- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
válasz
Gebriel #23696 üzenetére
Gabriel: van olyan eset, hogy linux látja és win nem, nekem félig hibás pendrive-al volt ilyen, ugyhogy a live ubuntut mindenképp indítsd el mondjuk pendriveról, és Disk Utility-ben nézd meg, hogy látható-e.
Ha nagyon fontos adatok voltak rajta akkor meg kürték leszedik róla az anyagot. -
Csakénvagyok
őstag
válasz
Gebriel #23696 üzenetére
Akkor főleg ajánlott neked az Ubuntu.
Meglehet még meg is tetszik. Egyszerű és UNetbottinal egyszerűen is készíthetsz indítólemezt. Újraidítás előtt ne feledd átállítani a BIOS bootsorrendjét hogy elsőként USBről induljon.Bármely USBs memóriakártya megfelel, amin van legalább 800 MB szabad hely.
(#23697) cigam Hát ha HW hiba akkor valószínűleg kuka
szerk2: Viszont ha csupán írás közben lett kihúzva, attól még láthatja egy másik OPrendszer
(#23699) Gebriel : Igen, ebből kiderül hogy nem látja a windows. Ettől egy másik OPrendszer nyugodtan láthatja.
-
cigam
titán
válasz
Csakénvagyok #23695 üzenetére
Ha még a lemezkezelővel se látja, sanszos a HW-es hiba. Ekkor hogyan látná másik oprendszer?
-
Gebriel
veterán
válasz
Csakénvagyok #23695 üzenetére
Egy sima mezei felhasználói user vagyok....
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Gebriel #23689 üzenetére
Bootolj be egy linuxos indítólemezről. Például UNetbottinal könnyedén készíthetsz USB indítólemezt valamelyik linuxos (pl Ubuntu) disztróval, amivel láthatod a merevlemezt. Majd készíthetsz mentést a fontos fájlokról, végül particionálhatod, formázhatod, vagy akár helyre is hozhatod ha sérült szektorok vannak.
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
tudnátok mondani egy olyan progit amivel a zenéknek és a videóknak felbírom javítani a hangját ?előre is köszi !
-
Gebriel
veterán
válasz
Csakénvagyok #23688 üzenetére
Oké, de mit érek azzal a progival, ha nem látja a külső vinyot?
-
Gebriel
veterán
Hy all!
Keresnék valamilyen olyan programot amivel, vissza tudnám hozni a külső vinyómat, hogy a gépem lássa.
Thx -
Ilyen All in One optimalizálokat nem kedvelek, de ami tényleg jó (és nem utolsósorban ingyenes) az a Wise Care 365 Free
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #23677 üzenetére
Most kipróbáltam, a stop gombot registry scan közben. Ezt tényleg nem szreti, de a feladatkezelőből simán kilőhető volt.
Amúgy teszi a dolgát. Nekem inkább az tünt fel, hogy szeret molyolni. Magyarul lasú, de lehet hogy csak alapos?
-
-
Gabesz87
veterán
Keresek vmi keylogger progit, ami rögzíti a bill.leütést, és csendben működik ill. a naplófájlt mailben el tudja küldeni. Ismer vkt ilyet? Ardamax Keylogger 3.9-el probálkoztam, de az e-mail küldés nem nagyon akart sikeredni.
-
válasz
HollyBoni #23674 üzenetére
Ha Linux alapú az ISO, akkor a cigam által ajánlott szoftver, ha esetleg WinPE, akkor meg UltraISO például (a trial változata max 300 MB-os ISO-t enged írni, de lehet az is elég)
cigam
Megnéztem eme csodát, csak 3x sikerült leakasztani a gépet vele.
(Pl registry scan-t megszakítottam, az amúgy erre a célra szolgáló Stop Scan gombbal, melynek következtében az értesítési területen némely ikon eltünt meg visszajött, a progit nem lehetett bezárni egyáltalán semmivel, gép restart) -
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Kéne egy program, amivel bootolható iso-t tudok írni pendrive-ra. Próbáltam már két progit is, de egyik sem volt jó.
-
cigam
titán
válasz
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ #23655 üzenetére
Pont ma ingyenesen elérhető a PCshower2012
-
Temerti
tag
válasz
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ #23655 üzenetére
Takarításhoz esetleg a Glary Utilities-t tudom ajánlani, van benne registry defrag is.
-
EczkE
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
zone
őstag
Gmail Notifier Plus, magyarul is tud
-
EczkE
veterán
Üdv!
Van olyan program/alkalmazás amelyet az asztalra kitéve jelzi, ha gmailra jön levelem?
-
legiaap
félisten
Hali,
Megfordult a fejemben, hogy be kéne újítanom mobilnetet, de mivel ott limit van az adatforgalomra ezért kérdem:
Melyik az a böngésző, amit használva kevesebb adatforgalmat generál?
(Ha egyáltalán van ilyen) -
Predator2
addikt
Hello
Olyan programot keresek amivel bármikor ki/be tudom kapcsolni a netet szoftveresen anélkül h a hálókábelt kellene kicibálnom a gépből. Akár 20 percre akár egy órára. Nekem olyan is tökéletes amit nekem kell ki illetve be is kapcsolni.
THX
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani nekem egy töredezettségmentesítőt, ami teljesen optimizálja a fájlokat és 100%-osan tudja defragmentelni is?
Valami all in one takarító program is kéne amiben benne van a registry defrag, cleaner és társai. [Külön is jöhet] -
scope2007
addikt
szevasztok!
valaki tudna ajánlani egy ingyenes DVD.iso rippelő programot?
van pár második vh-s dokfilmem DVDn már feltettem gépre őket iso-ba
ezeket szeretném konvertálni avc avi-ba, vagy mkv-ba.
amit próbáltam eddig progikat azok nem az egész video_ts mappát akarják lekonvertálni egy filmbe hanem chapterenként külön csinálnák.. van hogy 1perces részt is külön tenni.
van valami bevált program, ami az egészet átkonvertálja egy normális fájlá? -
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan programot, ami mozgást érzékelve bekapcsolja a webkamerát és rögzíti az eseményeket, esetleg riasztó hangot játszik le a hangfalakon.?
win7 64bit-re kellene, lehetőleg ingyenes.köszi
-
cigam
titán
válasz
daninet #23646 üzenetére
Ez elég fura, hiszen a tclock oldalán is egy 64bites verzióról van fotó, és a GYIK első bejegyzése:
Q. Will T-Clock run on my version of Windows?
A. Most likely yes, T-Clock will run on Windows 2000 and both the 32 & 64 bit editions of Windows XP/Vista/7Amúgy a "szerencsétlen hiba" helyett egy pontos hibaüzenetet írtál volna, tán még segíteni is tudnánk.
-
daninet
veterán
Üdv!
Mivel a windowsban egy annyira egyszerű dolog sincs, hogy a másodperceket mutassa az óra a tálcán, keresek egy programot ami kiváltja a lenti órát teljesen. Van egy super alarm clock nevű ami a helyére férkőzik, de az Vista óta nem támogatott és win7-en nem működik.
Szóval bármi megoldás érdekelne ahol az óra helyén egy másik program mutatni tudja a másodperceket is. Valahogy így: -
zone
őstag
válasz
alitak #23640 üzenetére
Ha ingyenes kell, akkor több programból összeállíthatod.
Spiceworks - scanneli a megadott tartományt, figyeli a HDD méretet, Windows hibajelentéseket, telepített programokat és licenceket.
De a Lansweeper is jó lehet.
Távoli elérésre ott a Teamviewer vagy Logmein, esetleg az iTalc (ez csak helyi). -
alitak
senior tag
Windowsok egymás hegyén hátán, de embertelen régi verziók is, két linux, de azokkal nincs gond.
AIDA dolgot néztem én is, próbáltad/használtad már ilyen célra? Van értelme, vagy akkor már inkább egy Windows Server 2008, vagy majd a 2012 ha addig tolódik a dolog?
Pénzben nyilván a Windows jóval többe kerül, meg vas is kell alá, egyelőre csak helyzetfelmérés van. -
Visormail
addikt
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
nagyobb géppark (cca. 40 gép) felügyeletére milyen programot tudtok ajánlani? Hardver, szoftver áttekintés egy helyről, távoli hozzáférés, irányítás, amikre szükség lehet.
Üdv: Atis
-
sfdrakex
nagyúr
A legújabbat Lite-ot próbáltad már?
-
fefe5
csendes tag
Sziasztok !
Virtuális meghajtó progit keresnék Win8 alá.
Idáig a 7-es alatt a Daemon Tools 4356-0091 használtam,de ez nem akar felmenni a win8-ra és az előző verziók sem.
Tudtok valami ötletet adni? -
brd
nagyúr
válasz
Feanor1031 #23621 üzenetére
Beállítod úgy az ATI Tray Tools-t, ahogy a képeken látod (a pirossal aláhúzottat is pipáld ki). Az utolsó képen választhatsz az ATI Tray Tools által látott hőmérsékletekből, hogy mit jelenítsen meg, továbbá alul beklattyolod a "Use FlashOSD Plugin"-t és kiválasztod az "OSD Moterboard Sensors"-t aztán a Configure gombot megnyomva ki kell tudnod választani az elindított SpeedFan-t, és ott az általa látott tetszőleges hőmérsékletek közül választhatsz. Így a 3D-s képeken az ATT a beállított értékeket feltünteti a beállított sarokban.
-
brd
nagyúr
válasz
Feanor1031 #23619 üzenetére
ATI Tray Tools (On Screen Display és FlashOSD plugin)+SpeedFan.
-
Feanor1031
tag
Sziasztok!
Kerestem, sőt találtam is erre választ, de elég régiek voltak, úgyhogy felteszem újra:
Tudtok olyan programot, ami játék közben kiírná a hőmérsékleteket? Kisebb túlmelegedési problémáim akadtak, most szeretném figyelgetni, hogy mi történik.
Előre is köszönöm! -
Memora
senior tag
Sziasztok, keresek egy olyan programot, ami a DVD-re kiírt adatokat összehasonlítja azzal, ami a hdd-n van (amit kiírtam a lemezre), tudna valaki segíteni találni ilyen progit?
Az a problémám, hogy teleírtam egy DVD-t kis fájlokkal, és a nero adatellenőrzésnél hibát jelzett, de én arra lennék kíváncsi, hogy pontosan melyik adat lett hibásan kiírva, ehez kellene egy program, ami összehasonlítja a felírt adatot a vinyón lévővel. Régen voltak ilyenek, de már nem emlékszem a nevére egyiknek sem. -
soundsthu
csendes tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem van, hogy ismer-e valaki olyan progit, amivel a mobiltelefon kameráját lehet PC-n keresztül webkameraként használni?
Köszi a választ,
üdv! -
McKane
senior tag
van webkamerám,de nincsen hozzá program amellyel képet,vagy videót lehetne rögzíteni.. ( Driver van a CD-n,ilyen program azonban nincs )
valaki tudna linkelni/program nevet mondani ?
/lehetőleg ingyenes legyen/ -
chungee
addikt
Estét Guruk!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy milyen programmal tudom azonos hangerőre állítani az mp3-kat
Valami egyszerű progit ajánljatok. Köszi.
-
Repsol600
addikt
Üdv!
Van olyan progi, amivel az alaplapra kötött ventiket le lehet teljesen kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest