet haszna, mikor nem enged egy oldal kulso linket, nem kell uj ablakot nyitnod, es bemasolnod a cimet, de ez eleg ritka)
-Cookies blocking - bongeszok mind tudjak
-Ad blocking - hosts file pl, de mint irtad, Te firefox-ot hasznalsz, ahhoz eppen van adblock plug-in (de szerintem folosleges, egy-ket reklamba senki nem hal bele, ennyivel is hozzajarul kedvenc oldalai fenntartasahoz)
-Pop-up windows blocking - bongeszok mind tudjak
nekem inkabb a Runs as Internet Gateway opcio hianyozna, de ez home-user korben ritka, inkabb routert hasznalnak, minthogy windoze alapu netmegosztast csinaljanak, marcsak kenyelmi okokbol is (a router olcso, a masik megoldas kivitelezese bonyolult, s vannak hatranyai) -
zsommi
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #28 üzenetére
Sztem ha csak simán beirod a google-ba, akkor is találsz egy csomot, és akkor nem is leszel leb@szva..
-
Kernel
nagyúr
2. Asszem ezt most rosszul tudod. A Kerio eladta a Personal Firewall-t a Sunbelt-nek, akik 14,95 $-os bevezető áron kínálják 2006. március 31-ig. Korábban linkeltem a honlapjukról az akciós részt.
Tovább kellett volna olvasni:
http://www.sunbelt-software.com/Kerio.cfm
''Most products you test function for a month and then they stop. But not the Sunbelt Kerio Personal Firewall. After 30 days, it shuts down selected features, but will continue to run in 'free' mode''. The following table compares differences between Sunbelt Kerio Personal Firewall running in a free mode vs. a full (paid) mode.''
A táblázat alapján (első ránézésre) semmi sem változott, a Sunbelt Kerio is működik 30 nap után, csak pár extra nélkül.
De most látom - ahogy sejtettem-, nem volt még idejük sem fejleszteni rajta, csak a nevét módosítottak:
http://www.sunbelt-software.com/Kerio-FAQ.cfm
''Keep in mind there is no difference in features, the only difference at the moment is the rebranding.'' -
HavocS
senior tag
válasz
#53172992 #37 üzenetére
Finale szerintem tud ilyet.
Összekevert hanghullámot pedig nem fogsz szétkapni MIDI-be úgy, hogy azt élvezni is tudd. Hallás utáni kottázás az egyetlen járható út
Kerioból meg a 4-es is ingyenes otthoni felhasználásra, 30 nap után csak az extra funkciók lesznek letiltva, a tűzfal része továbbra is jól működik.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
A kerio 2.1.5-ös verziója még ingyenes volt, és az is remekül működik(működött). Nekem ez van fennt lassan már másfél éve, de még semmit nem nyeltem be mellette.
-
zabla
aktív tag
nekem olyan progi kéne amivel egy mov file hangsávjait tudnám állítani. ez alatt azt értem, hogy pl a háttérzajt lehalkítom, a beszédhangot pedig fel. létezik ilyen egyáltalán?
-
VladimirR
nagyúr
-
törölt tag
Update: Midi-ből kotta!!!ki is lehessen nyomtatni hmm?
Vuck -
Kekmen
senior tag
válasz
#53172992 #34 üzenetére
El kell ,hogy keserítselek mert szerintem ilyen progi nem létezik, mivel a midi formátum különböző hangszerek hangjaiból-sávaiból épül fel ellentétben a wav-val vagy az mp3-mal.
Én is nagyonrégen keresek valami hasonlót.
Ha mégis lenne ilyen, valaki okosabb majd leírja.
Visszafelé viszont semmi akadálya [link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nekem help?:S
Vuck -
VladimirR
nagyúr
válasz
Segnior_Barthez #31 üzenetére
1: a trial program megengedett idon tuli hasznalata barmely modon illegalis, igy regisztripucolassal is (de meg asszem a rendszer teljes ujratelepitesevel is)
2: a kerio pf otthoni felfasznaloknak ingyenes, szoval az egesz hisztit nem vagom -
Benmartin
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #31 üzenetére
ha azt várod ettől majd megint fel tudod tenni a tűzfalat az sajnos nem fog menni nekük is van eszük. (kivéve a Panda antivirust)
-
Segnior_Barthez
senior tag
thx a linkeket, ám a fenti programok sem dolgoztak makulátlanul.
-
Benmartin
senior tag
válasz
http://winportal.net/extras/tshoot/RegClean.zip
-
Noxy
veterán
válasz
-
Segnior_Barthez
senior tag
1. Elolvastam -immáron kétszer- az alapelveket. Olvasatomban nem voltam nyers, sem ''sértő'', ám ha a moder így gondolja, ám legyen. Karácsony van.
2. ''sziasztok. vmi brutál reg tisztító kellen, ami úgy kipu...'' -írtam. És ha elolvasod a hozzászólásaimat, én regisztrációs adatbázis tisztító progit kerestem, és nem kódot, vagy vmi. módosított exe-t a topic-ot olvasóitól.
3. Még most is reg. tisztítót keresek.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
válasz
Segnior_Barthez #23 üzenetére
ollie-nak igaza van/volt!
Itt nem fogsz segítséget kapni illegális dolgokhoz ezt majd mi garantáljuk.
Kérlek többet ne is kérj erre segítséget!
Köszönöm.
üdv
Batman -
Segnior_Barthez
senior tag
Kétségtelen. Bár nem ez volt a kérdésem. Kocentráljunk a topiknyitóra.
-
róland
veterán
válasz
Ha DVD filmekre van pénzed, akkor igazán megvehetnéd ezt a szoftvert is!
-
válasz
-
-
róland
veterán
válasz
Segnior_Barthez #20 üzenetére
Firefox. Ő sem kiabál csak egy állapotsorban jelzi, hogy blokkolt egy felugró ablakot. Az meg egy idő után nem érdekel, hogy mit blokkolt.
-
róland
veterán
válasz
Segnior_Barthez #19 üzenetére
Valamelyik banknál nyitsz egy olyan számlát, amihez adnak dombornyomott VISA vagy Mastercard kártyát. De a lényeg az, hogy csak úgy50-100e Forintot tartasz a kártyán, amit kifjezetten ilyen internetes vásárlásokhoz használsz. Van olyan bank, amelyik ad ki kifejezetten internetes vásárláshoz kártyát. Így max a kártyán lévő aktuális egyenleged vész oda, ha valaki lenyúl. A lényege ennek, hogy közvetlen a vásárlás előtt utalj a kártyára és épp csak annyit, amit akkor elköltesz.
-
-
válasz
Segnior_Barthez #13 üzenetére
Itt nem fogsz illegális dolgokban segítáéget kapni.
Vagy használj ingyenes programot, vagy vedd meg. -
róland
veterán
válasz
Nekem nagyon bejött az XP tűzfal, MS AntiSpyware beta, VirusBuster Personal, Firefox quartett.
-
Benmartin
senior tag
válasz
akkor szerintem nézd meg az alapelveket de nagyon jól! és különben nem csak a registryben hagyja magát.
-
róland
veterán
válasz
3.000,- HUF körüli dollárért tied lehet most a Sunbelt 2006. március 31-ig tartó akciójában. Ne mond, hogy 3.000,- forint olyan sok lenne. (Amúgy az infót gúglival találtam.)
Pontosabban az akciós ár 14.95 $. Link: [link]
[Szerkesztve] -
Segnior_Barthez
senior tag
Akkor leírom. Slussz.
Szerintem a KERIO a legjobb personal firewall, és a minőséget -ugye-, meg kell fizetni.
Ma járt le a próba demo. Fel szeretném újra telepíteni, de meg győződésem, hogy a progi uninstall után nem fog működni. Ezért keresek vmi olyan brutál regtisztítót, ami csíráiban is kiszedi a progi által hagyott pormacskákat.
ps. a guglit egész jól használom, de a Kerio megzabolására nem találtam megoldást... még a serial.ws-en sem.
Thx&Üdv -
róland
veterán
válasz
Segnior_Barthez #9 üzenetére
Miért nem használsz Free programokat. A trial programok csak kipróbálásra valók, de nagyon sok hasonló free program is fellelhető az interneten. Írd le, hogy milyen programok kellenének, ha tudunk segítünk keresni, bár a gúgli-t ismered te is.
-
Segnior_Barthez
senior tag
sziasztok. vmi brutál reg tisztító kellen, ami úgy kipucolja a registryt, hogy ismét lehet lejárt uninstall utáni tril demókat feltelepíteni...
-
törölt tag
Up nekem
-
akasp
senior tag
Hali! nekem egy olyan progi kéne, tujdátok a Sandra -hoz hasonló progi, ami free, és mutatja a hálózatforgalmat, az ip címet stb.
-
akom
őstag
Hi !! Jó Kezdeményezés.
Nekem olyan program kellene amivel feltudom magamat venni webcammal hang nem szükséges, mindez ne foglaljon sok ehlyet a vinyomon.
Előre is thx ! -
törölt tag
Először is.
Ez a topik annak született, hogyha valaki keres egy programot, és nem tudja a nevét, vagy valamilyen célhoz keres progit, annak itt segíthetnek..
Nekem egy progi kéne, ami midivé alakít át zenét(vagy egy hangszert, inkább 1 hangszert)
És egy olyan cucc, ami a zenének a hangszereit szétkapja külön sávokraértitek
Vuck
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- AliExpress tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged