- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Ez nem oldotta meg a gondjaimat, ugyan ugy bejönnek a hibauzenetek PDF és Doc formátumoknál valami decode dll-t hiányol, hozzájuk.
Kiprobáltam az Xnviewt is, hát eléggé lassu és néhányszor meg is fagyott vagy kilépett hibauzenet nélkül amikor valamit csinálni akartam benne.
Egy jó funkciot találtam benne hasznosnak, az pedig a képek összehasonlitása volt igy tudtam törölni pár duplikáciot.
Bár itt is hiányolom azt, hogy a megtalált azonos képeknél nem lehet választani , hogy a 2 kép közül melyik maradjon meg, mert bár a kép egyforma a fájl név különbözö lehet és nem lehet kiváűlasztani, hoyg melyik fájlnevü maradjon.
Ugyan igy hiányolom ,hogy esetleg egyidőben át lehessen nevezni a képet. vagy az azonos képtartalmu, de különbözö szövegó képeket külön lehessen választani menteni egy mappába. -
Szia!
Igen ezt ismerem es probalgattam is vele, azonban nem jottem ra hogyan tudok vele ugy darabolni, mikor tol-g kellene valamit szetszedni. Tehat egy videobol kellene ugy vagni, hogy levagom az elso tiz percet, az utana levo pl 52 perc marad, utana megint 5 perc kivagva, marad 20 perc stb. A freemake konverter ennyibol nagyon jo es konnyen kezelheto.
-
-
-
-
-
-
-
-
bugizozi
őstag
így van ahogy kraftxld gondolja...
hunfatal erre már én is gondoltam, csak gondoltam írok ide, hogy van esetleg olyan progi , hogy ne így kelljen megoldani
kraftxld: ez a powershelles cucc izgalmasan hangzik..
van esetleg valami használható linked ahhoz hogy hogyan kell azt bekonfigolni?
tudom google, de az annyi találatot kiad hogy a bőség zavarában nem tudom melyiket válasszam
-
What pdfdecrypt can not do
* the PDF encrypted with User Password, and you do not know it.
* the PDF with 256-bit AES encryption or any third party encryption,such as DRM
* the PDF with Certificate encryption(If you want this feature, please contact with me
* the PDF is bigger than 10M(for upload) -
-
dunc
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. win 7 alatt ezt mivel tudom megtenni,mert a feladatkezelőbe nem tudok lecsipni,csak törölni,és útánna méretezni,nekem arra van szükségem,hogy a mostani ntfs part. ból 50gb -t leszedjek,és új partriciót csináljak,de a jelenlegi part. van adat. (ami kell is )
-
leyo76
senior tag
ez az, ugyan azt a filmet, bsplayer nála viszi, sima haali mediaval, nálam már nem. Ő nvidia chipsettel én amd-vel.. na mindegy akkor átnézek oda, köszi a tippet
(#11071) sfdrakex hát elképzelhető hogy kavarja magát a 32 bites xp, de egyébként nincs panaszom szépen pörög minden, csak egyedül ez nem...
-
ticzi01
aktív tag
pl adobe-val készítek egy doksit amit elmentek pdf-be-
És ha szeretném újrha használni írni bele akkor mi a teendő.
Vagyis ha az Adobe progijával simán megtudom tenni a szükséges módosításokat.
Mi pl a PdfCreator-t használjuk ez egy virtuális progi ami bármit ami doksi pdf-be nyomtat.
Akár wórd akár html bármit amiből lehet nyomtatni.
És ha szeretnék megint szerkeszteni akkor beszkennelni és omnipage pro-val átszerkeszteni azt. Most azt ne nézzük, hogy megvan az eredeti fájl.
Szóval konvertáló progi nélkül szeretném szerkeszthetővé tenni vagy pl wordbe átkonvertálni.
Lehet ez lenne a legjobb, ha valami ingyenes és működőképes létezik belőlle.
De kipróbálom a fenti cuccot is!
köszi mindnekinek -
kételkedem
addikt
A speedfan nem támogatja az alaplapját.
-
Hydra SR
addikt
Közben kommunikáltam még a főnökkel, és a bibi az a szinkronizációval, hogy a mailboxokban gyakran van limit, míg a PST-nél leginkább a lemez mérete a limit, így egy user helyi postafiókja lehet jócskán nagyobb a szerver korlátnál, ha létrehoz helyi mappákat. És azokat is menteni kéne. És az Outlook azokat is fogja, amíg fut. Valami alacsony szintű hozzáférés, shadow copy vagy ilyesmivel dolgozó keretprogram kéne. Találtam egy scriptet de az még csak a lelke a műveletnek, nemigen időzíthető, nemigen kezeli le a domaintől független helyzetet (hibákat dobna otthoni bekapcsoláskor ha beraknám indítópultba).
Mindenesetre köszönöm a választ, közeledünk a megoldáshozcigam: persze, ez egy primitív plug-in, kb. részeg karaoke-zásra jó ha nincs meg az instrumental változat a számból de már mindenki eleget ivott ahhoz, hogy ne zavarja a végeredmény, és átlagban minden 3. számnál hoz használható eredményt de az sem tökéletes.
-
John Fowler
tag
Ez az "eredeti felbontás" túl általános.
Tipikusan digitális fényképezőgéppel készült képeknél, nagyobb scan-eknél ez szerintem nem reális a szó szoros értelmében. 5-8-12 megapixeles képek esetén nem igazán kivitelezhető a mai kijelzőkkel...Nekem annyi kell csupán, hogy fullscreenre váltva egy bizonyos -előre beállitható- felbontásban toljon ki mindent, akár kisebb, akár nagyobb, mint az aktuális desktop.
Videolejátszóknál ez alap feature. Képnézegetőnél (ahol értelme is volna) miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- BIOS topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos tablet topic
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest