- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
AeSDé Team #31983 üzenetére
-
zone
őstag
válasz
havri1 #31953 üzenetére
https://www.google.com/search?q=gpu+cpu+system%20tray+taskbar
Aida64 beállítás
Core Temp beállítás - a bekeretezett felettit kell bekattintani -
zone
őstag
válasz
hardline #31891 üzenetére
MSI Afterburner és az Open Broadcaster Software ingyenes
Amit én mostanában használtam, az XSplit, egy 38 perces 720p felvétel 230MB lett flv formátumban (egy 1080p-s felvétel YouTube-ra feltöltve: [link]) -
zone
őstag
válasz
LonGleY #31858 üzenetére
AdwCleaner hasznos lehet egy gyengébb vírusirtó mellé.
-
zone
őstag
válasz
hviiick #31849 üzenetére
https://play.google.com/store/search?q=zongora
https://play.google.com/store/search?q=dobgép
Nem tudom, hogy mit reklámoz az ipad, de valakit megkérhetnél, hogy tanítson meg internetet használni.
-
zone
őstag
válasz
LeadZeppelin #31722 üzenetére
Lightworks, Blender, VirtualDub
-
zone
őstag
válasz
neil_mullen #31669 üzenetére
Pendrive boothoz Yumi vagy Sardu
-
zone
őstag
válasz
neil_mullen #31667 üzenetére
-
zone
őstag
válasz
maestro87 #31650 üzenetére
MorphoMouse magyar fejlesztés, részben ingyenes.
Felolvasni nem tud, ahhoz hasznád a Google vagy Bing fordítóját. Az élő OCR elég elszállt ötlet, amikor még a nagy felbontással szkennelt képeknél sem működik tökéletesen az algoritmus. -
-
zone
őstag
válasz
Rodzser Mór #31615 üzenetére
Link Monitor
a zöld gomb alatti Direct Download linkre kattints, ha nem akarod a cnet letöltőprogramját is letölteni -
zone
őstag
-
zone
őstag
válasz
Dluinet #31479 üzenetére
Ez nem tudom hogy jött ki neked... 10 MB másodpercenként az percenként 600 MB, 10 perc alatt az már kb. 5.86 GB. 4,4 GB ezzel a sebességgel 7 és fél perc alatt letölthető.
Megvan, gondolom a 10MB/s sebesség helyett 10 Mbit/s-t láttál valamiért, az pedig jóval lassabb, 1,25 MB/s
-
zone
őstag
válasz
maestro87 #31417 üzenetére
Nem értem, miért foglalkozol ilyen felesleges dologgal. Én a napom nagy részét gép előtt töltöm, és jó, ha összesen 5-10 percet látom a hátteret.
De ha annyira akarod, hogy váltakozzon, tölts le pár háttérkép csomagot, 1000 db kép alig lehet több, mint 6-800 Mb és a Windows váltogathatja ezeket a megadott mappából. -
zone
őstag
válasz
ViZion #31276 üzenetére
Ha céges laptop és annyira bizalmas fájlok vannak rajta, a biztonságról a céges rendszergazdának kellene gondoskodnia. Ebben az esetben még a gyereknek sem lenne szabad odaadni.
A vendég vagy általános jogú fiókból nem érhetőek el a többi jelszóval védett felhasználó dokumentumai, ha azok a c:\users\felhasználónév alatti mappákban vannak. De ezt egy hozzáértő elég könnyen megkerülheti, így marad a titkosítás.Követésre a Prey alkalmas, mindenféle eszközre feltelepíthető.
-
zone
őstag
AutoHotkey - makrót állíthatsz bármilyen billentyűkombinációra
-
zone
őstag
válasz
George7823 #31174 üzenetére
-
zone
őstag
válasz
George7823 #31171 üzenetére
Pedig most, hogy nem jön rá több frissítés, ideje lenne.
-
zone
őstag
válasz
George7823 #31167 üzenetére
Pár perc alatt lehet ilyet [link]
Ezek sima mappák, csak az ikonok lettek lecserélve. -
zone
őstag
válasz
Teko001 #31086 üzenetére
Start menübe beírod: "hang" és elindítod. A felvétel fülön belül az üres részen jobb klikk - letiltott eszközök megjelenítése. Ha szerencséd van, megjelenik a Stereo Mix, ami a felvevő programban választható lesz.
Ha nem, az vagy azért van, mert a Windows egy általános drivert telepített, vagy a hangkártya nem támogatja. Keresd meg a hivatalos driverét a hangkártyának és telepítsd újra kézzel.
-
zone
őstag
válasz
Kezdő vagyok #31064 üzenetére
Azért találták ki, mert régen kevesebb memória volt a gépekben és lassabb csatolófelületek voltak.
Hacsak nem dolgozol óriás méretű fájlokkal, nincs értelme a töredezettségmentesítésnek, bár akkor sem valószínű, hogy néhány tizedmásodpercnyi különbséget észrevennél. -
zone
őstag
válasz
Istyu74 #30912 üzenetére
Akkor egyszerűbben, az indítás:
- létrehozol egy üres txt fájlt, pl. jatek1.txt, megnyitod
- bemásolod a fenti 3 sort
- a két start utáni részt átírod, hogy a két programodra mutasson (ha van szóköz az elérési útvonalban, akkor idézőjelbe kell tenni, pl. c:\"Program Files (x86)\Steam\Steam.exe")
- elmented, utána a txt kiterjesztést átírod bat-ra
- ha ezt a jatek1.bat fájlt elindítod, a beleírt összes programot elindítja -
zone
őstag
válasz
Istyu74 #30908 üzenetére
Az egyszerre indítást egyszerűen meg lehet oldani egy batch fájllal:
start c:\egyik.exe
start c:\masik.exe
exitA leállítást szerintem egy vbscript meg tudná oldani, de ahhoz sajnos nem értek.
Az előző batch-be kellene egy harmadik sor, ami a scriptet indítja, ami 1-2 percenként figyeli, hogy fut az egyik.exe, ha nem, bezárja a másik.exe-t. -
zone
őstag
válasz
Thunderzolee #30812 üzenetére
-
zone
őstag
válasz
littleNorbi #30644 üzenetére
-
zone
őstag
válasz
LonGleY #30663 üzenetére
8.1-et használok kb. fél éve, a modern felülettel telepítés óta nem találkoztam. Asztalra bootol és a Start8 nevű programot használom a megszokott Start menühöz. MS fiók nem kötelező, Aero átlátszósága nem hiányzik (a tálca egyébként átlátszó).
Előnye, hogy nem kell külön telepíteni pdf olvasót és virtuális meghajtót, a feladatkezelő fejlettebb, kisebb a gépigénye, bár ez nálam nem volt lényeges. Teljesen úgy használom, mint korábban a Win7-et, de a modern UI bejöhet a kevésbé hozzáértőknek az egyszerűsége miatt.
-
zone
őstag
válasz
w.miki #30583 üzenetére
Rosszul gondoltad, a java legtöbb esetben felesleges.
A kalapácshoz add át gratulációmat, biztosan nem volt a környéken egy rászoruló család, aki tudta volna használni tanulásra.(#30584) aclandiae
Thunderbird -
zone
őstag
válasz
Rodzser Mór #30320 üzenetére
RocketDock, hozzá egy docklet
-
zone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Microsoft Excel topic
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest