- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
atti1848 #23896 üzenetére
webcamxp a leírása alapján tud rögzíteni ha mozgást érzékel.
Komi28: totalcommander.hu
Ha újratelepítem a gépem, hogyan tudom megőrizni az FTP beállításaimat?
Mielőtt törlöd a gépet, mentsd el aWCX_FTP.INI fájlt. A telepítésnél adtad meg, hogy hová kerüljön. Ha nem tudod, akkor a névjegy ablakban megnézheted.
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan program ami a total commanderben lévő ftp felhasználó, kiszolgáló, jelszavakat kimenti és egy másikba átlehet tenni? Másik gépre XP-ről Win7 gépre kerülne át.
Köszi -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Két programra lenne szükségem:
egy olyan videolejátszóra, amiben lehet 4x vagy 8x lejátszás gyorsítást alkalmazniegy olyan programra ami ha mozgást érzékel a webkamerán akkor elkezdi felfelé venni a videot, mert ha bekapcsolok egy felvevő programot akkor nagyon sokáig vesz fel és azért kellene olyan ami mozgásra kacsol csak be.
ha van ilyen akkor küldjetek már linket vagy program nevet.
Köszönöm.
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Eladásra került a gépem és a D:\ meghajtót kompletten meg akarom menteni... Mi lenne a legegyszerűbb megoldás? Ha másolom, van van progi erre is?
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Egy olyan programra lenne szükségem a gépen, mint ami az iPhone-okban van, hogy lejátszol egy zenét és a program felismeri, majd kiírja a nevét. -
Kloden
senior tag
Sziasztok, PPS-t (powerpoint) mivel lehet normálisan készíteni? Az MS-es dolog elég retek, a hajam hullik tőle mindig, esetleg tud valaki alternatívát?...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
nova001 #23886 üzenetére
Ez alapján semmivel:
"Az SHS egy OLE objektum, nem olvasható, rejtett Windows fájl.
A Microsoft Office 97 és az azt megelőző verziók használják adatcserére és beágyazásra az .shs kiterjesztésű fájlokat.
Ha egy Excel vagy Word alkalmazásból egy kijelölt dokumentum darab fogd és vidd módszerrel az Asztalra lett dobva, akkor jön létre az shs fájl, lényegében a vágólap fájlba mentett megjelenése."
Honnan kaptad? Minek kellene benne lennie?
#23887) Dluinet
Ott azt írják hogy 2010-es office nyiutja, de csak ha nem vistán vagy W7-en fut, gondolom XP alól megy, legalább is ha jól értem a hozzászólást:
"Office itself has no trouble opening shs files as long as it is NOT run on windows 7 or vista"
-
nova001
senior tag
hello
shs fájlt mivel tudom megnyitni ? tudom google a barátom de az is feladta már...néztem a filewiewpro-t nem nyitja meg... az word 2010sem a commander sem..worpad se.... :S ötlet ?wordbe drag and drop modszer se jo
win7 és office 2010van fent
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy programot amivel több (több mint 100) 230 megás avi fájlt átkonvertálhatok 480*360 képpontos méretre és esetleg átrakni 3gp formátumba ha az kisebb helyet foglal?
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Kellene egy minialkalmazás, amin be lehetne állítani különböző Budapesti értéktőzsdés részvényeket. És azoknak az árát mutatná, esetleg még grafikon is lenne benne, vagy külön. Ugyanúgy frissülnie kéne automatikusan, mint a 15 perces BÉT adatokank.Nem tudom hol lehetne ilyet találni.
Vagy lehet ilyet készíteni is? -
kovsol
titán
köszönöm a segítséget
-
cigam
titán
...az aztalon elhelyezett parancsikonra dobva a képet (vagy a képre kattintva jobb egérgombal elérhető menübe épülve) elvégez egy "normalizálást", vagy előre megadott értékkel (10-20%-al) világosít a fotón.
-
kispx
addikt
válasz
kovsol #23874 üzenetére
Recuva
Undelete 360
NtfsUndeleteVisszaállításnál, majd arra figyelj, hogy ne arra a partícióra akard menteni a fájlokat onnan visszaállítod.
-
kovsol
titán
Milyen programmal tudom visszaállítani a törölt adatokat ha még nem lettek újraírva az adatok ? köszönöm előre is.
-
JSaN
addikt
Sziasztok
nem tudom hogy van e ilyen program, ezert kerdem itt. Ami nekem mutatja hogy mit tolt az internet fel es le. Ures jaratban is latom hogy allandoan jar a fel le toltes, es erdekelne ilyenkor is mit dolgozik toltoget. -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
tudtok valami egyszerű programot videófájlok egyszerű darabolásához?
mindenféle újratömörítés nélkül, egyszerűen 2 kisebb részre kell szednem (jópár) videót -
HaZsolt
őstag
Milyen programot ajánlotok jegyzetelésre? Free érdekel, de arra is kíváncsi volnék, hogy office-ok közül melyik a legjobb.
-
Pecc
őstag
Köszi nektek, kipróbálom őket!
-
zone
őstag
mail notifier béta
spiffy gmail notifier továbbfejlesztése
digsby nem csak e-mailincredimail csili-vili animált
-
Visormail
addikt
A filmeken azért ilyen irreálisan rohadt nagy minden felirat meg ikon, hogy az egyszeri nézők is lássanak/értsenek valamit a történésekből. Ezek nem létező progik, csak a film számára készített animációk, a valóságban elég kevés ilyen van mert marha idegesítő ha kitakarja a fél monitort egy értesítés. Leginkább gyermeteg változatokban van ilyesmi pl Animated Email Assistant, IncrediMail (képek)
Ezt találtam ami normálisabbnak tűnik You've Got Mail próbáld ki, vagy esetleg tudnak még ajánlani másikat is. -
Pecc
őstag
Milyen program ami képes jelezni e-mail beérkezést úgy, mint a filmekben, hogy a monitoron egy nagy animált levél jelenik meg és hangjelzést is tud?
-
olivera88
veterán
válasz
xlaxix #23848 üzenetére
Google talk Egyébként én nem próbáltam még.
-
xlaxix
tag
Hali!
Olyan programot keresek, amellyel tudok dumálni a haverokkal.
A TS3-mal nincsenek megelégedve, mert rossz a hangminőség.
Jelenleg Skype-n beszélgetünk, de az nekem nem tetszik, mert folyton hívni kell a másikat.
Ami ennél is zavaróbb a Skype-ban, hogy a beszélgetéssel sűrűn gondok akadnak.
Pl: valakinek random kiírja, hogy "Probléma van a hívással", amikor a beszélgetés vezetőjének és annak az egyénnek is rendben van az internet kapcsolata.
Olyan is volt, hogy valaki teljesen elnémult és újra be kellett lépni skype-ra...Szóval egy olyan programra lenne szükségem, amelyben jó a hangminőség, és nincsenek ilyen gondok a hívással.
Előny, ha olyan szobák vannak, mint a TS3-on, de nem gond, ha hívogatni kell.A segítséget előre is köszi!
Így visszaolvasva micsoda igényeim vannak.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kecsetihunor #23844 üzenetére
mp3 directcut-tal ki tudod vágni az üres részeket.
Szerk.: közben 19mp-vel megelőztek
-
válasz
kecsetihunor #23844 üzenetére
mp3DirectCut-ot próbáltad?
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok. Remélem jó helyre írok
Egy olyan program érdekelne, amivel egy mp3 fájlt tudok feldolgozni.
Tulajdonképpen egy olyan speciális állományom van, amiben bizonyos időközönként szavakat mondanak el. A probléma, hogy túl nagy a (hatás)szünet így nem csak hosszú az állomány, hanem unalmas is.Találtam pár progit, ami esetleg szét tudná szedni itt, de nem találtam olyat, illetve módszert, ahogy meg tudnám ezt valósítani
-
zone
őstag
válasz
macimeister #23826 üzenetére
hd sentinel
topikja a fejlesztővel: [link] -
sz.j
nagyúr
Köszi srácok az infókat ..., eddig az Orbit néz ki nyerőnek.
-
Visormail
addikt
Firefox kiegészítő Video DownloadHelper
Orbit Downloader amit ez se szed le, azt nem nagyon fogja másik se, max a böngésző temp mappájából lehet kihalászni. -
sz.j
nagyúr
válasz
Visormail #23830 üzenetére
Sajnos nem lett jó ..., nem szedi le ezt a videot ....
Esetleg nem tudtok ajánlani másik progit amivel a netten található videókat le tudom menteni és tetszés szerint bármikor le tudom játszani?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
aviator #23828 üzenetére
windirstat a te barátod
-
Visormail
addikt
aviator: volt itt szó korábban pl ingyenes windirstat-ról, meg fizetős diskview-ról is. Persze egyszerűbb a total commander amit ajánlottak (ctrl+shift+enter), vagy ingyenes unreal commander, double commander.
-
aviator
tag
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem, amit azt csinálja, hogy valamilyen módon értésemre adja, hogy az adott mappán vagy gyökérkönyvtáron belüli almappák mennyi helyet foglalnak. Leginkább diagrammos formára gondoltam, de tőlem kiírhatja számokkal is az is jó. Hogy mire kéne: néha észreveszem, hogy kevés a szabad hely az egyik meghajtón, és a jó ég tudja mit pakoltam már rá és mikor, nyilván a legnagyobb méretű mappában kezdeném a szelektálást, ehhez viszont tudnom kell, hogy a mappa mennyit foglal ezután belenézek, ott megint szeretném tudni, hogy az almappák mennyit foglalnak stb. Ha jól tudom a windows nem írja ki magától a mappák méretét, csak ha egyesével jobbgomb tulajdonságok...ezt szeretném elkerülni. Vagy nem jól tudom?
Köszönöm a segítséget, bocs a sok szövegért.
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Létezik olyan progi amivel a netten látható videókat le tudom menteni és tetszés szerint bármikor le tudom játszani?
Nem kimondottan a Youtube-ról van szó, bár ott is van olyan amit akár érdemes lenne lementeni a gépre. -
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel távoli gépeket tudok monitorozni. Nem kell, hogy a legapróbb részleteket is tudja. Elég nekem a smart figyelés, esetleges kékhalálok váratlan leállás, hőmérséklet figyelés stb. lehetőleg free verzió
-
válasz
Oxy.kiraly #23824 üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Oxy.kiraly #23822 üzenetére
Windows Live Movia maker. Viszont olyan nincs hogy DVd formátumban HD minőséged legyen a HD az 1920*1080-as felbontás, a DVD pedig 720*576 PAL esetében és 720*480 NTSC-ben. Szóval ha dvd-vé alakítasz egy HD-t számíts minőség romlásra.
-
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok!
Kézi kamerával felvett HD anyagot ami MP4, akarok szerkeszteni, képeket és zenét hozzátenni, majd DVD-re kiírni oly módon, hogy asztali DVD is lejátssza. Lehetőleg minőségvesztesség nélkül, vagy minimális vesztességgel.
Milyen progit ajánlotok?
Köszi! -
cigam
titán
-
aleister
veterán
Egy ismerősömnek kellene beltéri látványtervet csinálni. Szerintetek milyen program kellene ehhez?
Maya? 3D Studio Max? Vagy van direkt esetleg ilyen lakberendezős stuff? -
ledgeri
nagyúr
---- ami iso, és egyéb lemez-kép fájlokban keres a magadott fájlra?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Youtube-ról lementett videót szeretnék dvd-re varázsolni, amit azok a dvd lejátszók is vinni fognak, amik nem támogatják az avi-t. A videót lementettem, majd átkonvertáltam vob formátumra, a gépen megnyitható, lejátszható, de dvd-re írva nem jó, pedig dvd videó írással csináltam, és a struktúra is megvan: AUDIO_TS és VIDEO_TS mappa, utóbbin belül helyeztem el a videót VIDEO_TS.VOB néven.
Feltételezem a vob fájl melletti további fájlokat hiányolja, mondanátok valami gyors, egyszerű megoldást nekem erre? -
zone
őstag
válasz
hamyka #23807 üzenetére
ShaPlus Bandwidth Meter - nem magyar, de nem nehéz beállítani.
(Az UL és DL = upload és download, a netmeter-ben az aktuális fel- és letöltési sebességet mutatja.)
-
hamyka
senior tag
Sziasztok
Nekem olyan program kellene mint a 3G Watchdog ami méri hogy mennyi adatforgalmat bonyolítok le illetve hogy mennyi a sebességem, jelenleg a netmetert használom (valaki ajánlotta) de nekem nem magyar, és gondolom van nála pontosabb, én a pontos mérést sokkal jobban preferálom mint azt hogy nem pontos...
a net meter mindig azt írja ki hogy max, nekem ennél jobb kell...
Jelenleg ezt írja ki a netmeter nálam:
Max: 425,3 KiB/s DL:34,2 KiB/s UL: 0,2 Kib/s
persze mindig ugrál....... a 425 Kib, gondolom a sebességet jelenti, a DL és az UL az mi? az adat menyiséget jelöli? na bocsi a hülye kérdésért de nem igazán értek hozzá
Ja és lehetőleg magyar nyelvűt ajánljatok, és olyat hogy belehessen neki adagolni azt hogy mennyi adatforgalmat mérjen, jelezzen mikor már közelítek a beírt adatforgalom fele, és a sebességet is egyértelműen le lehessen olvasni és haláli pontosan mérjen
Azért akarom tudni pontosan a fogyasztásomat, hogy na még is mennyit használok el torrent nélkül
de:
face+skype+hoxa+prohardver+netes rádío+youtube+vírus írto frissítése+ ha töltök le programot..........
Nah remélem értitek
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Milyen programmal tudok szerkeszteni PDF dokumentumban?
-
olivera88
veterán
Tud valaki Androidra olyan alkalmazást ami kimutatja honnan érkezett az sms? Illetve kellene egy olyasmi program mint a Nokia Suite.
-
zone
őstag
Aptana, de én is inkább kész online megoldást ajánlanék, ha pl. csak egy blogot akarsz készíteni. Ha jobban bele akarsz mélyedni, php oldalakat tartalomkezelő rendszerrel (CMS) készíthetsz, pl. Drupal, Joomla, Wordpress - kódírás nélkül.
(#23797) Kvardlipot
Próbáltad böngészőben megnyitni? Esetleg ezt is megpróbálhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest