- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
tpopity és babicsbalu: Köszi
-
olivera88
veterán
Virtuális billentyűzet program létezik?
-
G@ben
addikt
Olyan programot keresek, ami vissza tud számolni adott időt és a lejárta előtt 2-3 másodperccel már jelez valamilyen módon, mondjuk villog, csipog, ilyesmi. Edzéshez kéne szabadon állítható időtartammal.
-
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan programot mondani, amivel 3D-s dolgokat tudok szerkeszteni?
(pl.: Gépház, postaláda, ilyesmi)
Próbáltam a Google SketchUP 8-at, de nem vagyok elszállva tőle.
Autocad hez meg nem értek
-
scream
veterán
Sziasztok !
Joomla 2.5-höz keresnék hasonló designer programot mint Artisteer (v3.1), tudtok esetleg ilyenről ?
-
válasz
kenny123 #21977 üzenetére
MapKeyboard-al bármelyik billentyűt letilthatod, vagy új funkciót adhatsz hozzá.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy egy netbookon hogyan tudnék letiltani egy gombot? Az alt gr melletti gombról lenne szó, gépelésnél mindig félrenyomom, és egyáltalán nem is használom.
Köszi
-
Gabe24
csendes tag
válasz
Gyufaaa #21975 üzenetére
Nem mutat sajnos ilyet a biosban
Viszont egy másik kérdés leszedtem egy GPU tesztelő progit a Furmark-ot és 1 perc alatt a gpu hőmérséklete felmegy 75 fokra, az MSI Afterburn viszont először 50-en aztán 61%-on pörgeti a ventiket. Ez így egészséges ez a 75 fok? Automatán vannak a ventik.
-
had423
aktív tag
válasz
petyus_ #21969 üzenetére
Utána keresgéltem: Hogyan mentsünk le flash animációt?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Gabe24 #21970 üzenetére
CPU-ra ott a BIOS és a PWM. VGA-hoz pedig az MSI After Burner.
-
Gabe24
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan programra lenne szükségem amivel a ventiket cpu, gpu, stb betudom állítani hogy automatikusan hűtse, ha elér egy szintet akkor emeljen a fordulaton. Ismerem ezt Speedfan nevű progit de nekem az sajna magas
Ha tudtok más fajta progit azt megköszönném.
-
Winner_hun
félisten
válasz
A_ScHuLcZ #21965 üzenetére
WM Recordert nézd meg
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tudnátok mondani valami jó kis stream rögzítő progit? Az hogy a hangkari sztereó kimenetét rögzítem elég kezdetleges és macerás megoldás. Videó streamről van szó, egy zenei műsor, de elég a hangot rögzíteni, erről van szó. Sajnos nem teszik fel a szetteket sehova sem
-
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Van rá mód, hogy erről az oldalról letöltsem a videókat valahogy?
http://www.angolgyerekmesek.hu/films.php
-
xKacsax
aktív tag
válasz
Aidan85 #21949 üzenetére
Hello! Bár ez csak egy részleges tipp, de megpróbálhatod esetleg a [Format Factory]-val mert ez egy egész jó program és viszonylag rengeteg formátumot ismer és tud konvertálni.
-
BullZeye
veterán
Asszem a pendriveom kezdi megadni magát. Mert 1-2 mappát nem lehet törölni, és van pár CRC-s fájl is.
Tudnátok mondani nekem valami megoldást, mivel lehetne a pendrive teljes tartalmát szinkronizálni egy már meglévő fájl állománnyal úgy, hogy közben nézi, hogy CRC-s e az állomány?
Vagy az is jó, ha szimplán leellenőrzi a pendrive teljes tartalmát, és szól, ha valamelyik fájl sérült...
-
5diez
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy képfile amin sorokban oszlopokban adatok szerepelnek. Ezeket az adatokat kell kijelölni vagy kiszedni valahogy, hogy az excelbe be tudjam illeszteni őket.
Melyik program tudja ezt?
Előre is köszi! -
artiny
őstag
Akkumulátor szintjelzőt notebookra tudtuk ajánlani,valami kis jelzőt a tálcán ami nem terheli a rendszert majd?
-
Alu
senior tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, ami játék vagy 3D Mark közben kiírja a GPU adatait (hőmérséklet, MHz, fan speed, Voltage, stb...)
Tudnátok ajánlani valami programot, ami tudja ezeket?Előre is köszönöm!
Üdv,
Alu! -
olivera88
veterán
Az Ashampoo Win optimizert érdemes használni?
-
Aidan85
aktív tag
Helló!
Van egy kamera rendszer, amihez tartozik egy asztali DVR lejátszó, USB-re tudunk vele menteni felvételt, viszont az VVF kiterjesztésű fájl lesz, amit elvileg a hozzá adott NetWorkViewer progival lehetne lejátszani, viszont nem indul el benne. Találkozott már valaki ezzel a formátummal? Lejátszó hozzá? Esetleg konvertáló, ami valami emészthetőbb formátumot csinálna belőle? Külföldi fórumon találtam ajánlásokat, de nem jött össze semmivel...
2 fórum, ami értelmesnek tűnt a témában:
első
második
Segítséget előre is köszönöm! -
asuspc96
senior tag
-
-
asuspc96
senior tag
Gyufaaa ; cigam
szerbusz ? SZERVUSZ ? ez lenne a helyes ?
asuspc96
-
-
... olyan videoDVD-t tud készíteni, mint az asztali készülékek LP módja (352x264-es felbontás!), és freeware.
-
staccato
tag
sziasztok.milyen programmal lehetne megcsinálni,hogy a létező win 7 telepítő lemezt,pendrivére tudjam rakni,és arról tudjak a jövőben telepíteni.létezik olyan progi,ami ezt magatál a leg egyszerűbben megcsinálja?köszi
-
Visormail
addikt
-
Gabás
addikt
-
eeXaa
addikt
sziasztok!
...tud valaki egy egyszerűbb progit, feliratok átidőzítéséhez? ..vlc-ben használok srt ket, de a sync mód valamiért nem működik -
C64
őstag
Sziasztok, ismer valaki grafikonozó programot? Pl. amivel a teszteredményeket lehet ábrázolni?
-
válasz
mokus1 #21912 üzenetére
Firefox Sync. Én ezt használom és mindent szépen visszaállít. Mivel nincsenek kiegészítőim, csak a könyvjelzőkre van szükségem. Arra pedig tökéletes. De jogos, nincs kényelmesebb annál, mint bejelentkezel a gugliba és minden a rendelkezésedre áll, ahogy megszoktad. Viszont én nem szeretek bejelentkezve dolgozni...
-
TRob1
veterán
válasz
mokus1 #21907 üzenetére
Pontosan így van, ezért is használom a Chrome-ot... akárhol vagyok, bejelentkezek a gugli accommal, és "minden olyan mint ha otthon lennék".
Illetve nem kell mentegetnem a beállításokat, könyvjelzőket, egy esetleges reinstall után szépen visszapakol minden jelszót, könyvjelzőt, bővítményt, előzményt... stb (amik engedélyezve vannak).
-
-
olivera88
veterán
Olyan ingyenes programot keresek amiben weboldalak jelszavait, v más egyéb jelszavat tárolhatok.
Másik kérdesem pedig az lenne h 7zip el milyen beállítással lehet legjobban tömöríteni? Úgy emlékszem Ultra, LZMA 2, 256 szómérettel. -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Olyan program létezik ami BT vagy wifin képes a hang megosztására?
Pl: Laptop az ágyban és ennek a hangját megosztani egy másik eszközre!
Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Macska topik
- Fujifilm X
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged