- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B. Tamas
aktív tag
Hello, olyan progit keresek, amivel egy indítható exe-t (mondjuk egy böngészőt) anélkül tudok jelszóval védetté tenni, hogy állandóan ki-be kelljen csomagolni. Szóval nem olyan megoldás érdekel, amivel betömörítem és úgy jelszavazom, hanem amivel önerőből lesz indíthatatlan. A Chrome-ban (Brave browser) nem találtam ilyen lehetőséget.
-
mezis
félisten
-
soldi3r
veterán
Szevasztok! Van egy CNC vezerlo programom, ami general egy "kodot" mielott a gepre kuldenem. Hogy tudnam kiderilteni, a C meghajtomon melyik az a fajl, amit letrehozott? A mappakat vegignezve nem igazan talalom. Letezik valami program arra, hogy megnezzem milyen fajlok jottek letre utoljara a meghajton?
-
neo81
senior tag
válasz
Cs1csó #46079 üzenetére
Kipróbáltam a HotSwap!-ot is, az sem működött nálam.
De viszont már megvan a megoldás, a O&O ShutUp10 csodákra képes.
Tehát valami Windows 10-es rendszerfolyamat pörgette mindig a HDD-t.
Így már nem kellett semmiféle HDD leállító, leáll szépen a Windows 10-ben beállított üresjárási idő után. -
Csaby25
őstag
Sziasztok! Tudtok valami jó programot ajánlani fotó montázsra? Ahol össze tudok dolgozni több képet A1es méretben.
Köszi! -
Cs1csó
titán
Csinálj egy gép restart-ot, és próbáld meg újra, ezután ha van valami védelmi programod pl. Windows 10 saját védelme vagy külső akkor azt kapcsold ki a futtatásig, lehet az fogja.
Ha nem megy akkor passz. Van még egy program erre: HotSwap!
Lehet rendszergazdaként kell futtatni.
-
Cs1csó
titán
Melyik verziót:
revoSleep v0.3.0 BETA (x86) [764 KB] (Windows XP/Vista/7/8/10 - x86)
revoSleep v0.3.0 BETA (x64) [770 KB] (Windows XP/Vista/7/8/10 - x64)
revoSleep v0.2.4 BETA (x86) [537 KB] (Windows 2000/XP/2003/Vista/7 - x86)
revoSleep v0.2.4 BETA (x64) [539 KB] (Windows XP/2003/Vista/7 - x64)Ahogy nézem - gondolom Windows 10 64 bit - felülről a másodikat kellene.
-
dqdb
nagyúr
[link]
Felparaméterezed úgy, hogy csak az adott meghajtóra vonatkozó fájlműveleteket naplózza (Path begins with X:\), aztán magára hagyod, amíg hallod felpörögni a HDD-t. Ekkor Ctrl+E, ezután végigmész a listán (ami akár sok ezer soros is lehet).Ha mázlid van, megtalálod a bűnöst, ha peched van, akkor egy rendszerfolyamat lesz az.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Két HDD van a gépemben.
Az egyiket mindig használom, a másikat elég ritkán, de annak ellenére a másik időközönként felpörög, és nem tudom, hogy miért.Milyen programmal lehet megnézni, hogy milyen program(ok) használják?
Köszi! -
milu
aktív tag
válasz
flegga92 #46066 üzenetére
Amit leírtál, arra ezt a programot használom a legnagyobb megelégedettségemre! Sőt, annál többet is tud, javaslom kipróbálásra!
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Olyan PDF szerkesztőt tudtok ajánlani, ami hasonlóan működik, mint a [smallpdf.com]?
Magyarán van egy kis előnézet az oldalakról, azt egyesével tudom forgatni, törölni, sorrendet variálni.
PDFsam sajnos nem jött be, mert minden lépést külön fülön kell csinálni, sokkal több időt vesz igénybe és sokat lehet hibázni benne. -
FistXL
senior tag
Sziasztok! Melyik a legjobb torrent kliens Win 10-re? Semmi különös igényem nincs, csak letölteni, seedelni akarok vele a lehető leggyorsabban és ne legyen erőforrásigényes.
-
Angelotti
tag
válasz
atoszmester #46057 üzenetére
Köszönöm, valami ilyesmire gondoltam!
-
Winne
nagyúr
Van bármilyen program vagy megoldás arra, hogy a kocsiban Bluetooth-ról, droidos telefonról nyomnám a zenét Youtube-ról, de
A. ki szeretném nyomni a képet, hogy menjen a háttérben a lejátszási lista
B. ne indítsa el a videók közötti reklámokat
?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Angelotti #46052 üzenetére
Total commander tud file treet akár txtbe is.
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Én egy olyan programot keresnék, ami kilistázza az optikai meghajtóban lévő CD/DVD fájlokat, mappákat nyomtatható hátsó CD borító formában.
Régen 10+ éve használtam erre valami minimális méretű progit, amiben még a fájl neveket is lehetett szerkeszteni. A nevére sajna már nem emlékszem.Köszönöm!
-
Cs1csó
titán
-
Methionyl
senior tag
Hali
Olyan programot keresek ami 2 txt szöveg fájt hasonlít össze, de!
Nem az érdekel, hogy mind2 fájlba pl.: az 5. sorba ugyan az szerepel, arra lennék kiváncsi hogy pl egy adott sor szerepel e a másik fáljba (nyilván más sorba lesznek) és az előtte és utána lévő szövegre is kiváncsi lennék. Tehát oda ugorna a jobb oldali ablak ahol megtalálta a bal oldali ablakba lévő sort ami egyezik.
Remélem jól írtam -
tknof1871
őstag
Üdv!
Youtube-DLG update után (először mindig frissítem) letölt egy youtube videót és download completed de a status warning. Miért warning? -
C64
őstag
válasz
SunMount3r #46046 üzenetére
Persze: [link]
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Van olyan Chrome bővítmény ami gyak. annyit csinál, hogy bizonyos (beállítható) időközönként magától frissíti az éppen nyitott weboldalt és könnyű ki/be kapcsolni? Semmi más funkciót nem kívánok tőle. A lényeg, hogy én kapcsolhassam be és csak azokra weboldalakra (Tab-okra), amikre épp akarom, tehát ne legyen automatikusan aktív mindenhol.
THX!
Ja, sorry: lehet ez itt kicsit OFF, mert Chrome-os.
-
SunMount3r
nagyúr
Ajánlok én is egyet: a Don't Sleep-el a nemkívánatos Windows-os Kijelentkezés/Hibernálás/Alvó mód eseteket lehet elkerülni, vagy akár direkt kiváltani különböző esetekben. Nekem azért kellett, hogy inaktivitás esetén ne menjen el alvó módba a gép és sok egyéb mellett ez vált be a legjobban. Portable, de a Windows-al együtt indul és totál észrevétlen a tálcáról bármikor ki/be kapcsolható.
-
Vesa
veterán
Olyan addont keresek Firefoxhoz, amivel egy oldal arculatát egyszerűen át tudom alakítani. Olyasmi lenne legjobb, mint a beépített Inspector, csak képes legyen megjegyezni a változtatásokat az adott oldalhoz.
-
Vesa
veterán
válasz
Willie #46034 üzenetére
Állítsd be a taskbart auto-hide-ra, így nem látszik mi fut éppen (ha nem viszed rá az egeret), a játékból pedig egyszerűen ki tudsz lépni a desktopra Alt+Tab kombóval. A desktopra meg vagy nem teszed ki az ikont hanem manuálisan indítod a programot, vagy ha kiteszed, akkor adsz neki egy munkahely kompatibilis ikont és átnevezed valami másra ami nem is utal a játékra.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ahol billentyűkombináció lenyomására a tálcáról teljesen el lehet tüntetni egy adott programot. Ugyanazon kombináció lenyomására pedig úja megjelenik a program. Tudtok ilyet javasolni?
Előre is köszönöm a választ.
-
válasz
tordaitibi #46029 üzenetére
Remote desktop is jó erre. Drag-and-drop ki-be tudsz húzni fájlokat vagy könyvtárakat.
-
Keresek olyan Windows szerver és multiplatform (Android, Linux, Windows) kliensprogramot ami,
a szerveroldalon fájlmegosztó és esetleg streaming
(de ez utóbbi nem létfontosságú) szolgáltatást biztosít, a kliensek pedig ip vagy dyndns alapján elérik a szervert bárhonnan és onnan fájlok le és feltölthetők, módosíthatók.
Vagyis nem kell felhő hanem az otthoni szervergép könyvtárait kéne elérni és azokban matatni. -
Vertigo18
addikt
Üdv!
Lenne egy ilyen kérdésem... -
Snoop-y
veterán
Olyan programot/bongeszo addont keresnek (android,ios illetve mac os-re) amivel egy adott oldal kinezetet tudom megvaltoztatni ugy mint amikor developer mode-ban az elements reszben a kis kezemmel atirom mondjuk a background szinet. Csak ugye ezt nem szeretnem minden oldalnyitaskor megtenni hanem egyszer beallitanam es annyi :)
-
Cs1csó
titán
válasz
KisApám #46022 üzenetére
Rengeteg van a kérdés melyik nyeri el a tetszésedet, én a NetSpeedMonitor-t használom, mert a tálcán mutatja az aktuális feltöltési és letöltési sebességet is persze azt is tudja amit te szeretnél.
Egy a fontos, hogy korábbi windows kompatibilitási módban kell telepíteni pl. Windows 7, tehát magát a telepítőt már így kell futtatni.De ha nem tetszik, itt: [link] találhatsz olyat ami esetleg igen vagy amit még most is fejlesztenek:
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Kellene egy netes forgalommérő, ingyenes, és nem 30 napos próbaverziós.
Köszönöm a segítséget. -
válasz
SunMount3r #46016 üzenetére
Település nélküli biztos nincs, mert egy virtuális meghajtó használatához bizony egy virtuális meghajtót kell telepíteni.
Ha semmi "biztonsági emulálás" nem kell, akkor itt van natív megoldás: [link]
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r #46016 üzenetére
Passz itt megáll a tudomány erről a kettőről tudtam, hogy jók: Virtual Clone Driver, és a WinCDEmu van még pár alternatíva itt nézz körül: [link]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Cs1csó #45958 üzenetére
Visszatérnék ehhez a témához. Ennek a Portable verzióját használom most, ami csak egy driver-t telepített, de valami nem 100%-os, mert MakeMKV-val a megnyitott ISO-knál mindenféle hibát ír ki, amit eddig a DT-vel soha. Pl. ezt: Error 'Scsi error - ILLEGAL REQUEST:INVALID COMMAND OPERATION CODE' occurred while issuing SCSI command 46020..00140 to device 'SPTI:\Device\CdRom7'
Nekem kifejezetten olyan kellene, aminek van portable (telepítés nélküli) változata. Mivel próbálkozhatok még?
-
Max500
tag
válasz
promagus00 #46008 üzenetére
Én viszont olyant keresek amivel tudom figyelni hogy hetente x időt használom-e y alkalmazást. Mondjuk beállítom hogy hetente 10 órát akarom használni y-t és figyeli nekem hogy használtam-e annyit. Találtam a RescueTime-ot de ez túl sokat tud nomeg fizetős.
-
Cs1csó
titán
2 alternatíva van:
- Desktop Lock 7.3
- Eusing Maze Lock 4.0 -
promagus00
tag
Sziasztok!
Céges felhasználásra keresek egy olyan szoftvert, ami egy nálunk, céges környezetben telepített szerveren futna, és az alábbi célt szolgálná:
Lenne egy forrás gép, aminek a teljes képernyőjét meg szeretném osztani, több másik géppel, de nem kell nekik bele kattintaniuk, csak látniuk kellene.
A forrás, és a cél gépek is változhatnának idővel, igy egy olyan program kellene, ami ezt is tudja kezelni.
Köszönöm, ha tudtok ajánlani ilyet, vagy hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debian GNU/Linux
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest