Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
terencehill
tag
hi!
olyan progit keresek ami egy mappán belül kilistázná a fájlokat amiből 2 vagy több van
köszi -
Visormail
addikt
válasz
andorra
üzenetére
Sajnos ez nem csak a programtól függ, hanem a tőled letöltő internetétől és a kettőtök közti távolság, hálózat minősége is meghatározza ezért a többi programmal se valószínű hogy ki tudod használni a teljes sebességet. Az én gépemről melóhelyre a Quick ‘n Easy FTP Server-el tudtam leggyorsabban letölteni, viszont egy ismerősöm a teamviewerrel tudott gyorsabban letölteni rólam, teljesen környezetfüggő.
-
Winner_hun
félisten
-
andorra
őstag
Ajánljataok légyszíves programot, lehet FTP szerver is, amivel a teljes feltöltési sávszélemmel lehetne tőlem letölteni. A Filezillát próbáltam, de egyrészt alapból alig hagyja magát elérni win7 tűzfalon keresztül, másrészt megfelezte a sávszélemet.
-
Visormail
addikt
válasz
civil3d
üzenetére
Van total commandered? Egy mappára rakod a fájlokat és kijelölöd, utána fájl/csoportos átnevezés. A kiterjesztés mezőbe beírod az swf-et és indítás gomb.
Boogie33: nagyon úgy tűnik hogy nincs jobb a speedfan-nál. Egyébként a fordulatszámokat én aida+rainmeter párossal raktam ki az asztalra, mivel eleve használom mindkettőt amúgy is.
-
Boogie33
senior tag
Hali. A Spedfan-nál nincs valami jobb progi szoftveres venti szabályozásra ? Esetleg olyan ami asztalon kirakja a fordulatokat. ( De ez nem feltétel )
Köszi. -
civil3d
csendes tag
válasz
Visormail
üzenetére
Köszönöm a sok segítséget nektek.
Szóval itt járok.A chrome kiterjesztés nélküli filéi az bizony swf nekem ez csak most jutott el a tudatomig.Találtam egy progit aminek a neve:E.M. Magic Swf2Avi.Nekem bejött tudja konvertálni.De szerintem nem kell mert a lejátszója kezeli az swf et lehet tekerni ide oda
juppé.De csak úgy ha átírod a kiterjesztést swf-é.Nagyából ennyi.Kérlek nézzétek el amatőrségemet de én ezekre csak most jöttem rá.Köszi még egyszer a segítséget.Még egy kérdés mert egy kérdés mindig lesz
.Szóval van e arra mód hogy ne egyenként nevezzem át a kiterjesztéseket hanem egyszerre többet is? -
civil3d
csendes tag
Sziasztok!
Csak érdekességképpen már ha valakit érdekel
.A (#22784) problémámra ezt a megoldást találták nekem ami hellyel közel működik is.Mivel én nem találtam olyan programot ami videót szedne le a konkrét oldalról, amiket ajánlottatok azok jó kis programok de erről az oldalról egyik sem tudott leszedni vagy inkább nekem nem ment.Kaptam egy tippet hogy keressem meg a böngészőbe, én chromet használok.És láss csodát ott volt igaz kiterjesztés nélkül de ott volt amit sima media playre classic-cal simán meg is tudok nézni, csak nem tudok bele tekerni, leállítani tudom de tekerni nem.Kérdés létezik e olyan program amivel ezt áttudom konvertálni ezt a számomra neve sincs kiterjesztést? -
róland
veterán
Valami üzenőfüzet, határidőnapló program - inkább webes alkalmazás - kellene céges környezetbe.
Elvárások:
- a felhasználók tudjanak feladatokat felvenni,
- a felvett feladatok kommentelhetők legyenek,
- a le nem zárt feladatok folyamatosan láthatóak legyenek,
- a lezárt feladatok visszakereshetőek legyenek.Jelenleg a TrellisDesk hibajegykezelőt próbáljuk, de a kollégáknak nagyon bonyolult a felület. (Egyszerű felhasználónak nincsenek jogosultságai, dupla bejelentkezést igényel az "emelt jogosultsági szint", emelet jogosultsági szinten áttekinthetetlen a kezelőpanel.)
-
civil3d
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ismertek olyan progit ami videót tölt le és nem videómegosztókról.Van egy két napos hozzáférésem egy oldalhoz ahol progikról vannak oktató videók de csak online ezeket szeretném én lementeni.A legegyszerűbb ha felveszem de az rengeteg idő és lejár a hozzáférésem hátha lenne valami okosság csak én nem ismerem.Köszönöm a segítséget előre is. -
w.miki
veterán
letöltöttem a TOR browser-t (portable FF12-vel), jónak is tűnik, de...
FLASH-t hogyan tudok vele lejátszani?
(a manual alapján úgy láttam, sehogy) -
artiny
őstag
Létezik olyan progi.....amivel:
Olyan pdf documentum amiben nem tudom kijelölni a szöveget, valahogy fellehetne oldani ez alól?Nem scannelt szöveg hanem LaTex,MikTexel írsz szöveg lehet.
-
petszol
tag
Sziasztok.
Tudtok valami IP változtató programot?
Hidemyip-re is gondolok amihez van véglegesítő kiegészítő.
-
McKane
senior tag
-
-Mike-
addikt
Melyik programmal tudok egy videóból kivágni egy rövidebb részt a legegyszerűbb módon?
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A Miranda IM csak csetelésre jó, másra is, pl-IRC-re is? Vagy IRC-re használjak valami mást? Például mIRC-et?
BTW! A mIRC a legjobb IRC kliens? -
G.I.JOE
senior tag
Hali!
Tudtok olyan progit, amit cd-re mp3-ak mellé kiírva bejön playlisttel és lehet játszani a zenéket. Foobar portable-lel próbáltam, de amint iso-t csináltam belőle "Could not access profile folder"-rel el sem indult. Gondolom abszolút útvonalon keresi a cuccot, az meg már nem jó. Ötlet?
-
laszlo168
senior tag
Ulead video
tud 5.1-et, de nem olyan mint egy eleve 5.1-es film
-
Visormail
addikt
Mármint hogy sztereo aviból csinál 5.1et? Mert az ugye valós 5.1 nem lesz. A handbrake-el lehet úgy látom, divx-em egy db sincs mert minden avim xvid, de ha megnyitok egy sztereo filmet akkor kimenetnél választhatok: mono/stereo/dolby surround/dolby prologic II és ha mp3 helyett mondjuk ac3 codecet akkor van még 6-channel discrete.
-
kyle_
tag
Sziasztok!
Létezik olyan progi, ami divxből divx-et csinál, viszont 5.1-es hangzással?
köszönöm előre is
-
Stitch
őstag
Létezik arra megoldás, szoftver hogy mondjuk 10 darab 2-5 perces videófájlt (avi, mkv, stb.) menübe rendezve összekalapálná, majd azt egy hagyományos videófájlként (tehát nem DVD) le tudnám játszani mondjuk egy TV media playerével vagy PC-s videónézővel?
-
randras
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Helló! Hát rövidúton eltűntél...

Úgy néz ki, beválik az EaseUS, de kipróbálom, kösz!

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Esetleg még ezek közül valamelyik:
[link]
Pl. ezt a Beyond Compare-t is érdemes lehet kipróbálni.
Vagy a már említett UltraCompare.
Én is kíváncsi lennék, ezek közül melyik a leghasználhatóbb. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Na csá! Hát itt kell újból találkoznunk?

Most próbáltam egy itt is ajánlott progit:
SyncBackSE
Nekem eddig nagyon komolynak tűnik. Rákérdez, mit csináljon, mielőtt barmolna valamit. -
iff
senior tag
Sziasztok!
Videó vágó programot keresek, amivel lehetne MTS fájlokat vágni. A Canon kamerához kaptam, de az elég fapados (feliratot alulra nem lehet rakni) amúgy gyorsan megcsinálja M2TS és a méret sem változik, minősége jó és nem kell külön álligatni semmit.
Hasonlót keresek, ami nem konvertálná át, marathat MTS vagy M2TS. Tudna feliratot esetleg effekt. -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
mokus1
üzenetére
Esetleg valami xbox emu? Bár ebből még nincs normális tudtommal... Talán addig eljutsz, hogy megtudd micsoda. ITT van egy állítólag használható...
-
w.miki
veterán
Állítólag létezik egy program aminek a segítségével sok apróhirdetési oldalra lehet egyszerre felrakni a hirdetést. Egy ilyen magyar nyelvű program kéne nekem. Tudtok segíteni?
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van pár x360 játékom amiről fogalmam sincs hogy micsodák van valami program hogyha beteszem az x360as korongot a pc-be megmondja milyen játék lehet? -
Buster17
addikt
Hali!
Mivel vagy hogyan tudom egy letöltött pdf file-ban oldalakat törölni?
Szóval van több oldal de nekem párat kellene belőle kinyomtatni ezért szeretném a fölösleget valahogy kiszedni mert így többet kéne nyomtatni. -
Visormail
addikt
válasz
Blabcsi
üzenetére
Elolvastad amit linkeltem? Az everest/aida adatait játék közben a rivatuner/afterburner tudja megjeleníteni, az is le van ott írva hogy hogyan.
ATT-ben pedig bekapcsoltad és nem mutatja? Én csak feltettem és az fps-t egyből mutatta játékok alatt, ez az alapértelmezett beállítás. Ki/be kapcsolni, pozícióját állítani az eszközök és beállítások/képernyő feliratok/osd fülön lehet. A listát kibővíteni ugyanitt a felugró osd fülön lehet és legyen mindig mutassa állásban, most nézem ott ha kipipálod a beépülő modult akkor a listájában amd és intel cpu core temp is van.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel le lehet tölteni online videót... Konkrétan erről lenne szó, sajnos nem youtube, hanem egy saját belső szerver, de remélem azért akad valami ügyes szoftver, ami segít...

-
Gallac
senior tag
Sziasztok!
tud valaki ajánlani olyan progit amivel kicsit élesebbé tudom tenni a
monitor képét?köszi

-
BullZeye
veterán
válasz
Blabcsi
üzenetére
ATT, ha jól beállítod, akkor mutat szinte mindent. Mivel AMD VGAkhoz van, ezért processzorhoz alapból csak azt mutatja melyik mag hány %-ra van terhelve. És ha jól emléxem ha fut RealTemp, akkor mutatja hőmérsékletet is, ha beállítod.
FPS-t mutatja
GPU hőfokot mutatja
GPU terhelést %-ban mutatjaHa ügyes vagy, akkor 1 hotkeyyel ki-be lehet kapcsolni ezt az OSD-t
Ingyenes
Magyarul tud
Hd4850-hez működik, mert ahhoz használom bnőmnél. -
germinator66
aktív tag
válasz
localhost
üzenetére
Egy progi folyamatosan frissítette az adatbázisát...
Álljon itt tanulságul másnak is: a minap tudtam meg, a a Task Manager-ben van egy rendkívűl hasznos szolgáltatás: Resource Monitor.
Na, ez minden process-hez megadja a memória, CPU használatot. Gyakorlatilag azt nyújtja, mint a NetMonitor, és a segítségével sikerült megtalálnom a WDFME.exe process-t, ami idle-ben képes a CPU-t 100% körüli értéken pörgetni...Mindig tanul az ember!
-
Visormail
addikt
válasz
Blabcsi
üzenetére
Nem írtad milyen vga-hoz. Az ATT tud kijelezni sok mindent játék alatt osd-be, de az csak ati/amd kártyákkal működik nvidiával nem és csak a vga-ra vonatkozó órajeleket, terheléseket, hőmérsékleteket, ventilátor sebességet, fps-t. Ingyenes, magyar, nem minden játék szereti.
Kártyafüggetlen megoldásról ami még a vga mellett a cpu hőfokot is mutatja csak egyet tudok [link], mondjuk ezzel aztán bármit ki lehet íratni. A rivatuner ingyenes, az aida nem de magyar továbbá címkéket egyelőre nem tud csak magában az értékeket így meg kell jegyezni hogy milyen sorrendbe raktad őket. [link], [link] tehát a címkék majd lehet hogy jönnek egy újabb verzióban de 3 értékhez valóban nem életbevágó, a rivatuner nálam működik az afterburnert nem próbáltam.
Én ennyiről tudok.
-
Blabcsi
őstag
Üdv.
Milyen progi, ami tudja:
-- Játék közben kijelezni a CPU és GPU hőfokot és az FPS-t?
-- Nem játék után akarom megnézni, nem log file kell.
-- Valós időben OSD szerűen valamelyik sarokban kijelezve.
-- Free, magyar ( lehetőleg )
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Olyan szótárprogramot, plugint vagy bővítményt keresek (Chrome), amit böngészés közben tudok használni. A lényeg az lenne, ha kijelölök egy szót akkor jelenjen meg fölötte egy buborék a jelentéssel. Olyasmi, mint a Google Translate, csak épp nem értelmetlen mondatokat jelenítene meg, hanem az adott szó jelentését.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
had423
aktív tag
válasz
ArchElf
üzenetére
Najó.

Tehát androidon ha csatlakozok egy zárt hálózatra jelszóval. A telefonok nem jegyzik meg a jelszót, csak nem kell mindig beírnod a kódot. És van egy program, amivel megtalálja ezeket a jelszavakat. Arra gondoltam miért ne lenne ilyen PC-re is? Csak az a bökkenő, hogy az a gép ami azt az internetet használja ami sugároz is, az az elosztóra internet kábellel csatlakozik. -
Visormail
addikt
válasz
tilinko70
üzenetére
EaseUS Data Recovery Wizard promóció
-
had423
aktív tag
-
zone
őstag
-
ArchElf
addikt
válasz
had423
üzenetére
Mármint wifi?
Registryből ki lehet importálni a jelszó hash-t (visszaállítani nem tudod - hacsak a wifi kezelő program le nem tárolja valéahol) - de másik windows gépbe beimportálva menni fog a hálózat.AE
-
tilinko70
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszönöm

-
had423
aktív tag
Van-e olyan program, ami kiírja annak a zárt hálózatnak a kódját amelyikre csatlakozva van?
-
gelbelex
őstag
Hi all, két kérdésem lenne:
1. Van program, amelyik egy két hangsávos MP4-ből (AVC Baseline@2.0; AVC (LC)) átkódolás nélkül ki tudja törölni az egyik hangsávot, vagy meg tudja cserélni a kettő sorrendjét...?
2. Van olyan képnézegető, amely egy dupla fullHD screenshot-ot (3840*1080-as jpeg) natívan, fullscreen-ben (sem toolbar, sem más, csak a kép) meg tud jeleníteni a két monitoron?
Előre is köszönöm!

-
Winner_hun
félisten
-
tilinko70
csendes tag
sziasztok.milyen progival tudnám visszahozni a d patríciomról letörölt zenéket és fényképeket?

-
Visormail
addikt
válasz
randras
üzenetére
EaseUS Todo Backup Workstation promóció
-
artiny
őstag
Lelehetne tolteni egy egész youtube channelt egyszerre, nem kattintgatva videonkent?
-
randras
veterán
Na azt soha többet! Végül EaseUS Todo Backup Free lett! A Comodo-val megjártam egyszer...

-
kispx
addikt
válasz
randras
üzenetére
Cobian Backup-pal nem volt dolgom.
Én Comodo Backup-ot használok.
-
randras
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hobby rádiós topik
- Milyen házat vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

juppé.De csak úgy ha átírod a kiterjesztést swf-é.Nagyából ennyi.Kérlek nézzétek el amatőrségemet de én ezekre csak most jöttem rá.Köszi még egyszer a segítséget.Még egy kérdés mert egy kérdés mindig lesz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)