- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Olyan média lejátszó programot keresek, ahol beállítható, hogy az egér görgőjével ugorjon előre-hátra kb. 30-60 sec-et a videó. Volt már pár a kezemben, de ilyet még nem találtam.
Előre is köszi!
(pc-->tv irányítva wifis egérrel és nem akarok wifis bill-t venni, egerészni meg kicsit bonyolult a lepedőn, gondoltam hátha)
-
vilmaboy
őstag
Hát a gugli valamiket feldob, de nem tudom mennyire használhatóak. nincs időm átnézni őket.
Van itt PH-n erre topik. szerintem ott csípőből mondanak használhatót...
-
kymco
veterán
Sziasztok! Van olyan konvertáló progi (lehetőleg ingyenes), ami olyan 3d-s (mkv) filmet, ami jobb és bal oldali osztásban jeleníti meg a két képkockasort, 2d-re konvertálja?
-
Habsteve
tag
Sziasztok!
Melóhelyen szeretnénk újrarakni a gépeken a rendszert. Milyen programmal lehet teljes rendszer mentést/lemezkép mentést csinálni és később másolni belőle, esetleg visszarakni a rendszert?
Köszönöm!
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Olyan program kéne XP-re, amivel egy bizonyos hálózaton tudom limitálni a forgalom mennyiségét.
értsd: Túlforgalmazási díjas mobilnetet szeretnék használni, és nem szeretnék ráfizetni, ezért időben le kéne kapcsolni a forgalmat. -
gyulank
addikt
Na igen, és fontos a folyamatjelző is. Jó tudni, hogy milyen tempóval halad, hol tart, kb. mennyi idő múlva lesz kész. Esetleg beállításnál kijelezné, hogy azokkal a beállításokkal mekkora helyet fog foglalni.
-
gyulank
addikt
Milyen program tudná helyettesíteni Linuxban az AVS Video Convertert? Valami gyors konvertáló kéne, ami lehetőleg kihasználja a 64 bitet, és sok dolgot be lehet állítani rajta, és felismeri, hogy milyen az eredeti. Szóval mondjuk nem annyi a lehetőség, hogy konvertálásnál kiválasztom, hogy milyen legyen a felbontás, fr/s, képarány, hanem választhatom, hogy eredeti, vagy ha nem, akkor tudjam mondjuk a képarány beállításnál, hogy a kimenetben maszkolni fog, vagy csak átméretezi a képarányt. És persze kodekek kiválasztása, a hangé is, és nem árt, ha feliratot is lehet bele rakni. Létezik ehhez hasonló?
-
Helló!
Kellene egy program, amivel a véletlen letörölt adataimat vissza tudom hozni. Ha van, akkor valami ingyenes, de ha nem, akkor fizetős is oké, csak sürgős...
-
Benyaking
aktív tag
Hello!
Mi az a program amivel tudom a hangszineket szabalyozni de egesz win alatt (youtube stb.) -
JetiRulez
őstag
válasz
vilmaboy #23062 üzenetére
Audacity van a gépen, de eddig csak stereo mixről vettem át vele zenéket. Soha nem tanulmányoztam áthatóbban. Köszönöm!
kraftxld:
Winampot is megnézhetem. Bár azt már hosszú évekkel ezelőtt lecseréltem jetAudiora (csak tudmásom szerint jA-ból nem tud kettő futni egyszerre). -
dave93
őstag
Sziasztok!
Internet adatforgalom mérésére melyik a legalkalmasabb ingyenes program? Olyan kellene, ami nem csak a böngészést, hanem az online játékot (pl. World of Warcraft) is méri. Egyúttal azt is kérdezném, hogy a Telenor Hipernet mobilinternete alkalmas-e már online játékra? 10Gb vajon elegendő-e egy hónapra rendszeres wowozás mellett? Köszönöm
-
zone
őstag
válasz
vilmaboy #23066 üzenetére
Van online megoldás is: dar.fm - viszont csak US rádiókhoz...
Ingyenes a streamripper, ripcast, freecorder
-
vilmaboy
őstag
Melyik progival is lehetett olyat, hogy pl egy online radio adásáról a zenéket számonként lementsem mp3-ba?
Használtam ilyet, de nem ugrik be a neve... szépen gondolom rds-ből levette az előadót és a számcímet és minden számot külön file-ba lementett...
-
kraftxld
félisten
válasz
vilmaboy #23064 üzenetére
Jó tíz éve mi Atomix-el nyomtuk a házibulikban. Izzottak is a celeronok a két mp3 kódolás terhe alatt
Winamp nem pont erre való, de lehet van ilyen kiegészítő hozzá.
Igen, ilyennel is nyomtuk, mikor már jól berugtunk nem Atomix ment hanem simán winamp crossfade pluginnel
[link]
-
vilmaboy
őstag
válasz
kraftxld #23063 üzenetére
a megoldás mindig az egyszerűségben rejlik
Jogos a két pont...
Olyat lehet csinálni, hogy az egyik winampot mondjuk fejhalgató kimenetre állítsam, a másikat meg vonalkimenetre? Máris meg lenne oldva hogy hallgassak bel a következő zenékbe, miközben lejátszok buliban...
Winamphoz van valami plugin amivel lehet keverni a zenéket? Vagy legalább levenni a számok előtti szüneteket negatívba?
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Egy olyan zenelejátszó programot keresek, ami képes egyidejűleg két különböző zenét lejátszani külön a stereo csatorna bal és jobb oldalain. Nem tudom, hogyan keressek rá. -
fefe5
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani ingyenes ventillátor sebesség állító progit?
Procira és videókarira kellene,Win7-32bitesre és 64 bitesre is.A RivaTunert nem tudtam normálisan futásra bírni,hátha tudtok valami mást.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Keresek egy programot, sajnos elfelejtettem a nevet.
alapban file kezelo program, lilas, total commanderre hasonlito ikonja van, benne nagyon sok kiegeszito lehetoseg. A programban bal oldalt fent sarga ill kek fogaskerek ikon amik megnyomasanal ujabb lehetosegek jonnek elo.
-
xKacsax
aktív tag
Köszi a segítséget! TC-m jelenleg nincs és nem tervezem a beszerzést így valami ingyenes átnevezőt majd megpróbálok
-
cigam
titán
válasz
xKacsax #23049 üzenetére
Mint tudjuk a TC az orrodat is tisztíccsa.... Ugyanakkor rengeteg ingyenes alternatíva létezik. pl. FreeCommander-el is egész ügyesen lehet átnevezni, de vannak direkt átnevező programok is.
-
xKacsax
aktív tag
Halihó, lenne egy újabb kérdésem arra vonatkozóan hogy van-e olyan program vagy el lehet-e valahogyan érni hogy mondjuk "1500 db" fájt átnevezni úgy hogy megtartsa az alap neveket csak az ékezetes karaktereket lecserélje sima karakterekre ????
-
localhost
Közösségépítő
válasz
xKacsax #23045 üzenetére
Az egész profilodat menti, ha kell : http://mozbackup.jasnapaka.com/
-
Cheesy
őstag
Az előző kérdésem sajnos válasz nélkül maradt, hátha talán majd most:
Mi az a program ami egy privát "storage cloud" megoldásra is használhatóvá teszi a szerveremet? Nem akarom harmadik személyre bízni az adaimat, így ha létezik "házon belüli" megoldás, akkor megköszönném ha adnátok tippet.
Sajnos a cégnél nem működik az, hogy ftp-n hozzáférjek, se remote, így ha dropbox-szerű webes megoldás létezne, azt lehetne használni. Valami androidos alkalmazással meg össze lehetne kapcsolni a telefonommal...Szerk:
Érdekes, eddig nem találtam még rá a Tonidora... -
xKacsax
aktív tag
Csao! Olyan programot keresek vagy megoldást / módot amivel a Firefoxból tudom lementeni az eltárolt jelszavaimat és könyvjelzőimet. Van erre valakinek ötlete ?? (Azért lenne erre szükségem hogy rendszer újratelepítés után vissza tudjam állítani a jelenlegi helyzetet.
)
-
Necc
addikt
Koszonom az ajanlatokat, de nincs olyan, ami fut rendesen windows alol es nem kell liveCD-vel szoszolni
Olyan particiokat szeretnek menteni, ami nincs hasznalva windows alatt.Sok-sok kuglizas utan talaltam ezt a "driveimage xml" programot, ugy tunik ez megfelel az igenyeimnek, csak epp nem tudom mennyire megbizthato.
#23043: x264
Hatrany: parancssoros
Elony: van azert hozza GUI, az egyik legkivalobb es leghatekonyabb ingyenes encoder. -
agemate
addikt
Sziasztok! Olyan videokódoló programot keresek, amelyik eredményesen kihasználja a rendelkezésére álló processzormagokat. Most az Any Video Converter-t használom, nagy tudású program, de csak alig, 25%-ra terheli le az i5-öt.
-
cigam
titán
Clonezilla, redobackup,... Nincsen szabványos merevlemezképszabvány mint az lemezek esetén az ISO.(pontosabban tulságosan is sok van, hogy bármelyiket is "szabványosnak" nevezhetnénk) Szinte minden program egyedi formátumot használ, ezért nem is kompatibilisek egymással. Tehát amit lementesz Clonezilla-val, azt nemtudod visszatölteni a RedoBackup-al.
-
Necc
addikt
Udv.
Remelem jo topicban teszem fel a kerdesem, de egy olyan kis egyszeru, ingyenes programot keresek, amivel egy adott merevlemez egy adott particiojarol tudnek komplett masolatot csinalni egy lehetoleg szabvanyos fajlba, hasonlo modon mint ahogy a CD/DVD-krol is lehet .iso-t csinalni, csak eppen merevlemezparticioval
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
gyulank #23037 üzenetére
Akkor valami nagyon gáz azzal az img-vel. Daemonnak simán kellene nyitnia, power sionál meg az lehet a gond, hogy nincs regisztrálva. Egyébként pedig google első találat az img to iso kifejezésre.
-
kispx
addikt
BurnAware Free Szerintem ezt elég egyszerű kezelni. Bár szülőkön nem próbáltam
-
No.01
addikt
Szep jo reggelt,
Keresek egy konnyen es egyszeruen hasznalhato progit amivel elsosorban CD-ket de esetleg DVD-ket is irni tudnak a szuleim...
Van v.mi tippetek? (tudjatok h van egyet megmutataok akkor az talan megtanuljak, de onnantol a tobbi mar bonyolult
)
Elore is koszonom!
-
Visormail
addikt
válasz
gyulank #23020 üzenetére
"Az ultraiso pedig nem ismeri az IMG-t."
Ez nem igaz [link] Supports nearly all known CD/DVD image file formats (.ISO, .BIN, .IMG, .CIF, .NRG, .MDS, .CCD, .BWI, .ISZ, .DMG, .DAA, .UIF, .HFS and so on) , and can convert them to the industry standard and widely supported ISO image format.
Átalakítani így lehet vele: Eszközök/konvertálás megadod az img fájlt és hogy hova tegye ami csinál, választasz a kimeneti formátumok közül. Ha a te img-dre ez is azt dobná hogy érvénytelen akkor más gond van, nem nem támogatja hanem rossz/sérült/nem szabványos akármi a képfájlod. -
gyulank
addikt
Ennyi kínlódással, nincs DVD meghajtóm. De pont ez az, hogy ha el menne a net, vagy nem lehetne letölteni, akkor nehogy már hiába legyen itt! Ha már itt van úgy, hogy be tud bootolni, akkor ne kelljen már letölteni egy másikat! Szóval, egyenlőre úgy tűnik, hogy átkonvertálni nem lehet, csak kibontani. Hogy lehet a mappákból bootolható iso-t csinálni?
-
gyulank
addikt
válasz
ArchElf #23017 üzenetére
Powerisoval hogy? Nincs DVD íróm, és nem is akarom kiírni, de nem is lehet csak lemezképfájlból, és az img-re azt dobja, hogy érvénytelen. Megnyitja, kibontja, kiírja, hogy 3,6 GB, de azt nem engedi kiírni. ISO-t se csinál belőle, vagy nem tudom, hogy kell. Az ultraiso pedig nem ismeri az IMG-t. Mi az az isz? Mert nekem még mindig az a célom, hogy olyan képfájlt hozzak létre, amiből lehet bootolható pendrive-ot, és DVD-t csinálni.
-
zoltanz
nagyúr
Milyen programmal lehet log fájlba menteni a CPU órajeleit időpontokkal (CnQ, EIST verzióknál)?
-
gyulank
addikt
Nagyon szépen köszönöm, de ez annyival másabb, mint amivel én csináltam, hogy abba csak kiválasztom a képfájlt, és elindítom, ahelyett, hogy ezeket beírnám.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy telepítő iso fájlom. Csináltam belőle bootolható Pendrive-ot, aztán nem volt helyem, és eltávolítottam az iso fájlt.
Szóval eddig édes kettesben voltam én, és a 8 Gigás bootolható pendrive.
De most, hogy közölték velem, hogy csak img-t lehet csinálni belőle közvetlenül, iso-t lehetetlen, megcsináltam az img-t, ami majdnem 8 Giga, és töröltem a Pendrive-ról a cuccokat. Szóval már csak a 8 Gigás img maradt, amiből nekem kéne egy akkora iso, amekkora adat van rajta. Mert ez az img akkora, hogy rá se fér a pendrive-ra, és amúgy se akarok 4 gigát foglalni a semmiért. És nincs is szabad helyem. -
zone
őstag
válasz
gyulank #23008 üzenetére
Nem kell konvertálni semmit, a pendrive-ot bootolhatóvá lehet tenni a diskpart-tal.
CMD-be írd be, hogy diskpart, utána sorban a következő parancsokat:list disk
select disk # (# = a pendrive-hoz tartozó szám, amit az előbbi listázáskor kiírt, erre nagyon oda kell figyelni!)
clean
create partition primary
select partition 1
active
format fs=fat32
assign
exitUtána a meglévő képfájlt mountolni kell pl. Daemon Tools-ba és egyszerűen át kell másolni a fájlokat. Én így csinálom a Win7 telepítő USB-t.
-
cigam
titán
válasz
gyulank #23006 üzenetére
Az imgburn a lemezről készít képfájlt, és írja vissza lemezre. A másik program pedig a pendrive-ról készít másolatot.
Nem lehet keverni. Nem tudod megoldani, hogy a telepítőt USB-re varázsolod, aztán visza varázsolod ISO-ra.
Hacsak nem készítesz egy teplepítő pendrive-ot, és utánna rámásolod az ISO-t amiből készült. -
ArchElf
addikt
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, Win7-re szeretnék olyan programot mint a Putty, csak jó lenne ha a terminál szinére vonatkozó beállítások megmaradnának. Jelenleg ha a puttyban beállítom a terminál szineit, akkor az csak az adott munkamenetre lesz hatással :/ Valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest