- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKane
senior tag
van egy bulifelvételem mp3-ban, de a felvétel több kisebb darabra van felvágva, viszont ha váltások közti szünetet eltávolítanám egy egészet adna ki..
kérdés:a több db mp3-at mivel tudnám,és hogyan egybefűzni egy db mp3 fájllá ?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson #23296 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #23295 üzenetére
Elnézést a dupláért, de tudnátok ez esetben ajánlani valamit az ImgBurn helyett, ami erre a multi-session-re is képes?
-
Bjørgersson
félisten
Akkor úgy néz ki csak nem tudom teljes mértékben helyettesíteni a sz@ros Nerot.
-
cigam
titán
válasz
Speeedfire #23292 üzenetére
A wiki szerint az ImgBurn:
"Does not support multi-session discs"Én nem találkoztam olyan opcióval ami beolvasná az előzőleg megírt session-t.
Viszont a cdburnerxp tudja.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Bjørgersson #23290 üzenetére
Ha nincs lezárva a lemez, akkor elvileg tudsz rá még írni.
Berakod a lemezt, majd mappák/fájlok írása lemezre. -
cigam
titán
válasz
Bjørgersson #23290 üzenetére
Leginkább sehogy. Ez a progi lemezképekkel zsonglörködik, nem fájlokkal/session-ökkel.
-
Bjørgersson
félisten
ImgBurnnel hogy lehet már írott lemezre még írni?
-
psg5
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #23288 üzenetére
Köszi. Tesztelem.
-
Norton Online Family - ingyenes. Ez több, mint net szűrés, ez egy komplett szülői felügyelet program, számos szolgáltatással, többek közt azt is tudja monitorozni, hogy a gyerkőcök milyen infókat osztanak meg közösségi oldalakon magukról, ami a mai (internetes)világban nem kell mondani, mennyire fontos.
-
psg5
veterán
Üdv!
Keresek programot amelyik megszűri a netet. Gyerkőc ne férhessen hozzá adott tartalmakhoz.
Mit ajánlotok? -
cozykaa
csendes tag
Sziasztok !
Létezik olyan program ami ,hogyha ki postolnak a weblapra valamit azt jelzi vagy jelentkezik automatikusan?(Diák munkára kéne ,weblapon lehet feliratkozni ,de mindenki gép előtt ül és így kb. 2 perc alatt betelik) -
iff
senior tag
Total commander max 30 napig használható free ként utána már fizetős függetlenül attól, hogy gombokat kell nyomni. Az egyik legjobb alternatíva freecommander ha nem a legjobb. Teljesen egyénire szabható. Van belőle portable változat is.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Fecogame #23282 üzenetére
Igen, ezt mind tartalmazza.
Egy pár kép, még bizonyítéknak. -
-
zone
őstag
válasz
Speeedfire #23274 üzenetére
Van egy pár
[link]Igaz nem mind hasonlít.
Hasznos oldal, ha bármilyen program ingyenes alternatíváját keresed.
-
bugizozi
őstag
válasz
Az Unreal Commander is hasonló
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
A TC is ingyenes, csak egy gombot kell megnyomni induláskor. Egyébként van egy FreeCommander nevű progi ami nagyon hajaz rá...
-
kispx
addikt
válasz
Szerintem ez hasonlít a legjobban a TC-re:
Double Commander -
Speeedfire
félisten
Nem ismer valaki ingyenes TC alternatívát?
-
szata.68
senior tag
Helló Mesterek!
Mivel itt a fórumokon mindig jó segítséget kapok,gondoltam megkérdezlek Titeket.
Fogorvosi szakdogához keresek egy programot.
A kutatás lényege,hogy az arc (a)szimmetriát vizsgálom majd. Néhány pontot felveszek az arcok 2 oldalán,és vizsgálom,hogy a középvonaltól van-e eltérés. (természetesen fényképek alapján)Úgy hallottam,hogy az AutoCad-del ez megoldható (bal alsó sarokba a 0 pont).
Más programot tudtok,ami megfelelne nekem? Lényeg,hogy egy megadott középvonalhoz (vertikális,és horizontális is esetleg) tudjam viszonyítani a pontokat.
(3D felesleges,sajnos úgy nem tudjuk megcsinálni)Ha valaki tud valami jó ajánlatot,akkor szívesen várom. (nem baj,ha könnyű használni,de inkább a funkcionalitás a fontos
)
Ha kell még valami infó hozzá,akkor szóljatok.
Előre is köszi,és bocs,hogy ilyen hosszú lett.
Üdv.
Tomi
-
dobostorta
tag
válasz
dobostorta #23269 üzenetére
közben rájöttem a megoldásra: a mikrofon lejátszási hangerejét föl kellett vennem, és így felveszi azt amit hallok+a mikrofont, de így meg az a bajom, ha a szteró keverő van kiválasztva, mint felvételi eszköz, akkor túl halk a mikrofon (pedig maxon van), ha viszont a mikrofon van csak kiválasztva felvételi eszközként, akkor sokkal hangosabb a hang, ezáltal tisztább is, mert nem kell agyon hangosítani...
ezt tudja vki, h miért lehet?
-
dobostorta
tag
Háj!
Szeretném felvenni egyszerre azt amit "hallok", és a mikrofonon beérkező hangot.
Realtek High Definition Audio integált hang karim van.
Van olyan opció, h Sztereó keverő de ez csak azt veszi fel amit "hallok".Erre a problémára tudnátok mondani vmi megoldást, vagy progit?
-
aleister
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #23266 üzenetére
Works like a charm!
Köszi! -
-
zone
őstag
válasz
ChiliChili #23262 üzenetére
-
ChiliChili
tag
Keresek olyan programot amivel egy fórum egyes témáinak az összes oldalát e tudom menteni a gépre, offline böngészés céljából. Például ennek a topicnak mindhárom oldalát, de úgy, hogy a logikai kapcsolat megmaradjon az oldalak között. Jó lenne akár win akár osx alkalmazás is.
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Olyan progik keresek, ami több fájl fájlnevét webbiztossá teszi. Tehát automatikusan kicseréli a nagy betűt kicsire, az ékezetest ékezet nélkülire, a szóközt alulvonásra.
-
kispx
addikt
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
tudnátok mondani egy olyan programot amivel be bírom állítani hogy a számítógép mikor kapcsoljon ki ?
előre is köszi a segítséget ! -
BullZeye
veterán
válasz
bugizozi #23250 üzenetére
Team viewernél nem csak a sebesség a baj, de tény, hogy rohadtul lassú, a baj inkább hogy akad a kép, és felbontásbeli különbségek miatt nem túl használható.
És igen, 80 és 443 van nyitva, pl otthon csináltam minecraft szerót, 80as porton simán elérem, és tudok játszani. Ezt szeretném minden mással is, legyen szó FTPről, vagy programról.
Ez a vipVPN tök jó meg minden, de nem kapcsolódik valamiért.:
A távoli számítógép nem válaszolt. További segítséget a További információ gombra kattintva vagy a súgóban keresve kaphat. (Hiba: 678) Ezzel a kapcsolattal kapcsolatos hibaelhárítási információt a Súgó gombra kattintva kaphat.
de volt 769es hiba is, google meg nem dobta a választ, de állítottam valamit, és totál elment a netem.
csak wifi teljes újratelepítésével oldódott meg.
cigam:
Ez tök jó, de nem válasz a problémámra. én is elérem ftp-t httpn keresztül, de mivel nem csak az én FTPmet szeretném elérni, így kiesett. Meg nem csak FTPt akarok használni. -
bugizozi
őstag
válasz
BullZeye #23248 üzenetére
"mindent a gépemen keresztül érjek el, és a gépem a 80as porton továbbítsa nekem."
hja értem. Legegyszerűbb amit zone kolléga mondott, Teamviewerrel rákapcsolódsz az otthoni gépedre, és azon netezel.
VAGY...Gyanítom, hogy a 80 és a 443 port van nyitva nálatok, esetleg használhatsz VPN-t, pl én a vipvpn-t használtam, ez tuti műxik, felcsatlakozol rá, és onnantól szabad a világ
bár ez inkább már hálózatos téma [link] [link]
-
zone
őstag
válasz
BullZeye #23248 üzenetére
Ha nem fontos a sebesség, akkor akár Teamviewer-t is használhatsz.
-
BullZeye
veterán
válasz
bugizozi #23246 üzenetére
Persze hogy elérem, konkrétan itt minden le van tiltva, így jó pár dolgot nem is tudok használni, az FTP csak 1, nem csak az én gépemet szeretném elérni. Konkrétan azt szeretném elérni, hogy mindent a gépemen keresztül érjek el, és a gépem a 80as porton továbbítsa nekem.
Szóval van egy laptop Wifin melóhelyen, ahol tiltva van minden, és van Digivel otthon egy PC routerrel.
Mit kell tennem, hogy tudjam használni a laptopon a tiltós wifin a dolgokat?
-
bugizozi
őstag
válasz
BullZeye #23245 üzenetére
Szia!
Máshonnan eléred kintről az FTP-det? Úgyértem a routeren nyitva van a 21 pont és átirányítva a gép felé? Mert ha igen, akkor szerintem csak annyi, hogy a 80-as portot portot nyitod ki, hogy az legyen kívülrőd szabad, belülről pedig átirányítja a router a 21 portra ami a gép felé megy. Valahogy így gondoltam
-
BullZeye
veterán
Üdv
Melóhelyemen gyakorlatilag minden port le van zárva a 80ason kívül, és így az otthoni FTPt se érem el, mikor szükség lenne rá.
Mit kéne csinálnom, hogy normálisan menjen minden? Gondolom Proxy-t kéne az otthoni gépemen varázsolni, de ezt milyen egyszerű programmal tegyem?
Vagy ez nem segítene, és nem megoldható, hogy felhőtlenül netezhessek?
-
zone
őstag
válasz
enginev3.0 #23242 üzenetére
Elég könnyen megtaláltam [link]
-
G.I.JOE
senior tag
Hi!
Volt valami progi, ami kiírta, hogy leválasztáskor mi fogja pl. a pendriveot és azt hiszem meg is tudta szüntetni a használatot! Ismeri valaki?
-
zone
őstag
válasz
enginev3.0 #23240 üzenetére
Miért nem az egész rendszert mented? Egy telepített program bonyolultságtól függően sok helyen hoz létre fájlokat és registry bejegyzéseket.
Ha jól sejtem nincs meg a program telepítője. Annyira ritka, hogy a neten sincs sehol? -
enginev3.0
félisten
Van olyan progi ami a most fent lévő programból tud csinálni valami biztonsági mentést ,vagy bármit, hogy windows újratelepítés után újra lehessen használni
-
szakalistvan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #23233 üzenetére
Köszönöm,jónak tűnik,mindjárt megnézem
-
válasz
Fire/SOUL/CD #23235 üzenetére
nope... még mindig kódot kér.
ott rohadjon el, meg az is aki ezt a f.szágot kitalálta.
visszasirom a winxp-t, fogtam, megosztottam, aztán kalap kabát. ment.
mindegy, majd egy mobil-vinyót kölcsönkérek.
azért köszi -
"valami általam sose megadott kódot kér a w7, ahhoz, hogy kapcsolatot tudjak létesiteni az egyik gépről a másikkal."
Vagy a Home Group-ról van szó (Otthoni Csoport) vagy a "hagyományos" megosztásnál is jelszó van beállítva(W7 telepítését követően ez az alapbeállítás).
Előbbi esetben szüntesd meg az Otthoni Csoport-ot, utóbbi esetben pedig W7 alatt így járj el: [link] -
válasz
Fire/SOUL/CD #23233 üzenetére
valami általam sose megadott kódot kér a w7, ahhoz, hogy kapcsolatot tudjak létesiteni az egyik gépről a másikkal.
tehát, az egyik gépnek ahhoz kell a kód, hogy saját maga egyáltalán elkezdje a kapcsolatba lépést a másikkal. vica versa...
nem tudom érthető-e -
válasz
szakalistvan #23232 üzenetére
Tegyél ezzel egy próbát, ingyenes: WinX DVD Author
Szerk:
Lehet vele, kipróbáltam, csináltam 10 másodpercenként chapter-eket: [link]Tüzi
A hagyományos, hálózaton megosztott mappákkal/fájlokkal mi a gond? (Ez nem a W7 Home Group szolgáltatása, hanem "ugyanaz", mint pl XP esetén...) -
szakalistvan
senior tag
Sziasztok!
Kellene nekem olyan konvertáló program ami avi-ból DVD-t csinál,de pontosan meg kellene adni hogy egy chapter hol kezdődjön,illetve fejeződjön be,1óra 20 perc,kb 5részből állna.
Tud valaki ilyet? -
Olyan programot keresek, amit 2 gépre felrakva, mindenféle kindóz 7 görcsölés nélkül tudok fájlokat másolni, és nem kellenek neki olyan jelszavak, amiket az életben nem adtam meg az oprendszernek.
köszi!
-
fecuska96
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Opera böngészőhöz olyan kiegészítőt/programot/alkalmazást ami automatikusan frissíti az adott oldalt (tehát magától, úgyhogy nem nyúlok semmihez) hol találok?
Válaszotokat előre is köszönöm és várom!
Üdv -
Sziasztok!
Tudnátok nekem egy olyan progit ajánlani, ami meglévő egész oldalt kitöltő lapokból álló pdf-ből csinálna 6 dia/oldalas új pdf-et?
Köszi!
-
w.miki
veterán
Hálózati forgalom mérésére milyen programot ajánlanátok?
Ami azt is nézi, hogy mi eszi a forgalmat.
Ugyanis korlátos (Tmobil, 2GB) netről van szó, böngészésre használva.
Eddig NetWorX, volt használva és Opera Turbo. Ezzel általában beleférünk a keretbe, napi 100MB fogy le... de néhány nap leszív 300MB-ot, és nem tudjuk, hogy mi lehet az.
Annyival meg már ki is csúszunk. Mi forgalmazhat ennyit? -
Winner_hun
félisten
válasz
sultansmith #23218 üzenetére
-
sultansmith
senior tag
hi there!
Nem tud valaki normális youtube letöltő progit? csak olyan érdekelne, ami tudja az mp3-at.
előre is köszi
-
válasz
Bjørgersson #23215 üzenetére
Nálam az Infra Recorder megy pár éve hibátlanul...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson #23213 üzenetére
IMGBURN mellett még egy szavazat, magyarul is tud. És tessék.
-
zone
őstag
válasz
Bjørgersson #23211 üzenetére
Én dvd írásohoz imgburn-t használok. Ha a nero-hoz hasonló bloatware kellene, olyat nem tudok ajánlani.
-
Bjørgersson
félisten
Tudnátok nekem ajánlani pár jóféle Nerohoz hasonló dvd-mindenes programot?
-
Pecc
őstag
Üdv.
Olyan videószerkesztő program kellene nekem, ami egyszerűen fel tudja hangosítani egy felvett mp4 hangját, mert a telefonom nagyon halkan veszi fel a hangot.
Köszi
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Van egy progi, amit winfosra feltelepítve, az egyik sarokban kíirja, hogy épp mit tölt be a gép. Nem tudja valaki, hogy mi a neve? (valamiért k.rva lassan indul a gépem, újratelepítettem és akkor is, kíváncsi lennék, hogy mitől)
-
Visormail
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest