- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
köszi, bár nem egészen ezekre gondoltam. a segítségükkel tovább keresve találtam 3 progit:
Mirror Folder
PureSync
@MAX SyncUpvalakinek van tapasztalata valamelyikkel?
-
jolti05
őstag
Köszi a reakciókat!
A srác célja eredetileg az, hogy a regeditbe csak azok a bejegyzések kerüljenek, amiket valóban feltelepít a felhasználó, így küszöbölve ki az egyéb nem kívánt alkalmazásokat. Én nem gondolom, hogy ez programozás, de elképzelhető. Első körben itt próbálok érdeklődni.
Ha rendszerváltozások történnek, akkor -szerintem- az oprendszer kérdezi meg a felhasználót, hogy újra akarja-e indítani a gépet.
A TDK-nak semmi köze az oprendszerhez, a TDK témájának van, érzésem szerint. -
localhost
Közösségépítő
Tanulmányi= TUDOMÁNYOS -
Jazz
veterán
válasz
PumpkinSeed #24085 üzenetére
tanulmányi diák kör.
falkultatíve kutató munka kari támogatással.
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Egyik volt évfolyamtársam TDK-zik, és meg kéne oldania, hogy amikor feltesz gépre valamilyen programot, megkérdezze a rendszer, hogy újra akarja-e indítani a gépet. Tudnátok erre valami megoldást?
Köszi.
-
ko9
addikt
Üdv!
Olyan programot keresek, amivel egy DV kameráról FireWire porton keresztül képeket tudok lementetni. Tehát megy a felvett anyag a kamerán, FireWire kábellel össze van kötve a géppel, és képeket tudok az éppen futó felvételből kimenteni. Régen tudtam mi a program neve, de már nem tudom...
Valakinek valami tipp?
Köszönöm! -
zone
őstag
válasz
Panthera #24080 üzenetére
Norton Online Family, telefonra is
-
...ami láthatatlanul monitoroz egy usert (gépet) két szempont alapján:
milyen programokat használ és milyen oldalakat néz a neten?Ha lanon keresztül, az én gépemről is tudnám frissíteni/lekérdezni az adatokat, az lenne a legjobb. Kliensre "telepítés" megoldható, de a lényeg, hogy diszkrét legyen.
-
cigam
titán
válasz
scott_free #24077 üzenetére
Szerintem ezeket keresed:[link], ugyanakkor a Samsung külső merevlemezeihez adott program is képes realtime mentésre.
De vannak "time machine" jellegü progik windows-ra is:[link]
-
scott_free
senior tag
hali,
automatikus, real time könyvtár szinkronizáló/tükröző programot keresek, amivel pl. a "C:\Dokumentumok" könyvtárat tudom tükrözni egy másik vincsin kijelölt könyvtárba.
vagyis ha megváltoztatok egy fájlt az eredeti könyvtárban, akkor automatikusan módosítsa (másolja át) a tükrözött könyvtárba.a lényeg, hogy ne igényeljen külön indítást, hanem a háttérben futva automatikusan csinálja.
(lehet persze pl. óránkénti szinkronizálással is)köszi!
-
Visormail
addikt
Most nézem, hogy a nirsoftnak van ingyenes multimonitor programja is [link]. Maga a program elindítva nem sokat tud pl az actual multiple monitors ingyenes változatához képest, de ez nem érdekes. Arra jó hogy mutatja mik futnak jobb gomb properties és kiírja a program elérési útját, az ablak címét, stb ezek innen kimásolhatóak.
Szóval a lényeg, hogy parancssorból paraméterezhető az ablakok monitorok közti áthelyezése, lehet rájuk hivatkozni folyamatnév és ablak címe alapján is, szóval lehet olyat hogy egy adott programnak csak azt a példányát mozgassa amelyikben adott tartalom van.Tehát lehet gyártani parancsikonokat, ami mondjuk egy bat fájlra mutat, aminek a tartalma pl:
"%Program Files%\Mozilla Firefox\firefox.exe" -new-window http://prohardver.hu
TIMEOUT /T 3
"%Program Files%\MultiMonitorTool.exe" /MoveWindow 2 Title "PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - Mozilla Firefox"
Persze utána a parancsikonnak a tulajdonságaiban lehet beállítani bármilyen ikont hogy ne a bat fájlét mutassa, futtatás: kis méretű akkor nem ugrik fel a parancssori ablak.Megnyílik egy új ablakban a prohardver, majd szépen átvándorol a 2. monitorra, ha van már egyéb megnyitott firefox ablak ahhoz nem nyúl. Na eddig ez az első ingyenes program amit találtam és meg lehet vele csinálni, hogy automatikusan bizonyos ablakok meghatározott monitoron (vagy tv-n) induljanak el. Akit érdekel nézze meg a súgót a linkelt oldalon, nem bonyolult.
-
Visormail
addikt
válasz
w.miki #24073 üzenetére
Vannak bőven ingyenesek, lehet válogatni pl:
Comodo Programs Manager monitorozott telepítést lehet vele úgy is indítani hogy a telepítőfájlra jobb gomb/telepítés comodoval, ez elég kényelmes.
Advanced Uninstaller PRO A monitorozása úgy működik, hogy telepítés előtt leltároz egyet a fájlok és bejegyzések közt, a telepítés után megint, szóval ez nem annyira fejlett de egyébként elég gyors nem tart túl sokáig. A nem monitorozottan telepített programnál lefuttatja a program saját eltávolítóját, utána rákeres a maradék fájlokra és registry bejegyzésekre amikből lehet válogatni hogy mit akarunk törölni. Ez se rossz szerintem.
IObit Uninstaller ezt nem próbáltam.
Wise Program Uninstaller ha lapozol lefelé megtalálod, egyelőre még béta én nem próbáltam.Ja a Revo-ból meg eddig is volt fizetős változat, de most is megvan az ingyenes [link]
-
w.miki
veterán
Uninstallálásra milyen programot ajánlanátok?
Régen volt a Revo (free), a Your (warez) helyett, de most úgy nézem, a Revo egyik változata is fizetős lett.Mit érdemes használni?
-
sanzi89
addikt
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel vonalkódot lehet generálni? Most használok egy programot, de az csak egyesével tud generálni, valami olyasmi kellene, ami egy meghatározott sorszámot növelve generál egész A4 oldalnyi kódot, amit lehet nyomtatni. Ezzel elkerülném az egyesével generálást, másolást. Ötletek? A code 39-et kellene tudnia.
Köszi előre is!
-
GEPESZ66
veterán
Nem emlékszem, melyik programmal lehet grafikusan megjeleníteni, hogy az egyes könyvtárak a merevlemezen mennyi helyet foglalnak?
-
jozsikka
tag
Mondjuk ahogy nézem a LogMeIn olcsóbb megoldás jóval mint a TeamViewer illetve amit én találtam PcAnywhere-t. Nem tudom még mi legyen
-
localhost
Közösségépítő
válasz
jozsikka #24053 üzenetére
A felügyelni kívánt gépekre
TeamViewer QuickSupport Windows rendszeren
Azonnali használatra: TeamViewer QuickSupportKis méretű és egyszerű ügyfélmodul, mely telepítés nélkül, közvetlenül futtatható és nem igényel rendszergazdai jogosultságokat - optimális megoldás azonnali támogatáshoz
Olvass és letöltés innen : [link]
De ez céges használatra nem ingyenes!
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek!
A gondom az a cégnél ahol dolgozom, hogy van 2 számítógép amiken fut 1-1 program amikre sokszor éjszaka is rá kell nézni. És jó lenne nem mindig ott ülni
Hogy lehetne megoldani egyszerűen hogy a gépeket a belső hálózatból is meg kívülről is el lehessen érni? Milyen programok jöhetnek szóba? Jó lenne valami egyszerű mert aki nézi ezeket a programokat hogy viselkednek nem éppen egy számítástechnikában jártas emberkeVárom az ötleteket
Több is jöhet ingyenes is és fizetős is szóba kerülhet!
Köszönöm szépen!
-
gaben1000
tag
Sziasztok
Azt szeretném megtudni, hogy Unicode karaktereket mivel tudom úgy megnyitni, hogy rendes betűként mutassa őket? Most csak pontokat mutat.
-
Jazz
veterán
Hogy tudom letölteni XP-re az mkvtoolnix-et?
Meg van...
-
Jazz
veterán
Tudtok valamilyen minél egyszerűbb, gyors mkv vágót?
-
-
szabeska
addikt
mp3 5.1 keveresere jetaudio a legjobb megoldas? vagy letezik mas? jol szol jetaudioval is, csak nem tetszik maga a lejatszo...
-
pvt.peter
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #24041 üzenetére
a mappában vannak fájlok, csak nem mindegyikre van hivatkozás, ezeket akartam volna "megtekinteni"
-
-
pvt.peter
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #24036 üzenetére
az a baj, hogy forbiddenelve (403) van a mappa...
-
-
artiny
őstag
Létezik olyan program amivel megtudjuk,hogy az elkuldott levelet el e olvasták már (gmail) ?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Tud vki olyan progit amivel weboldal tartalmát lehet letölteni?
Ez így túl egyszerűen hangzik, tehát jobban specifikálom
adott egy weblap, pl:
www.akarmi.hu/~akarki/download/2010
a 2010-es mappában vannak fájlok, *.pdf leginkább csak nincs rájuk hivatkozás, tehát csak simán felvannak oda töltve.Van-e olyan progi ami kilistázná én nekem és le is tudná tölteni a kívánt mappa tartalmát?
-
cigam
titán
Furi, merthogy dunát lehet velük rekeszteni...
-
Davs
tag
Hali!
Regi video kazettakat szeretnek digitalizalni, vettem is hozza egy USB-s convertert. MediaPlayerClassicon keresztul tudom is nezni a regi kazettakat a gepemen, viszon rogziteni szeretnem oket, majd DVDre kiegetni (csaladi videok). Milyen program valo erre? Google-ben csak screen capture jellegu programokat talaltam, de en azt akarom, hogy egyenesen a converter altal szolgaltatott kepet rogzitse. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #24030 üzenetére
tw flash playert használ, így nem tudom használni a tévén...
marad a logmein
-
Visormail
addikt
válasz
CoolBoy323 #24028 üzenetére
Persze a honlapjukon ott van legfelül a nyelvválasztás mellett webes bejelentkezés.
-
Visormail
addikt
válasz
CoolBoy323 #24025 üzenetére
teamviewer és logmein is ilyen távoli asztal program, mindkettőt lehet úgy használni hogy csak a távoli gépen kell futnia a programnak, csatlakozni hozzá pedig a honlapjukon bejelentkezve a böngészőn belül látva a másik gép asztalát.
Akkor megtaláltad magadtól is -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #24025 üzenetére
a LogMeIn volt a nyerő
-
CoolBoy323
nagyúr
olyan progi kellene nekem, amivel meg tudom osztani az asztalom képét online...
bepötyögnék egy címet, és látnám az asztalom...arra kellene, h a TVn (smartos ofc
) lássam a monitorom, mert nincs kábelem, és úgy akarnék dolgozni, mert azért csak jobb a nagyobb tvt nézni
köszönöm a segítséget
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #24021 üzenetére
Ha települt rendesen akkor nincs semmi gond, ha lett volna akadás kiírta volna és nem települ amíg végre nem hajtod amit kér. Szóval hagyd úgy ahogy van.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
sfdrakex #24014 üzenetére
Mondjuk szerintem minden telepítőben benne van,hogy"ajánlatos a futó alkalmazásokat bezárni,hogy a szükséges fájlokat a rendszer újraindítása nélkül is meg tudja frissíteni".
Erről eszembe jutott,hogy NOD 32-m van,4-es verzió,és megfrissítettem mellette a Malvarebyte's Anti Malvare-t,melynek a telepítője azt írta ki,hogy tiltsam le a vírusvédelmet a gépemen,és úgy telepítsem fel,DE én ezt nem tettem meg.
Viszont szó nélkül sikerült a Malvarebyte's-t feltelepíteni.Most vegyem le a Malvarebyte's-t,és telepítsem újra?
sfdrakex: oké,köszi a választ!
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Egyik barátom mondta, hogy régebben használt egy olyan progit, ami megkereste neki automatikusan a legoptimálisabb drivert, tehát nem a legfrissebbet, hanem azt, ami a legjobb, de sajna elfelejtette a nevét. Esetleg valaki nem tudja, melyik lehetett az?
Előre is köszönöm a segítséget -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #24010 üzenetére
Amelyik programot zavarja az szól érte és kiírja miket zárj be.
-
Kezdő vagyok
őstag
Köszi a válaszokat!
-
válasz
nem jelent gondot, ha nem böngészőbe épülő program.
-
válasz
Attól függ.
ha az installer bizergál bármit, amit a böngésző fog, akkor igen, egyébként nem
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Más topicban is kérdeztem már hasonlót:
egy program feltelepítése közben gond-e,ha mondjuk meg van nyitva a böngésző egy lapja(Mozilla Firefox),és mennek a letöltések is,és a Windows intéző is többször meg van nyitva? -
cigam
titán
-
w.miki
veterán
köszi, a program működik, de a két konvertáló link az nem
...esetleg... olyan program, amiben keresni is lehet, a youtube videokra, és a találatok közt mutatná, melyik, milyen audio minőségben lehet leszedni? -
w.miki
veterán
Youtube-ról zene letöltésre milyen programot/weboldalt ajánlanátok?
Az lenne a jó, ha MP3-ba tudná lementeni a zenéket, sőt... azt is kiírná, hogy az adott video alá milyen az audio tömörítés, majd alapba azzal a beállítással/bitrátával mentené le..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest