Hirdetés
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Notebookra (win-es) van valami olyan alkalmazás, amelyik figyeli az akkumulátor működését? (Átlag akkuidő, hátralévő időtartam, stb.) Valami olyasmire gondolok, amilyen mondjuk Androidra pl a GSam Battery Monitor?
Üdv
István -
stvnppp
senior tag
Van egy olyan program, amivel az elérhető wifi csatornák beállításait (titkosítás módja, milyen mhz, hanyas csatorna, stb) tudom megnézni, csak nem tudomh hogy hívják. Valaki meg tudja nekem mondani?
előre is köszönöm! -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel videóra tudom venni, hogy mi történik a számítógép képernyőjén, és ehhez lenne szükségem a segítségetekre! A frapsot ismerem, de az csak teljes képernyős játékoknál alkalmazható, míg nekem olyan kéne, amivel azt tudom felvenni, hogy mi történik egy weblapon úgy random/kattintásra stb.
Üdv
István -
stvnppp
senior tag
Dluinet és sfdrakex:
Köszönöm!

-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Valami olyan programot keresek, amivel távolról tudok kezelni egy gépet. Tudom, hogy létezik ilyen, az irodában a rendszergazdánk szokta használni, így otthonról tudja kezelni a gépet. Valahogy úgy működik, hogy elindul a program, a kezelendő gépről be kell diktálni egy kódot arra a gépre, amiről kezelni akarjuk, így utóbbi gép teljesen átveszi az irányítást (vezérli az egeret, a billentyűzetet) Erre tudtok valami megoldást? (Win7 gépekről van szó)
Üdv
István -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Nekem valami olyan programra lenne szükségem, ami ellenőrzi a gépen lévő programok (flashplayer, adobe, cclenear, stb) frissítéseit, és amennyiben megjelenik az új verzió, akkor szól, illetve le is tölti, telepíti, vagy valami ilyesmi.
Üdv
István
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kompakt vízhűtés
- Formula-1
- PlayStation 5
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Warships
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi