- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
A 7zip ből melyik verziót érdemes használni? Nekem még a 9.20 as van.
-
cigam
titán
válasz
tigerscorpio #26083 üzenetére
Én még figyelmedbe ajánlom az alábbi bill. kombókat is:
- ALT+PRNTSCRN -csak az kijelölt ablakot menti vágólapra
- BALSHIFT+ALT+PRNTSCRN- ugyanaz, csak bekapcsolja a "magas kontraszt" módot. -
zone
őstag
válasz
PicPick sokat tud és otthoni használatra ingyenes.
(#26085) LonGleY
A Performance Monitorban az nem tetszett, hogy nem feltűnő a kiugró érték a grafikon megjelenítés miatt, a CUIT-nál meg az, ha feltűnően villog. -
LonGleY
veterán
válasz
Prtscrn + IrfanView.
A Paint-et (nameg a beépített képnézegetőt) felejtsétek már el! Ocsmány férgek.
Az IrfanView-t viccen kívül ajánlom. Felpattintod vele a képet (vagy ctrl+v paranccsal bemásolod a vágólap tartalmát), és egy laza egérhúzással kijelölöd a kívánt területet (nem kell külön eszköztárból választgatni). Utána nyomsz neki egy kivágást (ctrl+y), és S betűvel mented valahova normális jpg-ben, vagy még inkább png-ben.
Egyébként én WinSnap-et használok, úgy van beállítva, hogy csak az aktív ablaktartalmat menti, ráadásul rendesen körbevágva, árnyékolva, átlátszóságot kezelő PNG formátumban (sok programról / szöveges tartalomról csinálok screenshotot, ahol a png előnye igencsak megmutatkozik). De fizetős / kacsintós.
A másik, ami ígéretes: Greenshot. Ez ingyenes, és szintén tud ablak körbevágást (bár még sok-sok próbaverzióval ezelőtt volt benne még pixelhiba, amit jeleztem a fejlesztőnek). :] Talán azóta ablakgörgetős screenshotot is tud, nem vagyok benne biztos. Mindenesetre nagytudású, fasza darab.
#26082 olivera88: Bármilyen képszerkesztő. Kiretusálod, és hasonló fonttal újra rányomod a feliratot. Erre jók: Paint.NET (nem Paint!), GIMP vagy Photoshop - ezek elég precízek. A képlink pedig nem jó.
-
Delta×
senior tag
Mit jelent az ha egy programot elindítanék de ezt írja ki : User privileges insufficient to start low level driver.
valaki tud segíteni ?
-
tigerscorpio
aktív tag
-
olivera88
veterán
Olyan egyszerű programot keresek amivel szöveget lehet átszerkeszteni. Ezen a képen szeretném átirni szöveget Magyarra [link]
-
zone
őstag
válasz
LonGleY #26074 üzenetére
Pedig a CUIT pont olyan, amilyet először kerestél:
- trayben fut
- kis méretű, portable
- egyszerre több magot mutat
- nem grafikont rajzol, hanem oszlopot
- az alapja átlátszó, bár nem lehet állítani, csak a magokhoz tartozó színeketAnnyi, hogy nem árnyékolt dizájnos, de ez nem igazán feltűnő ilyen kis méretben.
-
pit stop
addikt
Van olyan program droidra ami gyári hívásnaplóból véletlen törölt számot valahogy vissza tudja varázsolni?
-
LonGleY
veterán
Még egyet mondjatok nekem kérlek: laptopon mobilnet wifin keresztüli továbbosztásra kellene prog.
A Connectify egyszer tán működött pár percig, de annyira felidegesített a szarságaival (fizetős verzió erőltetése, az addigi beállított profil eltüntetése), hogy inkább atlernatíva után néznék.
-
LonGleY
veterán
Köszi mindenkinek! :]
A CUIT túlzottan puritán, a System Explorer kicsit túllövés, az ikonja egyiknek se tetszik. Úgy tűnik eddig a befutó a Hexagora féle Performance Monitor. Szimpatikus dolgokat csinálnak.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
olivera88 #26071 üzenetére
Nem jó a http://systemexplorer.net/ ???????????????
-
cigam
titán
válasz
tigerscorpio #26068 üzenetére
Sőt, ha yami,sardu,vagy xboot-ot használsz 1 pendrive-on elfér mind1ik. Induláskor csak ki kell jelölni az aktuális kedvencedet.
-
Panthera
őstag
UP!
...szét tudja vágni egy pdf dokumentum oldalait? 2 álló oldal van 1 fekvő lapon, ezt kellene szétdobni normál tördelésűre; tehát 1 álló oldal legyen 1 lapon. Az oldalbeállítás az tök mindegy, tableten szeretném használni, a könnyű görgethetőség lenne a lényeg.
-
cigam
titán
válasz
tigerscorpio #26061 üzenetére
-
LonGleY
veterán
válasz
tigerscorpio #26061 üzenetére
Nincs ötletem, esetleg kiindulópontként még ez.
-
LonGleY
veterán
válasz
tigerscorpio #26059 üzenetére
Attól függ mire / milyen részletességű infóhalmaz kinyerésére kell. Ramtesztelni, adatvisszanyerni, particionálni Ubuntu telepítő CD vagy Parted Magic.
Ha bármi egyébre, akkor ebben a listában egész biztosan benne lesz a megoldás. :] Ami nincs benne - ahogy nézem -, azok az alapvetően nem bootolható formában létező programok által készített lemezek (pl. Acronis, Macrium Reflect stb.).
-
LonGleY
veterán
válasz
olivera88 #26057 üzenetére
A Core Temp-ben be lehet állítani CPU load-ot, de a hőmérsékletet nem tünteti el. Viszont nagyon gyorsan indul, és már átlátszó az ikonja - nem hányok a sarokba. Közelítünk, közelítünk..
Már csak kioffolható hőmérő és blokk-szerű (nem szöveges-számos) kijelzés kéne a CPU load-ra. :]
Ahogy nézem, aktív dev. alatt van, így lesz belőle végleges 1.0 is egyszercsak. Követni fogom, kösz a tippet! Persze jöhet még.. :]
-
LonGleY
veterán
System trayben csücsülő CPU teljesítmény kijelzőt keresek.
Nem kell logolnia, nem kell hőmérséklet kijelzés, viszont jó, ha állítható, hogy ne csak egy blokk magasodjon, hanem akár több is, attól függően, hogy hány mag van a CPU-ban. Előny, ha portable, és önmaga keveset eszik, meg normális grafikailag is: pl. normálisan kezeli az ikon átlátszóságát, nem egy csotrogány színezett négyzeten csücsül.
Érdekes, hogy a Cacheman erre való rendszerikonján kívül eddig nem találtam normálisat e funkcióra. Annál egy katt volt a memóriakihasználtságra váltás stb. Tökéletes system resource monitoring, több nem is kell. Csak maga a program időközben elvesztette az értelmét, de még a stabilitását is.
-
Delta×
senior tag
Hello
Remélem tud valaki segíteni !!
Na szóval ahhoz szeretnék segítséget kérni hogy a windows-on belül van e valahol valami olyan lehetőség hogy a gamepad-on egyes gombokat beállítóm például a nyilakra illetve enterre, vagy valami makró program
Játék menükben ugyanis nem működika joy-om :/ nem vagyok lusta ember de irritáló 2-3 perces körök után odamenni a géphez hogy megnyomjam a következő meccs gombot -
-
depp87
csendes tag
Üdv. Kolibri Os.
Tud valaki, valamit róla ? Érdemes kipróbálni?
-
Panthera
őstag
...szét tudja vágni egy pdf dokumentum oldalait? 2 álló oldal van 1 fekvő lapon, ezt kellene szétdobni normál tördelésűre; tehát 1 álló oldal legyen 1 lapon. Az oldalbeállítás az tök mindegy, tableten szeretném használni, a könnyű görgethetőség lenne a lényeg.
-
olivera88
veterán
Az openoffice és libreoffice közül melyiket érdemesebb használni?
-
kispx
addikt
válasz
Rodzser Mór #26036 üzenetére
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
PDF fájlokat milyen programmal lehet összefűzni 1 pdf fájllá? Lehetőleg ingyenes progi kéne.
Illetve olyan funkció is kéne, ami jpg fájlokból csinál pdf-et, de itt is fontos lenne az összefűzés lehetősége, több darab jpg képből 1 pdf-et csinálni. -
cigam
titán
válasz
func93 #26032 üzenetére
hdsentinel(teljes teszt),memtest(nem csak 1 menet, hanem sok (én legalább24órát futtatom, és akkor talán nem a memcsi a rossz),...
Fizikai szemrevételezés (púpos, kifolyt kondik)De a bizonytalan forrásból beszerzett rendszer miatt is lehet, vagy nem a gyártó által ajánlott (tuningolt)driver, de maga a gép tuningja is okozhat váratlan pillanatokat.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nékem olyan programot mondani ami csinál nekem egy teljes rendszerdiagnosztikát? Valami nem jó szerintem a gépbe de nem tudok rájönni mi. Tudom írhatnék az egyes fórumokba, de hátha kihozná.
-
patex1983
őstag
válasz
AMD Power #26030 üzenetére
Foobar2000, ami egy nagyon jó lejátszó is egyben
-
AMD Power
titán
Köszönöm szépen!
Megnézem őket.
-
AMD Power
titán
Nekem valami jó flac converter kéne ami flac-ből csinál MP3-t.
Ötletek?
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88 #26022 üzenetére
Na azt hiszem sikerült találni egy megfelelőt. Iconcool editor a neve
djnyakesz
Véletlen ráakadtam egy olyan progira ami neked kell.Program Protector
-
cigam
titán
Inkább onéine térképet keresek. De program is érdekel.. A feladat az, hogy megadok egy településtt (pl. veszprém), és egy adott km-t. A feladat az lenne, hogy felsorolja a megadott távolságra levő helységek listáját. +- pár km.
-
olivera88
veterán
Valami ingyenes normális ikonszerkesztő progit keresek, weblapunkhoz szeretnék ikont készíteni.
-
nap
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel egy videón meg lehet jelölni pontokat vagy területeket, majd ezeket egy külön videóba le lehet menteni.
-
dokee78
félisten
válasz
olivera88 #26009 üzenetére
Ne verd a fejed a téglába.
Fenn volt eddig is a Freemake terméke,viszont feliratotozott videót nem felirattal tölti le.
Max ha bele van égetve a videóba.Viszont találtam megoldást ha valaki keresné.
Letölti a videót bármelyik Downloaderrel,mad külön a feliratot .srt ként.
Itt a cikk! -
PHM
addikt
Üdv!
Olyan programra lenne szükségem, ami bootolhatóvá teszi a pendrive-ot.
Egy WXP telepítőt szeretnék csinálni.
Előre is köszönöm. -
törölt tag
Olyan programot ismertek Win7-re, ami a taskbar-ban jelzi ki a gép paramétereit? lan sebesség, cpu órajel, cpu hőfok, terhelés, memória, hdd aktivitás, stb.
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Dluinet #26007 üzenetére
Nem feltétlenül biztos hogy egy dologról beszélünk! Nekem olyan progi kell ami a Firefox.exe elindulásakor kér egy jelszót ahhoz, hogy elindítsa egyáltalán a programot?
Tehát böngészni csak akkor tudjon valaki ha beírja a jelszót hozzá!
(persze IE-ben meg ilyenekben tudna böngészni, csak firefoxban nem).Erre jó a mesterjelszó? Szerintem nem
-
dokee78
félisten
Milyen programmal tudok feliratozott videót letölteni a Youtuberól?
Az is elég,ha valakinek megvan ez a videó letöltve és kapok egy linket hozzá.
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan progi vagy add-on ami a mozilla indításakor jelszót kér a mozilla használatához? tehát maga a program ne működjön, csak egy X jelszó megadása után?
Köszi
-
válasz
Fire/SOUL/CD #26003 üzenetére
tanultam adatbáziskezelést. középiskolában. 7 éve
pont annyi is maradt meg belőle...az SQL-es webalapú megoldás lenne a legjobb, mert azt bármin el tudom érni plusz célszoftver nélkül, de azt látom már, hogy nem lesz 2 kattintásos megoldás.
-
-
ettől féltem.
a mostani frontend is homemade, de még a cég valamelyik előző rendszergazdája maszekolta össze, de nem sikerült túl használhatóra (3 külön keresés eredményének kézi összehasonlítása kell, mire kiderítem, hogy pl egy adott program egy adott kóddal kinek a gépére lett telepítve)
a baj, hogy én nem értek a programozáshoz, más meg nem fog ezzel foglalkozni, mert másnak nem kell ezzel dolgoznia.
ott tartok, hogy az adatbázis-fájlt egy notepadban megnyitva előbb találok meg dolgokat, mint a webfelületen keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Arch Linux
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest