- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Képernyő felvevővel készített videón vajon miért homályosabb a kép, mint a monitoron?
A kép nincs OFF-ban!:
Most látom csak igazán a különbséget.Camtasia-val rögzítettem.
Nem hiszem, hogy rossz minőségű felvételt készít.
Közel natív felbontásban rögzítettem.
MP4-be kódoltam, 100% minőségben.
A kódolt felbontás maradt az eredeti: 1916*1036 -
attiati
veterán
Most már konkrétabban tudom, hogy milyen videószerkesztő funkciót keresek.
Melyik program tudja a lentieket? Vagy a Hitfilm free verzióban milyen eszközzel oldjam meg?Lényegében egy bemutató videó készítek.
0. Könnyen tanulható és könnyen kezelhető program kell.
1. Szeretném elnyújtani / lemerevíteni a videó egy-egy jelenetét pár másodperccel.
Az a baj, hogy hosszabb a hangsáv, mint a jelenet. És a jelenet már előrébb tart, mint az odaillő hang.
Szóval ott le kellene pause-álni a képernyőt, amíg utoléri a hang.2. Szeretnék kitakarni képernyő részleteket, szakaszosan.
Ez talán menni fog hitfilm-ben. Ha jól láttam, akkor egy új layert kell rápakolni valahogy3. Szeretnék színesen kiemelni képernyő részleteket.
-
attiati
veterán
videószerkesztő programot tudtok ajálani?
- könnyen használható
- mp3 hangfájlokat tud kezelni (hangsáv alámásolás miatt)
- valami értelmes kimeneti formátuma van (mp4, akármi)Röviden:
5-10db mp3 hangfájlt szeretnék aláfestő szövegként rámásolni a videóra. -
attiati
veterán
home officera tudtok valami programot, ami segíti egy kisebb csapat munkáját?
1. állandó kommunikáció
2. sokfajta feladat és gondtípus megoldása, így nem ütemezhető, nem sablonozható
3. mindenkinek egyértelműen látni kellene, hogy ő már ne nyúljon az adott feladathoz, mert valaki más csinálja.Kellene egy felület, ahova
1. valaki beír egy gondot
2. valaki megcímkézi, hogy felvette a fonalat. Ha kész van, akkor továbbadja.
3. másik ember felveszi, ő is címkét rak rá, ha kész
4. cset felület kell rá ! Szóval nem külön excellétezik ilyen manapság?
-
attiati
veterán
válasz
attiati #37109 üzenetére
másik topikban ezt kaptam, és működik
-
attiati
veterán
youtube videóhoz milyen program tudja letölteni a feliratot is?
például ő, külön bekapcsolható hozzá a felirat, de sem a youtube downloader, sem a 4k video downloader nem szedi le a feliratot valamiért
-
attiati
veterán
pendrive végleges és biztonságos törlésre mit javasoltok?
(O&O SaveErase-el próbálkoztam, 35x-ös felülírásos törléssel, de 1,5 óra után még 0%-on állt, és valami nem volt oké, mintha bele sem kezdett volna)
-
attiati
veterán
válasz
FoxiestFox #36102 üzenetére
köszi!
elvileg a Chrome-nak is van adattömörítős bővítménye
-
attiati
veterán
PC-re (win 7-re) létezik adattömörítős böngésző?
Olyan, mint androidra az Opera mini.Mobilnetet lövöm át az asztali gépre, és jó lenne, ha nem zabálná az adatforgalmat.
-
attiati
veterán
bár nem volt kérdés, de beírom:
Youtube csatornákról lehet vele videókat letölteni tömegesen. Kiválasztható formátumban, minőségben. Egy állat.
-
attiati
veterán
ingyenes képszerkesztőt keresek: a kép egy részletét szeretném "ecsettel" rámásolni a képen máshova.
-
attiati
veterán
Eddig amit a legjobbnak tartottam (metaproduct offline explorer enterprise) sem bírkózott meg vele. És még a teleport pro-t próbáltam.
Forum downloader-t most nézem. Gyakorlatilag semmit se csinál. Egyetlen index fájlt töltött le.
[20:26] *** Received 281871 bytes
[20:26] *** Powered by vBulletin® Version 3.8.4
[20:26] [ X ] Failed to detect the forum software
[20:26] *** Forum downloaded successfully -
attiati
veterán
Adott egy több száz vagy ezer oldalas fórumtopik. Mivel lehet letölteni offilne böngészéshez?
Csak egy adott topikot szeretnék letölteni képekkel, mindenestől.
Ne kalandozzon el a többi topikra, vagy az egész fórumra, hisz egymaga egy egy topik is több gigabájt lehet.Sok programot próbáltam, ismerem az offline letöltőket. De kihagynak oldalakat, vagy egyszerűen a 3-4. oldal után leakadnak.
Most épp egy vbulletin fórumot néztem ki, de egyedi fejlesztésű php fórummotor is szóba jön. Ez utóbbinál teljesen kiakadnak a nem keresőbarát linkektől. (php?t=14630&page=5.... stb....)
-
attiati
veterán
milyen levelezőklienssel tudnám egyszerűen, biztonságosan kezelni a kb 10 db gmail-es, citromailes, indamail-es fiókjaimat?
és nem ártana bele egy automatikus figyelmeztető x naponta, hogy lépjek be a webes felületen is a fiókokba, hogy ne töröljék
-
attiati
veterán
Létezik olyan internetes adatforgalom mérő (pc-re), amivel külön lehet szűrni a videólejátszás (és a torrent) adatforgalmát?
szeretném látni, hogy videók (és torrent) nélkül mennyi a netforgalmam.
-
attiati
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #22670 üzenetére
Azt hiszem az a baja, hogy csak azt az adott fórumtémát akartam lementeni, de a képek egy szinttel kijjebb vannak, és oda már nem állítottam be jogosultságot az elérésre, nehogy elkezdje letölteni a teljes fórumot.
Megpróbálom httrack-el. -
attiati
veterán
Vbulletin (3.8.4) motorral hajtott fórumról szeretnék letölteni egy topikot egy az egyben.
Offline explorerrel próbáltam, működne is a dolog. De a hozzászólásokba beszúrt képeket nem menti le minden esetben. A legtöbb esetben csatolmányként szerepel a kép (szerintem a fórum saját tárhelyén, tehát nem külső ingyenes képtárhelyeken)
Mit lehetne ezzel tenni?
Például ebben a hozzászólásban se a kis képet, se a nagy képet nem menti le
-
attiati
veterán
prog.-t keresek, ami:
* kiírja egy adott program összes memóriában futó komponensét
* megmutatja, hogy a program, hova és milyen fájlokat ír
* hova telepített fel bármilyen fájlt
* egyszóval minden létező, háttérben futó műveletet mutat -
attiati
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #18365 üzenetére
0.7.16-es verzióban működik
-
attiati
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #18365 üzenetére
nálam is XP alatt, ha custom infókat szeretnék.
De jó kis program lenne. -
attiati
veterán
olyan programot keresek, ami videófájlokból kiírja egy szöveges fájlba ezeket:
1. hossz
2. felbontás
3. kiterjesztés
4. fájl méreteÉs ezt nagy mennyiségű fájllal képes elvégezni, és nem rak ki sokkal több infót a fájlba (pl audio információ egyáltalán nem fontos)
-
attiati
veterán
Van olyan tömörítő program, ami rar-ba csomagol, és egy adott könyvtáron belül minden alkönyvtárat automatikusan külön becsomagolásként kezel. És jól paraméterezhető (tömörített fájl neve megegyezik az alkönyvtár nevével, tud darabolni megadott méretre, jelszót is kezel...)
Winrar-ban ezt meg lehet csinálni?
-
attiati
veterán
filmekhez keresek két programot
1. kiírja a videó minden technikai adatát (méret, playtime, kódolás, hangkódolás, képszélesség-hosszúság.... minden) vágólapra helyezhetően
2. csinál pár random screenshotot a videóbólTudnátok segíteni? Valami nagyon praktikus programokat keresnék. Fórumokhoz kellene információt adnom a filmekről.
-
attiati
veterán
Jelszóval védett teljes weboldalt (blogot) szeretnék letölteni offline böngészéshez. (eoldal.hu-s blog)
A gondom az, hogy csak jelszót kér az oldal, felhasználónevet nem, és az offline letöltőkben általában mindkettőt meg kell adni, olyan nincs, hogy csak jelszót (offline explorer enterprise-t és teleport pro-t szoktam használni).
Esetleg ötlet? -
attiati
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #15145 üzenetére
azta! köszi
-
attiati
veterán
Ismertek olyan webfordítót (vagy ingyenes programot), ami egy lépésben képes a főbb nyelvekre szavakat fordítani?
Beírom magyarul az adott szót, és kiadja egyszerre 10-15 nyelven. Fontos volna, hogy egyszerre (olyat ismerek, ahol állítgatás után mindig egy-egy nyelvre fordít)
-
attiati
veterán
válasz
Brutforsz #14797 üzenetére
Végre valaki a problémára koncentrál
Ilyesmiről van szó, de inkább reklám.
De ezek szerint mindenki inkább gmail-t használ, mintsem egyszerű, reklámértékű legyen a mailcím. (hacsak nem maga a bors*di.hu domain tulaja, és tud info@bors*di.hu címet regelni)
Mellesleg szerintem a gmail.com is túl ismert ahhoz, hogy "hivatalosnak" tekintse valaki.
(bár úgyis foglalt minden keresőszó). De szerintem egy borsodi@mail.com hivatalosabbnak is tűnik. -
attiati
veterán
webes e-mail szolgáltatót keresek:
- ingyenes
- egyszerű, és bizalomgerjesztő domainvégződése van (mail.com, email.com, box.com .... freemail, citromail és társai kilőve)
- nincs halálra regisztrálva minden egyszerű felhasználónév (gmail és társai kilőve)
- tud pop3-at vagy legalább forwardolni (az ingyenes verzió is) (emiatt mail.com és a több 100 választható domainje kilőve)
- inbox.com-on kívül más? -
attiati
veterán
Weboldalat / ingyenes tárhelyet keresnék, ahova feltölthetek 4-5 gigát (darabokban is jó).
A lényeg az volna, hogy egy-egy link, vagy jelszó birtokában csak egyszer lehessen letölteni a tartalmat. És tudjam nyomon követni, hogy letöltötték e már. Létezik ilyesmi?(nem találtam jobb topikot)
-
attiati
veterán
Erről szólt kb kraftxld linkje is, de sajnos össze vissza sorrendben tűzdeli őket össze
A megoldás egy makró, ami a c:\doksikönyvtárba pakolt *.doc-okat fájlnév szerint rakja össze:"Sub Osszefuz()
Set fs = Application.FileSearch
With fs
.LookIn = "C:\doksikonyvtar"
.FileName = "*.doc"
If .Execute > 0 Then
For i = 1 To .FoundFiles.Count
Selection.InsertFile FileName:=.FoundFiles(i), Range:="", _
ConfirmConversions:=False, Link:=False, Attachment:=FalseNext i
Else
MsgBox "Nincs Fajl"
End If
End With
End Sub"Nem saját szerzemény, másik fórumon találtam.
A pdf2doc meg elég körülményes, mert táblázatok, nyilak, elcsúsztatott dolgok vannak benne, amit Word nem lesz képes értelmesen megjeleníteni.
Összefűztem már, csak ki kéne törölni üres részeket. Még ha körülményes, akkor is érdekel, hogy lehet -
attiati
veterán
Van 100 valahány *.pdf fájlom, és *.doc fájlom, amik 2-3 oldalasak.
Hogy lehetne ezeket gyorsan 1 nagy pdf, és doc fájlba összefűzni?
köszi előre is!
-
-
attiati
veterán
válasz
Winner_hun #4123 üzenetére
Kiraktam az asztalra egy mappát, ráhúzom a tálcára, de nem lesz ilyen görgethető, hanem a mappa ikonjára kattintva megnyitja azt.
hogy tetted ilyen görgethetővé?
-
attiati
veterán
válasz
Winner_hun #4123 üzenetére
Winner_hun, Lúzer: köszi!
eddig azt hittem hoyg csak ikont lehet gyorsindítóra
-
attiati
veterán
válasz
Winner_hun #4113 üzenetére
csoportokra szeretném bontani, és a fene se keresgeti 120 ikonból melyik kell...
Ha nem tudsz ilyen progit, nem gond. -
attiati
veterán
válasz
Winner_hun #4105 üzenetére
jó az, de kevés...
Asztalon lenne egy scrollozható póker mappa, egy scrollozható zenék mappa.......stb, és ebből akár több tucat.
de még soha senki nem hallott ilyenről... pedig kézenfekvő és menő is lenne
-
attiati
veterán
létezik olyan program, amivel az asztalra ki lehet rakni start menühöz hasonlóan kibontható mappákat?
pl. "zene", rákatt, és nem kell megnyitni, majd bezárogatni a benne levő mappákat, hanem csak scrollozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest