- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #21765 üzenetére
Köszönöm szépen, úgy tűnik jó lesz
-
olivera88
veterán
Levelező klienst keresek. Thunderbird en kivűl mik vannak még amik jobbak?
-
morfondőr
addikt
válasz
Dluinet #21792 üzenetére
A google naptárban az az egy baj, hogy nem lehet az értesítéseket személyre szabni. A következőképpen szeretném: vagyunk 10-en. Mindenkinek vannak feladatai, amiket felvisz a naptárba. Ezeket mindenki látja, de az emlékeztető ablak csak annál jelenik meg, akihez a feladat tartozik. Ez céges munkavégzéshez kell egyébként, és mindenféle statisztikákhoz, meg jelentésekhez kellene az, hogy mindenki lássa mások feladatait.
-
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
Egy határidő napló/naptár progit keresek, amivel szemben a következők az igények:
- több felhasználó kezelheti, írhat bele stb.
- határidőket és emlékeztetőket lehessen beállítani, az emlékeztető ablak viszont csak megadott felhasználóknál jelenjen meg
- távolról el lehessen érni (pl. egy szerveren legyen az adatbázis)
- tudjon magyarul
- és még sok más, de ezek a fő szempontok
Több ilyen programot próbáltam már, de egy olyat sem találtam, aminél felhasználók szerint megy az értesítés.
Remélem tud valaki segíteni!
Előre is köszi! -
endreee
csendes tag
Üdv
Egy olyan program kéne amivel a windowst (xp sp3) ki lehet pucolni, gyorsítani, a szemetet takarítani. A Windows Doctort ismerem, valami mást tudtok ajánlani?
Thx
Endre
-
AtHoS
nagyúr
válasz
andy83 #21785 üzenetére
1. átállítod a böngésző alapértelmezett letöltési helyét,
2. letöltéskezelő programmalA letöltéskezelő bal alsó sarkában van egy Beállítások szöveg. Arra kattintva tudod megváltoztatni a letöltés helyét.
-
zone
őstag
válasz
andy83 #21785 üzenetére
Ebben a topikban programokat keresnek, de azért még válaszolok.
Internetbeállítások - Böngészési előzmények résznél 'beállítások' gomb - mappa áthelyezése. Ezzel áthelyezed az egész Temporary Internet Files mappát máshova. De használhatsz Chrome-ot is, az egyből oda tölt le, ahova megadtad.
-
andy83
aktív tag
Hogyan tudok letölteni úgy egy 3GB-os fájlt, hogy rögtön a G:\ meghajtóra töltse le, és ne a C:\-re ideiglenesen, mert ott nincs elég hely? IE-vel próbálkoztam...
-
zone
Köszi, amúgy igen, kib...tt jó aláírás!Dluinet
Igen, de ezt írtam, hogy sajnos vannak gondok vele. Pedig tényleg az egyik legjobb. Talán ha küldenék neki egy kis pénzt, (mert állandóan ezzel zaklat: "donating") akkor kevesebb gond lenne vele. De nem hinném, hogy azt a fizetési módot amit felajánl, szívesen használnám...
Amúgy nem értem, miért nem lehet ezt beépíteni a Windows-ba, mint az OSX-en?! Na mindegy, ez nem ide tartozik, de egyszer talán megérem... -
Sziasztok,
Milyen szoftvert ajánlanátok 64 bites Windows 7-hez, ami kijelzi a hangerő változását. A billentyűzetemen van dedikált gyorsbillentyű erre a célra, tehát sem extra kombinációra, sem pedig egérrel vezérelt hangbeállításra nincs szükségem, csak jelenjen meg, épp milyen hangerő van beállítva.
3RVX - Ismerem, nem jó, mert hangerő változtatás után nem reagál a Windows gombra, csak második lenyomásra.
Volume2 - Az Avast utálja, állandóan nyomatja a "Please donating" felugrót, néha fagy, szóval nem az igazi.Fizetős is jó, csak ne egy vagyon legyen...
Ha külön nincs, akkor pl. a Logitech SetPoint esetleg saját termékével tudja ezt a funkciót?Köszi előre is!
-
kovsol
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #21776 üzenetére
bocsi a dupláért, de látom átszerkesztetted
MP3 lejátszóra és meló helyre is el tudom így vinni, itthon oké, hogy letöltöm mindig újra, de melóhelyen nem szeretik ha ilyen hatalmas adatforgalmat generálok fölöslegesen -
kovsol
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #21776 üzenetére
kösz, már hányszor meghallgattam őket és erre nem jöttem rá
köszi !
-
-
kovsol
titán
valakinek van ötlete innen milyen programmal tudnám lementeni a mixeket ?
-
Ritka promóció és csak ma! WinISO Standard 6.1.0
-
Deck
titán
Keresek egy olyan programot ami kiírná, hogy kik vannak rácsatlakozva az otthon hálózatra és kiírná, hogy ki kábelről ki wifiről csatlakozik. Csak, hogy tudjam. Létezik ilyesmi?
-
localhost
Közösségépítő
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, van egy neten talált *.ape kiterjesztésű album. Valami képfájl féle lehet, ha megnyitom akkor CD-hangfájlok vannak rajta, trackek. Ezeket nem lehet csak úgy kimásolni.
Kérdésem az lenne, hogy milyen, lehetőleg ingyenes programmal tudnám ezt valami meghallgatható formátumba hozni?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni programok választásában! Olyan programokat szeretnék, amelyek futtatásával hosszú hosszú hónapokig rendbe tudom tartani az újonnan települő windows 7-emet (32bit)! Gondolok vírusírtó, rendszer karbantartó és minden olyan programra, amit saját tapasztalaitok alapján tudnátok javasolni!
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék, ami monitorozza és folyamatosan logolja az alábbi adatokat: processzor hűtés fordulatszám, processzor hőmérséklet, processzor kihasználtság, GPU hűtés fordulatszám, GPU hőmérséklet, GPU kihasználtság. Ezeket lehetőleg párhuzamosan...
Létezik ilyen?
-
olivera88
veterán
Létezik olyan normális program amivel szöveget lehet fordítani. Mivel Google az elég gyér...
-
zone
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #21758 üzenetére
Akkor nem elég a Media Player (vagy akármilyen más lejátszó) lejátszási listája?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #21758 üzenetére
Akkor én nem tömöríteném át a videókat, így valami Autostart vagy autorun menu programot keresnék. Sajna nincs tapasztalatom ez irányban, de régebben összefutottam eggyel, ami szépen tudta azt, amire szükséged volna.
Persze, ha áttömörítenéd, akkor szimpla valami to mpeg2 progi kellene és egy author progi. Én az autorun menü program irányában nézelődnék, no de hátha jön valaki aki már szórakozott ilyennel
-
olivera88
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #21754 üzenetére
Az Xnviewre gondoltam. Az ashampoo már tudta. Ez az h nem mentette semmilyenbe hanem csak print screen majd másolás és beillesztés msn be.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #21755 üzenetére
Milyen lejátszókon kellene működnie az elkészült lemeznek?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv!
Van egy rakás kis filmem, amit szertnék egy "dvd" be összeállítani. A dvd lehet nagyobb formátumú, de ezek a kisvideók pedig .wmv kiterjesztés. Szóval egy ilyen kisvideókból összerakott műsort szeretnék interaktív menüvel.
Ez megoldható? -
-
zone
őstag
válasz
Lacces #21747 üzenetére
online:
lucidchart
gliffyoffline:
smartdraw trialHa keresgélni akarsz, akkor "flow chart creator"-ra keress.
-
olivera88
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #21748 üzenetére
Kösz.
Lacces: nem probáltam.
Amugy érdekes mert mint print screenes fájl volt, nagy részét megcsinálta, de hagyott jó párat. -
Lacces
őstag
válasz
olivera88 #21746 üzenetére
xnview shell kiegészítés
Ezt próbáltad? (lehet ez a kiegészítő már alap, akkor bocs)
Már más dobott rá jobb progit. -
válasz
olivera88 #21746 üzenetére
Ashampoo Photo Commander Free (több, mint 60 formátumot ismer.)
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Van olyan program, amivel egyszerűen, gyorsan lehet "folyamat" diagramot készíteni? És szép eredményt ad?
Tudom Paint, meg PPT. De az olyan snassz.
Kellenek vonalak (rajta magyarázat), Téglalap, kör, amelyekt elnevezek rövid magyarázat és kész.
Csak valami ingyenes, netes (nemtom angolul ezeket hogy hívják, meg magyarul sem nagyon) és aránylag elfogadható, szép eredményt ad vissza.
-
olivera88
veterán
Kösz mindenkinek. Milyen progival lehet több képet konvertálni egyszerre? Egy ismerősöm küldött sok print screen es képeket amiket nem tudok megjeleníteni egyből, hanem mindig társítani kell valamelyik képnézegetővel. Xnviewel probáltam de jó pár fájlt kihagyott.
-
köszi a választ mindenkinek
-
olivera88
veterán
A Zzip el milyen beállítással lehet legjobban képeket tömöríteni? Keresek valami progit amivel ikonokat készíthetek
-
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Olyan progit keresek amivel .IMG /Lemezképfájl/-t tudok szerkeszteni.
Tehát amivel megtudom nézni a tartalmát kitudom bontani,szerkeszteni majd újra .IMG-t összerakni vele.
Előre is köszi. -
pro70
senior tag
Heló
-
-
TRob1
veterán
Megfelelne, de azt meg Pinnacle Studioval nem tudok létrehozni.
Akkor mi a történet hogy azért ne menjen a minőség rovására? Mit hozzak létre a studioban, és mivel lesz belőle mkv?(Nem vágom annyira ezeket a video jobbra balra kódolásokat/konvertálásokat)
És köszi.Nem hiányzik mert nem is ismerem, és nem is fér több sor, de ezek is csak azért vannak hogy ha vkinek kedve szottyan a tárhelyemet növelni, meg legyen rá a lehetősége.
szerk: Jah, ez lehet mégsem lesz jó, mert nem bizonyos időközönként szeretnék, hanem fix jelenetekhez...
-
zone
őstag
Ha mkv megfelel: MKV chapterizer
Mpeg-ben nem hiszem, hogy lehetséges, mert pl. a dvd-n külön fájlban tárolja a felosztást. Mivel az mkv egy konténer, ezzel nincs gond.
Az aláírásodból hiányzik a beecloud, 521GB backup
-
TRob1
veterán
Olyan egyszerű programot tudtok mondani amivel egy videófájlt úgymond jelenetekre tudok osztani? Nem darabolni, csak ha lejátszom a videót, lehessen benne léptetni...
(Pinnacle Studio-t használok DVD-k "gyártásához" a gyerkőcökről. Menü, jelenetválasztás...stb., és ugye ilyenkor a DVD-n lehet is léptetni, ahogy illik. De most csinálnék belőle külön 1 fájlos nagyfelbontású videót is - mondjuk mpeg2-t -, ahol ugye már nem lesz jelenetválasztásos menü, ezáltal a videóban sem lesz léptetés, és nem találtam ilyen funkciót benne ami ezt megvalósítaná.
) Köszi ha van ötlet.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sickboy25 #21723 üzenetére
Na itt van pár lehetőség az egyszerű használathoz:
- symlinker
- NTFS Link
- Junction Link Magic
- Link Shell Extension -
AtHoS
nagyúr
válasz
Sickboy25 #21721 üzenetére
Ha Vista vagy Win7 OS-t használsz, akkor symlinkkel megoldható. Más témában, de a lényegi dolog ugyanaz, mint esetedben egy kis részletezés a használatára: [link]
Van egy progi, ami viszonylag egyszerű GUI a symlink használatához, de most azt nem tudom neked előkeríteni. Ha otthon leszek meglesem neked.
-
Sickboy25
addikt
Sziaasztok
Olyan egyszerű használatú programot keresek, amivel a D:\ meghajtó tömérdek mennyiségű gigájából, át tudok építeni pár gigát a C:\ meghajtóra!
Semmi baja a rendszernek nem akarom újratelepíteni!
Létezik ilyen program?
Köszi
-
AtHoS
nagyúr
válasz
qwertly #21690 üzenetére
Én a hasznosnak vélt cikkeket kimásolom böngészőből képekkel, formázással, mindennel együtt és LibreOffice Write-ban szépen beillesztem.
Ez a módszer a lapozgatós cikkeknél is működik, ahol pl. nincs lehetőség nyomtatható verziót lekérni. FF és IE simán tud képekkel együtt másolni tartalmat, úgy, hogy a formázás is megmarad. Opera-ra is van módszer ez egy plusz gomb vagy addon használatát veszi igénybe.
Az elkészült doksit Writer-ből már tudod pdf-be nyomtatni.
Mod:
A zone által javasolt képként lementéshez képest ugye ennek előnye, hogy a végeredményben lehet keresni szöveget -
BullZeye
veterán
-
asuspc96
senior tag
Szerbusztok!
A topic remélem metszetett képez a kérdésemmel
Lenne egy kérdésem....Melyik programnyelv adja a legtöbb lehetőséget ?Egy logikai játék megtervezéséhez kellene némi M.I.
Lépéseket kellene tennie majd kielemezni a lépésemet illetve a lépéseimből végezni egy statisztikát, és ebből tudja, hogy mi a legvalószínűbb amit 10 meccs alatt általában megteszek...Magyarán felkészül a megtörténtekből
előre is köszi, asuspc96
-
cigam
titán
válasz
Core2duo6600 #21705 üzenetére
Ha jól rémlik a "driver"ben volt implementálva a PCL5, hogy a nyomi minél olcsóbb legyen, így lett belőle Win only, és ha a HP nem csinált hozzá drájvert (mert már nem támogatott forgalmazott...)
Esetleg ez a video segíthet.
-
Sztbeni
őstag
olyan kéne, amivel egy dvd-t gépre tudok másolni, és lehetőlleg avi formátumban és ingyenes legyen
-
Üdv topik!
Olyasmi programot/megoldást keresek, ami még a pc hálókártyája előtt megváltoztatja egy program port-használatát. Tehát, hogy egy program pl. ne a 12345 porton kommunikáljon, hanem mondjuk a 54321-en. Célszerű lenne a 80-as portra terelni, az nincs letiltva, engedélyezett rajta a kommunikáció
Lényegében egy netes játék portja jó eséllyel blokkolt a routerban (wifin nem), ezt szeretném valahogy kijátszani... és vígan, vigyorogva játszani.Bármiféle segítség szívesen fogadott, már ha egyáltalán lehetséges ez.
köszi
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #21709 üzenetére
nem tudom mi lehet. a rendszert kb. 2 hete tettem fel. nem szűz, de még tapasztalatlan...
leszedtem a revoval, utána ezt is lefuttattam, a telepítő cd-t felmásoltam a c:\ gyökérkönyvtárba, lassan telepítettem, közben nem zajongtam. lement hibaüzenet nélkül, és mégis: "kis türelmet, a Windóz..."
feltettem az office sp3-t, futtattam rendszergazdaként, xp módban, semmi
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #21659 üzenetére
ezt nem értem. ez az ork.exe is belefagyott az uninstallba
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Hali!
Melyik az a program, aminek segítségével meg tudom nézni a CPU kupak hőfokát, nem csak a magokét? HW és AIDA nem jó. Valami más program?
Köszönöm. -
Wolfskin
őstag
válasz
Core2duo6600 #21705 üzenetére
hát ezt már próbáltam, mindkettőt, de meg se moccan. nem tudom, hol rontom el...
• nem dinamikus, hanem hagyományos módot választok.
• USB002 virtuális portot (a virtuál box alatt telepített XP-ről is ezen nyomtatt, a máikon egy színes nyomtató van)
• a sima PLC5-t választom (nem a v.5.4-t)az eredmény= semmi
ezt azért is nem értem, mert több külföldi fórumon több embernek is sikerült már. (de bár csak ez lenne az egyetlen misztikus dolog, amit produkál a win7...) -
Core2duo6600
veterán
válasz
molnarpeter #21681 üzenetére
Reasonable NoClone
Hash alapján is tud dolgozni(#21704) Wolfskin
Lehetőség 1 :
Felmégy a HP.com ra
Majd ott ahol a drivereket lehet beírni, rákeresel az universal driver kifejezésreMajd a PCL 5-öst leszeded, megbézed hogy megy-e
Lehetőség 2
Azt mondod a win 7 nek, hogy nyomtató hozzáadása, majd, hogy winupdate, ekkor leszed egy listát a webről, és ott kiválasztasz egy számban hozzá közel állót.
Pl 1015De van ilyen unerversal is nyomtató drivere a Xeroxnak is, azt is érdemes megpróbálni.
Ha a nyomi spéci cuiccait nem is tudja használni, de nyomtatni lehet vele
Bent a cégnél nyomtattam ilyenre így, tehát biztosan megy, lehet, hogy nem 1000 es volt, de ahhoz sem volt driver -
Wolfskin
őstag
válasz
Core2duo6600 #21667 üzenetére
Az Laserjet 1000 est be lehet uzemelni win 7 alatt x64 alatt is
szia, segítenél ebben?
-
qwertly
addikt
Szia!
Van,hogy pörög ez a fórum van.hogy egy kicsit leülezért tettem fel újra a kérdést hátha most tud valaki válaszolni rá.Lehet épen olyan fórumozik aki tudja rá a választ.Előttem kérdezett valaki valamit és pillanat alatt ment a válasz rá.
És miért programos topiba azért mert lehet valamilyen plugin böngészőkhöz amely kikerüli az ilyen web oldalak védelmét.
Hogy érted.hogy képként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest