- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Tudom,hogy hülye kérdés de én is csak kaptam
így nem tudom,hogy van-e értelme de felteszem.Szóval az a kérdés milyen nagyságba érdemes a fotód elküldeni,emailban?Ne legyen fölöslegesen nagy de kicsi sem.Egynél nem számít de több száznál már igen így fontos lenne,hogy a minőség és a nagyság is optimális legyen.
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Egy flv editor erdekelne(flash video), amely 100-ad masodprecre tud vagni.
Koszi! -
qwertly
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #21283 üzenetére
Köszi
-
ArchElf
addikt
válasz
aleister #21292 üzenetére
VirtualDub (vagy VirtualDubMod)
AE
-
aleister
veterán
válasz
ArchElf #21285 üzenetére
Köszi a választ!
Szerintem ez úgy ahogy van lementi az egész film audio sávját mp3-ban, nem? Vagy a frameno a frame számot jelentené?
Mivel ezt az értéket nem tudom, jobb lenne valami gui-val ellátott progi, nem ilyen parancssoros megoldás.
Ilyet grafikus kezelőfelületű szoftvert ismersz esetleg? -
CUskater
tag
Üdv.
Keresem az operának azt a verzióját, ami úgy néz\nézett ki mint egy tabletes verzió csak pc-re. Elfelejtettem ennek a verziónak a nevét. Úgy működött pl hogy egy oldalon úgy tudtál görgetni, hogy klikkeltél és így nyomva tartva az egeret lehetett fel le mozogni. Úgy emlékszem még kinetikus görgetés is volt bent. Remélem nagyjából körül tudtam írni. -
ArchElf
addikt
válasz
Mercutio_ #21289 üzenetére
mencoder, az előbb linkeltem. Ha jól rémlik nem 64 bites, de elfut ott is. Az meg hogy a fájl ne nőjön, de a minőség is megmaradjon a kecske és a káposzta esete...
AE
-
Mercutio_
félisten
W7 64 bitre van valami egyszerű, lehetőleg ingyenes program amivel GMC-s avi-t át tudok konvertálni valami normális formátumba, amit a Philips DVP-3360-as dvd-lejátszó gond nélkül kezel, a file pedig nem lesz túl nagy és minőségromlás se történik?
-
Melack
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #21287 üzenetére
Videóhoz ez jó is, már elviekben fent van - yast nem akar rendesen haladni mostanában azt hiszem.
De én szeretem jól elkülöníteni az audió- és videólejátszót. -
válasz
Melack #21286 üzenetére
Tégy ezzel egy próbát: VLC Player
-
Melack
veterán
Helló!
Linuxra (openSUSE 12.1 KDE) keresek vmi normális zenelejátszót, ami nem az Amarok. Ötletek?
Win7 alatt a Foobar2000-et használtam, vmi hasonló kellene.
Köszönöm a segítségeteket!
-
ArchElf
addikt
válasz
aleister #21284 üzenetére
mencoder (ha nincs mp3-ban a hangsáv) -> mplayer
mencoder %1.avi -oac mp3lame -ovc frameno -o %2.avi
mplayer %2.avi -dumpaudio -dumpfile %2.mp3AE
-
aleister
veterán
Tudtok javasolni valami progit, ami divx filmekből vág ki hangsávot, és ment mp3-ban?
-
válasz
qwertly #21282 üzenetére
Outlook Express-nél
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Identities\{C81EB24B-8657-4F26-9421-A6215E8E07EE}\Microsoft\Outlook Express
Ebben a mappában vannak DBX fájlok, abban van a levelezés. Legjobb, ha a teljes mappát elmented.Thunderbird: [link]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!van egy régi öreg xp meghalt kellene róla outlook expressz levelezés miképpen tudnám lementeni,de van rajta másik is a thunderbird is.Van valamilyen program amellyel letudnám menteni róla?Mert elképzelhető,hogy lesz egy új gép és így a régi winyóról lenne lementve a levelezés.
-
kalló
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21101 üzenetére
Közben megvan miként lehet vele twain scannelni, köszönöet érte (#21181) ArchElf-nek
Kicsit körülményes, mondjuk, de nem vészes, ha bemásolom a ddleket akkor az Effects-Tools-Acquire from TWAIN menűpont alatt érem el -
kalló
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21178 üzenetére
A paint.net, nem tud twain driverből szkennelni, csak sima wia szkenneléés működik, mint a sima paintbe
De az unreal commander úgyfest be fog válni, elég jó.
Na most már "csak" ez van:
2. Cégeknek is ingyenes twainscan program kéne. Tehát szkennelni szeretnék twain driveres hálózati szkennerről. Paint nem tudja meghívni a twain drivertElőre is köszönök minden segítséget
-
-
troland26
őstag
halihó
van nekem egy avi filmem ami alá be van égetve egy felirat..mivel tudnám ezt a feliratot kivarázsolni ?
-
válasz
czundermák #21268 üzenetére
Ez nem Wav file, csak a kiterjesztése az. Ha mákod van, akkor RAW (audio) és csak kell neki a RIFF header-t gyártani. próbálkozz olyan konvertálókkal, amik RAW to WAV konverziót tudnak.
-
czundermák
aktív tag
Üdv urak.
Szükségem lenne egy kis segítségre az alábbi problémához.
Itt van ez a hangfájl, egyszerű .wav, sajnos semmit nem tudok vele kezdeni.Ez a Race07-ből egy Caterham CSR260 alapjáratának hangja, szükségem lenne rá egy modhoz, de próbálkozhatok bármivel nem bírom szerkeszteni.
A programok amiket eddig próbáltam a lejátszáshoz/szerkesztéshez.- Audacity (Esetleg egy plugin hozzá, de nem sok esélyt látok rá)
- Sony Sound Forge
- Gold Wave
- Különböző konvertáló programok, az esetleges más formátumok jobb kezelhetősége miatt, hátha lejátszaná, de nem.Szóval aki tudna nekem tippet adni arra, hogy ezt az "egyszerű" .wav fájlt mivel tudnám módosítani, nagyon szépen megköszönném.
-
Buffer karaktereket lehetett vele kényelmesen használni. Mindenkinek adott - volt - a lehetőség több account fenntartására. Ez közel sem egyenlő a gold farmer botokkal és társaikkal...
ArchElf: Régen volt már most meg Wowban ott az AH, kényelmes és gyors, pedig milyen jó volt, amikor moccanni nem bírtál a traderektől a város főterén.
-
ArchElf
addikt
+ figyelmeztetés
Az Fdisk a nem dokumentált /mbr paraméterrel úgy írja a merevlemezre a fő rendszertöltő rekordot, hogy nem módosítja közben a partíciós tábla adatait.Figyelmeztetés: Ha ezzel a paraméterrel írja a merevlemezre a fő rendszertöltő rekordot, akkor a SpeedStor programmal particionált lemezek használhatatlanná válhatnak Hibás működés két operációs rendszert használó, és négy partíciónál többel rendelkező számítógépek esetén is előfordulhat.
support.microsoft.comAE
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Egy olyan DOS-os progi erdekelne amelyik kitorli/ujrairja a MBR-t, es amit parancssorbol lehet inditani, mondjuk betenni egy autoexec.bat-ba es magatol elvegzi, szval semmi ablak meg plusz parancs..
Koszi! -
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan programot /ha lehet free/ amivel feltudom venni az egér és billentyűváltozásokat majd azt egy késöbbi időpontba újra végretudom hajtatni vele.
Igazából azért lenne szükséges, hogy ne keljen minden nap manuálisan végigcsinálnom a hirdetésfeladásokat, hogy a lista elején legyenek.
Az elején letörlöm, utánna feltöltöm képpeé együtt.
Tudok ilyet?Köszi
-
w.miki
veterán
Hali!
NetForgalom méréshez milyen programot ajánlanátok PC-re, WinXP alá?
Olyat, amiben beállítható fordulónap is, ugyanis internetes USB-s netről van szó.
T-Mobile RalexNet.
Kicsi, program kellene, ami gyenge gépet sem terhel le.
Méri a havi forgalmat, riaszt, ha a határ közelében járunk, és meg lehet nézni diagramon is. Esetleg nézi, hogy melyik alkalmazás használta a netet, és a belső háló (127.0.0.1) kivehető a statisztikából.A NetMeter 1.13 magyar változatát néztem, de az nem jött be. Egyáltalán nem mérte a forgalmat, hiába volt az All Device kiválasztva.
-
GIJoe
addikt
Üdv! Tudnátok e nekem ajánlani adatbázisba dolgozó nyilvántartó programot? Jöhet több tipp is, az sem baj ha hálózaton keresztül működik...
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt kérdezem.Egy filmet nem játszik le az asztali DVD lejátszóm.Az Any Video Converter-t néztem ki az átalakításra. A kimeneti formátumok között találtam olyat, hogy DVD VIDEO PAL.Jó lesz-e, ha erre a formátumra konvertálok?
-
sunahunter
senior tag
válasz
McKane #21230 üzenetére
Jelenleg a legjobb. Mindent tud. Jelszót ment, vágólapot figyel, kicsomagol, stbstb. Youtube-nál vagy 10 féle formátumból választhatsz, melyikben akarod lementeni. Mindenhol fut, mivel java alapú.
Mondjuk a fájlmegosztó szerverek elleni intenzív és eredményes harcok miatt egyre keveseb létjogosultsága marad.De amire neked kell, a sima Opera böngésző is megoldás. Mindent tud az is amit kérdeztél.
-
canniball
nagyúr
-
veze
őstag
én probáltam párat, de olyannal nem találkoztam
mivel windows alol kell felrakni csak azzal gazdálkodik amit a windows meg tud címezni...
ez 2x4 GB nál is olyan 3,25 GB körül van
néztem az adatlapját 2x1 GB ramot írt ott a konfigjara, az kevés lesz minden bizonnyal
én 2x4 böl csiptem le 3 GB-ot ram disknek de az se sokmindenre elég
majd akkor lesz ez igazan jo ha 4x8-at tudok a lapba rakni, mert megfizethető lesz...abból levenni 28 GB-ot ramdsiknek 6800MB/s ( most ennyi) irás olvasási sebességgel...az már SSD.hez képest is 15x gyorsabb kb.. -
veze
őstag
"induláskor betölti nekem (magától!) a ramba"
vagy azt szeretné hogy bootoláskor bekerüljön és eleve onnan indítsa?mert akkor a ramdisket kéne csinálnia és abba telepiteni a kérdéses programokat( ha van annyi memória a gépben és elfér a ramdiskbe a telepítés is) ramdisk kikapcsoláskor elmenti magát , induláskor meg visszatölti magát ahogy volt. ha inditja a telepitett programját eleve a ramdiskből indul..
én is használok így néhány programot -
Kloden
senior tag
Sziasztok, lehet utopia, de azért rákérdezek:
Van olyan progi win7 alá, ami induláskor betölti nekem (magától!) a ramba az általam kiválasztott dolgokat/programokat? Előtöltés sz*rt sem ér.
Elég szánalom, hogy kb 3 programot használok konstansan a gépemen, de úgy indulnak mint a tetű. Tudom, SSD -
Mexildos
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21239 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, jók lesznek ezek. Ezer thnx.
-
-
kalló
aktív tag
Az hogy olyan mint a windows törlése, ha valamit nem bír törölni mert lockolva van vagy nincs hozzá joga kezdhetem előröl a törlést, nem ugorja át
köszönöm mindkettőtöknek, meg fogom nézni a progikat
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Mexildos #21234 üzenetére
Windows hangrögzítője, mp3directcut.
-
Mexildos
aktív tag
Hali!
Milyen program ami képes a hangkártya bemeneteiről hangot rögzíteni (legyen a forrás erősítő, magnó etc..)
Olyan program kellene ami képes MP3 vagy WAV állományba is menteni. Fusson elegy P4-es gépen 1.5 gb rammal! Legyen egyszerű de jól használható minőségi progi ami jól rögzít. Gondolom van ilyen cél cucc..
A választ előre is köszönöm. Thnx
-
geprombolo
őstag
Ezt nem igazán értem. A kérdésem melyik felére válaszoltál?
A helyzet az, hogy nem egyértelmű igen-nem válaszokról van szó, meg "megjelöljük a hármast" dologról, hanem szöveges válaszokról, amikkel a gugli semmit nem tudna kezdeni. Tehát kell egy progi, amibe egyenként be lehet írni a válaszokat (persze valamilyen értékelhető formába alakítva), amiket aztán a program kielemez és megmondja, hogy X kérdésre Y% így válaszolt, Z% meg amúgy, stb. -
cigam
titán
válasz
geprombolo #21228 üzenetére
mivan ha utólag töltöd fel a táblázatot? + Az összesítés képlete attól is függ, hogy mit akarsz kihozni belőle ;-)
-
McKane
senior tag
tudtok valami letöltőprogramot , ami ingyenes , magyar kezelőfelületű, tudja folytatni a megszakadt letöltéseket és probléma nélkül fut Windows 7 64bit alatt ?
-
Vanir
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #21218 üzenetére
Ezer köszönet mester!
-
geprombolo
őstag
Hali!
Tud valaki olyan progit, amivel ki lehet elemezni kérdőívek válaszait? Láttam, hogy a Google Docs-szal lehet kérdőíveket csinálni, amiket a gugli automatikusan kielemez, de nekem olyan kéne, amivel már kész íveket lehet feldolgozni. Köszi -
Pukkancs
aktív tag
Köszi mindenkinek
-
-
Pukkancs
aktív tag
Hali, nekem egy olyan programra vagy weboldalra lenne szükségem, ami elmenti a Google Chrome és Mozilla Firefox könyvjelzőimet. Nagyon fontos, hogy mindkettőt, mivel firefoxon van vagy 200 könyvjelző, ami mind egy weboldalról származik, a chrome-ot meg minden más weboldalra használom. Valami egyszerű megoldás kellene, mivel elég szűkös az időm a mentéseket megcsinálni.
-
Vanir
veterán
Üdv! Olyan programot keresnék, ami átnevez egy mappában lévő fájlokat úgy, hogy egy bizonyos szöveg, és utána egy növekvő számsor legyen.
Tehát, pl van öt fájl:
0001
0003
0014
0051
0063
És ezekből szeretném ezt:
xy0001
xy0002
xy0003
xy0004
xy0005Megoldható valahogy? VirtualDUB-hoz kellene, mert screenshotokban veszek fel, és összefűzni csak akkor engedi őket, ha a végük emelkedő számsor, de sajnos nálam vannak kimaradások. Ha erre van valami megoldás, akkor azt is megköszönném!
-
veze
őstag
válasz
WonderCSabo #21209 üzenetére
én ezt használom
cobian backup
free és mindet tud amire kell -
válasz
WonderCSabo #21214 üzenetére
Nem tudom, hogy tudja-e ezt funkciót, de mivel hálózati meghajtókat is kezel, ezért talán megér egy próbát: FreeFileSync
(klasszikus értelemben nem backup, de az megadható, hogy pl a külső HDD található könyvtárat mindig törölje és az újjal írja tele)Azért keresgélek a neten, mert mintha már találkoztam volni ilyen feature-el megáldott "jószággal"...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
WonderCSabo #21211 üzenetére
Nem is neked írta
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo #21211 üzenetére
RexpecT kollégának javasoltam azt a programot.
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Olyan backup progit keresek, ami külső vinyó csatlakoztatását érzékeli, és ilyenkor egy mappa új tartalmát lementi a külső vinyóra.
-
RexpecT
addikt
Van olyan program, ami jelez akkor,ha egy weboldalon valamilyen változtatást hajtottak végre(kikerül egy új link, vagy hír)?
-
artiny
őstag
letezik olyan progi amivel belehetne állítani a notebookon egy két karaktert vagy billkombináciot ,oda-vissza lepes az oldalaknál/mappáknál windowsnál és firefoxnál ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Plazma TV topic
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest