Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Psychonaut
veterán
válasz
HeavyToys #25764 üzenetére
Ghostolás topik, valószínűleg a Macrium Reflect Free programot fogják ajánlani.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Tamás008 #25690 üzenetére
Alternatívának: BatteryBar
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut #25587 üzenetére
Sajnos ez nem egészen az, amit én kerestem. Ilyesmire gondoltam:
Levágás:
Bal oldal: X pixel
Jobb oldal: X pixel
Fent: X pixel
Lent: X pixelSZERK: na, nagy nehezen megtaláltam, de ez a funkció pont fordítva működik, mint ahogy nekem szükségem lenne rá, itt gyakorlatilag a megmaradó rész méretét kell előre kitalálnom, és annak függvényében vág.
-
Psychonaut
veterán
Olyan képszerkesztő programot keresnék, ami tud pixelenként vágni képből (tehát például: 4 pixel fentről, 6 lentről, stb.). A Microsoft Picture Manager tudta ezt, de sajnos a 2013-mas Officeból kivették.
-
Psychonaut
veterán
válasz
andorra #22944 üzenetére
Semmi ilyesmit nem jelent a BDRIP, hogy csokkentett felbontasu a film. Nezz utana.
Egyebkent szerintem reg tul lett beszelve a tortenet, kapott javaslatot a programra (en is hasznalom, valoban jo), innentol felesleges magyarazni, hogy a kerdese jol van felteve (mert nincs jol felteve, ertelmetlen abban a formaban, ahogy van).
-
Psychonaut
veterán
válasz
dokee78 #22942 üzenetére
A BDRIP nem avi, ezt honnan szedted? Ilyet nem lehet mondani. Ahogy zone is mondta, az egyik egy fajltipus, mig a masik siman csak azt jelenti, hogy Blu-Ray lemezrol rippelt anyag...
(ami lehet avi, mkv, mp4, stb.)Ha konkret esetben mkv-bol szeretnel avi-t csinalni, akkor azt kerdezd.
-
Psychonaut
veterán
Igen, persze, arrol fut a rendszer. Termeszetesen nem is OS alol akartam en leformazni (vicces is lenne...), gondoltam, hogy valahogy elocsalhato a parancssor telepitomedia nelkul is. De akkor ezek szerint marad az Active@KillDisk vagy hasonlo program.
-
Psychonaut
veterán
Mind, bar szerintem csak egy van. De telepitomedia nincsen.
-
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
Villamkerdes: jelszoval vedett (Vistas) gep merevlemezet le lehet formazni kulso program nelkul? Windowsos startup repair parancssorbol esetleg?
Koszi a tippeket elore is!
-
Psychonaut
veterán
válasz
molnarpeter #21683 üzenetére
Azokat jeleniti meg, igen. Lasd: Total Commander features
...
Search for duplicate files.
...
Show/select files with specific search pattern, size, date or contents.
... -
Psychonaut
veterán
válasz
molnarpeter #21681 üzenetére
Total Commander, de fajlnev alapjan a Windows keresoje is tud.
-
Psychonaut
veterán
válasz
enginev3.0 #21660 üzenetére
Windows Media Player tud osszeszedni hianyzo informaciokat, illetve Mp3tag-nek van meg freedb alapjan taggelo funkcioja.
-
Psychonaut
veterán
válasz
w.miki #21535 üzenetére
Pedig komolyan irtam, szerintem abbol lehet a legjobban tanulni (foleg kisgyerekeknek). De ha ragaszkodsz a szotarhoz, gyors Google kereses utan EZT talaltam.
De ha beirod, hogy "interactive english dictionary for kids", rengeteg talalatod lesz, es biztosan lesz ezen kivul is jopar relevans.
-
Psychonaut
veterán
Milyen programmal tudnek tobb flac fajlhoz tartozo egy cue fajl segitsegevel szetbontani egy albumot szamokra? Medieval CUE Splitter es Easy CD-DA Extractor kilove, egyik sem kezeli a tobb flac-hoz tartozo egyetlen cue-t.
-
Psychonaut
veterán
Hali!
Olyan medialejatszot keresek, amivel egyeni izlesem szerint tudom kategorizalni FLAC gyujtemenyemet. Nem a sima eloado/mufaj/album kategoriakra gondolok (persze elony, ha azt is tudja), hanem peldaul studiolemez/elo album/EP/single illetve hasonlo jellegu felosztasra.
Ismer valaki ilyen programot?
-
Psychonaut
veterán
Hogyan tudnek DTS hangsavot tartalmazo MKV fajlt MP4 fajlla alakitani ugy, hogy a hangsavot meghagyom eredeti minosegben? Handbrake sajnos nem jo, mert nem tudja erintetlenul hagyni.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Resurrecting #19739 üzenetére
Egyberakod a 2 .srt-t, es imadkozol, hogy jo legyen az idozites. Ha nem jo, syncelheted ujra.
-
Psychonaut
veterán
Igazabol csak megszokas, minden filmem/sorozatom egyforman van rippelve, mind MP4, illetve kulon a fajl es kulon a felirat, ugyhogy ezeket is ugy raknam hozza a kollekciohoz.
Filmeknel meg nem gond feliratot keresni, de sorozatnal mar sokkal rosszabb a helyzet, hiszen sok epizodhoz kellene, eppen ezert hasznalnam a mar elkeszitetteket. -
Psychonaut
veterán
DVD-ket szeretnek rippelni MP4-be, illetve ami meg fontos lenne, hogy a DVD-ken levo felirat fajlokat .srt-be ki tudjam menteni (ha mindezt tomegesen tudja, az meg jobb - sorozat DVD-rol van szo). Melyik lenne erre a legjobb program? Tudom, hogy rengeteg ilyen van, eppen ezert fordultam ide, hatha van valakinek szemelyes tapasztalata nehannyal.
-
Psychonaut
veterán
válasz
jagdtigger #19203 üzenetére
-
Psychonaut
veterán
válasz
kraftxld #18700 üzenetére
You can't find it directly, you will need to obtain Platform Builder for CE 6.0 from http://www.microsoft.com/windowsembedded/en-us/downloads/download-windows-embedded-ce6.aspx, then build an OS image for the emulator. - forras: MSDN forum
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #18570 üzenetére
Utolso erdekes lehet, elso kettot korulbelul ket havonta ingyenesse teszik valamilyen apropobol.
Koszi a tippet azert! -
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz
qamu74 #18188 üzenetére
NxAlex: Probald meg Revo Uninstallerrel leszedni.
-
Psychonaut
veterán
+1 a Handbrake-re, esetleg meg FormatFactory.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut #17856 üzenetére
A fel internet felkutatasa utan megtalaltam, mivel lehet gyorsan es biztonsagosan atirni: Tagger nevu Java-alapu program. Sajnos alig lehet megtalalni, de ha valakinek kellene, feltoltom valahova.
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut #17859 üzenetére
Es megsem. Elvileg hibatlanul megcsinalja, gyakorlatilag hasznalhatatlanna teszi az MP4 filmjeimet. Nem tudom, milyen okbol kifolyolag, a 2GB-os fajlbol 4MB-osat csinal, ami termeszetesen nem jo semmire.
Ezek utan valami tipp, hogy hogy kaphatnam vissza az eredeti fajlokat?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #17857 üzenetére
Koszi!
SZERK: nem baj, kicsit el van dugva, de ez az opcio is megtalalhato benne.
-
Psychonaut
veterán
Koszi mindkettotoknek!
-
Psychonaut
veterán
Hali!
Azt mivel tudnam megvalositani, hogy egyik HDD-rol a masikra masolnek adatokat, de csak bizonyos kiterjesztesueket, viszont a konyvtarszerkezet megmaradjon.
Ilyesmire gondolok:A:\Zene\Eloado\Album\Szam1.mp3
A:\Zene\Eloado\Album\Szam2.mp3
A:\Zene\Eloado\Album\Borito.jpg
A:\Zene\Eloado\Album\Playlist.m3uMasolas utan ebbol legyen:
B:\Zene\Eloado\Album\Szam1.mp3
B:\Zene\Eloado\Album\Szam2.mp3 -
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut #17422 üzenetére
Windows 7 HP 64 bites valtozatan sajnos sehogy sem sikerult mukodesre birnom, de talaltam helyette egy hasonlo, de nagyobb tudasu programot: YAMB - ha valakinek szuksege lenne ra kesobb.
-
Psychonaut
veterán
Adott egy .mp4 fajl (film), 2 hangsavval. Nekem ebbol csak az egyikre lenne szuksegem, a masikat szeretnem kiszedni belole. Milyen programmal tehetnem ezt meg?
-
Psychonaut
veterán
Megint Ashampoo promocio, ezuttal a kovetkezo programokat tolthetjuk le ingyen:
Ashampoo® Anti-Malware
Ashampoo® Slideshow Studio Elements
Ashampoo® HDD-Control
Ashampoo® Internet Accelerator 3
Ashampoo® MyAutoplay Menu -
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz
wiggen123 #17171 üzenetére
Pl. Foxit Phantom probaverzio.
-
Psychonaut
veterán
válasz
liverpool321 #16930 üzenetére
Ha van annyi pénzed...attól függ, mire akarod használni. Windows Movie Maker alap otthoni videók szerkesztéséhez elég.
-
Psychonaut
veterán
Olyan programot keresek, amivel különböző mappákban található jpg képeket tudok tömegesen átnevezni. Ami nagyon fontos lenne, hogy mappánként kezdje újra a számolást, tehát ha pl. névnek ezt adom meg: Kép 001, akkor ne menjen végig Kép 8000-ig (ami az utolsó mappa utolsó képe lenne), hanem minden mappában legyen Kép 001-től addig számozva, ahány kép van a mappában.
IrfanView sajnos csak végigszámozni tudja őket, vagy csak én nem találtam meg benne a nekem kellő opciót. -
Psychonaut
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest