- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #22399 üzenetére
-
válasz
Mercutio_ #22398 üzenetére
Sajnos az ingyenes WinX DVD Ripper nem ment AVI-ba (divx/xvid), csak a fizetős.
próbáld meg a Dluinet által ajánlottat. -
Mercutio_
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #22397 üzenetére
Valami hasonló fordítottban?
Van 3 évad Angel DVD-m (3x6 db lemez) szeretnék belőle jó minőségű, de nem helypazarló DivX/Xvid-et angol/magyar hanggal és feliratokkal, van ami ezt néhány kattintással egyszerűen megoldja?
-
válasz
Chrystall #22395 üzenetére
WinX DVD Author - Ingyenes
A piac egyik leggyorsabb konvertálómotorja van benne, tegyél vele egy próbát, hátha megfelel. -
Chrystall
senior tag
Tud valaki javasolni nekem egy jó programot, ami mp4-ből belátható időn belül tud kreálni DVD-t?
Nekem a Ulead Movie Facotry van meg, de csiga lassú. 45 perc alatt haladt kb. 1%-ot, pedig nekem nem lassú a gépem. Bár lehet csak valami extrém nagy minőségi beállítást adtam meg, de pl. a DVD Video Soft megcsinálja egy fél óra alatt a legmagasabb beállításon is (9 Mbit) a DVD-t, csak abban meg nem lehet semmi extrát beállítani a menühöz, meg a fejezeteket se lehet megadni.
-
Winner_hun
félisten
-
Gyufaaa
veterán
Skacok. Melyik az a progi amivel meg tudom nézni, ha egy gépen kékhalál volt, hogy mi a hibakód? Nem jut eszembe
-
Visormail
addikt
-
artiny
őstag
Mivel tudnék elmenteni egy teljes weboldalat /linkeket is amik vannak az oldalon kinyitva őket es azok is ellennék mentve - szóval ha offlineba olvasnám az elmentet weboldalat és ha van a weboldalon link akkor ha rákattintok akkor azok is nyíljanak meg/ pl.egy iskolai weboladalat akarok elmenteni .... feladatokhoz vannak linkek segítségül és azokat is szeretnem ha mentve lenének.
-
troland26
őstag
válasz
Winner_hun #22388 üzenetére
köszi köszi
-
troland26
őstag
üdv urak
Készülök venni egy használt vga-t milyen programmal tudom letsztelni , hogy megfelelően működik-e ?
-
S-IW
tag
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Már nem tudom hanyadik progit próbálom meg böngésző bővítményt...
Van egy adott honlap és annak az oldalát szeretném pdf formátumban menteni, úgyahogy van... Na most erre a legtöbb progi nem képes, vagy elbarmolja a pdf-t vagy semmi stílus nincs, vagy már nem is tudom. Jah igen, olyan apró betűvel konvertálja, hogy papíron alig látszik valami belőle.
Valaki tud nekem ajánlani egy free-t? Online, linuxra, bármi jöhet.
-
Boogie33
senior tag
Hali. Segítsetek légyszi , a 2.0.1-es VLC nem játssza le a m2ts-t , a számláló megy de se kép se hang ?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Keresek egy olyan progit, ami pl 20 képből egyszerre 2-őt feldob és szavazni kell a kettő közül valamelyikre, majd megint kettőt a 20ból, és így tovább addig amíg minden kép össze nem kerül mindegyikkel. Ilyesmire gondolok: [link] Fontos, hogy a végén listázza az összeset, hogy melyik hányszor lett jobb, vagy egyből sorrendet is állítson fel ebből.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Egy olyan progira lenne szükségem, amivel ppt-ből pdf-et tudnék készíteni.
Mozgó slideokról van szó, így az office exportálása sajnos kiesik, mivel ott oldalanként egymás tetejére rakja a becsúszó elemeket, kitakarva a többit. Olyan kéne, ahol minden egyes mozgásnak külön oldalra kerül.
Köszi előre is
-
ro_bert17
őstag
válasz
BullZeye #22371 üzenetére
Nem kellett semmire. Csak nem tudtam a valaminekaneve fáljnak mi a kiterjesztése. Így sikerült eljutnom az xml-es ms office dokumentumhoz, kibogozás után.
A xml meg nekem nem sokat mond, de legalább látszódik benne a doksi formátuma: [link], [link]bugizozi, Fire/SOUL/CD, és BullZeye köszönöm!
Azért ha valaki ösmer fájl kiterjesztés megismerős, felismerős szoftvert (naprakész gyűjteményt) pl. én szívesen veszem.Szerk: (#22372) kispx: köszönöm azóta már meglett: [link] docx lett.
-
ro_bert17
őstag
válasz
BullZeye #22368 üzenetére
Az addig oké hogy xml, de mi hajcsa?
Szóval ahogy kicsomagoltam, lett [_rels], [customXml], [docProps], [word] mappa és egy [Content_Types].xml fájl. Erről ugrott be gyors, hogy amikor egy ms office docx, xlsx-et "kicsomagolok" total commanderrel, akkor lesz ez. Azért őszintén szólva - ha nagyon laikus szeretnék maradni - nekem ebből még nem jön le a fájl pontos formátuma.
Szóval ezekben az infókban van valami egyértelmű tény, amiből ez megállapítható lett volna? Vagy esetleg létezik olyan alkalmazás, ami kiterjesztés nélküli fájlra megmondja annak a létrehozóját (pl. ms office, libre office, adobe pdf, jpg, dwg, stb.)? -
-
ro_bert17
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #22366 üzenetére
A *.txt nem bírt vele.
A hexa editre meg ilyent ad: [link]
Ebből content_type.xml-ből lehet kikövetkeztetni legközelebb, hogy xml támogatott valami lehet? -
-
ro_bert17
őstag
....megmondja nekem, egy csatolt melléklet (vagy bármilyen kiterjesztés nélküli) fájl formátumát? Ugyanis van itt előttem egy levél, egy fájl melléklettel (nevet azért adtak neki), aminek nincs kiterjesztése. Párat (*.doc; *.xls, *.pdf, *.jpg) végig próbáltam így hirtelen, de egyik sem talált.
Szerk.: bár tárgytalan, azért érdekelne, hogy létezik-e ilyen alkalmazás, ami segít a kideríteni a beazonsítatlan fájl kiterjesztések megkeresésében.
Egyébként az adot fájl esetén. Próbáltam böngészővel (IE) megnyitni, és közölte, hogy van benne egy tömörített fájl. Lementettem *.zip. Kicsomagoltam, és tele lett xml-el. Akkor ez egy *.docx lett. -
Kiskutyák
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #22362 üzenetére
OK! Köszönöm! Igazából nem nekem kellett, hanem egyik haveromnak, csak nekem nem volt időm most megnézni, letesztelni. Továbbítottam felé, vagy meg tudja oldani, vagy nem.
Köszi azért az infot és a segítséget.
-
-
negyedes
addikt
Sziasztok. Nekem egy olyan programra lenne szuksegem amivel meg lehet nyitni a .dat file-kat. A fileokban szamok vannak melyek nezik hogy egy nyomntato mennyit nyomtatott. Sajna nem tudom milyten kodolast hasznal es ossze vissza nyitjak meg a kulombozo alkalmazasok.
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
egy .ram file-hoz kapcsolódó online streaming anyagot szeretnék mp3-ba menteni? hogyan lehet ezt ingyen (legálisan) megtenni?
fizető 20-30-40$-os megoldást én is tudok, csak ingyeneset nem - még.kösz előre is:
piadex2
ps: a .ram file egy real media playerrel lejátszható anyagra mutat
-
olivera88
veterán
Használja valaki a Hypercam programot? Én tegnap raktam fel, erre telepítés után a Comodo defense + bejelzett rá h nem tudom milyen malware. Szerintem fals riasztás lehet.
-
wiggen123
senior tag
Milyen programra lenne szükségem?
1) alkalom adtán biztonsági mentést tud készíteni külső hdd-re, hálózatra stb
2) könnyen kezelhető
3) tud magyarul
4) tud titkosítottan tömöríteni
5) el lehet menteni az előzőleg végrehajtott feladatot
6) valójában egy zip, vagy akármi tömörítőhöz kell egy frontend, amihez hozzá lehet adogatni a könyvtárakat, fájlokat, jelszót beállítani és futtatni.Amit találtam: Cobian Backup, DE ez túl komplex azoknak, akiknek oda akarom adni használni.
-
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Tudtok olyan progit amivel egy program telepítését, plusz az update-jei felrakását később egy menetben meg tudom ismételni?
-
Vasinger!
nagyúr
Erről a weboldalról le lehet tölteni valahogy a videót? [link]
-
localhost
Közösségépítő
Saját meglévő tárterületemre TELEPÍTHETŐ BLOG programcsomagot keresek, amolyan localhost azt írta 13-án, hogy süt a nap... típusú bejegyzésekhez.
Fontos, hogy rajtam kívül más userek ne legyenek, tehát a jelentkezz be a hozzászóláshoz funkció (a) vagy ne legyen, vagy (b) kikapcsolható, letiltható legyen az admin oldalról.
NE DRUPAL vagy JOOMLA nagyágyúra gondoljatok, ki mit ajánlana?
(az sem baj, ha magyar vagy magyarítható) -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Olyan minialkalmazást keresek, ami kijelzi nekem a rendszer (CPU-GPU-stb) hőfokait, ventik fordulatszámait. Lehetőleg egy gadget tudja az egészet és ne "fogyasszon" sokat.
Köszönöm -
arpeen2
senior tag
Segítséget szeretnék kérni, van egy .vob fájlom (kb 700MB) amiből szeretnék DVD-t csinálni, melyik program a legalkalmasabb erre és nem kell atomfizikusnak lenni hozzá ?
Köszi !
-
Üdv mindenki.
Van egy nagy adatbázisom excelbe, (kérdés, 4 válasz és a megoldás)
Ezt szeretném feltölteni phpmyadminban létrehozott táblázatomba.
Létezik erre automatizált megoldás, mert nem szeretném egyesével -
mm89
őstag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni
Egy olyan program, vagy weblap kellene nekem ami adott betűkből értelmes magyar szavakat generál. Nem anagramma generátor kell, mert az egy betűt csak egyszer használ fel. Én egy betűt többször is szeretnék használni.
Konkrétan jelszót szeretnék kitalálni, de olyat amit csak bal kézzel illetve csak jobb kézzel be lehet írni (tíz ujjas gépelés helyzetét tekintve, tehát pl bal kéz: qwertasdfgíyxcv). Már régóta gondolkozok, de ha van ilyen gép akkor az lenne a legjobb, mert sok találatot adna.
Előre is köszönöm! -
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan program ami adott youtube csatornák tartalmait képes a gépemmel szinkronizálni és ha új dolgot töltenek fel azt automatán leszedi és átrakja mp3 ba? -
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani pár hasonló játékot mint a : Superbike Riding Challange, vagy valami hasonló motoros játékot? Ha lehet valami friss-et, vagy kb SRC-vel egyidejűt.
ui.: Mi lehet az a játék neve, amiben jönnek és halloween tökfejes zombik jönnek ellened?
nekem valami halflife rémélik. ilyen ventillátorokat kelett bekapcsolni a földön hogy szétvágja őket, ha jól emlékszem
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Keresek egy képszerkesztő progit, ami az alábbikat tudja:
1: Képet át tud méretezni mm-be.
2: Nagy felbontású képeket is tud kezelni, A4 méretre darabolni veszteség nélkül.
3: Színes képből képes minőségi ceruzarajzot előállítani.
4: Nyomtató támogatás.
5: Magyar nyelvű, fontos, mert nem érteni angol, lenni arab menekült diák.
6: Nem ártana, ha ingyenes vagy portable lenne.
Jöhet priviben is. -
H_András
tag
Nekem pl ezekből van néhány [innen]. Érdemes végigtekerni az oldalt lefelé.. Teljesen testre szabhatóak, nagyon jól mutatnak egymás alatt, rendszeresen frissülnek, és akár azt is megmutatják hány éves a kapitány.. Színek - szagok kis pepecseléssel a te szád ízére szabhatóak, mindenre van widgetjük.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudnátok mondani 1-2 minialkalmazást, ami mutatja a hőmérsékleteket, processzor/ram használatot, stbstb? És ha lehet mutasson is
-
Kiskutyák
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, hogyha van, ami rögzíti az éppen aktuális tevékenységemet a gépen. Egyik ismerősömnek kellene, autószervizben dolgozik és rögzítenie kéne a képernyőt. Tehát olyan progira gondolok ami úgy rögzít, mintha egy kamerával venném a monitort.
Tudtok ilyenről???? Nagyon nagy segítség lenne! Köszi
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Létezik windows-ra olyan program, ami pl. Iphone-on is van, hogy egy beszéd, vagy szöveg után leírja a szöveget?
-
eketomy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- Jövedelem
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- BestBuy ruhás topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest