- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
hali!
erre valaki?
win7hez kellene -
törölt tag
helo!
Együtesnévnek szeretnék csinálni valami fullos feliratot (emblémát) és ezt milyen programmal tudnám megcsinálni?
valami igényeset csinálnék!
vagy ilyet!
-
infectedmann
őstag
Köszi segítséget!
KMPlayer hibátlanul és akadás mentesen visz minden XviD és MP4 (MPEG4) videót
Életet mentettetek ebben a nagy unalomban
-
Traxx
őstag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni...MS Access-hez keresnék valamilyen alternatívát. Lenne ugyanis egy program, aminek a futtatásához szükség van az Access-re, viszont a cégnél ilyesmi nincs (az office Small Business-éből hiányzik
). És szinte minden gépen ez van. OpenOffice Base-t próbáltam, nem volt sikeres kísérlet. És csak emiatt nem szívesen adnánk ki több tízezret egy új office-ra.
Tudtok valamilyen megoldást?
-
fatal`
titán
válasz
infectedmann #18092 üzenetére
MPC-HC, VLC, KMPlayer
-
válasz
infectedmann #18092 üzenetére
Mplayer, VLC, Kmplayer
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Van itt bent melóhelyen egy gyenguska gép, az lenne a kérdésem, hogy milyen videó lejátszó programot ajánlanátok.
Proci az egy 2Ghz-es 1 magos Celeron és sikerült nekik 256MB RAM-ot beleerőszakolniuk
Ez még munkához is gyenge, de hát ez van.Általában csak XviD meg MP4 videókat néznék, amik autóverseny futamok lennének.
-
Henrico
tag
Szeretném a segítségeteket kérni...
Mivel lehetne egy os2 -es rendszer hdd-ről windows alatt egy tökéletes másik hdd-t klónozni, úgy, hogy az is gond nélkül induljon ugyanabba a gépbe berakva az eredeti hdd helyett?
Acronis besült..
Megáll a klónozott hdd boot közben, tehát nem tökéletes a másolat..
Ghost-ról is valami olyasmit olvastam, hogy nem 100%Van ötlete valakinek?
-
koxos:8]
senior tag
Üdv!
Én olyan programot keresnék mint az ati tray tools, de a cpu hőmérsékletét és kihasználtságát mutatná játékok közben a képernyő sarkán.Asszem magonként írja ki az értékeket. -
xKacsax
aktív tag
válasz
Psychonaut #18085 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
xKacsax
aktív tag
Hello!
Egy olyan kérdéssel fordulnék most hozzátok hogy hogyan lehetséges (pontosabban) milyen programmal lehetne Windows Xp SP2-es telepítőlemezbe integrálni programokat ?? (ingyenesen) Válaszokat előre is köszönöm. -
SalvadorLynx
aktív tag
Egy régi kézikamerával felvett videó hanganyagát szeretném feljavítani. Egy színdarab lett rögzítve, de sok helyen nem lehet tisztán érteni a szöveget. Van olyan program amivel direkt a beszéd hangminőségét lehet javítani?
-
-
-
-
Bearsorry
csendes tag
Udv mindenki!
VirtualDub-hoz letezik plugin vagy mod amivel tud dualdub-ot kezelni / letrehozni (hasonloan a VirtualDubMod-hoz)? Probaltam mar google-val keresni de nem jartam sok sikerrel. -
SLaudio
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Letöltögettem zenéket kizárólag, FLAC-et.Na már most ugyebár ezt nem tudom kiírni cd-re, tehát átkonvertálom WAV fájlba, amit már ki tudok írni. Az az egyetlen nagy problémám az egésszel, hogy a WAV-ba konvertált zeneanyagnak olyan alapzaja van, hogy élvezhetetlen a zene.Csak kocsiban hallgatok zenét, igen komoly rendszerem van,tehát mp3 szóba sem jöhet...
Az általam használt programok az "AUDIO EXTRACTOR"-konvertálásra, illetve "ASHAMPOO"-val írom a cd-ket.
Ha valaki tudna segíteni, hogy mi a probléma,min változtassak, azt nagyon megköszönném!!! -
scope2007
addikt
üdv!
tudnátok mondani egy ingyenes, jó kinézetű kezelőfelülettel ellátott pc kikapcsolását időzítő programot? [pc shutdown]
-
válasz
Speeedfire #18063 üzenetére
Virtualdub alapból nem kezeli az mpeg2/vob-t, viszont a virtualdubmod igen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
DVD-ből szeretne egy x->y részt kivágni egyik ismerősöm, és ehhez kellene valamiféle program, lehetőleg ingyenes, és lehetőleg "érthető", máranennyire ez lehetséges.
Előre is köszönöm.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #18059 üzenetére
Most nézem, te linkeltél egy lite-ot is. Ez jónak tűnik így. Csak a portable....de ez a legkevesebb.
-
Speeedfire
félisten
cigam & Dluinet: Köszi. Hát nem túl megnyerő számomra.
A visualcd-t néztem még, de az meg utoljára 2009-ben lett kiadva verzió hozzá. A where is it meg shareware. -
válasz
Speeedfire #18055 üzenetére
Where Is It? Lite 3.95
WinCatalog LightMindkettő ingyenes, de ha minden igaz, nem tudnak magyarul.(már ha ez gond lenne esetleg számodra)
-
pete_21
addikt
válasz
rigo88 #18049 üzenetére
Én O&O Defrag-et használok, meg vagyok vele elégedve. Ez zónák szerint defragol, vagyis egyes mappákat más szerint rendez, pl. név szerint: Windows, Program Files, Boot stb. mappák. Elérés szerint: Programdata, Users stb. mappák. "Sima" space módszerrel pedig a ritkán használt mappákat a Windows-on belül, illetve minden más mappát.
Továbbá ajánlom figyelmedbe ezt a cikket. A parkoltatási időt én mindenképp megnövelném a helyedben. Hosszú távon nem hiszem, hogy az a 8 mp kifizetődő...
Egyébként ez a merevlemez elvileg változó fordulatú, de nem tudom, hogy mennyi a fordulatnak a felső határa. Lehet, hogy lassabb, mint egy fix 7200 rpm-es hdd. Emiatt lehet lassabb a másolás. És ha azon van a rendszered, akkor meg tényleg nagyon könnyen belassulhat másolásnál (nekem a fix 7200-es hdd-m sebessége is néha lecsökken másolásnál). -
válasz
-
válasz
Talán jobb lett volna, ha a szerző honlapját linkeli, és nem egy gyüjtőoldalt.
-
Visormail
addikt
válasz
rigo88 #18051 üzenetére
Én elég sokat kipróbáltam és ennél maradtam, nyugodt szívvel tudom ajánlani: Smart defrag Ingyenes, magyar, elég sok mindent tud, gyors.
-
válasz
rigo88 #18051 üzenetére
Az Avast is vírusirtó
WDC WD15EARS is HDD, így ez is csinál hőkalibrációt mint minden normális HDD
Teljesen normális jelenség a belassulás HDD-ről HDD-re másoláskor.Másolás gyorsítók:
Win7: FastCopy
XP: TeraCopy
A TeraCopy jó progi, csak valamiért win7 alatt sokkal lassabb a FastCopy-nál. -
rigo88
aktív tag
válasz
Dluinet #18050 üzenetére
új avast van fent. ofkorsz eredeti.
WDC WD15EARS-22Z5B1 ATA Device (1397 GB, IDE) ilyen hdd. (nemtom mé atát ír, nyilván sata.) nem olvastam róla, hogy ilyen baja lenne.
alatta a vas
közvetlenül rá fúj egy jól szellőző házban egy 12cm venti. aida azt mondja most másolás közben, hogy 33°Celőször kipróbálnám a defragot, hátha. de én mondjuk w98 kifutása óta "nem hiszek" a defrag varázserejében...
-
rigo88
aktív tag
üdv
defrag programot keresek, rákeresni tudnék, a kérdésem inkább úgy hangozna, hogy melyiket ajánljátok? azaz melyek a legjobbak? (sebesség-hatékonyság szempontjából)
köszi
r(gondolom a fragmentáció lehet az oka, hogy néha 15mb/sec néha meg 60-80mb/sec a másolás hdd-ről hdd-re igaz?)
-
baricsz
csendes tag
válasz
Speeedfire #18047 üzenetére
Nem próbáltam még, remélem jó lesz: [link]
-
Speeedfire
félisten
Ide irányítottak!
Ingyenes, gyors, egyszerű, de nagyszerű cd/dvd katalogizálót keresek. Nem kell semmi extra.
-
fatal`
titán
válasz
cellpeti #18042 üzenetére
Ez a gtalk lehet.
Felül csavarkulcs (az acc címe mellett) -> A Google Mail beállításai -> Csevegés fül -> Csak olyan személyek láthassák az online állapotom, akiknek kifejezetten jóváhagytam a velem való csevegést. -> Állítsd át erre
Ezenkívül a kérdéses partnert bal oldalt blokkolhatjátok ha ráhúzod az egeret -> egyebeket lenyitod és blokkolás. Így több partnert nem fog automatikusan felvenni.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
elég jól pörög a topik ,ezért itt kérdezem meg. Bnőm bnőjét cseszegeti egy másik csaj a GMAIL-en. Ha belép a csaj már is látja, hogy bent van. Ezt hogy lehet kikapcsolni? Chat, vagy mi a szar ez? Én TB-t használok a levelek nézésére, szóval nem vagyok nagy netes gmail használó.
-
fatal`
titán
Létezik valami ingyenes OCR program Windowsra, ami normálisan működik és képes jpgből valami szerkeszthető formátumot (nem PDFet) előállítani?
-
xKacsax
aktív tag
Köszönöm szépen a gyors segítséget, sokat segítettetek.
-
válasz
xKacsax #18036 üzenetére
Freecommander is tud "spéci" átnevezést, pl. sorszámozást. Természetesen vannak célprogramok is pl.bulkrename
-
xKacsax
aktív tag
Hello!
Szeretnék kérni valami olyan tanácsot lehetőleg egy ingyenes szoftverről vagy valamiről ami átnevez fájlokat tömegesen...tehát van 1000 darab jpg vagy png vagy gif fájlom és azokat 1-1000 ig felszámozza. Mivel lehetne ezt megoldani lehetőleg gyorsan és dinamikusan. Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
-
Visormail
addikt
válasz
Narancs #18027 üzenetére
Jajjj ne is mondd ezeket én hány ilyen gyökeret láttam már, és mivel nem jött be azonnal a böngésző ezért ráklikkel az ikonjára még 10x, majd további 1mp várakozás után konstatálja hogy nem működik, ezért a másik böngésző ikonjára is ráklikkel 10x, utána azt mondja hogy ő nem is klikkelt semmire, miközben ott van 20 böngésző megnyitva azok szerinte maguktól kerültek oda és rossz a gép
Ezek ellen viszont nem véd a linkelt program se.
-
tknof1871
őstag
A .mdf és .mds kiterjesztésű fájlokat milyen programmal lehet használni vagy kezelni? Tudom, nem ez pontos kifejezés, hogy használni, kezelni, de nem jut eszembe a másik.
-
válasz
Dluinet #18021 üzenetére
Szabvány? PDF?
Nem egyszerübb pl. XnView-el(Create->Strip of images(Létrehozás->képekcsatolása)), vagy bármelyik képmanipulátorral létrhozni egy mozaik képet?
Persze pontosabb választ lehetne adni a kérdésre, hogy ha meghatározta volna, hogyan akar a 10 képből 1 képet gyártani.
-
Narancs
őstag
Milyen program, ami nem engedi használni a win XP-t egészen addig, amíg teljesen be nem töltött? Adott ugyanis egy teljesen hülye ismerős, aki állandóan basztat, h így lassú meg úgy lassú a gépe. Mondanom sem kell, a gépnek semmi baja az égvilágon, csak a drágaság nem várja meg, míg minden program betölt az indulásnál, még javában teker a vinyó, töltődnek a komponensek, ő már kattintgat a Mozillára és anyázik, hogy miért nem jön be a faszbúk. Hiába magyarázom neki, bólogat, de látom rajta, h nem érti. Szóval kéne egy program, ami egészen addig nem engedi semmit ténykedni a felhasználót, amíg minden be nem töltött teljesen az indulásnál.
-
olivera88
veterán
A Total Commanderen kivül milyen programokkal lehet még ftp szerverhez kapcsolodni?
-
vargadani
tag
Sziasztok!
win7-hez szeretnék virtuális asztalokat készíteni. Milyen progit ajánlanátok?
Előre is köszi -
bobsys
veterán
Olyan programot keresek ami tobb jpg filebol kepes egyet csinalni. Bescanneltem vagy 10 oldalt, de mindegyik kulon-kulon fileba kerult igy van 10 darab jpg-m. Ezeket szeretnem egy fileba osszerakni ha lehetseges.
-
ticzi01
aktív tag
válasz
fatal` #18016 üzenetére
dede van valami program ezelőtt meg is találtam és két perc alatt az ntfs táblát helyrerántotta. Jól elfelejtettem mi votl a neve, de szerintem létezik más alternatíva is.
Akkor még kicsit kutakodom.
Annyira nem szeretnék midnent újratelepíteni nagy szívás lenne.
És látja rajta a cuccokat,csa megsérűlt a cucc... -
fatal`
titán
válasz
ticzi01 #18015 üzenetére
Ilyet nem nagyon tudsz. Valamilyen adatmentő programmal (pl. amit próbáltál már, vagy getdataback) egy teljesen másik winchesterre (ez fontos hogy NE ugyanarra) mentsd le róla az adatokat, formázd meg és állítsd vissza. A rendszert pedig mindenképpen újra kell telepítened.
-
ticzi01
aktív tag
Rákerestem a fórumtémák között is meg egész délután googliztam, de nem találtám rá kielégítő megoldást.
Egy windows xp operációs rendszernél következett be az, hogy induláskor kékhalállal elhasal. Betettem a gyári XP telepítót és a rendszerpartíció fájlrendszerét ismeretlennek látta.
Felhúztam másik HDD-re még egy XP-t.
Tudni kell, hogy a kérdéses merevlemezen 2db partíció található.
A másodikkal semmi probléma nincsen, simán látom rajta az adatokat,de a rendszerpartíciónl memóriahibára hivatkozva nagy piros üzenettel lep meg folyton.
Jópár partíció visszaállító programot kipróbáltam de semmi.
Active@ Partition Recovery Enterprise például látja a hibás merevlemez teljes tartalmát.
Olyan lehetőleg ingyenes program kellene ami pillaantok alatt visszaállítja nekem a partíciós táblát és normálisan elérem az adatokat no és a rendszer bootolásra is képes lesz.
Remélem tudtok segíteni, már kicsit feszélyez a helyzet.....
Köszi -
-
agemate
addikt
Üdv! Flac to mp3 konvertert keresek, ingyeneset. Leszedtem vagy hat programot, egyik sem full free.. Esetleg tudtok valamit ajánlani?
-
Metalfan
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy olyan egyszerű progit, amivel el lehet végezni az alapvető képszerkesztési feladatokat (kivágás, fényerő/kontraszt, stb. - mint pl IrfanView), DE!! megtartja a kép eredeti színeit. Eddig az IrfanView-t használtam kivágásokra, viszont most észrevettem, hogy teljesen más színek vannak a kivágott képen, mint az eredetin. Jelen esetben pedig létszükséglet, hogy az eredeti színek legyenek a kivágott képen. Tudtok esetleg ilyen progit? Photoshop nincs a gépemen, de azt egyébként sem szívesen használnám, mert fölöslegesen nagy és nehézkes.
Előre is köszönöm!
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Psychonaut #18000 üzenetére
Psychonautéscigam
Köszönöm a válaszokat! -
válasz
w.miki #18002 üzenetére
Audacity Ezzel tudsz készre "mixelni", előre felvett szöveg alá zenét keverni, ill. felveheted magát a szöveget is (akár úgy is, hogy közben hallod az aláfestő zenét).
A felvétel zajszintjét nem a program hanem a HW összetevők határozzák meg. Mikrofon, kábelezés, erősítő.
-
w.miki
veterán
Mi az, amivel szöveg (MP3) alá zenét lehet keverni, a háttérbe? Aztán úgy elmenteni az egészet. A lehető legegyszerűbb, kezdőknek való kellene.
(A szöveg felvételére is ajánlhatnátok egy zajmentes programot...)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest