Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sunahunter
senior tag
Olyan program létezik, amivel a RAM kivétele nélkül le tudom tiltani az egyik modult?
Biosban nincs opció hozzá. -
sunahunter
senior tag
Webes gmailon meg lehet oldani, hogy semmit se spammeljen szerintetek?
Kva kellemetlen, hogy levelezőprogramot használok, és pop3 alatt a spamokat nem tölti le, mindig be kell lépnem a neten is, hátha valamit ok nélkül spambe rakott. -
sunahunter
senior tag
válasz
McKane
üzenetére
Jelenleg a legjobb. Mindent tud. Jelszót ment, vágólapot figyel, kicsomagol, stbstb. Youtube-nál vagy 10 féle formátumból választhatsz, melyikben akarod lementeni. Mindenhol fut, mivel java alapú.
Mondjuk a fájlmegosztó szerverek elleni intenzív és eredményes harcok miatt egyre keveseb létjogosultsága marad.
De amire neked kell, a sima Opera böngésző is megoldás. Mindent tud az is amit kérdeztél.
-
sunahunter
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Termeszetesen ugy van beallitva. Miutan ismet beallitom, az aktualis gepre leszedi az osszeset amit egyszer mar letoltott azt is. De kilepek, mentem a beallitast, es masik gepen szinten nem jonnek le.
-
sunahunter
senior tag
Nem tudom hova irjam eme gondomat:
Hogy tudom beallitani a gmailt ugy, hogy pop3 alatt tobb geprol nezve (winmail, outlook, stb) minden gep letoltse a bejovo leveleket? Mert ha az egyiken megnezem, a tobbi mar azt az uzenetet nem tolti le...
Plesae.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest