- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
válasz
kraftxld #20297 üzenetére
Sejtetem, igazából ezért lett volna jó egy külön álló program ami automatikusan indul !
Mert nekem van olyan programom ami ha beállítom kikapcsolja a gépet.De az a baj hogy aki miatt automatizálni akarom azt nem használja a programot és 4-6-8 órákat is megy a gép fölöslegesen!(napi szinten) -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Kéne nekem egy program ami a windows indításával együtt indul és egy beállított időintervallumon belül automatikusan kikapcsolja a gépet Pl be állítom hogy 01:00-06:00 akkor bekapcsolás után egyből ki kapcsol.
Tudtok nekem segíteni??
A válaszokat előre is köszi! -
sfdrakex
nagyúr
Szerintem a rendszergazda állított be egyet, és tiltotta le a cserélést, és ő meg cserélni szeretné, vagy legalább rátenni valamit. Mondjuk nem tudom miért fontos ez, a háttérképet szerintem keveset látja az ember, általában ha gép előtt ülünk fut valamilyen program amitől úgyse látszik.
-
Poiro7
senior tag
Van olyan progi ami a háttérben futva a rendszergazda által lekorlátozott desktop kép fölé egy másik saját választásút rak?
-
Visormail
addikt
válasz
H_András #20279 üzenetére
Most itt tartok a feltöltésben:
Backup
23.47 GB / 512 GB
Files: 134 | Folders: 15Van hozzá egy kis backup segédprogram amiben ki lehet jelölni hogy melyik mappákat akarod feltölteni, szeretnéd e titkosítani az átvitelt, akarod e korlátozni a net sebességet amit igénybe vehet, beállíthatod hogy mennyi időnként nézze meg van e új tartalom a mappákban, láthatod mik várnak feltöltésre melyik megy épp és mekkora sebességgel. Meg van egy honlap ahol megnézheted a cuccaidat és letöltheted amelyik mappát akarod vagy az egészet. Csak egy gyors regisztráció kellett és küldték az adatokat, nekem nagyon működőnek néz ki egyelőre, mást nem tudok mondani.
-
icons
addikt
Üdv!
Egy közkedvelt közösségi weboldalról szeretnék egy videót letölteni.
Többféleképpen is próbáltam (Greasemonkey (nem jelent meg a videó alatt a Mentés gomb), forrásból Média-elem lementése (beágyazott tartalom volt, és csak linket tartalmazott, bár ez valahogy biztosan járható út, mert jogosultságokat kért, amiket valahogyan tudnék replikálni az oldal kódjából, csak picikét sok a "zörej"), direkt link (jogosultság miatt ez sem megy)) és végül a Cache lett a nyerő. Csakhogy 6perces HQ videó, és összesen 16megás fájlt találtam (ez volt a legnagyobb). Ez még valahogy talán lehetséges is lenne, de beépített Flash Player nem játssza le, és ha notepaddal megnyitom, az első 5sorban máris 2db google felirat fogad, ami kétségeket szül a forrás megfelelőségéről.
Így hát segítséget kérnék! (sajnos megfelelő topikot nem találtam)
Köszi!
-
Lackó86
tag
Sziasztok!
Beszédfelismerő ami magyarul is tud?
pl Wordbe át lehet "ültetni"köszi!
-
sfdrakex
nagyúr
-
s.malacka
tag
Sziasztok.
Olyan programot keresek ha létezik ami hdd tesztelő és kiírja a hibákat visszamenőleg is nem csak a telepítés utánit.
Köszi. -
Atapi
senior tag
válasz
gyenge47 #20267 üzenetére
az alapján amit írsz, nekem elsőre egy folyamatábra-szerűség ugrik be. az egyes állomásoknál megírhatod, hogy az mit csinál (pl. nyitóoldal), majd folyamatszerűen ábrázolhatod, hogy hova juthatsz róla (pl menük segítségével). ha valami ilyesmire gondolsz, akkor keress folyamatábra szerkesztőket.
-
Visormail
addikt
Hát ez nem is rossz, ingyenes 512GBos tárhely [link] én most próbálgatom.
-
gyenge47
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20263 üzenetére
Igen, de ez egy html-szerkesztő.. nekem egy project-tervező kéne, amiben összegezni akarom, hogy egyáltalán mit is kéne csinálnom, ötleteket beleírni stb..
-
válasz
gyenge47 #20262 üzenetére
Esetleg ez: CoffeeCup Free HTML Editor 9.6?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #20255 üzenetére
Az író tökletes, ha nincs fenn ilyen progi, minek vegyek másikat, előrébb nem lennék vele. Azért köszi.
-
gyenge47
aktív tag
Hali
Egy projekt-tervező programra lenne szükségem, amivel honlapot tudnék tervezni. Gyakorlatilag minden vizualitás nélkül kéne, lényegében csak az oldalankénti szöveg és a menüszerkezet lenne érdekes. Vagy valami hasonló ötletet is szívesen várok, h általában mivel és hogyan szokás az ilyesmit csinálni..
-
qwertly
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #20252 üzenetére
Lehet én voltam a béna mint írtam de fáradt is vagyok egyszerű módszert kerestem de itt egy kép mekkora fájlt készített a Format Factory.De mint írtam fent a Any Video Converter tökéletesen megfelel és van benn nokia profil 640×360 felbontás.Nem kell semit átírogatnom megy klikkre a dolog.
-
qwertly
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #20251 üzenetére
Szia!
A Xili-ben nem tudtam állítani vagy én nem találtam meg,mert alapjába profilok voltak beállítva de a Symbian nem szerepelt.A Format Factory-ban volt a nokia profil de nem boldogult a flv forrás fájlal,vagy én voltam a béna.DE a linkelt programok között szereplő Any Video Converter tökéletesen megy és van cuda támogatás és nokia profil
.Ez megfelel a célomnak tökéletesen.Köszi a segítséget
Szia
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #20255 üzenetére
"Ilyen megközelítésből semmit nem szabad venni/használni, mert biztos találni fogsz azzal a hardverrel/szoftverrel stb kapcsolatban is negatív tapasztalatokat a neten..."
Részben igazad van, de ha nem kezdő emberek tollából olvasol egy bizonyos problémáról sok tapasztalatot, akkor azért csak elgondolkozol nem?
-
válasz
zoltanz #20253 üzenetére
Egy olyan problémára keresgéljek, amivel sosem találkoztam?
Ilyen megközelítésből semmit nem szabad venni/használni, mert biztos találni fogsz azzal a hardverrel/szoftverrel stb kapcsolatban is negatív tapasztalatokat a neten...Amúgy az az író sem mai gyerek, nem meglepő, ha új formátumú/típusú lemezekkel nem birkózik meg avagy esetleg ront lemezt. Lehet, be kellene újítanod egy írót...
-
pete_21
addikt
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #20252 üzenetére
Keress rá a neten én sok hasonlót találtam.
-
válasz
qwertly #20249 üzenetére
Közben megnéztem a Form Factory-t és az Any Video Converter-t is, mindkettőben lehet állítani kimeneti felbontást manuálisan. Mindkettőben átkonvertáltam 640x340-es-re AVI-t FLV-be valamint FLV-t MP4-be is. Igaz, a felbontási listában csak 640x480 szerepel, de simán átírhatod...
zoltanz
Én még sosem tapasztaltam, hogy a daemon vagy Magic iso miatt ronttották el az írást az íróprogik. -
zoltanz
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #20247 üzenetére
Pio DVR-110D Konkrétan ha jól emlékszem a Nero + Gizmo Drive volt, de sztem mindegyiknél előjöhet. Lemezt nem tett tönkre, egyszer ettől volt, egyszer, hogy visszább kellett vennem az írás sebességét pl DVD x4-re. (de lehet más van a dologban, elég érdekes, azért kérek tippeket)
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Milyen megbízható progit tudtok javasolni amely áttudja konvertálni a flv fájt mobiltelefonon nézhető formátumban.Nokia telefonra lenne és 640×340 méretbe.A Format Factory probálkoztam de vagy én vagyok a bénna vagy valami gond lehet a gépen mert nem konvertálta átt a flv kiterjesztésű fájlokat,utána a Xilisoft Video Converter néztem meg ebbe meg nincsen ez a méret.
-
válasz
zoltanz #20245 üzenetére
Konkrétan melyik iróval és milyen progi akad össze nálad?
(A Daemon Tools Lite (választható, hogy telepítse-e az SPTD modult, nem kötelező, ezzel a modullal voltak gondok az igaz, de nem író progiknál találkoztam vele) és MagicISO Virtual CD/DVD-ROM nem akad össze az ismertebb író progikkal, pl Nero, Roxio, Ashampoo, CDXPBurner stb) -
zoltanz
nagyúr
Nincs valami olyan virtuális CD/DVD progi, ami nem akad össze a írókkal? Mondjuk eddig ha uninstall-áltam ment, de nem ártana valószínű, köszi.
-
-
-
Kloden
senior tag
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok.
Nem tudtok olyan progit,amivel tudom állítani a vga,m ventilátorának a fordulatszámát?(hd3870 ×2) -
Winne
nagyúr
Akkor maradjunk abban, hogy nem ide való, köszönöm, hogy segítettél és remélem, hogy te is leszel ugyanebben a helyzetben, amiben én vagyok most, (és ezt szándékosan nem fejtem ki) és valaki egy ilyen commentet fog beszúrni rá, amikor segítséget kérsz. Levizsgáztál, egyketted, leülhetsz.
A dolog már tárgytalan.
-
-
MegaQxY
csendes tag
Üdv mindenkinek, azt szeretném kérdezni, hogy van-e, olyan program, amivel adatmozgást tudok nézni/ellenőrizni (pl mit másoltak le a külső vinyómról). Ha van ilyen program vagy van erre lehetőség azt kérem írjátok le, előre is köszönöm.
-
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot ami ios4-et emulál és win 7-en lehet futtatni?
Tehát a win7-en teljes értékűen lehetne használni az ios 4-re írt programokat.Köszi
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Régebb volt egy programom, ami mára nincs meg és sajna a nevére sem emlékszem. A működése igazából olyasmi, mint a whatismyip.com-é, csak fordítva. Ha beírtad az ipcímet, akkor kidobta a térképen megközelítőleg, hogy az hova tartozik, hol van. Pl jött egy mail, a forrását megnyitva, kimásolva az ip-t, akkor nagyságrendileg megmutatta,hogy épp honnan küldték az emailt. Mondjuk XIX kerületből. Nem ismeritek vagy valami hasonlót?
-
Emu
őstag
Windows XP SP3 Prof van a laptopon. Erre a megoldásra gondoltam én is először amit leírtál, azonban a "lejátszáshoz" listában nem jelenik meg a mikrofon(értsd: bepipálni se tudom mert nincs ott), csak a "felvételhez" listában. Ezért gondoltam valami egyszerű karaoke szerű programra ami segíthet.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok. Szükségem lenne egy programra, ami valahova észrevétlenül ment egy adott gépen minden billentyűleütést, abszolut megbízható és észrevehetetlen. Mit tudtok ajánlani?
-
akaido
addikt
A letöltésnél válaszd ki milyen formátumban szeretnéd és rögtön konvertálja is a letöltött flv-t pl 3gp-vé.
-
Atapi
senior tag
segítene, ha elárulnád egyszer, hogy milyen oprendszerről van szó. xp alatt megeshet, hogy csak annyit kell tenned, hogy megnyitod a hangerőszabályzót (nem a hangkártya gyártójának a mixerét, hanem az xp beépített hangkezelőjét), majd beállítások --> tulajdonságok --> Lejátszáshoz --> mikrofon --> legyen bepipálva. ezután megjelenik a mikrofon csúszkája is a hangerőszabályzón, le tudod venni a némítást, és beállítani a hangerejét. lásd ezen a képen.
-
Emu
őstag
Sajnos az erősítő nem megoldás, pont ezt akarjuk elkerülni egy laptoppal és két nagyobb számítógépes hangfallal.
Nincs erre valami karaoke program vagy valami? Nem szeretnék buherni a registryben és szerintem nem is lenne jogosultságom hozzá. Ráadásul az esemény alatt nem is én fogom kezelni a technikát, hanem kolléganőim akik híján vannak komolyabb számítástechnikai ismereteknek. Egy linuxxal nem boldogulnának...mikor az XP is kihívást jelent nekik
Valahol láttam egy ilyen karaoke programot, de sajnos nem emlékszem a nevére....csak el kellett indítani és egyből volt hang mikrofonról....
-
-
Általában a notikon le van tiltva ez a lehetőség, nehogy összegerjedjen a belső hangszóróval. Elképzelhető, hogy registry turkálással engedélyezhető. Anno egy Dell nitom volt, azon sikerült. Nemtudom a mostani hangkárártyákon lehetséges-e.
Szerintem ha csak egyszeri alkalom lesz(és amúgy is le van csökkentve a piszkálhatósági faktora) tegyetek pendrive-ra egy live linux-ot. Ott lesz keverő, meg minden...
-
-
Emu
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #20211 üzenetére
Második megoldás érdekelne, csak az a baj, hogy a főnököm céges gépéről van szó és elég kevés beállítási lehetőséget hagytak a rendszergazdák
Tulajdonképpen mikulás ünnepség lesz majd decemberben, és erről a laptopról fog menni a gyerekeknek a zene, illetve egy mikrofonon keresztül ebbe beszélne a "mikulás" is. Emlékszem hogy a régi XPmben a mikrofon alatt volt egy olyan lehetőség, hogy némítás és ha kivettem a pipát akkor áthallatszott a mikrofon a zenei kimenetre, de itt sajnos ilyet nem találtam. Egyéb ötlet?
-
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek amivel a laptopomon a mikrofon hangját fel tudom keverni a kimenetre, ilyen karaoke szerű dologra gondoltam. Tudnátok segíteni?
Köszönöm!
-
psg5
veterán
-
válasz
Grekooo #20200 üzenetére
google maps nem jó?
-
zsolt1129
addikt
Bocsi,lehet láma kérdés lesz,viszont nézegettem a régebbi hsz.-eket,de nem találtam sehol megoldást. Adott egy Blue-Ray film ISO file-ban. Ezt bemountolom Daemon Tools-al,és a Media player és a Vlc sem játsza le. Szerintetek? Köszi előre is
.
-
Atapi
senior tag
válasz
Grekooo #20197 üzenetére
magyar területről van szó? mert akkor letöltöd turistautak.hu-ról az országos térkép adatbázist (garmin), win alatt benyomod mapsource alá, unix alatt qLandkarteGT is megeszi, ezekben meg tudsz méregetni. apró szépséghiba, hogy leginkább az adatbázis által tartalmazott utakat lehet méregetni, amik nem feltétlenül tartalmaznak minden erdei ösvényt... ha nem magyar terület, akkor is lehet, hogy létezik hozzá elérhető térkép mapsource alá, csak keresni kell.
-
kraftxld
félisten
válasz
Grekooo #20200 üzenetére
Anno amikor sokat dolgoztam térképekkel akkor az ilyesmit beraktam AutoCAD-be, méretarányosan felnagyítottam a koordinátarendszerben, majd egy vonallánccal bejelöltem az utat, és az simán megmondta, hogy pontosan hány m.
Biztos van rá egyszerűbb mód, de hirtelen ez jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged